![]() |
#1111 | ||
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() Jest w tym troche prawdy ![]() Cytat:
![]() Ja tam lubie dostac jakis sprzet, bo normalnie mi szkoda na to kasy i pewnie znalazlabym milion wazniejszych wydatkow gdybym sama miala go wymieniac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za wizytę gratulacje ! Cytat:
![]() ![]() pola_m WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedyś kolega komentuje zachowanie innego kolegi i mówi mi: -wiesz jaka z niego świnia? on żonie nigdy nic nie kupuje, teraz miała okrągłe urodziny to się wysilił i kupił jej suszarkę! -no ale suszarka to już nie jest źle, jeśli jakaś fajna to przynajmniej kobieta sobie fryzurę będzie robiła - suszarkę do ubrań! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Moderator
|
Side - no i rozbudzilas mnie calkowicie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Moderator
|
![]() W ogole to wlasnie mi sie przypomniala dziwna sytuacja jaka miala miejsce w nocy: Przebudzilam sie i staralam sie zasnac, gdy nagle TZ zerwal sie z poduchy i siedzi... WTF? Odczekalam chwile i pytam sie, co sie stalo, a on burknal ze zaraz mi przyniesie te Nesquiki (jakkolwiek sie to pisze) i polozyl sie z powrotem. Czub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3.Ponownie ![]() ![]() ![]() Dobrze mieć to forum z samego rana człowiek się uśmiecha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
No wreszcie brzuch Ci widać
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja czekam na pączka, chyba się uzależniłam ![]() Wczoraj do 23 oglądałam znowu wózki na all, w sumie nie wiem po co, i tak nie kupię teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() A teraz mi narobilas ochoty na paczka - ale jutro po pobieraniu krwi sobie sprawie ![]() A czemu nie kupisz wozka? Kup ![]() Cytat:
![]() Wystraszylam sie z samego opisu - ale jak sobie to wyobraze... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zadomowienie
|
Witam sie porannie
![]() Kate- blagam- wygon ta Majke, bo nie chce Ci sie w kolejke wciskac ![]() W nocy, co sie ruszylam to bolesny skurcz, to samo caly wieczor i od rana tez juz dwa... Ale nieregularne skurczybyki i do max. 60 sekund, wiec na razie nici z wyjazdu do szpitala. Jak tak dalej pojdzie bedziecie mialy opis postepu przedporodowegona biezaco ![]() Castia- ja wole nie siedziec jeszcze 3 tygdonie w dwupaku- skurcze przed to nic przyjemnego. Bralas cos p-skurczowego z takim rozwarciem? Side- u Hindusow w efekcie oprocz chlebka naan nie dostalam nic typowego- gotowal mąż i było po grecku. Z wywolywania- u mnie dzis kolejny spacer i naklejanie folii na okna od ulicy.
#1121 | ||
Zakorzenienie
|
Oho,widzę że już zbiorowo spać nie możemy. Za to teraz jak nie ma możliwości to mi bym spala...
Oprócz pakowania na dziś plan odebrać aparat bo kupiliśmy,pojechać po materac którego tydzień temu w sklepie nie bylo,umyć łazienkę i zrobić ciasto bo przyjdzie koleżanka z rocznym synkiem. Cytat:
Side,ubawiłaś mnie... Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry! Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Rozeznanie
|
Mój tez czasami gada przez sen. O pracy ze np zostało mu jeszcze to czy tamto do zrobienia i fajrant. To ze zmeczenia. Albo po prostu jakies glupoty. Mam z niego ubaw. Ale najbardziej urocze było jak gadał ostatnio ze mnie kocha :p
Nic nie pamiętał. Ale mówi:widzisz to znaczy ze naprawde cie kocham ![]() Cukier na czczo 89. Az mnie zaskoczylo ze taki niski.:thumbup: To przez te nocne poty? Wypilam kawke i zjadlam kanapki z pasta jajeczna i pomidorkiem. I zaraz ruszam w miasto bo mam pare spraw do załatwienia. O ile odmrożę samochoda i odpali. Dziś obiecuje nie marudzić ![]() ![]() Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
Ależ cudowna pogoda dziś
![]() ![]() co do snów Tżtów hah dzisiaj w nocy obudziło mnie macanie po brzuchu takie nerwowe, budzę Tżta tzn szarpę obudził się i mówię co Ty robisz a on na to ŚNIŁO MI SIĘ, ŻE URODZIŁAŚ ![]() ![]() Majka wyłaź ![]() Trisdom miejmy nadzieję, że dzisiejszy spacer przyniesie konkrety ![]() nadzwyczajna udanego załatwiania spraw ![]() maggie fajna piłeczka ![]()
#1127 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tego ze siadal nie, ale mowil ze faktycznie mu sie snilo ze chcialam zeby mi przyniosl Nesquiki ![]() Kacper chcial matke do zawalu doprowadzic - od rana nic sie nie ruszal, nie pomagalo bujanie i czekolada... Juz mialam sie na IP szykowac, a ten lobuz dostal czkawki wiec sie wydalo ze sobie zarty ze mnie robi ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Ale to nawet urocze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zadomowienie
|
Witajcie po ciężkiej nocy.
Miałam ambitny plan, żeby położyć się wczoraj o normalnej godzinie i oczywiście nastąpiło to gdzieś ok 3. Przed 8 się obudziłam bo chcę wyniki dzisiaj zrobić, żebym specjalnie jutro albo pojutrze nie musiała jechać. Jestem ledwo żywa a oczywiście dzisiaj mam zrobienia milion rzeczy. Mój synu jakoś mało aktywny jest od wczoraj, dołączając do tego bóle brzucha-zaczynam się martwić. Po pobraniu krwi postaram się go obudzić pączkiem. Ciekawe czy jest łasuchem jak mamusia. Odezwę się po powrocie z miasta ![]() ![]()
#1129 |
Zakorzenienie
|
Pola - spóźnione życzenia, wszystkiego naj!
![]() Tequilla - toś sobie Herkulesa wyhodowała cichaczem ![]() Maggie - fajowy brzusio ![]() teksty o gadających TŻtach boskie ![]() ja właśnie próbuję obudzić swojego, żeby się szybko zebrał, bo chcemy jechać do Ikei do Katowic, a musimy zdążyć obrócić do 14, żeby Ewę odebrać. pytałam mamę, czy by nie mogła pójść po wnuczkę, ale okazuje się, że ma jakąś podejrzaną wysypkę, więc nie będziemy ryzykować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a suszarke i deske do prasowania 'dostałam' poprzednim razem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to miłego dnia moje drogie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1131 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
![]() Ja mam za sobą druga przespaną noc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My z okazji rocznic i walentynek przeznaczamy kasę nie na prezenty, a na fajne randki. W sobotę chciałam pojechać do muzeum sztuki współczesnej ![]() Nie ma w czym wybierać, bo może padać, na basen nie bardzo, na łyżwy też nie ![]() Nie złapało ![]() Ale dziś muszę jeszcze poprasować i pozawieszać firanki więc może ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała dobrą gofrownice ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam, idę wieszać te firanki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, ja mam dziś giga lenia :/ To chyba dlatego, że powinnam pójść na zakupy a wieczorem SR. Ale mi się nie chce...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
Moja torba chyba spakowana
![]() upchnęłam: -szlafrok, -klapki, -ręczniki, -1 koszula do porodu, -3 koszule do karmienia, -biustonosz do karmienia, -majtki i skarpetki, -leginsy i bluzka (nie wiem po co ale może się przyda taki 'dres'), -kubek i sztućce, -ręcznik papierowy i papier toaletowy, -podpaski, podkłady, wkładki laktacyjne, podkłady na wc, -biszkopty i wafle ryżowe, -kosmetyczka (szampon, odżywka, żel pod prysznic, mydło, antyperspirant, płyn do hig int, maleńka buteleczka płynu do mycia naczyń, szczoteczka + pasta do zębów, gumka do włosów + 2 wsuwki, pomadka-wazelina, pilniczek do paznokci, próbka balsamu do ciała, próbka kremu do brodawek, krem do twarzy) Muszę dołożyć jak kupię 2 małe wody mineralne. W dniu porodu: szczotkę do włosów, ładowarkę i dokumenty, no i jakąś kasę upchnąć do torby żeby coś mieć ze sobą ![]()
#1134 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Az 4 koszule lacznie? A w ogole mam pytanie - wszystkie macie ta koszule do zmarnowania na porod rozpinana na piersiach? Bo ja mam jedna koszule ktora chetnie bym sie pozbyla ale ona na gorze ma kroj jak zwykly T-shirt... Nada sie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pewnie, że się nada ![]() mam 4 koszule bo tak jest napisane na stronce szpitala... wklejam: Rzeczy dla mamy
![]() |
#1136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maggie123 masz malutką zgrabniutką piłeczkę ![]() Cytat:
![]() Dobry humor z samego rana was nie opuszcza ![]() ![]() ![]() ![]() teQiba mężowi to się chyba Twoje zachcianki śniły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Rozeznanie
|
wczoraj miałam wizyte Mały w 34t5d ważył 2890g, i wszystko ok. moje cukry też dobre. przytyłam od początku ciąży 8 kg.
Leżę do końca lutego czyli do 37 tyg, a potem wstaję ![]() wezmę się za mycie okien dachowych, mam ich 9 więc mam nadzieje że przy 6 urodzę ![]()
![]() |
#1138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow! jak to zrobiłaś? ja niemal 2 razy tyle przytyłam co TY ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ,,zasługa" cukrzycy ciążowej w poprzedniej ciąży nie miałam i przytyłam 20 kg ![]()
![]() |
#1140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmiesznie macie z tymi tż w nocy ![]() ![]() no ale na razie jestem na etapie przesypiania całej nocki więc może jak przyjdzie mi nie spać to też się będę śmiała ![]() pierwsza torba dzisiaj! ![]() to ja się też muszę zebrać teraz na zakupy a później pakowanie... ALe stwierdzam że mogłabym jeszcze poczekać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.