![]() |
#1201 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- ![]() też zaraz się wezmę ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||||||
Zakorzenienie
|
Amelka,love!!
Cytat:
Magduś brawa! Cytat:
szybko i bez bólu mam nadzieję. Żebyś tylko do szpitala dojechała Cytat:
uwielbiam zabawki z laobze: )i tiny love jeszcze Cytat:
ja sie na sobote nie pisze. Mam w planach dzień u rodziców z Zu bo mąż bedzie kończył szafki w kuchni więc nie ma opcji rozpakowania Cytat:
on cały czas byl dość nisko ale teraz to już siedzi mi na udach i tak siedzimy sobie razem ![]() Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1203 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- jaki maluszek! jak piłeczka od tenisa ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A maszyna to taki inny prezent mi sie wydaje ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie znam tej bajki, rodzice mnie chyba nie kochali ![]()
![]() |
#1205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Mam wyniki:
na czczo 96 norma do 92 po godz 132 norma do 180 po 2 godz 82 norma do 153 wlasciwie wyniki ok ale przez to, ze na czczo troche za wysoki wynik to dali mi glukometr ![]() ![]()
![]() |
#1207 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Ja też dzisiaj będę w biedronce po te pieluchy ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |||
Zakorzenienie
|
vivien39 śliczne kotki
![]() Gianna M ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja pamiętam, że moja ciocia dawała córę do prywatnego przedszkola no i akurat tam było całkiem na odwrót. Często Panie dostawały leki od rodziców żeby podawały dzieciom jak te są w p.kolach ![]() było gorzej niż na państwówce Cytat:
![]() jupi ![]() vivien39 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uwaga dziewczyny obalam mit o sprzątaniu za lodówką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak po takiej glukozie masz dobre wyniki po 1 i 2 godzinach, to możesz chyba nawet słodkie wcinać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
wewillrockyou kolejna zakupoholiczka
![]() Vivien ładne kocyki ![]() Trisdom a ja mam pytanie ![]() ![]() asienka213 to nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() Dziewczyny wrzucamy brokuły, żeby wiosnę wywołać!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to ja nieźle stuknięta jestem. Tak mi brak słońca, że sprawdzam już ofertę biur podróży z myślą o urlopie na jesień. Tylko się boję, że to głupota. A jak dzidziuś będzie za mały na takie podróże? Ktoś był z półrocznym maluchem na urlopie w ciepłych krajach? My z Amelką w taką podróż wybraliśmy się jak miała 2 latka. I nie żałowaliśmy. Ale z takim maleństwem mam jednak obawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha desperatka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1217 | |||
Wtajemniczenie
|
ale slodka dziewczynka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszesz co? Chcę zobaczyć, czy wszystko mam. Cytat:
Cytat:
![]() I mamusia, i córa śliczne! ![]() ![]() ![]() Uroczy ![]() ![]() Wkurzył mnie tata. Prosiłam, żeby pojechał ze mną do Biedronki po te pieluszki ale stwierdził, że nie ma czasu (a jedzie dopiero ok.15 na jakieś 2 godz. do dorywczej pracy). Pojechałam sama ale się przeliczyłam, nie wiedziałam, że ich jest aż całe pudło, w dodatku bez żadnej rączki, chyba bym nawet ich nie podniosła. Tatko w domu nie posłał nawet łóżek a mi już trudno się schylać, wyjmować wszystko, chować z powrotem... Byłam na ciuchach, sobie nic nie kupiłam bo wydaje mi się, że we wszystkim wyglądam jak wieloryb a zresztą szkoda mi kasy, dla Niuni upatrzyłam jakieś śpioszki/bodziaki ale koniec końców też nie wzięłam, bo wszyscy mi mówią, że już i tak dużo tego mam a jeszcze ciocia, która wysłała 2 paczki nic mi nie kazała kupować ale teraz sobie myślę, że jestem wyrodna matka bo nic Niusi nie kupiłam ![]() Byłam też w tej przychodni prywatnej, ten ortopeda przyjmuje w poniedziałki, więc niby mała różnica poniedziałek a nast.piątek ale chyba już sobie podaruję te czekanie od 7 do 13 w szpitalu, myślę że i tak jestem na dużych obrotach i ta odrobina luksusu w formie wizyty prywatnej mi się należy. Mój ojciec z każdym byle g*wnem lata prywatnie, to jak on może to ja chyba też ![]() ![]()
![]() |
#1219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,ma ktoras wozek z coneco ?
np taki http://allegro.pl/art7-wozek-gondolo...950000901.html ja mam spacerowke coneco flash i jestem mega zadowolona z tej firmyi tak sie zastanawiam na glebokim tez z coneco .
#1221 |
Zadomowienie
|
amelka2006 - masz śliczną córeczkę,
wiem, wiem, powtarzam się a u mnie słońce świeci, z domu wygląda na wiosne ![]() ![]() ![]() mi się ten z mikrofibry bardziej podoba niż z motherhood, przynajmniej na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
Kocyk, ręcznik, pieluchy, chusteczki nawilżane, 4 tetry, 2 flanelki, 3 zestawy ubrań (ale będę jeszcze się zastanawiać czy odpowiednie wzięłam ![]()
#1223 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
Pełnia jest co 4 tyg. ALe mi chodziło o to, żeby jutro wybzykać tż, bo kolejne bzykanko za 6 tyg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1226 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie sprawdziłam i syna urodziłam dokładnie w pełnie coś w tym jest
Moi faceci ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulina_radom Czas edycji: 2014-02-13 o 13:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Magduś - jaki masz krem do buzi dla maluszka?
#1228 |
Wtajemniczenie
|
Hipp, poleciła mi znajoma http://hipp.pl/uploads/tx_hippkatalo...5ml_RGB_01.jpg
#1229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam 2 synów i męża, u mnie nigdy nie jest posprzątane ![]() ja mam codziennie kuchnię zasyfioną, wc i obok brudne, zlewy brudne, ciuchy porozrzucane, górę prania, wiatrołap w piachu i błocie, zabawki u Kuby porozrzucane, na szyby w oknach nie patrzę ... a no i wszędzie ślady małych tłustych rączek (Kuby) Cytat:
a w tym roku pojedziemy jak mała będzie zdrowa gdzieś w sierpniu/wrześniu/październiku. na razie nie szukam, zobaczę jaka ona będzie. no i tylko "cywilizowane" kraje - dla mnie egip/turcja a nawet bułgaria odpadają. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- ja do twarzy zawsze używałam Nivea "na każdą pogodę" - bardzo lubię ten kremik |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny js juz dzis:
1zrobilam porzadek w szafie 2posprzatalam kuchnie 3pomylam plytki na scianach w lazience i znow kabine prysznicowa 4zrobilam reczne pranie 5pomylam lustra i drzwi miedzy pokojami Kurde nawet malego skurczu przy tym nie bylo:/ Jeszcze kurze powycieram, odkurze i ide robic nalesniki ![]() Lutien wykorzystanie tz daje lepsze efekty niz sprzatanie, u mnie po wykorzystaniu wczoraj od razu skurcze sie pojawily szkoda ze ucichly:/ moze dzis znow go zbalamuce ![]() Czbasia dzialaj kochana ![]() Ag9 tylko 20dni brawo i kciukinza szybki postep akcji! Vivien39 ale fajny maluszek, ladnie wazy, najwazniejsze ze wszystko dobrze i ze zdrowo rosnie ![]() Mmhym masz racje ta koncowka sie ciagnie w nieskonczonosc jakby czas stanal w miejscu:/ Asialll mnie tez tak suszy bardzo ostatnio a w nocy to juz w ogole wypijam butle wody! I jak cala ciaze pilam niegazowana tak teraz mnie tak ciagnie na gaz ze podpijam sobie z gazem. Wewillrockyou , Monkaa321 , Agunia4ever dziekuje ale u mnie znow cisza i badz tu madry no, a jak dzisiejsze porzadki nie zadzialaja to ja od jutra juz naprawde nie mam co robic w tym domu:/ Virginia ![]() Dobra dziewczyny ide dalej dzialac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.