Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 376 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-07, 13:30   #11251
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
dziewczyny wprowadziłam pare zmian na listę, ale nie wiem czy dobrze się orientowałam. duuuużo nas na niej, może jeszcze powinnam zaznaczyć kto jest aktywny np na czerwono prosze zgłaszać sugestię. I byłabym wdzięczna gdyby któraś z nowych dziewczyn (witajcie)) , które będą częściej teraz z wiadomych powodów zaglądac umieściła w podpisie link do tego postu (to co u mnie w podpisie) przypominam,że jeśli ktoś chce zamieścic jakies zmiany to na pw. tyle spraw organizacyjnych:0
poza tym tyleście namaczyały że nie nadążam i jak ja mam odpisac na wszystko co mnie zainteresowalo???????
również dziękuję za dopisanie mnie na listę

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 13:37   #11252
martuko
Wtajemniczenie

chyba zrezygnowałam z odpisywania na wszystko co chciałam :/
tylko wspomne że mi się niesamowicie spodobała pokazana przez którąś suknia i bukiet do niej. moje ulubione kolory, ale do mojej sukni nie pasuje pomijając fakt,że storczyli w wakacje odpadają ...
kupilismy garnitur, zupełnie inny niz zamierzałam, ale się TZtowi spodobał i fajnie w nim w sumie wygląda, więc już nie będe rozmyślac nad nim, zwłaszcza jak go nie widzę jeszcze kamizelka i dodatki. zamierzamy kupić dwie koszule bo mój biedny Pan młody bedzie pewnie po ślubie cały mokry (przewiduję upały i jeszcze ten stres...), a tak to się szybciutko przebierze w udostępnionym nam apartamencie i już
za to obrączek jeszcze nie mamy bo podobno grawer sie opóźnił... poczekamy do wtorku, szkoda
jutro mam odbierac butki do tańca, mam nadzieję,ze nic się nie opóźni, bo mam zamiar je sprawdzić na weselu w ten weekend
nie mam nowej sukienki na wesele, jakoś nie mam melodii na chodzenie po sklepach, chyba że jutro cos znajdę, ale może coś wybiorę z tego co mam
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:10   #11253
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Cytat:
Napisane przez gabi0711 Pokaż wiadomość
Hej ja właśnie zamawiam część ciast ze Sławinkowskiej, relacje po weselichu.
ah zdałam prawko!!!!!!!!!!
gabi0711 gratuluję zdania prawka! Podobno teraz to nie lada wyczyn
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:19   #11254
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Mnie się marzyły też pojedyńcze perełki, po jednej w kolczyku (najlepiej w kształcie łezek), ale nie na sztyftach, tylko wiszące. Niestety nigdzie takich nie znalazłam.
Lenka, a może coś takiego:
To jest zdjęcie katalogu Apartu (niestety nie mam tu skanera ), jak ostatnio tam byłam to było bardzo dużo kolczyków z perełkami, także tych wiszących. Polecam wybrać się tam przed ostatecznym zakupem, racja Apart jest w Tesco na samym końcu starej części.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0317.jpg (106,1 KB, 23 załadowań)
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:21   #11255
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

GABI, gratuluję zdania prawka! mnie własnie minęła 10 rocznica posiadania tego dokumentu , a w jakiej szkole kurs robiłaś??

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:28   #11256
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Witajcie w ten piękny dzionek
Smarti_ter śliczne są zdjęcia z Waszego plenerku, bardzo mi się podobają Pięknie uchwycone różne momenty, i nie są sztuczne-ustawiane, jakoś naturalnie bardzo wyglądają Początkowo chcieliśmy robić w Botaniku ale teraz chyba wybierzemy również Skansen
Witam nowe wizazanki: alessandra3, sade,selka*,tygrysiak i życzę Wam owocnych przygotowań do tego najważniejszego dniu...
Ela1 gdybym miała wybierać między tymi dwoma cukierniami zdecydowanie wybrałabym Zemborzycką Tutaj na Sławinkowskiej te ciasta to sam cukier, nic więcej... Najlepiej w sobotę rano-jak jest wybrór podjedź i popróbuj ale my kupiliśmy raz na imieniny tutaj(bo to 2 kroki ode mnie) i naprawdę kiepskie były .No chyba że na wesele jakieś inne proponują niż te w ogólnej sprzedaży.
Brunetko współczuje tego wypadku Twojemu TŻ ale najważniejsze że jemu nic się nie stało!!SAmochód jak nie ten to inny będzie.
A może któraś z wizażanek w sobotę ma wesele nad Zalewem Zemborzyckim? Bo my się wybieramy do znajomych na wesele a nikogo poza nimi nie znamy...
Zyczę miłego popołudnia.Pozdrawiam.:eh em:
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:55   #11257
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
My nasze obrączki kupiliśmy na ul. Lubartowskiej po tej stronie co brama krakowska i nie daleko niej. Wchodzi się w drzwi i po prawej stronie jest jubiler a po lewej coś innego nie pamiętam w tej chwili.
Zapłaciliśmy 700 zł z 10% zniżką bo tam mój TŻ kupował pierścionek zaręczynowy.
Później wkleję zdjęcie ale są to obrączki z jednej strony z żółtego złota a z drugiej białego w środku połączone rowkiem takim nieregularnym.
Moim zdaniem cudo choć całkiem inne mi się podobały. Polecam miła obsługa -ojciec z synem- no i moim zdaniem niedrogo.
To jest IWONA, myslę, że mamy takie same obrączki. Jeśli to te to nie mogły mieć graweru i potem trudno je będzie zmniejszyć, my daliśmy 600 zł[/quote]

to jednak nie te bo nasze mają grawerkę i to chyba nie jest IWONA to ten drugi jubiler
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 15:02   #11258
andzia27
Raczkowanie

tylko wspomne że mi się niesamowicie spodobała pokazana przez którąś suknia i bukiet do niej. moje ulubione kolory, ale do mojej sukni nie pasuje pomijając fakt,że storczyli w wakacje odpadają ...

martuko dzięki a co do storczyków to 14 lipca jeszcze będą więc będę miała taki bukiet jak mi się spodobał. Gorzej jest już po połowie lipca ale to zależy gdzie dana kwiaciarnia zaopatruje się w kwiaty bo w każdej mówią co innego
Stary 2007-06-07, 15:05   #11259
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Lenka, a może coś takiego:
To jest zdjęcie katalogu Apartu (niestety nie mam tu skanera ), jak ostatnio tam byłam to było bardzo dużo kolczyków z perełkami, także tych wiszących. Polecam wybrać się tam przed ostatecznym zakupem, racja Apart jest w Tesco na samym końcu starej części.
Sylwunia! Spadłaś mi z nieba !!! Dziękuję!!!

Wybiorę się w tę sobotę do Apartu (chociaż sobie obiecaliśmy z TŻtem, że nasza noga już w Tesco więcej nie postanie ) i może coś znajdę ładnego, bo nawet w Ran Fashion na Chopina nic nie mieli...
Tylko czy wiesz w jakich godzinach jest otwarty sklep? Bo mamy czas tylko w sobotę, i to po poludniu.

Dzięki za opinie na temat kolczyków, dziewczyny.

andzia27, uważam, że Twój bukiet świetnie pasuje do sukienki

anadun, gdyby te kolczyki były bielutkie to bym od razu kupiła do sukienki Są baaardzo w moim guście.

Malpka, przypomniało mi się, że pytałaś o jubilera. To jest przy Pl.Wolności, ul.Narutowicza 13 (w podwórzu), nazywa się "Inter Gold". Te obrączki, o które Ci chodzi (nasze ) kosztują ok 500zł, chyba nawet mniej. My zapłaciliśmy 400 zł, bo po znajomości, a poza tym mieliśmy własne złoto.
Grawer tak do 50zł, my wygrawerowaliśmy datę ślubu i imiona.

Buziaki dla Was wszystkich!!
Stary 2007-06-07, 15:07   #11260
anna1593
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
Witaj
ja ślubuję 23.08.2008 w Lublinie
widzę że trochę jest nas na przyszły rok i na pewno miło spędzimy wspólnie czas
my już mamy salę, zespół, i czekamy na kontakt z fotokamerzystą
w kościele już byliśmy, ale jeszcze nie mają kalendarza na przyszły rok;/
chociaż planmujemy w wakacje zacząć chodzić na nauki przed małżeńskie i zaklepiemy sobie datę i godzinę)ja to bym chciała na 16 i by proboszcz odprawiał, bp jest poetą i podobno ładnie odprawia ceremonię)
fajnie że coraz więcej nas na przyszły rokbo teraz koleżanki z tego roku powolutku wykryszją się i będziemy korzystać z Waszych doświadczeń

Z tego co ja wiem, to naukie przemalzenskie sa wazne pol roku, ale lepiej dowiedz sie dokladnie, zebys nie musiala chodzic drugi raz.
Mi zostaly 4 miesiace do slubu, nauki w lesie, jedynie jest sala, zespol, fotograf, sukienka zamowiona i upatrzony samochod. Zajme sie tym dopiero po sesji. Pozdrawiam

http://www.suwaczek.pl/cache/1b39e63fa9.png?html

Moje małe szczęście urodziło się 18.02.2009 r. o 00.55
anna1593 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 15:11   #11261
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Jolinku, nam zabrakło 3-4 zaproszeń i nie wiemy co zrobić, bo w żadnym sklepie nie chcą nam sprowadzić nawet 5, bo to hurt Chyba trzeba będzie w sklepie kupić takie zwykłe
Stary 2007-06-07, 15:12   #11262
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Sylwunia! Spadłaś mi z nieba !!! Dziękuję!!!

Wybiorę się w tę sobotę do Apartu (chociaż sobie obiecaliśmy z TŻtem, że nasza noga już w Tesco więcej nie postanie ) i może coś znajdę ładnego, bo nawet w Ran Fashion na Chopina nic nie mieli...
Tylko czy wiesz w jakich godzinach jest otwarty sklep? Bo mamy czas tylko w sobotę, i to po poludniu.

Dzięki za opinie na temat kolczyków, dziewczyny.

Buziaki dla Was wszystkich!!
Otwarte jest w sobotę 9-21, a w niedzielę 10-18 wejdź na stronę http://www.apart.pl i tam jest zakładka ślub, srebro z cyrkoniami i ostatnie kolczyki może również Ci się spodobają myślę, że coś wybierzesz tam, zwłaszcza, że nie wszystkie ceny są powalające
Stary 2007-06-07, 15:23   #11263
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Jolinku, nam zabrakło 3-4 zaproszeń i nie wiemy co zrobić, bo w żadnym sklepie nie chcą nam sprowadzić nawet 5, bo to hurt Chyba trzeba będzie w sklepie kupić takie zwykłe
lenka jakie miałas zaproszenia??
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 15:34   #11264
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Hej dziewczyny.My już oderbaliśmy swoje obrączki!!!dla mnie są śliczne.Mają wygrawerowane nasze imiona i date 7.07.07r. Zamówiliśmy też kwiatkii w tej kwiaciarni dostaje się bukiet gratis do zostawienia w kościele,żeby potem na zdjęciach starsza nie stala jak kołek (tak powiedziała nasza kwiacairka).
Lenka mamy taką samą sukienkę, ja również będę mieć cześciowo rozpuszczone włosy i szukam kolczyków ale jak narazie nic mi się nie rzuciło w oczy.Ale mam jeszcze miesiąc także może coś znajdę.
Szukając po sklepach sukienki na drugi dzień stwierdziłam że chyba coś uszyję u krawcowej.Poszłam i Pani pokazała mi śliczną sukienkę.Upatrzyłam sobie nawet kolor materiału taki zielony mieniący się w złoty.tylko muszę pujść spytać się ile mam go kupić.
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 16:02   #11265
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Otwarte jest w sobotę 9-21, a w niedzielę 10-18 wejdź na stronę http://www.apart.pl i tam jest zakładka ślub, srebro z cyrkoniami i ostatnie kolczyki może również Ci się spodobają myślę, że coś wybierzesz tam, zwłaszcza, że nie wszystkie ceny są powalające
To super, pójdziemy w sobotę. Ja już widziałam stronkę Apartu, mam nadzieję, że w sklepie jest większy wybór ???

Ceny do 100 zł za kolczyki są ok, może coś znajdę
Stary 2007-06-07, 16:04   #11266
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
lenka jakie miałas zaproszenia??
Mam zaproszenia Cartalii, nie da się skopiować, więc wklejam link:

http://www.cartalia.com.pl/slubne/pr...kid=16&pid=178

Myślisz, że na ich stronce można zamówić tylko 5 sztuk??
Stary 2007-06-07, 16:20   #11267
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.My już oderbaliśmy swoje obrączki!!!dla mnie są śliczne.Mają wygrawerowane nasze imiona i date 7.07.07r. Zamówiliśmy też kwiatkii w tej kwiaciarni dostaje się bukiet gratis do zostawienia w kościele,żeby potem na zdjęciach starsza nie stala jak kołek (tak powiedziała nasza kwiacairka).
Lenka mamy taką samą sukienkę, ja również będę mieć cześciowo rozpuszczone włosy i szukam kolczyków ale jak narazie nic mi się nie rzuciło w oczy.Ale mam jeszcze miesiąc także może coś znajdę.
Szukając po sklepach sukienki na drugi dzień stwierdziłam że chyba coś uszyję u krawcowej.Poszłam i Pani pokazała mi śliczną sukienkę.Upatrzyłam sobie nawet kolor materiału taki zielony mieniący się w złoty.tylko muszę pujść spytać się ile mam go kupić.

Szczerze mówiąc to znalazłam tę sukienkę na forum, właśnie Ty ją wkleiłaś i bardzo mi się spodobała. Ja ją trochę przerobię, bo będzie bez trenu, kwiatuszek z boku tylko jeden i bez tych sznureczków zwisających, a koronka będzie się mieniła
Bardzo chcę do niej śnieżnobiałe perełki. Będziesz miała coś na szyi? I jakie kwiaty zamawiasz??

Ja będę miała bardzo prosty bukiet z bledziutko różowych róż- bez żadnych ozdóbek, a świadkowej bukiet zrobimy same, z kilku białych róż i obwiążemy je białą koronką. Myślicie że o dobry pomysł?? Będzie się chyba trzymał, w końcu to tylko do kościoła, potem się go włoży do wody. Nie chcę płacić 80 zł za bukiet dla świadkowej
Stary 2007-06-07, 16:33   #11268
niebieska.lwica
Rozeznanie

martuko dziękuję za dopisanie do listy
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 16:36   #11269
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Ja również nie będę mieć trenu i zamiast kwiatka z boku będę mieć przyszyta ładną koronkę lub będzie kwiatek ale ten najmniejszy to do uzgodnienia jeszcze. na szyję chce taki prosty wisiorek. widzialam taki u jubilera gdzie kupowlaiśmy obrączki więc zdjęcia nie wkleję.Myślę nad kolczykami chciałabym wiszącę al jak do tej pory zadnych nie widziałam więc nie wiem jak wyjdzie.A Ty Lenka będziesz mieć coś na rękę?Bo chyba przydała by się jakaś bransolelka.A co do kwiatów to zamówiliśmy podobny do tego na zdjęciu.nie będzie tych małych czerwonych kwiatków i kolor róż będzie inny.A takich kolorach cantedeski bo kwiaciarka chcę aby mi pasował do oczu bo mam brązowe.
Stary 2007-06-07, 16:38   #11270
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

dołaczam zdjęcie bukietu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slub_ver_01.jpg (58,6 KB, 11 załadowań)
Stary 2007-06-07, 16:42   #11271
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

martuko a czy ja mogłabym prosic o dopisanie mnie do listy 21.07.07 dziękuję!!!!!!

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 16:43   #11272
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Dla mojej starszej zamówiliśmy bukiet o takiej budowie tylko że:
- na dole zamiast trawy będę róże w kolorze kremowo-różowym
- a zamiast anturium w górę będą szły takie małę biaęł kwiatki (nie znam nazwy).
Nie znalazłam podobnego bukietu więc trzeb go sobie wyobrazić
A taka budowa bukietu żeby wydłużyc moją starszą w stosunku do starszego, bo ona jest takiego że tak powiem normalnego wzrostu a Starszy jest wysoki i chudy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m_552.jpg (3,8 KB, 127 załadowań)
Stary 2007-06-07, 16:51   #11273
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Ja również nie będę mieć trenu i zamiast kwiatka z boku będę mieć przyszyta ładną koronkę lub będzie kwiatek ale ten najmniejszy to do uzgodnienia jeszcze. na szyję chce taki prosty wisiorek. widzialam taki u jubilera gdzie kupowlaiśmy obrączki więc zdjęcia nie wkleję.Myślę nad kolczykami chciałabym wiszącę al jak do tej pory zadnych nie widziałam więc nie wiem jak wyjdzie.A Ty Lenka będziesz mieć coś na rękę?Bo chyba przydała by się jakaś bransolelka.A co do kwiatów to zamówiliśmy podobny do tego na zdjęciu.nie będzie tych małych czerwonych kwiatków i kolor róż będzie inny.A takich kolorach cantedeski bo kwiaciarka chcę aby mi pasował do oczu bo mam brązowe.
Agusia ja nie myślałam w ogóle o bransoletce, chociaż nie będę miała rękawiczek ( dla mnie to okropność ) ale znalazłam komplecik, nad którym się zastanawiam, tu akurat była bransoletka:

http://www.glimmer.pl/index.php?act=...&productId=134

Kwiatuszki bardzo ładne wybrałaś
Stary 2007-06-07, 16:52   #11274
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
martuko a czy ja mogłabym prosic o dopisanie mnie do listy 21.07.07 dziękuję!!!!!!

Eemila właśnie miałam do Ciebie pisać, że Cię nie ma na liście
Stary 2007-06-07, 16:54   #11275
andzia27
Raczkowanie

Tylko nie wiem jaką fryzurę wybrać do tej sukienki, może coś mi doradzicie bo przeglądałam i nic nie znalazłam ciekawego. Mam włosy trochę za ramiona także da się je związać ale nie wiem czy nie upiąć je tylko delikatnie aby welon miał się na czym trzymać?
A wy jakie będziecie miały fryzurki pomóżcie mi
Stary 2007-06-07, 17:24   #11276
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
Tylko nie wiem jaką fryzurę wybrać do tej sukienki, może coś mi doradzicie bo przeglądałam i nic nie znalazłam ciekawego. Mam włosy trochę za ramiona także da się je związać ale nie wiem czy nie upiąć je tylko delikatnie aby welon miał się na czym trzymać?
A wy jakie będziecie miały fryzurki pomóżcie mi
Hej mogę wysłać Ci na maila jaką fryzurę miała siostra mojego Tz w dniu ślubu a też miała włosy tak trochę za ramiona, mimo, że jest osobą pulchną to wyglądała bardzo ładnie a włosy miała spięte. Nie będę tu umieszczać, żeby nie było za małe
Stary 2007-06-07, 17:27   #11277
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Lenko dzięki, ze pamiętałaś

ja też ma problem z fryzurą, moje włosy są do ramion, są cieniutkie i mam ich niewiele, więc dlatego nie mam zielonego pojęcia jak je upiąć. Najbardziej bym chciała mieć rozpuszczone ale z drugiej strony wiem ze po dwóch godzinach będe wyglądać jak zmokła kura no i ten welon nie wiem gdzie przypiąć na górze, na środku czy na dole???:confuse d: Pani fryzjerka zaproponawał mi upiecie z kwiatkiem, żeby fryzurka nie wydawała się zbyt mała, ale znowu jaki kwiat, bo nie mam wiązanki wybranej. No i jak z kwiatem to jakimś wytrzymałym żeby mi nie uwiedł na głowie.
No same problemy dziewczyny z tym wszystkim mówie wam jak nie urok to s...

Stary 2007-06-07, 17:27   #11278
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Lenka, jeśli chcesz sama robić bukiet, to tu na forum, jest taki fajny watek o robieniu samodzielnie bukietu (gdzieś go kiedyś czytałam), i tam florystka doradza jak go związać żeby sie nie rozpadł... że związuje się samoprzylepną taśmą, taka izolacyjna, i wstążkę dopiero potem na to nakleja na dwustronną taśmę i takie tam inne triki - bardzo pomocne

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 17:28   #11279
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Cytat:
Hej mogę wysłać Ci na maila jaką fryzurę miała siostra mojego Tz w dniu ślubu a też miała włosy tak trochę za ramiona, mimo, że jest osobą pulchną to wyglądała bardzo ładnie a włosy miała spięte. Nie będę tu umieszczać, żeby nie było za małe
ja też bym mogła prosić o fotke

Stary 2007-06-07, 17:33   #11280
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Eemila, nie martw sie, na pewno fryzjerka coś fajnego Ci zaproponuje
ja przy cienkich włosach zdecydowałabym sie na upięcie, bo trudno przy upale i tańcach otrzymać włosy ładnie odstające od głowy... chyba że tona lakieru
Poza tym, może być bardzo gorąco w rozpuszczonych, wiec w upięciu siłą rzeczy wygodniej...

A ja o fryzurę martwię sie najmniej bo mam króciutkie włosy. Ale od czasu do czasu mam chwile zwątpienia, i myślę sobie, że będę wyglądała niekobieco Tylko, że nawet jakbym zaczęła zapuszczać wtedy kiedy podjęłam decyzje o ślubie, czyli gdzieś w grudniu, to miałabym może włosy do brody... z takimi też nie wiadomo co zrobić... to już chyba lepiej dobrze ścięte krótkie.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości