|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Współlokatorka - lustro
A niby co powiedzenie tego zmieni? Powiesz jej, że to widzisz, a ona nagle się opanuje i przestanie tak robić? Dobre.
Moim zdaniem, powiedzenie tego, tylko zaostrzy sytuacje i wywoła konflikt, którego póki co nie ma.
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- No pewnie, przecież cudnie sobie żyją. Po co coś zmieniać? Po co próbować, po co się wyprowadzać, skoro można czuć wyższość, czyć się piękniejszą (bo przecież ona wygląda paskudnie z tymi brwiami!) i zawsze mieć temat do pogadania ze znajomymi. Coś jak własny pudelek.peel.
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że z tymi brwiami przecież będzie wyglądać idiotycznie, to nie jest motyw, żeby czuć się piękniejszą czy coś, tylko taki fakt. Nie zauważyłam, żeby autorka czuła wyższość z tego wynikającą. Przeszkadza jej to po prostu, też by mi przeszkadzało, ja bym pannie maksymalnie utrudniała życie, bo mam taki charakter, ale widać autorka chce to załatwić tak, żeby nie robić spiny w domu, bo nie chce się stamtąd wyprowadzać, bo cena jest ok, mieszkanie jest ok, też bym nie chciała- niełatwo jest znaleźć dobre mieszkanie w dobrej cenie.
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Zdaję sobie z tego sprawę, ale skoro mnie dotyczą problemy 'lżejszej' wagi nie mogę o nich pogadać , bo inni ludzie mają gorsze? |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

pewnie wyczytałaś to u Platona? Albo w jakiejś świętej księdze?