Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-13, 11:28   #4381
Anuszka89
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Sunrise28 też fakt, ale mam nadzieję że nikt inny nie wpadnie na granatowy krawat :P a co do butów to moje będą granatowe, tak jak szarfa na sukience

Ja właśnie siedzę w pracy i szukam zaproszeń
Anuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:29   #4382
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

wrzucam buty wymieniam je na mniejsze, mam nadzieję, że będę dobre
:
Ooo "moja" kokardka, też mam taką

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość

A może niespodzianka będzie i dlatego tak mówią ?[COLOR="Silver"]
Nie, bo wyszła taka glupia sytuacja, że zmieniam druhnę, bo panna zazdrosna rodzi w kwietniu i poprosiłam wczoraj jedną koleżankę, a ona z takim tekstem, że "oo to muszę zapytać twojej świadkowej o panieński, bo będzie jakiś panieński tak?", a ja, że ponoć wszystkie już wiedzą i potwierdziły. A ta "no do mnie nikt nie dzwonił...." i mega kwas z tym wyszedł:/

Jutro jadę na Mazury, moja świadkowa też z Warszawy tam pojedzie, więc zapytam ją wprost.

W ogóle połowy postów, ktore wzięłam do cytowania nie zacytowała się

Któraś pytała o figurkę na tort, my bedziemy mieli coś takiego tylko w fiolecie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Mandi%2BTeal%2BIvory%2BWedding%2BCake%2BBow.jpg (63,7 KB, 17 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:29   #4383
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Spoko, moja teściowa powiedziała że TŻ ma sobie kupić garniak na placu targowym bo tam są takie ładne.
Moja ostatnio mówiła, że była na mieście i widziała reklamę garniturów szytych na miarę i może by tam...?

Cytat:
Dziewczyny a powiedzcie jak Wasi Tż-i będą ubrani na ślubie. Tzn. kolor garnituru (smokingu), muszka/krawat - jaki kolor? Jaki kolor koszuli?
Ja myślę o graficie - coś tego typu, chociaż wygląda mi na zbyt niebieski koniecznie z kamizelką w tym samym kolorze, K. wygląda w niej obłędnie (już jeden garnitur z kamizelką ma).

On upiera się przy czarnym, ale ostatnio oglądaliśmy w biegu garnitury i najlepiej podobał mu się właśnie ciemnoszary w taką delikatną kraciastą fakturę - coś takiego mam na myśli, nie jest to jednolity kolor, a jednocześnie nie jest to taki mocny wzór.

Koszula do tego będzie biała (sukienkę też mam po prostu białą), a krawat - nie wiem. Myślałam o jakimś neutralnym, na przykład szarym bez wzorów albo w bardzo delikatny deseń. Chociaż znając jego gust, pewnie skończy się na niebieskim w paski, bo tylko takie mu się podobają
Stary 2014-02-13, 11:30   #4384
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Trochę sie uspokoiłam po tym wszystkim Tz przeprosil, ze sie nie angażuje ale on nie ma do tego glowy, bo sie na tym nie zna, no ja tez nie bo biore 1 raz slub :P ale ok, trochę za nerwowa jestem chyba.

Co do garnituru to planujemy granatowy slim, biala koszula i fioletowa mucha. A jak wyjdzie to sie okaże oczywiscie co do koloru

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
Mój się stara angażować, nie ma to tamto... Ja też pierwszy raz biorę więc taka wymówka u mnie by nie przeszła Ale stara się. Teraz zaproszenia ogarnia

Ja właśnie tam wyżej pisałam, że chciałabym aby Tż miał krawat pod kolor moich butów - czyli turkus. Ale obawiam się, że będzie wyglądał jak gość weselny:P.
Chociaż może moje obawy są bezpodstawne
Najwyżej będzie miał coś w butonierce turkusowego

Edytowane przez Sunrise28
Czas edycji: 2014-02-13 o 11:33
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:31   #4385
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
właśnie tak jak pisze alucior - zależy jakie u was zwyczaje są. Jeśli nie ma nic przeciw rodzina to bym zapraszała jeśli są zdania że trzeba osobiście się pofatygować to mogą to źle odebrać. chociaż ja z tego pokroju ludzi że wg mnie to szukanie problemów tam gdzie nie trzeba i nie obraziłabym się dostając tak zaproszenie bo i nie ma o co. Ale inni mają różnie.
czasami niektore zwyczaje mnie przerazaja.
Jak mozna w ogole sie obrazic za zaproszenie gosci "przy okazji" jakiegos rodzinnego wydarzenia? Gdzie tu jest nietakt? NIe dosc, ze jeszcze osobiscie to jeszcze foch. Kurde, czy ci goscie to jest za przeproszeniem royal family czy jak? W koncu to Mlodzi prosza gosci na wesele, a nie odwrotnie i jeszcze wymagaja specjalnego traktowania?
Jak para pracuje w ciagu tygodnia to kazdy weekend jest na wage zlota, a takie podejscie mnie po prostu smieszy. Jak mozna byc tak roszczeniowym?

Wybaczcie za ten ton, ale wydaje mi sie ze niektorym to sie du.pach poprzewracalo od dobrobytu i mysla, ze sa krolowa angielska. Szkoda, ze tego zaproszenia na zlotej tacy nie dostaja. Sa zaproszeni na wesele (nie na swoj koszt) i takie wymagania. No sorry.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:31   #4386
sweetsunday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Peyton22 Pokaż wiadomość
to ja się pochwalę moją suknią i poproszę o radę. Welon będę miała bardzo podobny do kościoła, a na wesele zmieniam na taki klasyczny krótki. Jaką biżuterię byście widziały do tego? co by pasowało? ja nie noszę prawie wcale, także tam nie mam żadnego pomysłu...
sukienka

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Chciałam napisać, że...
... od dziś zmiana kodu

>>> 199 Dni Do Ślubu <<<

Panna Izabela
mysza93
Ad rem

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
150 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Nie, nie są delikatne to TE
Jeśli chodzi o naszyjnik to myślałam kiedyś o czymś takim ale boję się o efekt choinki wiec odpada
kolczyki super a co do tego cuda na szyję, to ja jestem jak najbardziej za nim nie widzę w nim efektu choinki

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa po wstawieniu zdjęć w sukience.
Teraz mam mega problem. Byłam dziś mierzyć inną sukienkę.
Nie wiem którą wybrać...
zdecydowanie 2 czyli jakby nie patrzeć Twój pierwszy wybór

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jakby któraś natknęła się na pomarańczowe szpilki, około 10 - 11 cm najlepiej na platformie, mogą być open toe, ale zabudowana zapiętka, nie na pasek, będę wdzięczna za informację.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg N1111A00K-205@1.1.jpg (62,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg VI311A00W-205@1.1.jpg (50,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg R3211A00N-204@1.1.jpg (58,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2014-02-13, 11:35   #4387
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Jak mozna w ogole sie obrazic za zaproszenie gosci "przy okazji" jakiegos rodzinnego wydarzenia? Gdzie tu jest nietakt? NIe dosc, ze jeszcze osobiscie to jeszcze foch. Kurde, czy ci goscie to jest za przeproszeniem royal family czy jak? W koncu to Mlodzi prosza gosci na wesele, a nie odwrotnie i jeszcze wymagaja specjalnego traktowania?
Jak para pracuje w ciagu tygodnia to kazdy weekend jest na wage zlota, a takie podejscie mnie po prostu smieszy. Jak mozna byc tak roszczeniowym?

Wybaczcie za ten ton, ale wydaje mi sie ze niektorym to sie du.pach poprzewracalo od dobrobytu i mysla, ze sa krolowa angielska. Szkoda, ze tego zaproszenia na zlotej tacy nie dostaja. Sa zaproszeni na wesele (nie na swoj koszt) i takie wymagania. No sorry.
Zgadzam się z tym co napisałaś.
Ja będę prosić przy okazji świąt Wielkanocnych, bo i tak jedziemy do rodziny i tak. Dwie pieczenie na jednym ogniu

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Nie, bo wyszła taka glupia sytuacja, że zmieniam druhnę, bo panna zazdrosna rodzi w kwietniu i poprosiłam wczoraj jedną koleżankę, a ona z takim tekstem, że "oo to muszę zapytać twojej świadkowej o panieński, bo będzie jakiś panieński tak?", a ja, że ponoć wszystkie już wiedzą i potwierdziły. A ta "no do mnie nikt nie dzwonił...." i mega kwas z tym wyszedł:/

Jutro jadę na Mazury, moja świadkowa też z Warszawy tam pojedzie, więc zapytam ją wprost.

W ogóle połowy postów, ktore wzięłam do cytowania nie zacytowała się

Któraś pytała o figurkę na tort, my bedziemy mieli coś takiego tylko w fiolecie:
na pewno jest jakieś logiczne wytłumaczenie
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:36   #4388
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
hihihi gratuluje takich zakupów udanych

Cytat:
o fajnie
Cytat:

zgadzam się z Tobą w pełni

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:44   #4389
anannke
Zakorzenienie

Cytat:

ja też się z tobą zgadzam no ale "kiedyś" tak było że trzeba było na herbatkę do każdego osobiście iść bo inaczej obraza była. Nie wiem dlaczego, nie wiem skąd ale takie mieli podejście. Masz rację że teraz czasy są inne inaczej czas jest rozłożony i w sumie para jeśli pracują ludzie to ma dla siebie tylko weekend. Dwa dni żeby spędzić razem czas coś pozałatwiać ogarnąć sobie w domu coś i jeszcze po gościach latać co tydzień? w sumie jak ma się 40 par do zaproszenia a 2 dni w tygodniu i do każdego na kawkę i to do innych miejscowości niż swoje to masz 5 miesięcy zapraszania tak licząc (8 zaproszeń na miesiąc) nie wykonalne moim zdaniem... a jeszcze trzeba się z tymi gośćmi skoordynować żeby im też odwiedziny pasowały...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2014-02-13 o 11:46
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 11:53   #4390
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dlatego bardzo sie ciesze, ze my wysylamy poczta bo mieszkamy za granica
A nawet jak bysmy byli w PL to moja rodzina jest w kazdym zakatku Polski, i jak tu jezdzic? To chyba rok wczesniej chyba trzeba byloby sie umawiac.
Stary 2014-02-13, 11:56   #4391
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Mamy złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Justyna jest nieziemska!!!!!!!!!!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:00   #4392
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Aż się wzruszyłam , jak widziałam jak ona płacze. Jest mega mocna
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:01   #4393
swiat_katarzyny
Zadomowienie

ale mam końcówkę tygodnia
siedze nad magisterką od kilku dni i czuje że dzisiejszej nocy nie pojde spać
a mielismy takie plany związane z walentynkami, ktore chcielismy obchodzić dzisaj w związku z tym ze jutro wracamy do domu rodzinnego...
zawsze pod górkę....
mielismy tez jutro pojechac rozejrzeć się za garniturem dla Tż i dupa....
chociaż jedna rzecz będzie załawtiona - w sobote zamawiam sukienke

wracam do pisania
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:01   #4394
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość
Sunrise28 dziękuję za pocieszenie co do garnituru TŻ to uparł się na czarny, do tego biała koszula i granatowy krawat, myślałam o muszce, ale niezbyt korzystnie w niej wygląda
Muszka rządzi u nas garniak też miał byc czarny, ale przymiarki wszystko zweryfikowaly TŻ wyglądał jakby szedl na wlasny pogrzeb a przeciez to bedzie... NAJSZCZESLIWSZY DZIEN JEGO ZYCIA :P

Cytat:
Jezu dziewczyny, dobrze że mam urlop, pojechałam wczoraj zaprosić moją druhnę na wesele i oglądać film z jej wesela (nie byłam na nim) i tak się spiłyśmy, że nie dotrwałyśmy do końca filmu nawet Jak gówniary!

I co się okazało?? Tak chwaliłam moją świadkową, a okazuje się, że nikt nic nie wie o panieńskim... Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że świadkowa mi mówiła, że wszystkie dziewczyny potwierdziły!!
A moim zdaniem wszystko jest tak zaplanowane i ułożone ze dla Ciebie to będzie niespodzianka zobaczysz

Opiumalfa

Dobrze mowisz! Zaprosić osobiscie nawet jak mieszka 500 km dalej, zalatwic transport nocleg sniadanie i moze jeszcze ubrac i poperfumowac? Kurde a co to ma byc w koncu wesele czy likend all inclusive?

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:01   #4395
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak Wam się podobają te buty? Rozglądam się za butami do ślubu i nawet mi się one spodobały tyko mają czarną podeszwę Kiedyś już poruszałam ten temat a teraz znowu mam dylemat czy nie będzie ona głupio wyglądać
Prawdę mówiąc, to nie wiem jaką inną podeszwę by mogły mieć? Chyba to jest standard do czerwonych butów?

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:02   #4396
asia1206
Raczkowanie

coffee lover zgadzam się z dziewczynami-w drugiej wyglądasz
Wczoraj kupiłam mojemu Tż muchę-kolor ni to beż ni to jasne zółte złoto?mam identyczne kokardki przy butach-kolor ecru a kokardki złote z satyny-może ton ciemniejsze...zresztą to nieistotne-ogólnie ładnie to to wygląda,po północy moje kochanie i tak pewnie zmieni koszulę i założy krawat(ten akurat dostaliśmy w gratisie przy zakupie garnituru i ma kolor ciemno granatowy)
Co do czytań to jeszcze nad tym nie myślałam mimo tego , że u nas musi być list do Koryntian bo jak dla mnie jest idealny-zastanawiam się raczej nad drugim czytaniem...
Ogólnie u mnie wsio ok.tylko jestem niewyspana,gadam głupoty i o wszystkim dzisiaj zapominam-dodatkowo wieczorem mam gości,a o 7 rano musze być u pacjentki...musze dać rade-oby do jutra

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:04   #4397
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość
Hej
Dołączam do wątku, ślub 12 lipca
Nasze przygotowania były dosyć ekspresowe, najważniejsze rzeczy (sala, zespół, kościół, sukienka) już mamy. Pora na całą resztę
Powiedzcie jak dużo macie już pozałatwiane, bo ja ciągle się boję że z czymś nie zdążymy
Witaj najważniejsze rzeczy macie już załatwione. resztę po woli ogarniecie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
7 miesięcy!
Piątka!!!! aż mam lepszy humor z tego powodu!

Cytat:

niezły kwas świetna ta kokarda na torcie
Stary 2014-02-13, 12:06   #4398
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Liana, to Ty pytalas o spiewaczke w Lbn? Nawiazala ze mna kontakt, ale ja zostane przy skrzypku
A gdzie będziesz miała skrzypka W kościele czy gdzieś poza nim też

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
i zamówiliśmy obrączki w aparcie klasyczne, z żółtego złota 585, 4mm, ja 10, Tż 17, z soczewką od środka. cudne
i kupiłam Tżtowi spinki do koszuli na urodziny
CHCĘ JUŻ ŚLUB
Mogę zapytać ile płaciliście za obrączki Ciekawi mnie różnica cen pomiędzy Apartem, a złotnikami.
A garnitur kupowaliście w Białym?

My jutro w ramach walentynek jedziemy zamówić obrączki
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:09   #4399
asia1206
Raczkowanie

My obrączki robiliśmy z własnego złota ale wcześniej rozeznaliśmy się w cenach i bez własnego złota różnica w cenie-jubiler-Apart wynosiła ok.550 zł na komplecie-szerokość 4 i 5 mm

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:10   #4400
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja przegapilam Justyne w TV. Z facebooka sie dowiedzialam, damn it
Stary 2014-02-13, 12:12   #4401
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Daaaała raaaaaaaaaaaaadę!

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Aż się wzruszyłam , jak widziałam jak ona płacze. Jest mega mocna
Ja się rozbeczałam jak zobaczyłam jej łzy jak schodziła z trasy. Niesamowita dziewczyna!
Stary 2014-02-13, 12:12   #4402
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
no jest cudowna!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mogę zapytać ile płaciliście za obrączki Ciekawi mnie różnica cen pomiędzy Apartem, a złotnikami.
A garnitur kupowaliście w Białym?
obrączki 2000zł
nie, garnitur u nas w rodzinnym mieście, ale w Vistuli

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:17   #4403
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytam, bo chciałam swojemu kupić krawat w kolorze turkusowym - takie będę miała buty. Ale chyba będzie wyglądał jak gość weselny a nie Pan Młody, więc pewnie pozostaniemy przy białym/kremowym
No to by mogło być "mylące" Ja bym szła w jasny krawat lub w taki w kolorze garnituru, jeśli w ogóle krawat.

Cytat:
Mam podobne przemyślenia... ja osobiście nie lubię tych spotkań zapraszających, także jako osoba otrzymująca zaproszenie, chyba że to naprawdę bliscy mi ludzie. Więc jak dla mnie zaproszenia "przy okazji", lub pocztowe są jak najbardziej ok!
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ale mam końcówkę tygodnia
siedze nad magisterką od kilku dni i czuje że dzisiejszej nocy nie pojde spać
a mielismy takie plany związane z walentynkami, ktore chcielismy obchodzić dzisaj w związku z tym ze jutro wracamy do domu rodzinnego...
zawsze pod górkę....
mielismy tez jutro pojechac rozejrzeć się za garniturem dla Tż i dupa....
chociaż jedna rzecz będzie załawtiona - w sobote zamawiam sukienke

wracam do pisania
Trzymaj się, ostatnia prosta! Dasz radę! A która suknia w końcu?!
Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Piątka!!!! aż mam lepszy humor z tego powodu!
Nooo...! U mnie humor przeciętny, ale matko... jak patrzę na cyferkę 7 to to wygląda już na bardzo niedługo! Za miesiąc idziemy do USC i składamy papiery, rezerwujemy godzinę... ach!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:20   #4404
enzunio
BAN stały

mojakaren, jutro wszystko się wyjaśni mam nadzieję

Wiem co mi się jeszcze nie zacytowało, któraś z was pisała, że boi się, że TZ ją podepcze, nasz instruktor tańca zakleja nam czubki butów taśmą malarską! Tą papierową!!!

Buty TŻ i zbliżenie na skórzaną podeszwę, mam nadzieję, że nie będzie padał deszcz!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1150063.jpg (22,7 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1150065.jpg (22,8 KB, 212 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1150064.jpg (19,4 KB, 221 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:33   #4405
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
A ja kupiłam Tż bardzo romantyczny prezent na walentynki..... termos. Któraś z was kiedyś poleciła mi Fjord Nansen - kupiłam go i jest świetny DZIEKUJE!!! Ja uwielbiam praktyczne rzeczy , trx w świata był strzałem nie w 10 a w 100! teraz od kilku dni słyszę , że potrzebuje termosu , więc zainwestowałam i czuję , że to dobrze wydane pieniądze
Nie wiem czy to nie ja
POlecam też kubek termiczny FN, używam codziennie od 1,5 roku i jest rewelacyjny!
A termos kupiłam TŻ na mikołajki chyba, trzyma świetnie, mamy 0,7l i TŻ nosi go codziennie do pracy. Czasem nie wypije całej herbaty w pracy i jest ciepła na drugi dzień rano

Cytat:
Dziewczyny a powiedzcie jak Wasi Tż-i będą ubrani na ślubie. Tzn. kolor garnituru (smokingu), muszka/krawat - jaki kolor? Jaki kolor koszuli?
Czarny garnitur, biała koszula, pomarańczowa mucha w białe kropeczki, granatowy kaszkiet.

Cytat:

Ja to szczerze mówiąc mam gdzies takich gości i robię po swojemu a jak ktoś ma marudzić to niech w ogóle nie przychodzi.
Kilka lat temu kuzyn rozdawał zaproszenia osobiście, no i okazało się że na wesele nie przyjdzie jeden z wujków. Zapytany o powód odpowiedział że nie dostał zaproszenia. No jak nie, przecież dostał. Okazało się że kuzyn z narzeczoną dali zaproszenie cioci a wujka akurat nie było w domu więc on uznał że "nie dostał zaproszenia"
Później reszta kuzynostwa dawała wujkowi do rąk własnych a ja dam temu kto będzie w domu, najwyżej o jednego gościa mniej

Enzunio te buty są super!!!

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-02-13 o 12:35
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:34   #4406
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Wiem co mi się jeszcze nie zacytowało, któraś z was pisała, że boi się, że TZ ją podepcze, nasz instruktor tańca zakleja nam czubki butów taśmą malarską! Tą papierową!!!
A to nie zostawia kleju na butach, jak odklejacie?:wow:

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:40   #4407
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Nooo...! U mnie humor przeciętny, ale matko... jak patrzę na cyferkę 7 to to wygląda już na bardzo niedługo! Za miesiąc idziemy do USC i składamy papiery, rezerwujemy godzinę... ach!
do mnie to dotarło, że to już niedługo właśnie coraz bardziej zaczynam się wkręcać w poszukiwania kolejnych inspiracji. W najbliższym czasie też muszę rozejrzeć się za suknią. Czas leci szybko, jutro mamy rocznicę zaręczyn

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja to szczerze mówiąc mam gdzies takich gości i robię po swojemu a jak ktoś ma marudzić to niech w ogóle nie przychodzi.
Kilka lat temu kuzyn rozdawał zaproszenia osobiście, no i okazało się że na wesele nie przyjdzie jeden z wujków. Zapytany o powód odpowiedział że nie dostał zaproszenia. No jak nie, przecież dostał. Okazało się że kuzyn z narzeczoną dali zaproszenie cioci a wujka akurat nie było w domu więc on uznał że "nie dostał zaproszenia"
Później reszta kuzynostwa dawała wujkowi do rąk własnych a ja dam temu kto będzie w domu, najwyżej o jednego gościa mniej
nie skomentuję zachowania wujka... ciocia się nie obrażała wtedy?? u nas na szczęście nie było jeszcze takiego przypadku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-13, 12:47   #4408
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa po wstawieniu zdjęć w sukience.
Teraz mam mega problem. Byłam dziś mierzyć inną sukienkę.
Nie wiem którą wybrać...
Mi sie bardziej podoba ta "nowa" ale na Tobie zdecydowanie lepiej ta "stara"
Cytat:
Garnitur czarny (Tż nie chce granatowego) Krawat czarny i biała koszula
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:47   #4409
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Ja dzisiaj lecę na przymiarke, mam nadzieję że zdążę do pracy potem...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 12:49   #4410
ysia
Zadomowienie

antonina_bielska zdjęcia, zdjęcia!

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości