|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gofry na imieniny ![]() Patka, dziękuję Ci bardzo, właśnie rozdziewiczyłam paczkę i sama nie wiem, czym najpierw malować
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bazy czyli tej na wierzch ? to używam zwykłego lakieru bezbarwnego z Lovely Classic, a pod lakier od niedawna używam eveline 8w1 ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45135552] Meedzik gratsy! ![]() [/QUOTE]
|
|
#3273 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Właśnie wypiłam orzechowe, a jeszcze kupiłam sobie nowy smak- czekoladowe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
możesz pomalować każdy paznokieć innym lakierem
|
||||
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45136756]
nie ma sprawy, mam nadzieję, że wszystko się podoba możesz pomalować każdy paznokieć innym lakierem [/QUOTE]W sumie ![]() Wchodzę na bloga, patrzam, a tam 1799 paczących Aż zaraz sobie z tej okazji zjem coś słodkiego jeszcze, prócz czterech gofrów z dżemem
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
Różni się to błotko czymś od tego z Rossa ?
Poluję na nie,a nie mogę dorwać. Robimy zamówienie na Lawendowej Szafie i buszuję. Chcę zbyt dużo ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Warto ? 1 ![]() 2
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45135552]
![]() ja właśnie przez sesje najwięcej tracę na wadze ![]() [/QUOTE] Otóż to ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warto, aczkolwiek jakieś drogie
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
No, dlatego ciężko myślę, czy brać i które ..
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wysuszyłam włosy o dziwo puchu brak i są taakie miękkie
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A używałaś eveline 8w1 jako baza? możesz coś na jej temat powiedzieć?
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później używałam diamentowej eveline długi czas, i w tym tygodniu znów zauważyłam taką kreseczkę na jednym paznokciu więc odstwiłam Ależ się rozpisałam Podsumowując jako baza obie odżywki spisywały się świetnie, jednak nie wszystkim pasują trzeba obserwować paznokcie i jeśli kuku nie robi jak najbardziej polecam
|
|
|
|
|
#3283 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki jutro od 15 do 16.30 Mam ten egzamin i strasznie się go boję, teoretycznie uczyłam się ok dwóch tygodni, ale praktycznie boję się, że coś może pójść nie tak. W tamtym roku mówiłam, że umiem na poprawkę i skończyło się tak jak się skończyło.
|
||
|
|
|
#3284 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jacka Stronga mam w planach obejrzeć w weekend. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ver, co sądzisz o tym staniku? Waham się czy nie zamówić, bo akurat brakuje mi białego..
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam rozmiar nawet ten sam mamy
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45140719]
bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki jutro od 15 do 16.30 Mam ten egzamin i strasznie się go boję, teoretycznie uczyłam się ok dwóch tygodni, ale praktycznie boję się, że coś może pójść nie tak. W tamtym roku mówiłam, że umiem na poprawkę i skończyło się tak jak się skończyło.[/QUOTE]
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45140719]i jak lakiery?
![]() bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki jutro od 15 do 16.30 Mam ten egzamin i strasznie się go boję, teoretycznie uczyłam się ok dwóch tygodni, ale praktycznie boję się, że coś może pójść nie tak. W tamtym roku mówiłam, że umiem na poprawkę i skończyło się tak jak się skończyło.[/QUOTE]Wybaczaj, leżę obolała znów, chociaż jest lepiej niż wczoraj ![]() Moon Walking będę rozdziewiczać w sobotę na pewno
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyłam nawet ostatnio świetną miękką Maszkaradę Panache, ale przezroczystości nie dla mnie <wstydniś> ![]() A wiesz, że lepszy od białego jest cielisty? Kiedyś się z tego śmiałam, ale to prawda. Nawet pod białą bluzką go nie widać ![]() W ogóle to dodałam Old Golda na balkonetkę, kto ciekawy. Zrobiłam Killera i mi mało
|
|
|
#3289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko jak będzie fajny, to go nie kupuj! Zostaw dla mnie!Cytat:
Wiem, że cielisty lepsiejszy, ale jak na razie mnie nie stać... a ten jest wyjątkowo tani mogę zainwestować tyle na początek... Jak znajdę coś cielistego w rozsądnej senie to też kupię
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też, ale w nagrodę sobie kupię... Mama mi dała na ramoneskę, więc ja kupię stanik, bo już dawno szukam jasnego...
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Katowic i okolic znacie fryzjera Wojtka Langosa?
Prosze Was o opinie
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to tylko pyzy. Nie ma nic bardziej optymistycznego, a tym samym - resetującego jak pyzy domowej roboty, polane tłuszczykiem ze skwarkami z boczku i z cebulką. Że za "Vivian Ward" powtórzę : Wielki błąd. Ogromny! Nieprawda z tym "zazwyczaj". A jakie polskie filmy oglądałaś, że tak twierdzisz ? Właśnie wczoraj do mnie dotarł. Będę go miała po raz pierwszy. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że już używałaś tego peelingu. I co ? Cytat:
Jakiś czas temu kascysko poleciła mi żel z Bielendy z serii Graffiti. Cud, miód i orzeszki. Jestem mu wierna do dziś. "2" - nie warto. Od wielu lat mam dużo znakomitych filmów. Wiele to "pułkowniki", dopiero teraz poznawane przez szerszą publiczność. No i z tych nowych filmów też można byłoby ułożyć sporą listę wartych obejrzenia. Seriale również mamy dobre. Z tym, że pamiętać należy, że polskie seriale to nie tylko Klan i M jak miłość. Wczoraj oglądałam film "Kret" z Dziędzielem i Szycem. Jak dla mnie - bardzo dobry. |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki jutro od 15 do 16.30 Mam ten egzamin i strasznie się go boję, teoretycznie uczyłam się ok dwóch tygodni, ale praktycznie boję się, że coś może pójść nie tak. W tamtym roku mówiłam, że umiem na poprawkę i skończyło się tak jak się skończyło.[/QUOTE]Będę zaciskać Powodzenia ![]() Cytat:
Dobrze w takim razie, że nie wzięłam . ![]() Jadę zaraz do pracy, będę dopiero po 22 prawdopodobnie w domu Tak bardzo kocham autobusy . ![]() Mój randkowicz się nie odezwał, a dziś walentynki Mówi się trudno.Miłego dnia !
180, 107->60 completed walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2014-02-14 o 07:59 |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki jutro od 15 do 16.30 Mam ten egzamin i strasznie się go boję, teoretycznie uczyłam się ok dwóch tygodni, ale praktycznie boję się, że coś może pójść nie tak. W tamtym roku mówiłam, że umiem na poprawkę i skończyło się tak jak się skończyło.[/QUOTE]Trzymam ![]() Na imprezie było nawet ok, masaaa ludzi i znajomych, wróciłam o 2 i nawet się wyspać nie mogę, bo obok mają remont i od 8 już trzaskają ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Miłego ![]() I wgl Kochane, wszystkim szczęśliwie zakochanym, wszystkiego najlepszego! heh..
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jadę dziś do Andrychowa kupić trampki, bo już chyba czas Będę mierzyć na jednej stopie
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
znowu jak wrócę do domu, to mama będzie we mnie wpychać mase jedzenia ![]() bardzo proszę o Wasze magiczne kciuki jutro od 15 do 16.30 Mam ten egzamin i strasznie się go boję, teoretycznie uczyłam się ok dwóch tygodni, ale praktycznie boję się, że coś może pójść nie tak. W tamtym roku mówiłam, że umiem na poprawkę i skończyło się tak jak się skończyło.[/QUOTE]Mogę Cię pocieszyć, że ja mam tak na co dzień ![]() Będą kciuki ! ![]() Włosowo wyglądają dobrze jak na nie spałam z rozpuszczonymi i prawie wcale się nie wywinęły a po koczku pewnie już by był lekki wyprost ![]() Uciekam sprzątać, później zabieram się za babeczki
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Konto usunięte
|
Nie ma zaporowej ceny, to jak tylko będę robić zakupy w jakimś sklepie z rosyjskimi kosmetykami, to powędruje do koszyka
![]() Cytat:
Błotko, błotku nierówne. Używam teraz tego z ZSK i bardziej nadaje się dla naczynkowców - nie powoduje rumienia i równie dobrze oczyszcza. Te z Rossa stosuję na strefę T, te z ZSK na policzki ![]() Cytat:
Sprawdza się świetnie podczas kuracji kwasami/retinoidami, nigdy mnie nie podrażniał, a ten z BU niestety to robił ![]() Czyli nie warto inwestować, cenę ma wysoką. Dzięki za opinię
|
||
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nareszcie znalazłam sposób na to błoto - dodaję pół na pół oleju z wodą i już tak nie podrażnia. Ostatnio miałam je też na policzkach, obyło się bez zaczerwień. Natomiast brat użył go tylko raz, i następnego dnia obłaził ze skóry.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

), ale uwielbiam ten ból w udach i tyłku podczas wchodzenia po schodach wysoko (tudzież setny raz na to moje trzecie 

jakiego używasz topu, gdyż mam chęci na zmiany?