![]() |
#1741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że dziadkowie szaleją - Twój, tata Side... Mój ojciec zrobił Urszuli sanki już na przyszły rok ![]() No własnie miałam prostować, że on ma 2 córki już ![]() Miłego wieczoru sobotniego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za chwilę skoki, może z podniecenia któraś urodzi ![]()
![]() |
#1745 |
Zadomowienie
|
A ja muszę jutro ogolić bo w poniedziałek idę do gina
![]() Już wymyśliłam co na kolację, będzie makaron canneloni ze szpinakiem. W końcu coś może zdrowszego bo znowu mnie TZ nęcił mcdonaldem ![]()
#1746 |
Zadomowienie
|
Rozmawiam wlasnie z kolezanka ze szpitala- polozne i ortopedzi w moim szpitalu maja jeszcze jeden "tajny" sposob na skurcze. Akupresure- czyli uciskanie- zewnetrznej czesci paznokcia malych palcow u nogi
![]() Ktora probuje?? Nie wiem jak dlugo trzeba, zeby podzialalo ![]()
#1747 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Mikołajek ma śliczne policzki ![]() Byłam wczoraj na ostatniej wizycie u diabetologa. Cukry ładne i wszystko super. Moglabym rodzic gdzie chcę:banghead: i wcale nie musze W Matce Polce. Najgorsze ze zamykaja ten oddział u mnie w mieście. Ale dzis sie dowiedzialam ze przesuneli do 16 marca. Moze uda mi sie wygonic Maksia ok tydzien wczesniej ![]() Musialam pilnie skonsultowac sie z moim ginem ze wzgledu na ten wysoki puls. Diabetolog podniósł alarm wiec zadzwonilam i musialam od razu do niego jechac mimo ze nawet nie mialam kasy zeby zapłacić. Dostalam lek na serce zeby ten puls uspokoic. I za tydzien usg jak tam mały. Moja mama kupila wczoraj becik i poduszke poporodowa do siedzenia dla mnie i "mundurek do porodu" dla TŻta. Uwaga-TZ bedzie od poniedziałku codziennie w domu :thumbup::thumbup: Nareszcie. Ja bardzo slaba jestem. Przez to serce. Ogromnie sie mecze i nie mam humoru. Leżę na pol żywa. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna to jaki masz puls?
Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Ja się już chyba położę, jakaś dziś wypluta jestem i bez humoru a jutro znów od rana do pracy...
Miłego wieczoru i spokojnej nocki dla Was ![]()
#1751 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałaś za☠☠☠istą noc ![]() Cytat:
![]() A teraz słowo klucz: ostatnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przespałam się 2,5 h po południu i mi lepiej. Po 12 to już płakałam, że jestem zmęczona, że chcę mamie pomóc w sprzątaniu ale nie dam rady, bo padnę i mnie wygoniła spać. A sama spała chyba 4 godz bo była w pracy na noc - kochana. Pod biedrą dzisiaj w ciul ludzi - pojechałam po roszponkę, rukolę i oczywiście ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
![]() ja dzisiaj pół dnia w CH a teraz sobie siedzimy z tż przed kompami ![]() udało mi się kupić stanik do karmienia za 32zł ![]() Smarrita Lewek ja miałam laparo ![]() czbasia ![]() lutien maleństwo nosisz w sobie ![]() Tequillla a powiem Ci że u mnie jest bardzo ładnie ![]() nadzwyczajna ![]() dobrze, że Cie lekarz pogonił bo faktycznie puls bardzo wysoki miałaś.. Ja mam w ciąży ok 100 |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() orgazm mam!!!! Cytat:
![]() Jakbym miała zdążyć dzisiaj do północy to mi wali Doda, mogę się pisać na to!! 4 godziny wytrzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mogę jeszcze jutro bo mecz ręcznej będę oglądać i drzeć mordę przed laptopem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
elunka ale chamstwo :/
nasyłaj teraz te myszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |||
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Troszkę Was podczytałam. Cayenne Julian piękny, Starszak też niezły przystojniak ![]() Cytat:
Przed zajściem w ciążę miałam to diagnozowane ale lekarze nie znaleźli przyczyny, powiedzieli, że taka moja natura ![]() Teraz kontroluję to tętno ale 100 nie przekracza na szczęście. Moje ciśnienie natomiast bije rekordy "niżowe" np 90 na 45 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś byłam na badaniach bo ostatnio mnie swędziały dłonie i stopy i się nakręciłam, ze pewnie mam cholestaze ![]() ![]() ![]() Ja to jestem mistrzynią wymyślania sobie chorób ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | ||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Elunka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna ja zwykle mam do 95 dlatego się pytam bo trochę mi się wydawało za wysokie ale w porównaniu z twoim to pikuś :/
Virginia spokojnej nocy :-* aha ja bym ci radziła do szpitala iść. Elunka ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Rozeznanie
|
moje dziecię w dzień się nie odezwie, ale wczoraj całą noc kopało tatę po udach :P chyba narozrabiałam kupując pościel w sówki :P trzeba było w jakieś leniwce albo też coś śpiącego po nocach
walentynkowo - małż podrzucił mi do łóżka hipcia i jak się obudziłam jak wrócił z pracy (o 1 w nocy) to mi awanturę zrobił, że jak ja tak mogę z obcym w naszym łożu małżeńskim się wylegiwać :P remontowo - przy myciu ścian mydłem wyszły takie pęknięcia, że masakra... dodatkowa robota - bo trzeba było to skuć i trzeba będzie załatać jutro mażemy ściany specyfikami na grzyby i pleśnie (no tu już chyba małżowi nie pomogę, niestety) - bo to jakieś szkodliwe dla środowiska specyfiki standardowo gość od narożnika ciągle mówi, że poda termin dostawy "jutro" - mam ochotę go poinformować, że miał być 2 tygodnie temu, więc zrywam umowę i oczekuję zwrotu kasy,a le gdzie indziej bym musiała znowu miesiąc czekać... wystarczy że ten zamówiliśmy przed Nowym Rokiem i ciągle nie ma.. drugiego nie doczekam w dwupaku raczej - choć chyba i pierwszego też nie :/ są jakieś środki prawne, którymi bym mogła go "postraszyć"?
#1761 |
Raczkowanie
|
Amelka właśnie mi zdjęcie zrobiła. Zawału dostałam. Jakoś wcześniej tego brzuszyska chyba nie widzialam. Boże skóra po porodzie chyba do kolan będzie mi wisieć. A Wy macie takie zgrabne małe brzuszki i to w 35-38 tc. A nie w 32. O zgrozo!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zadomowienie
|
Grrr... Znajomi odwolali kolację, bo dziecko ma gorączkę, także ciacho, ktore zrobiłam ktoś musi zjeść
![]() Cytat:
Mój komentarz do tego- dżizas, jaka jestem gruba... Lepszym punktem, który już wyczaiłam są 4 cm powyżej kostki wewnętrznej na podudziu- naprawdę wywołuje skurcze ![]() Nadzwyczajna- no i wreszcienirmasz się czym denerwować. Sorry, że wszystkich nie cytuję, i za literówki, ale to na fonie niemożliwe tak pisać ![]()
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
thidien współczuje tego ciągnącego się remontu
![]() co do narożnika to ja nie wiem, a próbowałaś mu powiedzieć że masz zaraz tp i potrzebujesz to dostać teraz a nie "na jutro"? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- amelka faktycznie brzuszek masz spory, ale nie przejmuj się bo po porodzie przecież zniknie ![]() trisdom to ja się częstuje bo wygląda tak apetycznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zadomowienie
|
Złoto!!!!!!!!
Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zadomowienie
|
Stoch pierwszy, Niemiec czwarty
![]() ![]()
#1766 |
Zadomowienie
|
Wzięłam się za ogarnianie gemini. Najgorsze, że nie wiem co warto u nich kupić. Gdybyś któraś miała swoją listę zakupów to byłabym mega wdzięczna za podesłanie
![]() Wiem, że muszę kupić octanisept, tylko jaki ten mały wystarczy? Położna mówiła, że ona poleca alantan krem, dopiero jak coś się zacznie dziać powinno się przerzucić na alantan maść. Wspominała o bepanthenie i sudocremie. Tego ostatniego nie poleca ( a ja byłam pewna że kupię tylko go i po problemie). Zamówię chyba jeszcze fridę, i chyba jakiś porządny termometr. Coś jeszcze od nich polecacie? Butelki, smoczki itp chyba w innym miejscu zamówię bo tu losowo wysyłają. I jeszcze pytanko. Witaminy skończycie brać po porodzie, czy będziecie dalej brały czy może na jakieś inne się wtedy zmienia? Bo nie wiem czy zapas swoich uzupełniać ![]() Zła jestem na siebie, że dopiero się za to zabieram. Wy wyczekujecie już pierwszych skurczów, a ja dopiero pierwsze zakupy robię. To wszystko powinno być już dawno w moim domu! No ale niestety niektórych sytuacji nie da się przewidzieć.
#1767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
cayenne, ja tez pamitam po cc te bole..ja akurat bardzo niedobrze wsominm cc i okres po nim, dlatego z jednej strony chcialabym sn zreszta wtedy tez chciałam. no ale zobaczymy, jak wyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała jeszcze ma dużo czasu, żeby się obrócić ![]() Jak dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle ja jakaś dziwna jestem. Wczoraj wszystko mi śmierdziało, miałam mdłości, ból głowy. To przecież III trymestr, a nie pierwszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze im powiedziałaś! Cytat:
![]() Dzisiaj pełnia - czekam na ekscytujące wieści ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
Amelka jaki brzusio jeeee o.O
Trisdom aż się popłakałam ;D Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.