|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
no no sliczne plecki
![]() i tak fajnie pozujesz - ja zawsze krzywo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Na Twoje plecki pingwinku niestety się nie załapałam
![]() a pewnie jest co podziwiać i taka motywacja dla mnie
|
|
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładnie się wątek rozwija, ale zdjęć mało. Więc teraz zdjęcie pt. jak nie wyglądać
Czyli Ania za duża o 15 kiloP5141109.JPG
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka ale Ty sliczna jesteś
ja tam tych 15 kilo nie widze, max 5 Bamsia sopecjalnie dla ciebie wrzucam na chwilę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2007-06-08 o 04:41 |
|
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
Pingwin ja też chcę takie mięśnie E tam ładna, przeciętna Bacha niech powie jak brzydko na żywo wyglądamNo i 15 kg jak nic-teraz jest 73, a powinno być co najwyżej 60. Ehhh
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka kilka miesiecy i będziesz mieć lepsze
![]() pamiętaj, ze poniewaz ćwiczysz siłowo Twoja waga będzie trochę wyższa przy tym samym lub mniejszym rozmiarz niż u kogoś kto nie cwiczy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Pingusiu jesteś cudo
A to wcięcie o rękach już nie mowię A Ania śliczna jest ciągle jej o tym przypominam (bez aluzji ) , a jakie ma wcięcie
|
|
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze jak sobie pomyślę jaka dorga jeszcze przedemną to wyć mi się chce I obawiam się, że więcej niż kilka miesięcy, bo jak wyjadę na wakacje do pracy to na pewno trochę przytyję
|
|
#580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właśnie Pingwin chyba ktoś tu kiedyś mówił, że nie ma ładnego wcięcia w talii A ja tu śliczną figurkę widzę, megakobiecą no i te mięśnie. Ehh teraz mamy motywację,
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka i Ty i Bamsia zrobiłyście juz baaaaaaaaaaaaardzo dużo
a wciecie w talii masz i to śliczne przesadzasz jak każda baba ja mam jeszcze do dopracowania dól i brzuch a doly dietetyczne to norma: ja sobie znimi radze jedząc średnia pizze i pół pudełka lodow Grycana
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
pingwinku żeby mieć takie plecki i ręce to jakie ciężary trzeba dźwigać?? swój ciężar ciała ??
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie zamierzasz chudnąć 15 kg, chyba same kości Ci wtedy zostaną ![]() śliczna jesteś
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boskie po prostu ![]() możnaby caly dzień je oglądać
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Bamsia a to zalezy od genetyki - ja mam słabą
przede wszystki tzrebajśc ponizej 20% bf ja ćwicze z obciązeniem od 30 do 100 Oreganka dobrze mówisz - aneczka chce nam zniknąć,
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
hit zrobiony, 20 min obsolutnej masakry
ale teraz czuję się cudnie u was też taka dziwna pogoda, u mnie najpierw upał,potem ulewa, teraz znowu upał i cos grzmi
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie przesadzajcie-to jest czysta matematyka! Mam 169 cm wzrostu to powinnam 59 kg ważyć. Ważę 73. Więc co zrzucenia 14. Jak zejdę poniżej 65 to będzie ok. No zobaczymy.
Pingwinku wiem, że osiągnęłyśmy sporo, Bacha to już w ogóle, ale to wciąż mało Jutro już będzie lepiej jak będę mogła kawusię z mlekiem wypić. Tymczasem pocieszam się truskawkami. No i mój wstręt do kurczaka minął, gotuję na parze z pieczarkami i przyprawami, jem z czerwoną fasolą (jak mogę) i jest ok. Także do wyjazdu przetrwam, a za granicą będę się bardzo starała.
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
Najprawdopodobniej do Holandii. Do jakiejś fizycznej pracy, sezonowej. Może jak się trochę napracuję, to aż tak bardzo nie przytyję. Bo z jedzeniem pewnie będzie lipa. Cały dzień poza domem, zakupy raz na tydzień... na pewno nie dam rady z dietą jak teraz. Szczególnie, że rok temu pracowałam np. od 6-7 do 20-21, więc ciężko z posiłkami. Bylebym tylko nie jadła tak jak w zeszłe wakacje-pepsi+snickersy+chipsy
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
[quote=pingwin2;4512490]Bamsia a to zalezy od genetyki - ja mam słabą
przede wszystki tzrebajśc ponizej 20% bf [quote] Ok to najpierw muszę się skupić na zejściu z 28 bf na 20 bf a potem pakuje jak nic ![]() ![]() to na tym etapie dźwiganie duużych ciężarów jest bezsensu?? pyta teoretycznie bo dopiero od lipca bede miala dotęp regularny do silowni ![]() pingwinku a jak to jest z zielonym groszkiem konserwoym bo rożnie piszą ile to ma ww raz że 10 raz że 15 a to duża różnica dla mnie jak się tak lubi groszek a czereśni ile można
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja caly czas szukam nowej pracy, każdego dnia nowe pomysły mi do głowy przychodzą, kolejne studia krążą mi po głowie coraz bardziej
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka zobaczysz jeszcze schudniesz, po prostu staraj sie jeść rozsądnie i weżźodżywkę - wymieszasz z wodą zjesz owocem lub pomnidorem itp i 2 posilki z głowy, bo więcej odzywki dziennie to nie radze
Bamsia nawet wskazane jest żebyś juz teraz ćwiczyła z duzym cięzarem, jak już będziesz chodzić na siłkę to ułożę ci trening ![]() z tym groszkiem to jest tak: niektóre tabele podają całkowite ww i wtedy ma 15 inne tylko strawne ( bez błonnika) i wtedy ma 10 Ciebie interesuje to 10 czerśni tyle zeby sie btw zgadzalo, jednak przy duzej ilości owoców mogą być trochę gorsze efekty radze max 3 posiłki
|
|
|
#593 |
|
Rzabbocop
|
Gio bardzo ładne plecki
![]() Aneczka nie wyglądasz na tę wagę |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
idę jeszcze poćwiczyć skoro mam trochę czasu
|
|
#595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tylko zacznę chodzić na siłe to zaraz się do Ciebie zgłoszę bo też chcę takie plecki już nie mogę się doczekać jak będę działać z prawdziwymi ciężarami |
|
|
|
|
#596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj wyglądam wyglądam, po prostu jestem tu w ubraniu i na zdjęciach ogólnie wyglądam lepiej niż w realu
Ale dziękujęCytat:
Ehh... Ale mam już postanowienie, że po wakacjach kupuję karnet na siłownię i też będę działać Pingwin a jak Ty robisz aeroby? Na czym? Dobra idę czytać dalej
|
|
#597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm, plecki. Plecki to ja tez mogę wkleić, bo to nie twarz
![]() Co do bieganka, dziewczyny nie przesadzajcie. Teraz przez maraton mam rozwalone biodro, wiec jest wymuszona przerwa, którą przeżywam chodząc na siłownię Zapewniam więc Was że przesadzacie ![]() Pingwin, dziewczyny pod Twoją opieką tak chudną, a co najważniejsze mają tyle radości że bije się z myślami, czy może nie poprosić Cię o pomoc Aneczka, będe teraz Cie wypatrywać w okolicy! I moim zdaniem trochę przesadzasz z tą "czystą logiką" odchudzania ![]() Dlaczego macie robić aeroby po siłowym? Kiedyś tu pisałyście, że nie wolno. I apropo's doła dietetycznego: ja robię to samo co Pingwin, tylko jem dużą pizza i całe pudełko grycana
|
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Inch ja Cie bardzo zachęcam do wklejenia fotek
![]() ![]() My mamy robić 10 min aerobów po siłowym ale w jednostajnym rytmie ![]() pinguś wszystko wyjaśni nie chce znowu namieszać
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
w jednostajnym czyli może być na steperze? orbitrek mechaniczny?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

Bacha niech powie jak brzydko na żywo wyglądam