|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
Chciałabym czasem spojrzeć innym okiem. Z tylu rzeczy rezygnuję, a pewnie nieraz jest zupełnie inaczej, niż sama uważam. Cytat:
![]() Ja dla świętego spokoju maluję rzęsy i robię sobie czasem brwi, bo czuję wtedy całkiem ładna, ale nie ubieram torby na głowę, kiedy nie mam nic. Podziwiam dziewczyny, które makijażem potrafią zrobić z siebie piękności, a ja próbując nałożyć sobie ful-makijaż wyglądam śmiesznie. Jesteś pewna, że to dobra decyzja, w 100%? Może Kascysko ma rację? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niepotrzebnie wszystko rozkładasz na części pierwsze. Pomyśl czasem, że "ten facet to patrzy, bo ładnie wyglądam", a nie tylko " o Borze, pewnie przypominam klowna.." Ja Ci dam, że pisze
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj ![]() Dobra, idę się rozglądnąć za Ketonalem, publikacje czekają
|
|
#3184 |
|
Konto usunięte
|
Kav, już nie wiem jak z tym bonem. Może mi się ubzdurało, coś czytałam i tak mi zapadło w pamięć
![]() Dam mu szansę, bardzo się stara. No i czuję się przy nim bardzo dobrze, jak nie wypali najwyżej zakończę ten związek raz na zawsze.. |
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45119236]Mi ten pomysł wydaje się w porządku, tylko czy dla wszystkich wystarczy babeczek?
![]() [/QUOTE] O ile znajomi się nie wykruszą przez walewtynki to będzie nas 10, a babeczek 23 więc spokojnie starczy ![]() Cytat:
Oby to nie było wywołane obecną sytuacją tylko faktycznym uczuciem
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Jest napisane? Edi, pilnuj moich błędów, bo głupieję z dnia na dzień, a już na starcie inteligencją nie grzeszyłam. Ewunia, trzymam jednak za Was kciuki, może uda Wam się zbudować ponownie fajną relację. Ja za to widzę, że ze swoim Tż coraz gorzej się dogaduję... Przynoszę też nowinę z innego wątku: podobno na Dozie i SP jest walentynkowa promocja - testy ciążowe o połowę taniej |
|
|
|
|
#3187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I tu proszę o radę: wybrać się do ortopedy czy jak? Dodam, że codziennie staram się ruszać i rozciągać Uśmiechnięte oczy nam wcięło i cierpię...Cytat:
Dosłownie kwiczałam jak mały prosiaczek kiedy przeczytałam o tej promocji
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|||
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Iza fajny pomysł z tą kokardą
Tż zawsze gdy go pytam co chce dostać to mówi, żebym się w kokardkę ubrała Kaveri co Ty opowiadasz przecież widziałam Twoje zdjęcia i jesteś śliczną dziewczyną!!! Nie rozumiem dlaczego myślisz inaczej, uwierz w siebie kochana Kochane baaaardzo Was proszę o magiczne kciuki jutro od 13 tak około na godzinkę, może nawet krócej
|
#3189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Utrzymuje się niestety mego krótko, no ale za tę cenę.. We Hebe ![]() Cytat:
![]() Niebieskie paznokcie, idealne na Policję..
|
|
|
#3190 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Udało, ale dalej Monisia jest cudowna - chociaż teraz mówi: "Monika". Tylko, co z tego, skoro ciumkają przez telefony, SMSują częściej, niż on ze mną, mnie wszystko wypomina, a ja się czepiam, wymyślam, a szczerze mówiąc czekam, aż się pomyli i do mnie wyrwie mu się: "Monika"... W ogóle czuję się tak, jakbym to ja im przeszkadzała i najchętniej nie robiłabym nic, bo wydaje mi się, że się wtrącam, a przecież nie powinnam się tak czuć. Właśnie to sobie wyobraziłam Ale są ładniejsze dziewczyny... Wydaje mi się, że będzie mi łatwiej, kiedy wyprowadzę się z domu, ale do tego długa droga. |
|
|
|
|
#3191 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i ja się do niej uśmiechnę choć wydaje mi się, że ewidentnie grucha ze mniesą ładniejsze i brzydsze, ale to chyba każda tak ma ode mnie też są ładniejsze, ale nie ma co tak myśleć, trzeba siebie postrzegać w jak najlepszym świetle i pokochać swoje mankamenty ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45122675] będą [/QUOTE]
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za dużo taniego wina ... A we wtorek jest turniej fify, ciekawe czy sąsiedzi idą jak będę trzeźwa muszę im napisać, że jak coś, to chcemy kibicować
|
|
#3194 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45122675]ledwo co monitora kawą nie oplułam Wie może któraś z Was, jak podejść 6-latka, by powiedział z jakiego powodu obgryza paznokcie? Od dłuższego czasu widzę, jak mój brat jedzie z pazurami, aż przykro patrzeć, bo martwi go coś i gryzie. Już parę razy próbowałam, podczas zabawy, przytulania wypytywać, zadać pytanie w inny sposób, by palnął odpowiedź bez zastanowienia, ale wiem, że prócz półsłówek nadal coś w nim siedzi. Dosłownie trzy razy udało mi się go naprowadzić tak, że byłam bliska wyciągnięcia powodu, ale przestawał mówić i wychodził ode mnie... |
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam.. Zaprosiłam kilka osób, by świętować urodziny w klubie, a tacie powiedziałam, że idę do koleżanki na imprezę, a później będę u niej spać, a on, że pewnie do klubu idziemy i że jeśli tak, to mam to sobie wybić z głowy, że mam nawet nie iść, jeśli o tym myślę.. Nie wiem co teraz zrobić
|
#3196 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45118176]udanej ![]() [/QUOTE] Dziękuję Kochane ![]() Było bardzo fajnie, byliśmy na kawie. Facet wysoki, dobrze mu z oczu patrzy, ma piękny uśmiech i jest bardzo sympatyczny . Dobrze nam się rozmawiało. Widać, że ma zasady i szacunek do kobiet . Pierwsze wrażenie- bardzo pozytywne, podziękował za spotkanie i powiedział, że liczy na następne Także to nie była ostatnia kawa
|
|
#3197 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Ja jakoś nie spotkałam do tej pory brzydszych dziewczyn. Zawsze są mądrzejsze, chudsze, ładniejsze, mające lepsze włosy, ładne paznokcie, potrafią się ubrać, umalować... Chyba w złych kręgach się obracam |
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Ale już nie wiem co mam mówić, na klub to on jest bardzo uprzedzony, nie wiem dlaczego i powiedział, że jak będę miała 18 lat (za rok), to będę mogła chodzić, bo już wtedy nie będzie miał nic do gadania, ale teraz mam sobie wybić z głowy.. ;(
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Poproś, popracuj nad argumentacją, zrób dla niego coś miłego,co lubi ?
|
|
#3201 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() So true ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia! Cytat:
![]() Ale pier**lisz, i tyle
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiolonczela ![]() zmień towarzystwo Cytat:
to teraz trzymamy kciuki za dalszy rozwój sytuacji
|
|
#3203 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mówiłam prawdę, ale tym razem wiedziałam, że się nie zgodzi na klub, więc powiedziałam o imprezie u koleżanki. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Umiera się. Tak wygląda początek depresji chociażby.
|
#3206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... choć swoją drogą, jesteś jeszcze młoda, więc jego uprzedzenie jest trochę zrozumiałe martwi się ![]() Cytat:
wyczuwam zajęty piąteczek ![]() Cytat:
jakby wiedział, że zostawiam wpół dopite piwo do popilnowania znajomym (którym ufam, mieszkam obok nich i korzystamy z jednej toalety
|
|
#3207 | |
|
Spaceroholiczka
|
Łeb masz pełny, gębę otworzyć umiesz, włos śliczny, paznokcie jeszcze lepsze i jesteś taka malutka, w sam raz - nic ino przytulać i nosić na rękach, a pewność siebie aż od Ciebie bije. Rzeczywiście, alien
![]() Cytat:
Laska, można, bo one wszystkie mają proste tafle do połowy pleców Mnie się w ogóle marzy: kolor Scarrabeo (gęstość bym nie chciała, czułabym jak ten gąszcz mnie dusi), długość Delightul, skręt Diluli i blask Pluskotki. Także tego... Uważajcie ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Bo robię coś, co nie jest po jej myśli. Ale ja depresji nie mam. |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pewność siebie niezbyt mi pomaga w nawiązywaniu kontaktów Ale jesteś na dobrej drodze, żeby mieć.
|
|
#3209 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Jesteś taka zaebista, że nie potrzebne Ci kontakty. To plebs powinien do Ciebie przychodzić Odkąd pamiętam jest jak jest i żyję. Inni mają gorzej; są bici, głodują, a ja takie czasy mam za sobą, mam też gdzie spać, co jeść, co ubrać, po prostu nie mam tak źle, a nie uwierzę, że w każdym domu jest idealnie. Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2014-02-12 o 22:41 |
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co Ci poradzić, bo ja znając swoją impulsywność, to rozszarpałabym ich zarówno jego, jak i ją (bo nie wierzę, że nie wie o Tobie). Pewnie Twoja sytuacja jest tylko zarysem tego co mówisz i nie znamy jej tak dobrze jak Ty oczywiście, ale moim zdaniem to nie idzie w dobrym kierunku. Pokusiłabym się na ostatnią rozmowę (za jakiś czas, o ile się nie poprawi), a jak i to nie pomoże, to adieu, au revoir, bon voyage czy jak kto woli. Mój kwik jest zarezerwowany dla najbliższych. Tylko wtedy daję się ponieść. Raz jako młoda nastolatka będąc w tym stanie, usłyszał mnie wujek w drugim pokoju i myśląc, że się duszę przybiegł prędko i chciał mnie ratować A na co mi chirurg do kręgów szyjnych? Weź no nie strasz mnie, bo to zabrzmiało groźnie ![]() Dosadnie rzekłaś i krótko
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." Edytowane przez pluskotka Czas edycji: 2014-02-12 o 22:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

I takim oto sposobem nie maluję się w ogóle.