Scent Bar LI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-13, 16:29   #4441
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. opowiadaj

2. życie

ale i pora roku nie bez znaczenia, prawie wszystkich ostatnio dopada.

3. takie ćwiczenia, to chyba właśnie na mięśnie poprawiające owal twarzy były polecane. ale ja też mam fobię, że sobie skórę od grymasów porozciągam
1. na razie za bardzo nie ma o czym opowiadać.. jeśli już to może w tró a nie tu?

2. pora roku nie ważna jak jest powód

3. może nie porozciągasz, ale zmarszczki mimiczne na pewno będą się miały dobrze od grymasów

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
No niestety, na to nie mamy wpływu specjalnie... To się dzieje podświadomie, są w życiu sytuacje, w których, mimo, że na trzeźwo sobie tłumaczysz, że wszystko jest OK, to podświadomośc robi swoje. Jak i przy depresji... Możesz nie mieć racjonalnego powodu, żeby w nią wpaść, a wpadasz...
.
toteż rozumiem, i się trochę dziwię że proponują tylko botox a nie jakąśkolwiek terapię.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Nic nie poradzimy oprócz codziennej walki
to prawda.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
kamena To właśnie o to chodzi że zaciskamy zęby zamiast walnąć kogoś kolokfialnie w ryja
i niepotrzebnie.
tzn. nie mówię żeby zaraz w ten ryj rzeczywiście walić, ale może można rozładować na elemencie zastępczym..?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 17:15   #4442
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
już myślałam, że będę pierwsza
na moje i Mursz poranne meldunki zazwyczaj można liczyć

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

nie ma zdrowych , są tylko niezdiagnozowani
o!
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

byłam wczoraj na kawie z podobającym mi się kolegą z robo

pomóc raczej nie ma nijak, po prostu muszę zaakceptować zmianę i nową sytuację.

i racjonalnie to bardzo dobrze rozumiem, ogarniam, ale problemem są silne i nieprzyjemne i paraliżujące odczucia w ciele i kłębowisko dziwnych emocji, które wygrywają do tej pory z racjonalnym podejściem. ale to przejdzie z czasem.
ad 1
ad 2
Cytat:
bez ramiączek się u mnie nie sprawdzają, deformują i nie mają się na czym trzymać
cienkich ramiączek już nie noszę, zawsze staram się coś mieć do zarzucenia na ramiona

edit: o tak bez ramiączek

No to się nagadałam sukienki mi się nie zacytowały podobała mi się ćwiekowa którą Maja wkleiła

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 18:24   #4443
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Stazja, zapodałam dziś glinkę marokańską, potem testowo esencję sojową i Lumene Luminesse, nooo normalnie glow i blada cera jak z żurnala Pomijając ślady po syfach tó i ówdzie ale to się wyfotoszo... zakorektoruje
Przez Ciebie odgrzebalam probkę rozświetlającego Lumiere, nałożylam na emulsję sojową i....poszłam zmyć Niby ok, ale jednak słabo jakoś
nalożyłam S;uma, przupudrzylam meteorem i ekstra
Znaczy co skora, to inaczej;-)
A suma to pierwsza warstwa ok 1/4 ziarenka groszku i dolożyłam drugą też ok 1/4 albo i mniej...i duuużo rozcierania ...

Cytat:

I o taką se sukenkę znalazłam tzn ta czerwona z czarno koronko, w realu jest ciemniejsza
Fajna i ta obok tez niezla
Cytat:
1 i 3 super.

Dajcie mi coś takie wiśniowe jak 3, tylko bez takiej ilości dżetow, bardziej na codzień, ale w tym stylu
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 18:40   #4444
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Joł joł w nowym tuszu witam Was

Murszku napiszę dużymi JA NIE NOSIŁAM TWARDEJ SZYNY RELAKSACYJNEJ tylko podnoszącą zgryz a to insza inszość chyba...
Zdjęcia Ci zaraz zamieszczę Z1 moja szyna ,Z 2 szyna relaksacyjna z netu

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Podbijam pytanie do Kameno , a moje to głównie nadymanie polików jak do dmuchania balonika, naciąganie dolnej wargi na górną, I ćwiczenie buziak uśmiech tzn ustami robię dziubek a z niego uśmiech

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Powiem tak jeśli ktoś proponował Ci wykonanie twardej szyny relaksacyjnej bo zjadasz i zaciskasz zęby to lepiej ją zrób. Ja to zbagatelizowałam zeżarłam zęby, i szczęka zaczęła mi wylatywać z zawiasów. To nie stało się w rok albo dwa nie to trwało latami. Wysuwanie się krążka ze stawu żuchwowego podobnie , najpierw wypadał mi raz na rok, potem raz na pół roku, potem raz na 2 miechy ,i to wygląda tak że jak Ci coś przeskoczy w tym cholernym zawiasie to bili 2 -3 tygodnie nie możesz mówić , jeść bo każdy ruch szczęką boli jak cholera. U mnie doszło do tego że musiałam podjąć leczenie bo po wysunięciu się krążka on nie chciał wracać na miejsce a powód głęboki zgryz , zeżarte zęby przez zaciskanie. Zatem inwestycja w twardą szynę relaksacyjną która kosztuje od 200 do 400 może oszczędzić Ci Tych oto wydatków:

Szyna podnosząca zgryz 700
czasowa odbudowa zgryzu ok 2000
zrobienie koron nie wiem jeszcze ile a nie chcę się załamywać bo jestem w połowie spłacania tych 2 koła. Na szczęście mogę to robić w ratach
Ja nie zaciskam chodzilo,tylko o podniesienie wysokosci zwarcia plus potem podniesienie 8 zebow koronami...

Tylko mi lekarz powiiediAl ze calosc bedzie trwac ok 2lata i bedzie kosztowac tyle co nowy samochod
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 19:13   #4445
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jak zblazowana modelka - czyli modnie obecnie

Cytat:

I o taką se sukenkę znalazłam tzn ta czerwona z czarno koronko, w realu jest ciemniejsza
no faktycznie bardzo łądna. I tyle. Elegancka. I tyle. Nie postarza aby? Nie dodaje dostojności? latek? Choć Ty pewnie wymagasz tego efektu ale czy że tak powiem nastrojowo, stylowo takiego efektu szukasz. Taka bardzo poprawna politycznie. Niemneij ładna.

Po namyśle stwierdzam, że jakby Cie w nią włożyć to zdecydowanie zmieni charakter Jackie Kennedy.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-13 o 19:14
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 19:42   #4446
Maja102
Zakorzenienie

pochwalę się jeszcze jednym kawałkiem, który ćwiczę na keyboardzie, uwielbiam Badalamentiego
https://www.youtube.com/watch?v=khMlcTE7lw8
Stary 2014-02-13, 20:10   #4447
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Takich kiecek tub pełno jest na Allegro, co najwyżej bez ramiączek ale to akurat można łatwo samemu doszyć, wziąć jakiś materiałowy pasek od czegoś innego, pierdyknąć gdzieś obszycie koronką wedle potrzeby.
fłaśnie.

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 20:25   #4448
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
fłaśnie.
A, dzięki za podpowiedż, żeby Pandy zapytać. Nie wpadlam na to

No i mam moje Majestes i jest piękne
Słodkie, kwiatowo drzewne z nuta niewiem czego, chyba jak na Muglera to dość bliskoskorne ( na nadgardtku mam, a na reszczie Boudoir) , chyba troche podobne do Nu, ale pewna nie jestem bo Nu nie pamiętam za dobrze . Tylko tak mi sie coś kojarzy, że w typie
Stary 2014-02-13, 20:49   #4449
Parabelka
Panaroja

Cytat:
bez ramiączek się u mnie nie sprawdzają, deformują i nie mają się na czym trzymać
cienkich ramiączek już nie noszę, zawsze staram się coś mieć do zarzucenia na ramiona

Cytat:
Ale jusz stop dobra

a co sądzicie o tej srebrnej??

http://www.bonprix.pl/produkt/sukien...revNextComes=1

albo taka tylko czerwona

http://www.bonprix.pl/produkt/sukien...age&return=ref
a w tym o to bym się ekstra czuła

topra , się zamykam

ostatnia , tylko jakby tych ćwieków z boku nie miała byłoby lepiej

Cytat:
i niepotrzebnie.
tzn. nie mówię żeby zaraz w ten ryj rzeczywiście walić, ale może można rozładować na elemencie zastępczym..?
kiedyś zaciskałam stale pięści .Potem zaczęłam robić ćwiczenia na dłonie , pięści mi się rozluźniły , za to natychmiast niezależnie od woli i nieświadomie zaczęłam zaciskać szczęki na szczęście tfu tfu nie robię tego przez sen tylko na jawie , ale cały czas zaciskam zęby i nimi pozgrzytuję , bo stałe napięcie musi gdzieś się odbić . I nie pomaga nic - żadne odreagowywanie czy coś , po prostu stały wrodzony poziom napięcia nerwowego gdzieś musi się ujawnić trzeba by sobie zmienić wrodzoną psychikę , żeby napięcie puściło

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:02   #4450
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
trzeba by sobie zmienić wrodzoną psychikę , żeby napięcie puściło
a nie sądzisz, że większość jest jednak nabyta po drodze?
a nawet jeśli wrodzona (tylko co przez to rozumieć) też da się zmienić.
wszystko się da.
tylko stety, niestety, droga do tego to systematyczna praca przez całą resztę życia.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-13, 21:23   #4451
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
jak zblazowana modelka - czyli modnie obecnie

no faktycznie bardzo łądna. I tyle. Elegancka. I tyle. Nie postarza aby? Nie dodaje dostojności? latek? Choć Ty pewnie wymagasz tego efektu ale czy że tak powiem nastrojowo, stylowo takiego efektu szukasz. Taka bardzo poprawna politycznie. Niemneij ładna.

Po namyśle stwierdzam, że jakby Cie w nią włożyć to zdecydowanie zmieni charakter Jackie Kennedy.
No właśnie też się zastanawiam czy nie za poważna... Ale pójdę zmierzyć w przyszłym tygodniu...bo czuję ciogotę i Negatywowi się podoba bo ciemno czerwona. A jakby co to pójdę po bandzie czarne kapello i koronkowe czarne rękawiczki

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
i niepotrzebnie.
Ale dawanie w ryja czy zaciskanie?
Oduczyłam się zęby, obgryzać paznokcie i skórki w to miejsce zaczęłam zaciskać pięści , zaciskanie pięści nie jest nasilone. Po prostu w niektóre sytuacje doprowadzają mnie do szału i co

Dzięki za wszystkie sugestie odnośnie sukienek .
3 czadowa a ćwieki ją psują , też mi się nie podobają, czy oni wszystko muszą skszaniać???

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Ja nie zaciskam chodzilo,tylko o podniesienie wysokosci zwarcia plus potem podniesienie 8 zebow koronami...

Tylko mi lekarz powiiediAl ze calosc bedzie trwac ok 2lata i bedzie kosztowac tyle co nowy samochod
Ale to wynika z wady zgryzu? Jaki ma cel to podniesienie?
Zależy jaki nowy samochód
Ja miałam dużo szczęścia że prywatnie nikt nie chciał się podjąć mojego leczenia i dlatego chodzę na UM , gdzie pewnie jest taniej chociaż jak mój dentysta obejrzał moją szynę i dowiedział się ile płace to za głowę się złapał Ale nic to musiała to zrobić wyjścia żadnego nie było. Moje leczenie trwa już 2 lata i potrwa jeszcze z rok albo dwa...

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
a nie sądzisz, że większość jest jednak nabyta po drodze?
a nawet jeśli wrodzona (tylko co przez to rozumieć) też da się zmienić.
wszystko się da.
tylko stety, niestety, droga do tego to systematyczna praca przez całą resztę życia.
To jest cecha osobowości i radzenia sobie ze stresem

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Dajcie mi coś takie wiśniowe jak 3, tylko bez takiej ilości dżetow, bardziej na codzień, ale w tym stylu
Prosz...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-13 o 21:16
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:36   #4452
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Ale dawanie w ryja czy zaciskanie?
Oduczyłam się zęby, obgryzać paznokcie i skórki w to miejsce zaczęłam zaciskać pięści , zaciskanie pięści nie jest nasilone. Po prostu w niektóre sytuacje doprowadzają mnie do szału i co
i nic - wyżyj się - nie możesz sobie powrzeszczeć czy powalić pięściami w coś?

ja się nauczyłam, pomaga, choć nie zawsze mam wystarczająco dużo siły woli żeby to zrobić, zdecydowanie łatwiej jest smęcić

Cytat:
osobowość to konstrukt, rzecz nabyta, można zmienić

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-13, 21:37   #4453
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
N
3 czadowa a ćwieki ją psują , też mi się nie podobają, czy oni wszystko muszą skszaniać???

Prosz...

1. No niestety, na wszystkim co fajne muszą coś uczepić
Czy to bluzka, czy tunika, czy sukenka....no i jak ktos nie lubi wzorków, dżetów itd to ma problem....
Mam jedną, jedyną rzecz we wzorki...szarą sukienkę/tunike dresową w czarne ,maleńkie serduszka..

2. dzięki, tylko ne maja wiśniowych
Stary 2014-02-13, 22:14   #4454
Murszafka
To ja :)

Napisałam na perełkach, ale tu tez rzucę hasło, że na e-glamour wysyp Lutensów, od 132 zł
Poza tym zwiotczyłam się farmakologicznie, więc prawdopodobnie zasnę za jakieś kilkanaście minut...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 22:40   #4455
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

-

Ja miałam dużo szczęścia że prywatnie nikt nie chciał się podjąć mojego leczenia i dlatego chodzę na UM , gdzie pewnie jest taniej chociaż jak mój dentysta obejrzał moją szynę i dowiedział się ile płace to za głowę się złapał Ale nic to musiała to zrobić wyjścia żadnego nie było. Moje leczenie trwa już 2 lata i potrwa jeszcze z rok albo dwa...

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

jqaki cel miało miec to nie wiem..chyba taki zeby go nie miec ,
chodziło głównie o zzeranie zębów.dentysta uwazał ze miałam obnizone zwarcie i starte zęby i dentysta który robił mu wypełnienia przez (tzn kilku ich było) robił za niskie wypełnienia w ubytkach dopasowując je do mojego niskiego zwacia,co powodowało ze tak powiem postęp procesu.

stwierdziłze mam fatalnie zjedzone 6 i 7.
tylko ze on nie wiedział ze ja te zeby od zawsze miałąm takie niskie, to w sumie u nas rodzinne takie małe ząbki, jakby nie dokonca wylazły z dząseł.
powiedział ze bede miala przez to problemy ze szczeką, takie jak opisywałaś- jakies wypadania czegos tam, szczekościsk, migreny i dlatego trzeba to leczyc.

ale mnie nie przekonał, bo ja wiem ze te zeby nie sa tak zjedzone jak mu sie wydaje tylko zawsze takie mialam

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisałam na perełkach, ale tu tez rzucę hasło, że na e-glamour wysyp Lutensów, od 132 zł
Poza tym zwiotczyłam się farmakologicznie, więc prawdopodobnie zasnę za jakieś kilkanaście minut...

pewna osoba, z pewnej powazanej bardzo tu perfumerii twiedzi ze to są czeskie podróbki.
tzn nie powiedziala wprost ze eglamour sprzedaje podróbki ,ale pytala w rozmowie czy słyszałam o pewnym sklepie netowym ktory sprzedaje lutki po cenie ponizej 200 zł i ze podobno to podróbki, bo podobno w czechach ktos to produkuje i ze jest to cena ponizej kosztów nabycia u producentów nawet w jakiejs promocji wiec jak to mozliwe zeby były oryginalne?

troche mnie to zmusiło do myslenia, ale nic nie wymysliłam
i nie przyznalam sie ze sama mam 2 z tego źródła

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-02-13 o 22:41
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 22:45   #4456
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana
Napierw zajrzałam tu, na perelki miało być w drugiej kolejności
No i kliknęlam A la nuit, na które sie czailam od dawna..juz mialam w kokai kliknąć .
Wypasiona kawa Ci się należy, jak się kiedyś spotkamy
Stary 2014-02-13, 22:50   #4457
Redhaired Witch
Nindżopesz

Maja, fajna ta z Zalando, pomimo złotych ćwieków.

Did zobaczył avatar Stazji i fotkę Betty i stwierdził "to wygląda jak mama" Potem to samo powiedziała o avku Kameny więc przestałam jej wierzyć.

Spiłam się dziś na wredno (jest taka opcja?) i kłócę się z TŻtem o każdą pierdołę.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 22:51   #4458
Murszafka
To ja :)

Cytat:
pewna osoba, z pewnej powazanej bardzo tu perfumerii twiedzi ze to są czeskie podróbki.
tzn nie powiedziala wprost ze eglamour sprzedaje podróbki ,ale pytala w rozmowie czy słyszałam o pewnym sklepie netowym ktory sprzedaje lutki po cenie ponizej 200 zł i ze podobno to podróbki, bo podobno w czechach ktos to produkuje i ze jest to cena ponizej kosztów nabycia u producentów nawet w jakiejs promocji wiec jak to mozliwe zeby były oryginalne?

Hmmm... Też chyba nic nie wymyślę... Ale to chyba za długo już trwa?? Tyle wymyślłam Bo w innym pewnym sklepie internetowym też je mają w takich cenach... I to nie w czeskim
Cytat:
Kochana
Napierw zajrzałam tu, na perelki miało być w drugiej kolejności
No i kliknęlam A la nuit, na które sie czailam od dawna..juz mialam w kokai kliknąć .
Wypasiona kawa Ci się należy, jak się kiedyś spotkamy
Też się na A la nuit czaiłam Ale musiałam jeszcze kumpeli prezent kupić, a ciągle nie wiem, co z moja premią...

Udało mi się złatwić ciotkę do kothów na czas remontu Spasie mi je, ale przynajmniej nie wylecą przez okno przy robotnikach.
Poza tym -już kręci mi się w gowie od wiotkich piguł, więc moge pisac głupoty...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 23:00   #4459
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Rozmawiałam na ten temat kiedyś z moim chlopem bo tez mnie cena nurtowała.
Podobno niektore firmy i jest to nader częste, robią coś takiego że..lepiej się opłaca perfumerii, przedstawicielowi czy co tam, wziąść duuużo towaru od producenta i sprzedać praktycznie po kosztach, bo i tak jeśli wezmą określoną ilość no powyzej 1000 szt, 1000 ton , i tak dostają rabat od producenta od razu, za aż tak wielka sprzedarz. Czyli wziął 1000 szt , dostał rabat powiedzmy na sumę równą 500szt w przeliczeniu to jak sprzeda za pół ceny to i tak jest do pzrodu dużo. to tak za pamięci lużnej bo rozmawialiśmy o tym jakieś 2 lata temu, bo nie mogłam pojąć jak to dziala, że gzieniegdzie jedno tak tanio a w inym miejscu to samo 3 x drożej.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Maja, fajna ta z Zalando, pomimo złotych ćwieków.

Did zobaczył avatar [B]Stazji i fotkę Betty i stwierdził "to wygląda jak mama"[/B] Potem to samo powiedziała o avku Kameny więc przestałam jej wierzyć.

Spiłam się dziś na wredno (jest taka opcja?) i kłócę się z TŻtem o każdą pierdołę.
1 Ale kochana
rude, chude i na czarno

2. Ja teź, ale..dostałam na pocieszenie muglerka, super piosenkę na @ od przyjaciółki ( aż mi sie mokro zrobio gdzieniegdzie, nie tam co niektorzy myślą ) i sie nie kłoce z nikim. Tylko mi się piwo kończy

Oj, unieś się duma i go olej
Cytat:

Też się na A la nuit czaiłam Ale musiałam jeszcze kumpeli prezent kupić, a ciągle nie wiem, co z moja premią...
.

No wiesz, ....poruszyłam zasoby czerwcowe z konta, bo naiwnie liczę że w marcu zacznę zarabiać

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-02-14 o 04:27
Stary 2014-02-13, 23:08   #4460
Florens
Zakorzenienie

ja tak ze doopy ze spostrzeżeniem

P. nie pali od końca października, czyli ze 3, 5 miecha i przytył ok. 10 kg!!!!!!!! ma 78/189, żry jak żarł i popala efajurę ostro
fot nie będzie

konkluzja => czas wrócić do palenia

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 23:39   #4461
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

P. nie pali od końca października, czyli ze 3, 5 miecha i przytył ok. 10 kg!!!!!!!! ma 78/189, żry jak żarł i popala efajurę ostro
fot nie będzie

ale nie podżera więcej paluszkow , czipsów, tik takow czy co tam jeszcze?

Jak siedzialam na tych forach e - fajkowych troche, to jedni urtrzymywali wagę, inni chudneli a inni tyli po przejściu....czyli chyba kwestia osobnicza....
Mój tato rzucił fajki z dnia na dzień, ale zaczął jesc pake paluszków dziennie i 1- 2 opakowania tik takow dorobil się plus 15 kg, głownie na brzuchu. Pilkę doslownie ma.

Podobno nikotyna podkręca metabolizm...jak mam przytyć, bo mi zwolni jak rzuce, to pierd..wolę palić do tfu, tfu śmiervi

Ja na szczęście nic nie przytyłam, ale bralam od razu taka pod uwagęmożliwość...czyli z automatu zaczęlam się pilnowac z żarciem...no i nic, żadne czipsy, paluszki, nie istnieja poprostu, nie widze. No i w sumie po roku ponad palenia e fajki mam takie stabilne - 6 kg, no ale to z dietą teraz konkretną...no ale nie przytyłam nic przez kilka pierwszych miesięcy...

No a dziś mi chlop powiedział, że mi żebra czuć pod palcami i powinnam przestać się wygłupiać
Oczywista, wyglupiam się jeszcze - 5 kg
Stary 2014-02-14, 00:44   #4462
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Did zobaczył avatar Stazji i fotkę Betty i stwierdził "to wygląda jak mama" Potem to samo powiedziała o avku Kameny więc przestałam jej wierzyć.

Cytat:

fot nie będzie

kochaaaam Was laski - no jesteście jednorazowe

Flo- takoż miał mój Dedi palenie odchudza i nie ma bata

a tak poważnie poważnie - to być może że organizm palący po odstawieniu czegoś co zażywał jak tlen nagle zmienia swój metabolizm drastycznie, pewnie jest to cvzysto chemiczno biologicznie wytłumaczalne i oczywiste tylko nikt z lobby antypalenia o tym nie wspomina bo się to nie opłaca a zwala na lenistwo i zajadanie - tak to widze ja, prosty człowiek

bo takich P. niezajadających, nieleniwych jest miliony i puchną w oczach
cały ten trend O-szu-kań-stwo! robio z nami co chco
Nikt Ci nie powie rzuc palenie to Ci się zwolni, zmniejszy, zmieni metabolizm tylko rzuć palenie a będziesz zdrowszy, a jeśłi tyjesz, znaczy sie obzerasz, jesteś leniem

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:

Oj, unieś się duma i go olej

Polać tej Pani kolejna odnaleziona sisotra to neisamowite Win czytasz to?

:sypie-niedudolnie-konfetti:

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-14 o 00:48
Stary 2014-02-14, 06:06   #4463
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

fot nie będzie

jemu to chyba akurat przytycie nie zaszkodziło

Piątek

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 09:04   #4464
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No a dziś mi chlop powiedział, że mi żebra czuć pod palcami i powinnam przestać się wygłupiać

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 09:51   #4465
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Polać tej Pani kolejna odnaleziona sisotra to neisamowite Win czytasz to?

:sypie-niedudolnie-konfetti:
Tyle rodzeństwa

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 10:05   #4466
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
To taki komplement na walętynki

Cytat:
Zgupłaś nie wracaj
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tyle rodzeństwa
Nie chciałaś mieć dużej rodziny?

Kto mi zabrał pod wąteckiem wspólne zakupy?

No i zapomłam się przywitać

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2014-02-14 o 10:18
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 10:17   #4467
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
fot nie będzie

mój też rzucił faje na rzecz efajury, ale nie przytył

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-14 o 10:20
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 10:19   #4468
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

mój też rzucił faje na rzecz efajury, ale nie przytył
Bo pewnie dużo sexu uprawiacie

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 10:42   #4469
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
To taki komplement na walętynki

Kto mi zabrał pod wąteckiem wspólne zakupy?
1.

2. no właśnie dzie zakuuuuuupy

Ale chyba to anioł stróż patron naszych portfeli uczynił, powinnyśmy być wdzięczne. Jeszcze jak zabierze allegro to już w ogóle cud miód i orzeszki.
Stary 2014-02-14, 10:44   #4470
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Bo pewnie dużo sexu uprawiacie
to też
On pracuje fizycznie, w dodatku dużo ćwiczy boksu i na siłce

Podkradzione z fejsa Sabb:
50 odcieni szarości wampira Edwarda, leżę
http://www.fantastyka.pl/4,56843967.html

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości