Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-15, 06:19   #3511
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Młody postanowił wstać przed 7

No co do wczoraj.
Przyszedł do domu, wlazł do kuchni (merci leżało na blacie) i pyta skąd to. To ja mówię, że mi tata kupił razem z kwiatkiem. Przetrawił i ni z gruchy ni z pietruchy wypalił jakiś czas po tym, czy to na pewno tata mi kupił i, że niby śmieszne to pytanie miało być.
Ja mu kazałam jechać po chleb, to wrócił z różą. Wiem, że dał za nią 20 zł i wiem że chłop przed nim kazał z 9 mniejszych niż moja róż bukiet zrobić i że jak mu baba go zrobiła i powiedziała 194 zł za niego to facet go nie wziął i wiem, że w walentynki to im się w kwiaciarniach z cenami w głowach pi****li
Amen

I tak podsumowując, to pewnie gdyby nie to że głupio mu w beret bo mi ojciec walentynkę przyniósł ...

Nie.

Nie zaliczyliśmy wieczoru.

Tzn. ja jakąś tam czerwień rzuciłam na pazury (nawet na siebie, ale jak mi cycki zaczęły z niej wyłazić bo z B sprzed ciąży zrobiło się wiszące D ... to sobie darowałam ), przycięłam bobra, nogi, ba! umyłam się

I poszliśmy spać

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 07:13   #3512
marsi11
Zakorzenienie

hello laski
u nas bez serduszek, kwiatkow i tej całej otoczki
zrobilam dobrą kolację, napiliśmy się wina po którym mi dziś łeb pęka

Tresello- nie mów nic, u mnie ze wzrokiem fatalnie, w ciągu pół roku o 1+
zwyrodnienia też mam, jak to lekarz napisał,zwyrodnienia w postaci kamieni brukowych, ech to znaczy,że mam kamienie jak w jezdni?

Lady idę jutro na Comę
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Zakłóceń wam romantyczny wieczór u nas lepiej ok południa było źle gorączka mały przelewający się przez ręce odmawiał wszelkiego jedzenia ale dostał szopek wyspał się zrobil kupę i inne dziecko zjadł duży desek mało na cały dzień śle sukces że wogóle zaczęło się bawić gadać uśmiechać kamień z serca mam nadzieję że jutro trzeba taki wstanie

Ją od tz dostałam oponke na śniadanie w kształcie serca

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to dobrze,że już lepiej
trzymamy mocno kciuki

Leosio spał do 7 i tylko jedna pobudka
ten moj chlopczyk robi się już taki duży

Hope- kurde nie dziwię się,że w którymś momencie człowiek się poddaje
Yello- kurde, smutne

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-02-15 o 07:15
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 07:28   #3513
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Debrah ja takie uczucie mam jak biorę prysznic w nocy, chwila ciszy i spokoju, chociaż zdarza się jeszcze, że biegiem lecę do dziecka. Albo jak robię sama obiad i nie muszę uważać, żeby nic nie spadło na Ewę

Była dzisiaj u mnie koleżanka, upiekłam w końcu te ciasteczka cytrynowe, z podwójnej porcji, tylko cukru dałam tyle ile w przepisie podstawowym i nie obtaczałam w pudrze i jak dla mnie dalej za słodkie

A wczoraj byliśmy na kontroli u neurologa i na szczęście wszystko dobrze

I fajnie mi się siedzi teraz, wszyscy śpią, też powinnam pójść, ale czasem trzeba tez posiedzieć no i mam trochę zaległości na kompie.

ja mam to uczucie, gdy gotuję sama i nie mam wyjca pod tytułem "matka daj spróbować"

Ale tak sobie myślę, że... narzekam, a tak naprawdę lubię to

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Blanus nie pozwoliła nam odpocząć po Walentynkach. Budziła się milion razy aby ostatecznie wstać o 4.50

Mój mąż wracał wczoraj do domu 2,5 godziny,a powinien 1godz. Tak mi Go szkoda bo te dojazdy go wykończą.
Dostałam piękna roze i branzoletkę,a Blanka tulipana. Oczywiście od razu musiała zasiąść do konsumpcji go
Ja zrobiłam kolację i deser,pogadalismy i doszliśmy do wniosku że mamy piękne,spokojne życie. Oczywiście nie bez problemów,ale mamy siebie (ja mam jeszcze Was),więc ze wszystkim dajemy sobie radę

Nie chcę nic mówić, ale w takim kontekście jesteś zdecydowanie bogatsza

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

No co do wczoraj.
Przyszedł do domu, wlazł do kuchni (merci leżało na blacie) i pyta skąd to. To ja mówię, że mi tata kupił razem z kwiatkiem. Przetrawił i ni z gruchy ni z pietruchy wypalił jakiś czas po tym, czy to na pewno tata mi kupił i, że niby śmieszne to pytanie miało być.
Ja mu kazałam jechać po chleb, to wrócił z różą. Wiem, że dał za nią 20 zł i wiem że chłop przed nim kazał z 9 mniejszych niż moja róż bukiet zrobić i że jak mu baba go zrobiła i powiedziała 194 zł za niego to facet go nie wziął i wiem, że w walentynki to im się w kwiaciarniach z cenami w głowach pi****li
Amen

I tak podsumowując, to pewnie gdyby nie to że głupio mu w beret bo mi ojciec walentynkę przyniósł ...

Nie.

Tzn. ja jakąś tam czerwień rzuciłam na pazury (nawet na siebie, ale jak mi cycki zaczęły z niej wyłazić bo z B sprzed ciąży zrobiło się wiszące D ... to sobie darowałam ), przycięłam bobra, nogi, ba! umyłam się

I poszliśmy spać
jaka cena???

Nie pisałam, ale dostałam chyba najbardziej oryginalny prezent otóż wiecie, że moją mamę ciężko do czegokolwiek remontowego przekonać, a trzeba drzwi wymienić wejściowe i na podwórze - i mąż ją wczoraj namówił i do mnie: mam dla ciebie prezent, mama zgodziła się na wymianę drzwi

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Dziewczyny, co z Hje
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 08:26   #3514
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45156134]
podła co to są ferie?

--------------------
w knajpce piwo i jakieś jedzenie normalnie randka z mężem [/QUOTE]

pytasz powaznie o te ferie?
brawa za randke!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Wiecie, że mam jutro 2 egzaminy?
I mam już:
* nową fryzurę
* przygotowaną sukienkę
Czegoś mi jeszcze brak?
Ah, WIEDZY.

To teraz pasowałoby spróbować ją pozyskać
powodzenia!
a fotka fryzury gdzie?

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

dobre rzeczy warto powtarzac

Cytat:
[

super, bardzo sie ciesze!

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
. Po badaniu jeszcze sprawdzała dno oka (budowę nerwu).[COLOR="Silver"]
.
a to dno oka to nie bylo bolesne?
nie pamietam nazwy badania ale kolezanka byla z coreczka na jakims badaniu oka bo miala podejrzenie toxo w ciazy i mowila ze jakies badamie bylo mega tragiczne ale nie pamietam co to bylo za badanie...

czekamy na fotki pieknosci w okularkach!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

Leosio spał do 7 i tylko jedna pobudka
ten moj chlopczyk robi się już taki duży
e
pieknie!

Cytat:

Dziewczyny: ile trwa mycie ząbków Waszych pociech? jak to robicie, kółeczka, góra dół, czy co tam?
max minute, zazwyczaj krocej
co do sposobu mycia to u nas "co tam"
absolutna dowolnosc w temacie ze tak powiem

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 08:47   #3515
s i l v e r
Zakorzenienie

Daria nas obudziła o 6.00 Teraz królewna sobie śpi a ja nadrabiam i jem pomarańcze
Wczorajszy wieczór bardzo bardzo baaaaaaaaaaaaardzo udany
A rano tż zrobił mi śniadanie do łóżka
Chyba pojadę do rodziców dziś i będę u nich spać bo Tż dziś i jutro od rana do wieczora w pracy.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Moja daleka koleżanka będzie mamą samotną mamą
Tatuś nakazał usunąć ciążę to obcokrajowiec......

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Zauwazylam
Ale ze nie potrafie edytowac to bedziecie zmuszone czytac moje wypociny dwa razy

Wysłane z mojego MID1001

Ja tam lubię czytać Twoje wypociny
Cytat:
Chyba przez ten ząb mam taką wrzaskulę w domu, małośpiącą znów. Ale przeżyjemy, kocham ją strasznie, najwyżej kupię zatyczki do uszu i dalej będę mieć serduszka zamiast źrenic.

za egzaminy
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale zeby groszek w takim zestawie?
serio dziwne??? U mnie od zawsze tak się jadło. Ziemniaki (lub frytki) , jajko sadzone i do tego np groszek konserwowy pycha.
Nie jecie tak??
Cytat:
Super !!
Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Ola też ściąga, ale konsekwentnie musimy ją przyzwyczaić. Łatwo nie jest, ale to dla jej dobra.
Stary 2014-02-15, 08:56   #3516
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

No co do wczoraj.
Amen

Nie.

I poszliśmy spać
co to za kwiaciarnia?? Albo co to za róże? Ze złota jakieś??
No cóż...fajnie że jednak kupił tego kwiatka....
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45157805]

Nie pisałam, ale dostałam chyba najbardziej oryginalny prezent otóż wiecie, że moją mamę ciężko do czegokolwiek remontowego przekonać, a trzeba drzwi wymienić wejściowe i na podwórze - i mąż ją wczoraj namówił i do mnie: mam dla ciebie prezent, mama zgodziła się na wymianę drzwi [/QUOTE]

dla męża!
Cytat:
max minute, zazwyczaj krocej
co do sposobu mycia to u nas "co tam"
absolutna dowolnosc w temacie ze tak powiem

U nas tak samo z myciem zębów.
Stary 2014-02-15, 09:07   #3517
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Przyjechalam do domu wykompac sie i zaraz wracam do Julka noc fatalna znow goraczka dostal rano czopka jak to wirusowka to dzis 5 dzien i powinno mijac oby ale kolega zafundiwal sobie odchudzanie i na 8, 200 zlecielismy. Mialam odpoczac w domu chwile i co robie pranie. Ucuekam przepraszam ze sue nie odnoszę ale czytamy wszystko
Szklanka super wiafomosc
Nina mozesz mi podeslac namiary na okuliste

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 09:08   #3518
hope01
Zakorzenienie

Szaja bardzo oryginalny prezent

Martwię się o Hje, była ostatnio na pasku ale nic nie napisała

No tyle tyle kosztowała, w kwiaciarni w markecie więc myślę że stąd ta cena
Chociaż wczoraj w wiadomosciach gość się wypowiadał że ciężko z ruchem w walentynki mimo wszystko bo on róże do swojej kwiaciarni na walnetynki kupuj epo cenie HURTOWEJ ZA 12 ZŁ, więc musi przecież jakąś marżę narzucić żeby mieć zarobek.

No widzicie a w Lidlu reklamują mały bukiecik za mniej niż 10 zł

Stary 2014-02-15, 09:08   #3519
s i l v e r
Zakorzenienie

Fewciu, współczuję nocki

Aga, u nas też taka wczesna pobudka dziś

Bokeh, jak tam sprawa z tż ?? Pogodziliście się??

Właśnie moje dziecie się obudziło. Spała 50 minut.
Stary 2014-02-15, 09:09   #3520
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Witam w klubie najzayebistszych walentynek ever. Jutro robimy roczek, w domu syf, nic nie kupione, a ten % $#@! miał być o 16 po pracy - niestety gdzieś poszedł i nie ma zamiaru wrócić ani mówić gdzie jest. Nie przyniósł mi węgla bo przecież będzie wcześniej, więc mamy zimno w domu. Wiecie co? Nienawidzę go. A jeszcze rano idę do jubilera i mam na dziś kupę roboty. Zaraz zadzwonię do teściów żeby nie przyjeżdżali i w d.pie mam tą imprezę.

Nie chce Wam dziewczyny wątku zaśmiecać. Ale przez najbliższe tygodnie nie sądzę żebym miała lepszy nastrój...
co za ^&#^%#&@(!!!!! BRAK MI SŁÓW.

jak sie trzymasz?
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Jak zwykle poszło o pierdołę, ale że ja tak jak Bokeh czuję się ostatnio niekochana to miało to mocniejszy efekt
A dziś przykro mi się zrobiło bo fakt nie obchodzimy Walentynek ale kurde fajnie by było dostać kwiatka, ja Mu kupiłam czekoladki a On nic ale później się zrehabilitował i kupił kwaitka ale wiecie to było tlyko dlatego bo ja Mu dałam wcześniej
I jeszcze mu zmienili miejsce pracy i ciągle zestresowany chodzi. Zuzka tylko coś jęknie a On od razu " jejuś jak Ty ostatnio jęczysz" no wkurza mnie takie coś....
o kurde ten tekst o jęczeniu to niefajny...

U nas to jest własnie tak, że jak jest niemiły to tylko dla mnie. Wiecie Hania na pierwszym miejscu a ja nie dość że spadłam z piedestału to jeszcze ide gdzieś na szarym końcu
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Zakłóceń wam romantyczny wieczór u nas lepiej ok południa było źle gorączka mały przelewający się przez ręce odmawiał wszelkiego jedzenia ale dostał szopek wyspał się zrobil kupę i inne dziecko zjadł duży desek mało na cały dzień śle sukces że wogóle zaczęło się bawić gadać uśmiechać kamień z serca mam nadzieję że jutro trzeba taki wstanie

Ją od tz dostałam oponke na śniadanie w kształcie serca

zdrówka dla Julusia ! ;*

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To tak wygladaja u nas lepsze dni
zwykle jest zaciskanie ust.

TZ dalej spi, takze pewnie pociagnie do rana
A tu cisza, wszystkie sie sekszą
Pranie powieszone, marcepan prawie wciagniety to ide poczytac

Jutro i pojutrze bede raczej z doskoku (jak mnie t.beda zanudzac ). W niedziele robimy roczek u t., a jutro wielkie pichcenie.
za miesiąc zrobimy wątek "mamusie listopadowo-grudniowe"

Cytat:
Nawijko a wcale nie wszystkie - ja nadrabiałam i brawa za nockę to miód na moje serce, może za parę lat też to napiszę

Yellow strasznie mi przykro, naprawdę ściskam mocno

Bokeh i Ciebie też! kiedy spacerek jakiś?

Mika oby Julkowi minęło choróbsko jak najszybciej!

Debrah ja takie uczucie mam jak biorę prysznic w nocy, chwila ciszy i spokoju, chociaż zdarza się jeszcze, że biegiem lecę do dziecka. Albo jak robię sama obiad i nie muszę uważać, żeby nic nie spadło na Ewę

Była dzisiaj u mnie koleżanka, upiekłam w końcu te ciasteczka cytrynowe, z podwójnej porcji, tylko cukru dałam tyle ile w przepisie podstawowym i nie obtaczałam w pudrze i jak dla mnie dalej za słodkie

I fajnie mi się siedzi teraz, wszyscy śpią, też powinnam pójść, ale czasem trzeba tez posiedzieć no i mam trochę zaległości na kompie.

możemy nawet i dziś, tylko chciałam skoczyć do GK do sklepu kuchnie świata po papier ryzowy na sajgonki, więc jakoś ciut później bo teraz Hania spi, potem pójdziemy i potem som my wolne ?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45157805]ja mam to uczucie, gdy gotuję sama i nie mam wyjca pod tytułem "matka daj spróbować"

Ale tak sobie myślę, że... narzekam, a tak naprawdę lubię to

Nie chcę nic mówić, ale w takim kontekście jesteś zdecydowanie bogatsza

jaka cena???

Nie pisałam, ale dostałam chyba najbardziej oryginalny prezent otóż wiecie, że moją mamę ciężko do czegokolwiek remontowego przekonać, a trzeba drzwi wymienić wejściowe i na podwórze - i mąż ją wczoraj namówił i do mnie: mam dla ciebie prezent, mama zgodziła się na wymianę drzwi

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Dziewczyny, co z Hje [/QUOTE]

oo oo własnie dobrze prawisz !

meneq, w jakim oleju smażyć sajgonki??

U nas, juz ok, po spacerze jeszcze średnio ze soba gadaliśmy, ale potem poszłam sie wykapać, ułozyłam włosy, ubralam se czarna obcisłą kieckę i czekam na ten obiad co mi ogotował i widziałam że troche mu du.pka zmiękła potem gadaliśmy, z Hanią się bawiliśmy, a potem jak poszła spać, zaliczyliśmy walentynki.

a noc do d. Hania co chwile budziła się z płaczem
Stary 2014-02-15, 09:11   #3521
s i l v e r
Zakorzenienie

Wszystkiego Najlepszego dla Antosi!!!!! Dużo miłości i uśmiechu!!!!!
Stary 2014-02-15, 09:16   #3522
hope01
Zakorzenienie

ANTOSIU SŁONECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Bokeh fajnie że się pogodziliście

Yellow wygadaj się w k. Ty masz zdecydowanie gorzej dziewczyno. Ja się wqrwiam o jego nieróbztwo i matkę. O jego debilne odzywki które wg niego mają być zabawne. Ale jeżeli trzeba to pomoże jak huknę i jeżeli byłoby tak że opał przynieść nie ma mowy żeby tego nie załatwił. No i przede wszystkim nie znika po pracy i nie ma wszystkiego w dupie. Ty masz na prawdę ciężko

Stary 2014-02-15, 09:19   #3523
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

No widzicie a w Lidlu reklamują mały bukiecik za mniej niż 10 zł
A byłam wczoraj w lidlu i fajne te kwiatuszki mieli
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

U nas, juz ok, po spacerze jeszcze średnio ze soba gadaliśmy, ale potem poszłam sie wykapać, ułozyłam włosy, ubralam se czarna obcisłą kieckę i czekam na ten obiad co mi ogotował i widziałam że troche mu du.pka zmiękła potem gadaliśmy, z Hanią się bawiliśmy, a potem jak poszła spać, zaliczyliśmy walentynki.

:
pogrubione,

Dobrze że między Wami już ok
Stary 2014-02-15, 09:27   #3524
s i l v e r
Zakorzenienie

Darunia u tatusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20140212_004.jpg (77,6 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-02-15, 10:15   #3525
s i l v e r
Zakorzenienie

Wrzucę Wam dwa filmiki z Darią
jak Wam się nie chce to nie musicie oglądać
http://www.youtube.com/watch?v=o-9sV...ature=youtu.be skarpetka

http://www.youtube.com/watch?v=4ylfk...ature=youtu.be tańczymy
Stary 2014-02-15, 10:22   #3526
pstryczek84
Zakorzenienie

bylismy na spacerku, mlody zaczal przysypiac to wrocilismy
teraz spiocha sobie w lozeczku a ja mysle co by tu porobic ciekawego

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Darunia u tatusia
jaka ona juz duza!!!!!!!!!!!

Antosiu
wszystkiego najlepszego Perełeczko!!!!!!!!!!!!!!

bokeh - fajnie ze juz lepiej
Yellow - co u Ciebie?
Hje - łerarju?!!!

Stary 2014-02-15, 10:25   #3527
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej kochane
My pobudke mieliśmy po 6. Ale noc elegancka,cała przespana

Jaka piękna pogoda za oknem

O!Misiaczek wstał
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 10:30   #3528
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wrzucę Wam dwa filmiki z Darią
jak Wam się nie chce to nie musicie oglądać
http://www.youtube.com/watch?v=o-9sV...ature=youtu.be skarpetka

http://www.youtube.com/watch?v=4ylfk...ature=youtu.be tańczymy
jakie kocie ruchy!

Stary 2014-02-15, 10:50   #3529
mala_19kw
Zakorzenienie

Filmiki chętnie obejrze później na lapku
Teraz cisne z telefono

Od wczoraj bolą mnie 8mki,ku.wa czuje się jakbym miała starcie z Gołotą

A my z maluszkiem dziś taki trochę samotny dzień bo tatuś pojechał kończyć robotę (podjął się fuchy u kolegi-pisałam wam kiedyś). Jeszcze kilka wyjazdów go czeka.

Nie pisałam wam,wczoraj dostałam jeszcze dwa prezenty od męża-spodnie i tunike
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 11:10   #3530
ania13.03
Zadomowienie

Hello

My tez dzisiaj same, Tz znowu w pracy

Wczoraj zaszalal z prezentami Dostalam dwie sukienki, sportowa torbe o taka: http://www.j-bees.co.uk/shop/product...r-bag-red/1453 Do tego roze i kartke Postaral sie

Widze, ze u wiekszosci z Was tez walentynki udane

Yellow przytulam Cie mocno kochana, zaslugujesz na kogos lepszego

Silver Daria ma takie sliczne, wielkie oczka Cudowna jest!

Robie dzis placuszki z cukini, ciekawe czy dziewczyny zjedza

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 12:38   #3531
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Wszystkiego najlepszego dla Antosi

nasze walentynki też uważam za udane Hania nawet dała Rodzicom poświętować

nawijko ja z Mamą kiedyś na jakieś święta robiłam z przepisu Wachowicz- http://www.ewa-wachowicz.pl/3-bit-id498.html

Debrah powodzenia na egzaminach!

hope myślałam, że źle przeczytałam tą cenę ale nie powariowali..

szaja cóż to za oryginalny prezent Postarał się Mąż

bokeh cieszę się, że się pogodziliście

mika zdrowia dla Julka!!

silver Daria ma piękne oczy a jak tańcuje

ania super prezenty, dla Męża

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2014-02-15 o 15:35
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 12:49   #3532
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
co za ^&#^%#&@(!!!!! BRAK MI SŁÓW.

jak sie trzymasz?

o kurde ten tekst o jęczeniu to niefajny...

U nas to jest własnie tak, że jak jest niemiły to tylko dla mnie. Wiecie Hania na pierwszym miejscu a ja nie dość że spadłam z piedestału to jeszcze ide gdzieś na szarym końcu

zdrówka dla Julusia ! ;*

możemy nawet i dziś, tylko chciałam skoczyć do GK do sklepu kuchnie świata po papier ryzowy na sajgonki, więc jakoś ciut później bo teraz Hania spi, potem pójdziemy i potem som my wolne ?

oo oo własnie dobrze prawisz !

meneq, w jakim oleju smażyć sajgonki??

a noc do d. Hania co chwile budziła się z płaczem
W goracym, a powaznie to nie wiem, ja smaze na oleju tzw. salatkowym - chyba rzepakowy to jest

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Antosiu wszystkiego najlepszego!!
Spedzamy weekend u t. i robimy dwudniowe urodziny Yae. Dzis byly prezenty a jutro ciasto.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 13:21   #3533
pstryczek84
Zakorzenienie

Meneq-tak sie u was obchodzi urodziny czy wy sobie tak to wymysliliscie? Jesli tak sie obchodzi to kazde urodziny czy tylko pierwsze? Ale to dzis nic a nic do jedzenia? Tak zupelnie na ,,pusto''? Prezenciki i baju baj?!? Podoba mi sie!: D
Pochwal sie koniecznie prezentami!

Wysłane z mojego MID1001

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 13:38   #3534
meduzza
Zadomowienie

Hihi meneq sprytnie: jak będą ładne prezenty to dopiero pomyślicie o poczęstunku a jak jakie§ badziewia to i ciastka byle jakie :P udanej imprezy zycze. Pochwal sie co Yae dostała ciekawego.

Ja jestem właśnie na granicy nerwów- Maluch mi dzisiaj ani nie zasnal na drzemke ani nie zjadl obiadu ani nie poszła spać na drugą drzemkę. Do tego milion pińcet porad teściów i kampania anioł orzeł( która uswiadamia mi, że czasem sama tak robię i czuję się beznadziejnie bo jestem wściekła nie wiem o co).

I dopisuję się do grona złamanych serc. Przygotowałam paczuszkę z ulubionymi cukierkami i małą laurką i mimo, że dostał ja wczoraj rano to dla mnie nawet miłego słowa było. A pozniej podalam deser z truskawkami własnej roboty i cały czas czekałam na choćby obsraną kartkę. Nic. Strasznie to przykre, wiecie? Jeszcze wasze opowiesci o wspaniałych mężach. Właściwie to wstyd mi za mój związek...
Ale nie piszę tego, zebyscie mnie klepały po głowie po prostu nawet nie mam się komu wygadać. Już mi lepiej.

Wszystkiego co najlepsze dla Antosi!

Debrah dobry look to połowa sukcesu. Lepiej się czujesz i jesteś pewniejsza Powodzenia!

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 13:46   #3535
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq-tak sie u was obchodzi urodziny czy wy sobie tak to wymysliliscie? Jesli tak sie obchodzi to kazde urodziny czy tylko pierwsze? Ale to dzis nic a nic do jedzenia? Tak zupelnie na ,,pusto''? Prezenciki i baju baj?!? Podoba mi sie!: D
Pochwal sie koniecznie prezentami!

Wysłane z mojego MID1001
Tutaj obchodzi sie urodziny tylko dzieci. Chociaz t. lubi wszystkim sprawiac przyjemnosc, wiec dorosle urodziny tez obchodzimy. (Dzis dala tz i mnie czekolade na Walentynki)
Urodziny dla Yae organizuje t. I tak sobie obmyslila. Dzis byly kwiaty dla Yae i po kolacji pojechalismy do siostry tz, bo tam czekaly prezenty: Yae dostala pianino i zestaw tradycyjnych lalek, ktore sluza jako talizman az do osiagniecia pelnoletnosci. Swieto to obchodzi sie 3. marca i w tym roku juz bedzie drugie, ale w zeszlym z wielu powodow t. nie zdazyla przygotowac. A jutro t. wyczaruje ciasto dla Yae.
Tak, nie ma zadnej nasiadowy, u siostry tz bylismy godzinke o suchym pysku i bez sciagania wierzchnich okryc.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Hihi meneq sprytnie: jak będą ładne prezenty to dopiero pomyślicie o poczęstunku a jak jakie§ badziewia to i ciastka byle jakie :P udanej imprezy zycze. Pochwal sie co Yae dostała ciekawego.

Ja jestem właśnie na granicy nerwów- Maluch mi dzisiaj ani nie zasnal na drzemke ani nie zjadl obiadu ani nie poszła spać na drugą drzemkę. Do tego milion pińcet porad teściów i kampania anioł orzeł( która uswiadamia mi, że czasem sama tak robię i czuję się beznadziejnie bo jestem wściekła nie wiem o co).

I dopisuję się do grona złamanych serc. Przygotowałam paczuszkę z ulubionymi cukierkami i małą laurką i mimo, że dostał ja wczoraj rano to dla mnie nawet miłego słowa było. A pozniej podalam deser z truskawkami własnej roboty i cały czas czekałam na choćby obsraną kartkę. Nic. Strasznie to przykre, wiecie? Jeszcze wasze opowiesci o wspaniałych mężach. Właściwie to wstyd mi za mój związek...
Ale nie piszę tego, zebyscie mnie klepały po głowie po prostu nawet nie mam się komu wygadać. Już mi lepiej.

Wszystkiego co najlepsze dla Antosi!

Debrah dobry look to połowa sukcesu. Lepiej się czujesz i jesteś pewniejsza Powodzenia!

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Spoko, ja Ciebie rozumiem. Pol dnia robilam trufle dla tz, a ten podziekowal, zjadl jak kartofle polowe a pozniej nic tylko narzekal, ze po czekoladzie ma zgage. Niby za miesiac role maja sie odwrocic, ale nie wierze, ze o tym w ogole pomysli. I tak, jest mi przykro...
Stary 2014-02-15, 14:39   #3536
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Spoko, ja Ciebie rozumiem. Pol dnia robilam trufle dla tz, a ten podziekowal, zjadl jak kartofle polowe a pozniej nic tylko narzekal, ze po czekoladzie ma zgage. Niby za miesiac role maja sie odwrocic, ale nie wierze, ze o tym w ogole pomysli. I tak, jest mi przykro...
przepraszam, wiem ze Ci nie do śmiechu ale
kutfa, jednak facet to jest naprawde inny gatunek!

Stary 2014-02-15, 14:51   #3537
ania13.03
Zadomowienie

Sto lat dla Antonia!!!
neti trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i czekam na fotorelacje

meduzko to nie Tobie powinno byc wstyd Wspolczuje Wam dziewczyny

meneq, przepraszam, ale mnie tez troche rozbawilo to co napisalas I ja tam osobiscie wierze w to, ze Twoj Tz sie postara

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-02-15, 15:18   #3538
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam, wiem ze Ci nie do śmiechu ale
kutfa, jednak facet to jest naprawde inny gatunek!
Akurat po Twoim poscie jest mi bardzo do smiechu, zasmiewam sie do rozpuku

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Sto lat dla Antonia!!!
neti trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i czekam na fotorelacje

meduzko to nie Tobie powinno byc wstyd Wspolczuje Wam dziewczyny

meneq, przepraszam, ale mnie tez troche rozbawilo to co napisalas I ja tam osobiscie wierze w to, ze Twoj Tz sie postara
Dzis Antosia little swietuje, Antonio dopiero pojutrze!
No zobaczymy jak to bedzie z moim tz...
Stary 2014-02-15, 15:26   #3539
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Akurat po Twoim poscie jest mi bardzo do smiechu, zasmiewam sie do rozpuku

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Dzis Antosia little swietuje, Antonio dopiero pojutrze!
No zobaczymy jak to bedzie z moim tz...
W takim razie sto lat rowniez dla Antosi

Ale czy neti nie robi dzisiaj dzamprezy

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-02-15, 15:32   #3540
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Antosiu Littlowa buziaki urodzinowe

Sezon wózkowy uważam za otwarty, dzisiaj spacerowałam ja z Dorką w wózku, a Agu w praktycznie identycznym wózku lalę wiozła :d ma taki lalkowy zielony.

Pstryniu, no pytam co to ferie, bo u nas już dawno temu były
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości