|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
Cytat:
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane trzymajcie za mnie kciuki bo jutro ok 13 ide na badanie krwi a ok 16 bede miala wynik=juz nie moge sie doczekac,i jak o tym teraz mysle to mnie az kuje po prawej stronie podbrzusza-czyzby to fasolka dawala znac abym sie nie martwila?zobaczymy jutro a teraz zegnam sie z wami moje kochane bo zmykam do łózeczka bo rano wstaje.pa
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kachula trzymam mocno kciuki choc i tak wiem ze jestes w ciazy Dobranoc |
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz woda oczarowa jest dobra na naczynka i wybiela je troche. Kasiu trzymamy kciuki za jutrzejsza Bete |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera u mnie nie idzie zasnac,gówniarze nademna urzadzili sobie impreze i halas niesamowity dlatego wrocilam do Was
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko tu masz linka poczytaj sobie o cerze naczynkowej http://www.fitomed.pl/kn_twarz_01a.php |
|
|
|
|
#1149 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobry duszku bylybysmy wdzieczne jesli to nie sprawi zadnego problemu kachula daj mlodym sie pobawic Ciesze sie ze dalej jestes z Nami bo mnie tez nie chce sie jeszcze spiochac..Oliwka chyba juz spi bo sie nie odzywa |
||
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agaciu to napisz na PW albo na gg swoj adres i dostaniesz prezencik od dobrego duszka
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Imprezowalo sie imprezowalo ale nie tak jak oni,tu nie da sie zasnac tak sie dra i tak glosno maja muzyke,ale wybaczam im bo to mlode lata a poza tym nie zdarza im sie to czesto
Gizelciu a w ktorym ty jestes dokładni tygodniu bo ja juz sobie wszystko obliczyłam dzisiaj i według tego ze od daty ostatniej miesiaczki sie liczy to ja byabym niby w koncu piatego tygodnia????????????dziwn e... bo okres miałam ostatni od 7 maja -zreszta to data moich urodzin to dlatego tak dobrze pamietam |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kachula wlasnie zaczelam 19 tydzien Nikitko z Ciebie naprawde jest taki maly dobry duszek |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Agaciu dzieki za adresik prezencik dostaniesz w przyszłym tygodniu mysle ze tak wtorek środa powinien dojśc i niech ci dobrze słuzy
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
A mowiłam ze nasza Nikita to dobra kobita,zreszta sama mowila ze lubi innym pomagac.Dlatego tez od jakiegos czasu przesiaduje tu z wami bo dziewczyny jestescie naprawde fajowe!
![]() ![]() |
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ty jestes z 07.05? A wiesz ze ja z 05.05. i tez Kasia Macie troche humoru Mąż do żony: >- Masz ochotę na szybki numerek? >- A są jakieś inne? > > >Szef do sprzątaczki blondynki: >- Pani Jadziu, proszę posprzątać windę. >- Na każdym piętrze? > > >- Dlaczego student jest podobny do psa? >- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy... > > >Nasze stosunki seksualne były tak aktywne, że po wszystkim nawet sąsiedzi >wychodzili zapalić. > > >Japonki to maja za***iście: >- wstają rano i... znowu w kimono > > >Głos z radia:- Czas na poranną gimnastykę. >Jesteście gotowi? >No, to zaczynamy! >Góra-dół, góra-dół... A teraz druga powieka!!! > > >P: Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? >O: Dupa na boku. > > >Rozmowa dwóch kolegów: >- Słyszałem, że są w sprzedaży takie szkła, przez które wszystko wydaje >się piękniejsze, nawet własna żona... >- Znam je już od lat. Są dobre, tylko stale trzeba je napełniać.. > > >Malzenstwo z dwudziestoletnim stazem: zona krzata sie w kuchni, maz cos >naprawia. W pewnej chwili maz wola: >- Stara! Chodz na chwile! >- Co? >- Potrzymaj ten drucik. >Zona poslusznie chwyta kabelek, po czym pyta: >- I co? >- Nic, widocznie faza jest w tym drugim... > > >Dzwoni telefon. Maz mówi do zony: >- Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu. >Zona odbiera i mówi: >- Maz jest w domu... >Maz: >- Czemu tak powiedzialas, przeciez mówilem?!? >- Bo to byl telefon do mnie! - odpowiada zona. > > >Facet umówil sie z kolegami na polowanie. W dniu polowania wstal skoro >swit, ubral sie wzial bron, wyszedl przed dom, postal, postal... i >stwierdzil, ze nie pojedzie, bo jest za zimno. >Wrócil do domu, rozebral sie i wszedl z powrotem do nagrzanego lózka i >przytulil sie do goracej zony. Zona po omacku poklepala go po posladkach >i pyta: >- To ty? >- Yhm, to ja. >- Zmarzles? >- Zmarzlem. >- No popatrz, a ten idiota pojechal na polowanie... > > >Dialog >- Ożenisz się ze mną? >- Nie. >- To złaź! > > >Naiwna >Spotykają się dwaj koledzy. Jeden mówi: >- Ty wiesz, jaka moja żona jest naiwna? Robi sobie prawo jazdy i myśli, >że jej dam samochód. >Na to drugi: >- To jeszcze nic. A moja jaka naiwna! Jutro jedzie do sanatorium, >zaglądam do torby a tam 10 prezerwatyw. I ona myśli, że ja przyjadę... > > >Rozwód >Adwokat pyta swojego klienta: >- Dlaczego chce się pan rozwieść? >- Bo moja żona cały czas szwenda się po knajpach! >- Pije? >- Nie, łazi za mną! > >Smutny >- Dlaczego masz taką nieszczęśliwą minę? >- Moja żona wyjeżdża na tydzień do swojej matki. >- I z tego powodu jesteś taki ponury? >- Muszę, bo inaczej nie wyjedzie. > >Żona do męża : >- Zobaczysz, przyczepię kartkę nad naszym łóżkiem, że jesteś idiota. >Niech całe miasto się dowie. > > >Facet wchodzi do urzędu i pyta się sekretarki: >- Naczelnik przyjmuje? >- Nie odmawia... > >Trzy fazy otyłości męskiej: >a) nie widać, jak wisi; >b) nie widać, jak stoi; >c) nie widać kto ciągnie. > >Kolega dzwoni do kolegi: >- Wpadaj do mnie, sa dwie znajome, zabawimy sie!! >- ladne??? >- Wypijemy, bedzie ok... |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na gorze sie uspokoilo wiec zmykam do łozeczka ,a poza tym to juz mi sie buzia drze i oczka zamykaja.Dobranoc dziewczyny milej nocy
A ty Gizelcia idz spac bo pozniej twoja Oliwka bedzie nocny marek i nie bedzie spac po nocach jak mamusia tak przyzwyczai do niespania po nocach hi hi pa |
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko a ktory jestes rocznik bo ja 1980
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rocznik 1981
ale to śmiesznie brzmi który rocznik![]() Znalazłam cos jeszcze Dwa dowcipy dnia: Morze Północne, lodowaty wicher hula jak cholera. Na pokładzie statku stoi dwóch marynarzy. - W taką pogodę z gołą głową? Gdzie masz swoje nauszniki? - pyta jeden. - Od czasu nieszczęśliwego wypadku już ich nie noszę. - Jakiego nieszczęśliwego wypadku?? - Kumpel zapraszał na wódkę, a ja nie słyszałem... Wchodzi zakonnica do baru i mówi: - Setkę czystej poproszę. Barman się zdziwił, ale nic, nalał. Po chwili zakonnica: - Jeszcze jedą Barman zdziwiony, co to, druga? Ale nic, leje. Pochwili zakonnica: - I jeszcze jedną. Na to barman nie wytrzymał: - Ależ siostro, czy to wypada? Na co zakonnica: - Ja to wszystko z miłosierdzia ludzkiego, bo nasza matka przełożona klasztoru ma od dwóch tygodni zatwardzenie, a jak mnie w takim stanie zobaczy, to się chyba zesra... Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę na seks, mówi: - Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi. Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo nadal męczy go pragnienie. - Mówiłam ci: zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi. Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody też nie ma. W końcu wyciąga z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego szampana, woła: - Co ty tam robisz?! Na to dziecko: - Nie chciałaś mu dać dupy, to się zastrzelił! |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitka dobry ten twoj humor.Usmialam sie.a mialam isc spac i jeszcze siedze ..
|
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Nikitko dziekuje Ci bardzo za Twoje dobre serduszko
kachula ja to juz z natury taki nocny duszek jestem i lubie posiedziec sobie do nocy wiec jak krolewna bedzie plakac w nocy to przeciez to dla mnie sama radosc ![]() ..a kawaly swietne..he he..troche smiechu nikomu nie zaszkodzi :P:P |
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie małe jest piekne takie filigranowe kobitki z nas sa
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
No to Katarzyno miedzy nami jest rowno rok roznicy,a imieniny 25 listopada masz?bede pamietac o Twoich urodzinach i jesli imieniny tak samo to tez
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

a te pekajace zylki sa okropne
Dobranoc

hihihi...I TAK MA BYC!!!