Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-12, 15:35   #3721
madziaraaa
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
ojj, dziewczyny, z Waszym podejściem nigdy nie wygracie z cellulitem

https://www.youtube.com/watch?v=xmFlWcPc6Os

ale prawde powiedziawszy, ja też ostatnio skasowałam, a później nie mogłam jej znaleźć w wyszukiwarce. Nauczona doświadczeniem dodałam do subskrypcji

Haha dziękuję ja też już naprawiłam ten błąd... Bo później można przegapić coś ciekawego
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:35   #3722
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Nissiax o zarabianiu na YT: http://wyborcza.pl/1,87648,15440470,...#BoxSlotII3img
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:42   #3723
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Ja z kolei, jako kierowca, bardzo nie lubię czegoś takiego, że widzę osobę stojącą na pasach, zatrzymuję się, czekam, a ona nie przechodzi, bo jest zajęta rozglądaniem się na wszystkie strony, tylko nie na ulicę. To domena starszych pań, bardzo często mi się to zdarza.
Jak byłam dzieckiem wpajali mi: to że się jeden kierowca zatrzyma, to nie znaczy że to zrobi reszta, więc zatrzymujący musi się liczyć z faktem, że się jeszcze obejrzę dwa-trzy razy No, ale nie mówię o przypadkach myślących o niebieskich migdałach, czasami widywałam takich ludzi co to całe zielone przestali bo myśleli o nie wiadomo czym
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:58   #3724
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Jak byłam dzieckiem wpajali mi: to że się jeden kierowca zatrzyma, to nie znaczy że to zrobi reszta, więc zatrzymujący musi się liczyć z faktem, że się jeszcze obejrzę dwa-trzy razy No, ale nie mówię o przypadkach myślących o niebieskich migdałach, czasami widywałam takich ludzi co to całe zielone przestali bo myśleli o nie wiadomo czym
Tak, tak, ja też zawsze patrzę, czy kolejny kierowca się zatrzyma (bo zdarzało mi się stać na środku jezdni, czekając aż samochód przejedzie :/), ale ja mowię o sytuacjach, w których owe starsze panie stoją, mimo, że z drugiej strony nic nie nadjeżdża.

Jeżeli chodzi o Bogusię, to pomijając kwestię wpływu otyłości na łamliwość, to taka nadwaga jest przecież niezdrowa :/. A jej chyba chorób już wystarczy.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:03   #3725
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
niestety nie mogę przyeczytać artykułu - musze wykupić abonament - może ktoś podesłać?

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:03   #3726
Selfish Girl
Life is a drink ...

odśwież - ja też miałam ten komunikat a później już nie
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:10   #3727
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Hej! Czytam Was sobie, czytam i postanowiłam zacząć się troszkę udzielać Przeczytałam właśnie ten artykuł oraz komentarze... i mnie trochę zmroziło. Ja rozumiem, można się kogoś czepiać (może z zazdrości?), ale bez przesady... Wiadomo, ktoś coś powie, zrobi nie tak, jak powinien- można się zaśmiać. Ale te komentarze moim zdaniem to szczyt chamstwa. Chciałabym zacząć nagrywać na YT, ale troszkę mnie to zniechęca...
Enviaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:13   #3728
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
odśwież - ja też miałam ten komunikat a później już nie
niestety nie działa - to chyba po porannej prasówce na wyborczej

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:13   #3729
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez Enviaczek Pokaż wiadomość
Hej! Czytam Was sobie, czytam i postanowiłam zacząć się troszkę udzielać Przeczytałam właśnie ten artykuł oraz komentarze... i mnie trochę zmroziło. Ja rozumiem, można się kogoś czepiać (może z zazdrości?), ale bez przesady... Wiadomo, ktoś coś powie, zrobi nie tak, jak powinien- można się zaśmiać. Ale te komentarze moim zdaniem to szczyt chamstwa. Chciałabym zacząć nagrywać na YT, ale troszkę mnie to zniechęca...
Ja na komentarze na gazecie nigdy uwagi nie zwracam, bo jak nie trolle internetowe to gimbazjum i żadnej wartości merytorycznej z tego wynieść się nie da...

Niemniej podoba mi się to co 'współpracach' napisała Nissiax, w sumie chyba nic więcej bym do tego nie dodała
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:19   #3730
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

Niemniej podoba mi się to co 'współpracach' napisała Nissiax, w sumie chyba nic więcej bym do tego nie dodała
też mi się to podoba, Nissiax jest jedną z naprawdę nielicznych blogerek, której wierzę na słowo honoru (bardzo lubię też recenzję 82Inez, napisała, że chce wrócić do nagrywania ). Nasze czołowe primabaleriny nagrywające w Polsce skompromitowały się chyba najbardziej żenującą reklamą Nivei.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:21   #3731
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
też mi się to podoba, Nissiax jest jedną z naprawdę nielicznych blogerek, której wierzę na słowo honoru (bardzo lubię też recenzję 82Inez, napisała, że chce wrócić do nagrywania ). Nasze czołowe primabaleriny nagrywające w Polsce skompromitowały się chyba najbardziej żenującą reklamą Nivei.

Bardzo lubię postawę NIssiax wobec współpracy, zwłaszcza takiej o niejasnych zasadach. Dzięki czemu nadal jest wiarygodna.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:31   #3732
Bellitudoo
Zakorzenienie

Mam pytanie, istnieje w ogóle taki zawód jak kosmetolożka?
Stary 2014-02-12, 16:35   #3733
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Ja zawsze mówię pani kosmetolog, bo mi to jakoś lepiej brzmi
Stary 2014-02-12, 16:35   #3734
Selfish Girl
Life is a drink ...

Współprace to jest bardzo obszerny temat... który nie wiem czy chce poruszać ale Nissiax odbieram jako osobe która ma ewidentnie w tyłku współprace co mnie akurat nie dziwi .
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:44   #3735
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Niestety, ale polskie jutuberki są coraz nudniejsze. Co nie wejdę na kanał to widzę jedynie "ulubiency miesiaca", "haul zakupowy", "makijaz na walentynki"- wszędzie jest dosłownie to samo. Mało jest vlogów, które potrafią zainteresować czymś innym, niż tylko ogromnymi zakupami i nudnymi makijażami ;x

no niestety a wszystkie pokazuję dokładnie to samo, początek miesiąca czyli ulubieńcy i denko, środek to makijaże i vlogi a na końcówce nie zostaje nic, a jak jest moda na jakiś tag to można nim wymiotować
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:45   #3736
201607111040
Konto usunięte

Wiecie ja rozumiem że można zarabiać na blogach (chodzi mi o te reklamy po bokach np reklamujące jakąś firmę) i nie oburza mnie to. Tak samo jak nie oburzają mnie zrecenzowanie za pieniądze jakiś paczek od firm. W końcu poświęca sie temu czas i nie ma nic złego w zarabianiu na hobby. Pod warunkiem że recenzje są szczere a nie "jakie to super, boskie i wspaniałe i musicie to mieć". Nie irytują mnie jakieś wyjazdy typu ostatnie spotkanie z Braun min Anwen, LGS czy Aliny Rose. Wkurza mnie natomiast nachalna reklama boxów, Nivea czy YC. Jak kiedyś pisałam nie wierze że YC nie zapłaciło vlogerką za reklamę. Świeczki znane są przede wszystkim dzięki blogom i yt. Nie twierdzę że każda blogerka/vlogerka która pokazała na swoim blogu czy kanale YC dostała za to pieniądze, ale współpraca RGP z YC moim zdaniem jest. Ja osobiście nie ufam Susz, Karolinie, RLM, RGP bo mam wrażenie że one powiedzą że wszystko jest cudne jeśli dostaną za to jakąś kwotę. Same strzelily sobie tym w stopę.

Edytowane przez 201607111040
Czas edycji: 2014-02-12 o 16:48
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:45   #3737
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Mam pytanie, istnieje w ogóle taki zawód jak kosmetolożka?
Istnieje podobnie,jak psycholożka czy socjolożka i tak,jak dziennikarka czy lekarka- z tym,że dwie ostatnie żeńskie nazwy są dłużej używane.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:48   #3738
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Wiecie ja rozumiem że można zarabiać na blogach (chodzi mi o te reklamy po bokach np reklamujące jakąś firmę) i nie oburza mnie to. Tak samo jak nie oburzają mnie zrecenzowanie za pieniądze jakiś paczek od firm. W końcu poświęca sie temu czas i nie ma nic złego w zarabianiu na hobby. Pod warunkiem że recenzje są szczere a nie "jakie to super, boskie i wspaniałe i musicie to mieć". Nie irytują mnie jakieś wyjazdy typu ostatnie spotkanie z Braun min Anwen, LGS czy Aliny Rose. Wkurza mnie natomiast nachalna reklama boxów, Nivea czy YC. Jak kiedyś pisałam nie wierze że YC nie zapłaciło vlogerką za reklamę. Świeczki znane są przede wszystkim dzięki blogą i yt. Nie twierdzę że każda blogerka/vlogerka która pokazała na swoim blogu czy kanale YC dostała za to pieniądze, ale współpraca RGP z YC moim zdaniem jest. Ja osobiście nie ufam Susz, Karolinie, RLM, RGP bo mam wrażenie że one powiedzą że wszystko jest cudne jeśli dostaną za to jakąś kwotę. Same strzelily sobie tym w stopę.
Co do RGP się zgodzę... Nie trawię tej dziewczyny, nie potrafię jej ani oglądać, ani słuchać... Za to bardzo lubię RLM, może ze względu na ten kolor włosów
Stary 2014-02-12, 16:52   #3739
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie ja rozumiem że można zarabiać na blogach (chodzi mi o te reklamy po bokach np reklamujące jakąś firmę) i nie oburza mnie to. Tak samo jak nie oburzają mnie zrecenzowanie za pieniądze jakiś paczek od firm. W końcu poświęca sie temu czas i nie ma nic złego w zarabianiu na hobby. Pod warunkiem że recenzje są szczere a nie "jakie to super, boskie i wspaniałe i musicie to mieć". Nie irytują mnie jakieś wyjazdy typu ostatnie spotkanie z Braun min Anwen, LGS czy Aliny Rose. Wkurza mnie natomiast nachalna reklama boxów, Nivea czy YC. Jak kiedyś pisałam nie wierze że YC nie zapłaciło vlogerką za reklamę. Świeczki znane są przede wszystkim dzięki blogom i yt. Nie twierdzę że każda blogerka/vlogerka która pokazała na swoim blogu czy kanale YC dostała za to pieniądze, ale współpraca RGP z YC moim zdaniem jest. Ja osobiście nie ufam Susz, Karolinie, RLM, RGP bo mam wrażenie że one powiedzą że wszystko jest cudne jeśli dostaną za to jakąś kwotę. Same strzelily sobie tym w stopę.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:53   #3740
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Enviaczek Pokaż wiadomość
Co do RGP się zgodzę... Nie trawię tej dziewczyny, nie potrafię jej ani oglądać, ani słuchać... Za to bardzo lubię RLM, może ze względu na ten kolor włosów
rlm tez reklamowała tą nieszczęsną nivee więc sporo w moich oczach straciła, nie mam zaufania do niej za grosz. zaletą jej jest wiedza kosmetyczna co do doboru makijażu, percingu,
Stary 2014-02-12, 16:54   #3741
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Stary 2014-02-12, 16:56   #3742
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2014-02-12, 17:00   #3743
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Z regulaminu ;W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Jeśli zrobisz to w sposób prześmiewczy, licz się na punktem karnym. O stopniu kary - „upomnienie lub punkt karny”, decyduje moderator.Nie rozumiem po co się czepiasz.
Stary 2014-02-12, 17:05   #3744
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Z regulaminu ;W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Jeśli zrobisz to w sposób prześmiewczy, licz się na punktem karnym. O stopniu kary - „upomnienie lub punkt karny”, decyduje moderator.Nie rozumiem po co się czepiasz.
Znam regulamin. "Czepiam" się po to żebyś zapamiętała. Nie ma o co się obruszać i wywracać oczami.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-02-12 o 17:07
Stary 2014-02-12, 17:14   #3745
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Znam regulamin. "Czepiam" się po to żebyś zapamiętała.
A ja nam zasady poprawnego pisania i nie musisz mnie pouczać. Mam wspaniałą nauczycielkę polskiego i jej zostaw to zadanie. Błąd może zdarzyć się każdemu.
Stary 2014-02-12, 17:30   #3746
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nie chce aby robiły jakieś super wybitne filmiki ale czasami jak jest jakiś bum na dany temat (ulubieńcy roku, boxy, ulubieńcy niekosmetyczni) to praktycznie w subach codziennie jest to samo
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:50   #3747
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nam zasady poprawnego pisania i nie musisz mnie pouczać. Mam wspaniałą nauczycielkę polskiego i jej zostaw to zadanie. Błąd może zdarzyć się każdemu.
Cieszę się, poproś ją żeby cie przypilnowała dostaniesz dwójkę z matury
Stary 2014-02-12, 17:59   #3748
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Pilnuje mnie bardzo O moją maturę się nie martw. Jak na osobę z orzeczeniem o dysortografii bardzo dobrze sobie radzę.
Stary 2014-02-12, 18:05   #3749
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
No coś ty, a od kiedy to tak ładnie piszesz rocky, co?
Cytat:
Znam regulamin. "Czepiam" się po to żebyś zapamiętała. Nie ma o co się obruszać i wywracać oczami.
Oho, ciekawe kto cię nauczył poprawnego estetycznego pisania, bo jakoś od niedawna opanowałaś tą technikę. Spacja po przecinku no no, postęp widzę, bo jak do tej pory twoje poprzednie posty dawały dużo do życzenia pod tym względem.
Cytat:
A gdzie kropka!? Zanim zaczniesz pouczać, sam/sama zadbaj o swój język pisany.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Pilnuje mnie bardzo O moją maturę się nie martw. Jak na osobę z orzeczeniem o dysortografii bardzo dobrze sobie radzę.
Nawet nie próbuj wchodzić z tym w dyskusję, nigdy się nie tłumacz komuś, kto sam pisze koślawo. Jakaś praca rocky na studiach? Że nagle nauczyłaś się poprawnie pisać?
Stary 2014-02-12, 18:14   #3750
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
No coś ty, a od kiedy to tak ładnie piszesz rocky, co?

Oho, ciekawe kto cię nauczył poprawnego estetycznego pisania, bo jakoś od niedawna opanowałaś tą technikę. Spacja po przecinku no no, postęp widzę, bo jak do tej pory twoje poprzednie posty dawały dużo do życzenia pod tym względem.

A gdzie kropka!? Zanim zaczniesz pouczać, sam/sama zadbaj o swój język pisany.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Nawet nie próbuj wchodzić z tym w dyskusję, nigdy się nie tłumacz komuś, kto sam pisze koślawo. Jakaś praca rocky na studiach? Że nagle nauczyłaś się poprawnie pisać?
Chillax. Nope, ortografia i estetyka to nie to samo

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-02-12 o 18:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości