Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-15, 16:59   #811
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Ale ból może wystąpić przed, w trakcie lub po owu
Dokładnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:09   #812
skubana
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Qrcze pędzicie jak szalone. Chyba nie dam rady Was nadrobić
POwiem tylko, żę wczoraj powinna przyjść @, ale nie przyszła, więc zrobiłam dziś rano test ale tylko jedna kreseczka Nie jestem jakoś szczególnie zaskoczona, bo czułam, że nic z tego nie będzie w tym cyklu. NO nic, czekam na @ i zaczynamy 2 cykl

POstaram się być z Wami na bieżąco, ale tojest prawie niewykonalne, bo w pracy nie mam czasu Was poczytać, a w domu jestem już tak zmęczona ze kompa włączam tylko żeby poćwiczyć.
oj przykro mi

Lea nie nastawiaj sie negatywnie, przecież jeszcze nic nie wiadomo

Leine te też piękne

Spinka
ja też mam tak z luteiną. Biorę 2 tabletki rano i wieczorem. Nie zastanawiałam sie na tym.

Jagodzia ale fajna niespodzianka od męża. Tez bym tak chciała
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:25   #813
marti_88
Raczkowanie

Cześć krewety. Zdjęcie z Gesslerową mnie rozbroilo
Jesli chodzi o wczorajsze walentynki to w sumie wszystko się udało. Kolacja była bardzo dobra a tż niczego się nie spodziewal niestety nic nie dostałam, ale tż prosto z pracy spieszyl sie do domu. Trochę jestem zawiedziona bo bardzo się stralam ale czego się nie robi dla ukochanego dzisiaj bierzemy siostrę tz do kina i idziemy oglądać pod mocnym aniołem.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Aha i zamowilam dzisiaj na allegro 30 testów owulaculyjnych + 5 testów ciążowych. Zaplacilam 35zl więc malo jaj na to co ktoras pisała z Was, ze za 5sztuk ok 25zl placila. Nie wiem co to za testy mi przyjdą jak takie tanie

marti_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:39   #814
meire
Zakorzenienie

Siemanko, kobity...

co tu pustki dziś.. pewnie wszystkie odpoczywają po wczorajszych igraszkach...

Ja wczoraj dostałam od męża filiżankę do kawki (pamiętał, która sobie upatrzyłam już jakiś czas temu i tak mnie miło zaskoczył.. ), czekoladę i bukiet róż... no i zrobił sushi na kolację... wypiliśmy winko, pogadalismy, było i już pod sam koniec Zuza nas zaskoczyła wkraczając do pokoju... chyba za głośno krzyczałam, że się obudziła... szybka akcja zakrywania się i przekonania, żeby poszła do swojego pokoju... biedna nie wiedziała, co się dzieje.. ale na szczęście wzięła kota i poszła do siebie... my dokończyliśmy szybcikiem i poszłam do niej, ale juz spała... także... takie są np. minusy posiadania dzieci...

a teraz siedzę sama, małż pomaga ojcu w jakiejś tam robocie, więc kawkuję i jestem jakaś taka do niczego dziś...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 18:13   #815
manieczka1
Zakorzenienie

Hej meire piczocho to ładnie Was córcia zaskoczyła haha ja też mam dziś dzień jakiegoś leniucha, padnięta jestem i nie mam sił. Właśnie zjedliśmy kolację i zaraz będziemy skoki oglądać

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-15, 18:30   #816
emagi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
Cześć krewety. Zdjęcie z Gesslerową mnie rozbroilo
Jesli chodzi o wczorajsze walentynki to w sumie wszystko się udało. Kolacja była bardzo dobra a tż niczego się nie spodziewal niestety nic nie dostałam, ale tż prosto z pracy spieszyl sie do domu. Trochę jestem zawiedziona bo bardzo się stralam ale czego się nie robi dla ukochanego dzisiaj bierzemy siostrę tz do kina i idziemy oglądać pod mocnym aniołem.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Aha i zamowilam dzisiaj na allegro 30 testów owulaculyjnych + 5 testów ciążowych. Zaplacilam 35zl więc malo jaj na to co ktoras pisała z Was, ze za 5sztuk ok 25zl placila. Nie wiem co to za testy mi przyjdą jak takie tanie

testy tanie bo pewnie paskowe, też takie z allegro brałam, a te droższe to sa w rossmanie i tam są strumieniowe czy obudowane w plastik i bezpośrednio można na nie lać
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 19:20   #817
Luzia
Zakorzenienie

do mnie wczoraj też przyszły testy ovu z all po taniości 13zł za 10

Meire, wpadka

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 20:27   #818
Leine
Zakorzenienie

Heeeej

U mnie dziś dzionek nuudny i się strasznie dłuży

Przy robieniu kolejnego jajka córa rozsypała mi cekiny 1300 sztuk, myślałam, że wybuchnę na miejscu... a siedziała mi na kolanach a opakowanie było przymknięte, myślałam, że oszaleję...

Układałam je godzinę ale miałam nerwa!

Za to na pocieszenie kupiłam sobie w ross kosmetyki;

Dove spray do włosów
Loreal olejek do rozdwojonych końcówek
Neutrogena żel&maska do twarzy

Meire ooo jaaa to Was zaskoczyła!!!!!!!! widziała coś? Przy świetle brykaliście? Nie pytała się potem co i jak? Niedługo będzie tłumaczenie skąd biorą się dzieci...

Manieczka ja podziwiam, że się tak podniecanie tym złotem, mnie to nie jara w tv, nie lubię takich sportów oglądać, o!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 20:42   #819
meire
Zakorzenienie

Cora widziala, bo mnie od tylu bral przy parapecie.. Tylko szpile mialam i ponczoszki, malz jak go Pan Bog stworzyl napiera na mnie od tylu, a mama krzyczy.. to konsternacja byla.. rano tylko pytala, co on mi robil.. powiedzialam, ze sie przytulalismy, bo sie kochamy mocno, a ze bez ubrania.. To ze tak dorosli czasami robia, jak im bardzo goraco od tego przytulania.. na razie chyba wystarczylo... No i zaczelam sie zastanawiac, jak to bedzie tak rozmawiac o "tych" sprawach.. Wcale to jest latwe..

Leine, sluza Ci kosmetyki z Dove do wlosow? Nie obciazaja Ci wlosow?.. Ja sie zastanawiam, czy nie wrocic do olejowania... Bo mam trzy wlosy na krzyz, ale to przez tarczyce mi tak wypadaja..
A Twoje jajka sliczne.. Jak przyjedziesz w marcu, to ja sobie jedno fioletowe z kwiatkami zamawiam..

Mania, a Ty juz wyzdrowialas?? I jak tam malz? Lepiej?..

Ja tez sie nie ja.ram tymi skokami, leze w lozku.. Za to moj maz oglada transmisje na zdf, bo cos nam polska tv szwankuje i jeszcze mnie niemieckim wnerwia..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 20:47   #820
manieczka1
Zakorzenienie

No i mamy złoto!!!
My lubimy sport oglądać, bardzo
Tak, ja już dobrze, mąż lepiej, ale mocno osłabiony jest
Meire! To nieźle Was córa przyłapała haha

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-15, 21:12   #821
123spinka
Zadomowienie

my tez lubimy oglądać sport

super wiadomości z tymi medalami

meirerzeczywiście córka was zaskoczyła, tak jak pisałaś póki co jej wystarczy... ale przygotowujcie się powoli do poważniejszych tematów

Luzia to teraz trzeba tylko regularnie siusiać i czekać na owulkę

dziewczyny dzięki za info o luteinie, skoro nie tylko ja tak mam wychodzę z założenia że tak ma być i już sobie tym głowy nie zaprzątam

oby do 24
Stary 2014-02-15, 21:24   #822
Leine
Zakorzenienie

Meire a nie wiem czy obciążają włosy czy nie bo pierwszy raz w życiu sobie takie psikadlo kupilam opinie ma dobre. Szampon i odzywke mam z Joanny takie 1l bo sobie z all kupilam jak bylam w pl także 4miesiac tego uzywam a odzywki na zmianę. Scandic line kokosowa maska z Joanna odzywka hmm... To wszystko

a tlumaczenie córce bezcenne...

aaa i po depilacji kremem nic mnie nie swędzi i nie jest podrażnione!!!! aż mi dziwnie tak bo o tej porze to przechodzę iskanie piczona
Stary 2014-02-15, 21:56   #823
123spinka
Zadomowienie

wiecie co pamiętacie mamę trojaczków podejście ma niezłe
zaczęła krwawić więc jej dziewczyny doradziły żeby jechałą szybko na ip
on na to że jutro ma lekarza, to odpisali jej że trzeba działać szybko żeby nie było za późno

a ona na to

Raczej nie ma większego sensu - to albo plamienie, albo poronienie. W pierwszym przypadku tylko bym zawracała głowę, w drugim - i tak już za późno i tylko bym zawracała głowę...

podziwiam ja za takie spokojne podejście i jednoczenie odnoszę wrażenie ze jej nie zależy jakoś specjalnie
Stary 2014-02-15, 21:57   #824
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Siemanko, kobity...

co tu pustki dziś.. pewnie wszystkie odpoczywają po wczorajszych igraszkach...

Ja wczoraj dostałam od męża filiżankę do kawki (pamiętał, która sobie upatrzyłam już jakiś czas temu i tak mnie miło zaskoczył.. ), czekoladę i bukiet róż... no i zrobił sushi na kolację... wypiliśmy winko, pogadalismy, było i już pod sam koniec Zuza nas zaskoczyła wkraczając do pokoju... chyba za głośno krzyczałam, że się obudziła... szybka akcja zakrywania się i przekonania, żeby poszła do swojego pokoju... biedna nie wiedziała, co się dzieje.. ale na szczęście wzięła kota i poszła do siebie... my dokończyliśmy szybcikiem i poszłam do niej, ale juz spała... także... takie są np. minusy posiadania dzieci...

a teraz siedzę sama, małż pomaga ojcu w jakiejś tam robocie, więc kawkuję i jestem jakaś taka do niczego dziś...
łoo matko co za akcja

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Heeeej

U mnie dziś dzionek nuudny i się strasznie dłuży

Przy robieniu kolejnego jajka córa rozsypała mi cekiny 1300 sztuk, myślałam, że wybuchnę na miejscu... a siedziała mi na kolanach a opakowanie było przymknięte, myślałam, że oszaleję...

Układałam je godzinę ale miałam nerwa!

Za to na pocieszenie kupiłam sobie w ross kosmetyki;

Dove spray do włosów
Loreal olejek do rozdwojonych końcówek
Neutrogena żel&maska do twarzy

Meire ooo jaaa to Was zaskoczyła!!!!!!!! widziała coś? Przy świetle brykaliście? Nie pytała się potem co i jak? Niedługo będzie tłumaczenie skąd biorą się dzieci...

Manieczka ja podziwiam, że się tak podniecanie tym złotem, mnie to nie jara w tv, nie lubię takich sportów oglądać, o!
też bym miała nerwa

z kosmetyków najbardziej spodobał mi się żel/maska do twarzy...daj znać czy fajny,ale pewnie tutaj nie znajdę tego

Ja tam lubię oglądać sport, najbardziej siatkę, ale przy igrzyskach zawsze kibicujemy z tż

U mnie dziś 11 dc i tak mnie brzuch bolał ( jak po # ) i tak się zastanawiam skąd te bóle..tempka poszła ciut w górę, może to na owulkę

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 22:09   #825
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
on na to że jutro ma lekarza, to odpisali jej że trzeba działać szybko żeby nie było za późno

a ona na to

Raczej nie ma większego sensu - to albo plamienie, albo poronienie. W pierwszym przypadku tylko bym zawracała głowę, w drugim - i tak już za późno i tylko bym zawracała głowę...

podziwiam ja za takie spokojne podejście i jednoczenie odnoszę wrażenie ze jej nie zależy jakoś specjalnie
Dziwne podejście...ja już dawno bym była u lekarza...

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-15, 22:13   #826
jagodzia133
Zakorzenienie

ale tu dzisiaj cisza ale nie dziwie się taka piękna pogoda
Cytat:
Witam się i znikam

Obiecane foto jajeczek, zaraz idę stugać następne

hmmm... a może dzisiaj masz owu? Mnie teraz bolało podbrzusze przez 2 dni mocno, więc na pewno też owulkę masz (mam nadzieję!). Poczekaj ze dwa dni i nie rozmyślaj o tym, bo się zadręczysz, kobieto!
piękne te jajka
Cytat:

a ona na to

też tak to odbieram. Tym bardziej że nie planowali a pop drugie to trojaczki tym większy szok.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 22:25   #827
123spinka
Zadomowienie

chyba podpadłam na wątku mamusiowo - październikowym
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45168165
Stary 2014-02-15, 22:27   #828
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Cora widziala, bo mnie od tylu bral przy parapecie.. Tylko szpile mialam i ponczoszki, malz jak go Pan Bog stworzyl napiera na mnie od tylu, a mama krzyczy.. to konsternacja byla.. rano tylko pytala, co on mi robil.. powiedzialam, ze sie przytulalismy, bo sie kochamy mocno, a ze bez ubrania.. To ze tak dorosli czasami robia, jak im bardzo goraco od tego przytulania.. na razie chyba wystarczylo... No i zaczelam sie zastanawiac, jak to bedzie tak rozmawiac o "tych" sprawach.. Wcale to jest latwe..
Nieźle

My kiedyś sobie baraszkowaliśmy, było mega fajnie, więc i dość głośno i jakoś przestały do nas docierać sygnały z zewnątrz... aż tu nagle słyszymy jakiś dźwięk, odwracamy głowy w bok, a obok łóżka stoi Buba! Nie wiem jak on przyszedł tak bezszelestnie, bo ja zawsze go słyszę, jak tylko zaczyna się na łóżku kręcić Grunt, że chyba lunatykował, bo jak go odprowadziłam, to bez słowa się położył i momentalnie zasnął
Stary 2014-02-15, 22:28   #829
Leine
Zakorzenienie

123spinka a ja sie nie dziwię jej reakcji. Nie chciala dzieci = nie zależy jej. A tym bardziej nagle trójka. Nie dziwię sie jej podejscia i spokoju. Pewnie i tak myśli typu 'lepiej jak samoistnie ' poronie bo i tak nie chcialam nigdy dzieci... Ot tak w kilka dni nie zmieni nastawienia, myslenia. To potrzeba duuuzo czasu. Ona woli przyjsc za późno, nie chce leków. Hmm... Za kilka lat może bardzo żałować, ze tak się zachowuje i wtedy plakac, gdy doceni wartosc życia. Wiecznie "samotnikiem" żyć nie jest fajnie. W pewnym momencie czuje sie spokój cisze i cos czego brakuje do pełni szczescia no ale ona widocznie tego nie potrzebuje i tyle

My za to bysmy 5 razy byly na ip bo nam zależy i bardzo tego pragniemy, jesteśmy w stanie oddać życie za nienarodzone dziecko... A ona instynktu nie ma, stąd ta znieczulica...

dobranoc dziewczyny
Stary 2014-02-15, 22:33   #830
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Nieźle

My kiedyś sobie baraszkowaliśmy, było mega fajnie, więc i dość głośno i jakoś przestały do nas docierać sygnały z zewnątrz... aż tu nagle słyszymy jakiś dźwięk, odwracamy głowy w bok, a obok łóżka stoi Buba! Nie wiem jak on przyszedł tak bezszelestnie, bo ja zawsze go słyszę, jak tylko zaczyna się na łóżku kręcić Grunt, że chyba lunatykował, bo jak go odprowadziłam, to bez słowa się położył i momentalnie zasnął

Leine pewnie masz racje
Stary 2014-02-16, 00:12   #831
Kamel
Wtajemniczenie

Witam
Niby kilka stron tylko ale i tak długo mi zajęło przeczytanie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

Lea super,że udało się zaserduszkować, 3mam ,żeby to zaowocowało fasoleczką!!

u mnie temp dziś trochę podskoczyła, do najwyższej z tego cyklu, ale to dopiero 11dpo i te plamienia nie dają mi złudzeń, są mimo luteiny, swoją drogą, to nie wiem czy luteina też nie wpływa na te temp, bo takiego ładnego wykresu nigdy nie miałam..
wzięłam dziś rano ten antybiotyk, mam nadzieje,że opuchlizna zacznie schodzić, bo jak narazie nic się nie zmieniło..
Agnieszka trzymam kciuki za Ciebie, a dlaczego bierzesz luteinę? przepraszam ale nie jestem chyba na bieżąco.
Ja mam już przepisany i wykupiony duphaston w razie jak będziemy się starać to tym razem mam/mogę brać od 16dc do ewentualnego terminu @.
Tak przepisała mi gin na nfz a ten od niepłodności nic takiego nie zalecił, ale spróbować w razie czego nie zaszkodzi.

Cytat:

U mnie TSH zawsze wychodziło dobrze i na tym lekarze poprzestawali... a objawy miałam takie, jak Ty zawsze, ale lekarze to bagatelizowali... w końcu trafiłam na lekarza, który mnie bada wzdłuż i wrzesz... wszelkie możliwe hormony, żeby był pewny, co i jak.. ehh... nie wiem, co Ci doradzić, ale po 2 #, to lepiej nie bagatelizować tarczycy... może inny endo?... u mnie jeden wynik delikatnie ponad normę, a już mam nadczynność... i ta osłabiona odporność... mi endo mówił, że mogę tak chorować właśnie przez tarczycę... bo to w nadczynności też jakos tam na immunologię organizmu wpływa... też w ostatniej ciąży byłam przeziębiona... kto, wie, czy to nie dopełniło całości...
Zbadaj się dokładnie..
Wiem tym razem muszę skupić się na wizycie na tych moich objawach, na tym nieustannym zmęczeniu i braku energii.
Chodzę do 2 endo na zmianę, bo 1 każe operować a druga czekać do menopauzy..... i dalej nic nie wiem, zobaczymy co teraz powie.

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
:mag ia: proszę

Kamel mam nadzieję, że szybko wyregulują tarczycę. Nie wiem czy pisałaś jaką wyciskarkę kupiłaś?

U mnie libido zerowe wiec walentynki spędzę zakładając lampy, montując półki i gniazdka elektryczne
A Wam owocnego świętowania życzę
Skubana kupiłam Green Star Elite, soki wspaniałe, robię codziennie, dziś 2 razy: raz pomarańcze, cytryna, jabłka, kiwi, imbir a wieczorem burak, pietruszka natka i korzeń, seler, brokuł, marchewka, jabłko.
Kiedyś Wam zrobię zdjęcie jak pięknie wyglądają te warzywa i owoce, kolorowe i zdrowe zamiast sztucznych witamin które podobno wchłaniają się w śladowych ilościach. A sok o wiele prościej wypić niż zjeść miskę warzyw i owoców do tego takich jak surowy brokuł, burak, seler itd
A dziś namoczyłam ziarenka trawy pszenicznej i zaczynam hodować na parapecie
Mąż pije dzielnie, zresztą soki pyszne więc nie ma problemu
Maluch też pije marchewkowo-jabłkowe z niewielką ilością natki pietruszki i czasem tycim kawałkiem buraczka
Rodzicom też robiłam 2 dni bo tam byliśmy i akurat do nich zamówiłam dostawę wyciskarki i też się zastanawiają nad kupnem
Na koniec dziś dałam synkowi kieliszek do którego wsypałam łuskany słonecznik i kazałam zanieść tacie "wypił" na zdrowie jutro będą pestki z dyni
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dziewczyny zmiana planów i wyjeżdżamy dziś o 20.30, potem przesiadka o 22.30, nastepny o 1,34 i na miejscu o 11.00 bedziemy Jak ja nie lubie sie przesiadac. 100 lat juz pociagiem nie jechalam
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok

Będę pewnie z telefonu zaglądać w podróży
Bezpiecznej podróży kochana, a gdzie to jedziesz bo chyba mi umknęło.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-02-16 o 00:23
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 00:12   #832
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
przykro mi

A ja wczoraj nawet bunga bunga nie miałam, kupiłam Tżtowi na walentynki grę i tyle go widziałam
no ładnie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość

wczoraj ktoś tu pytał ile sie bierze luteiny, ja miałam zapisane 2x1 podjęzykowa i tak brałam od 18dc do 25dc. i tak właśnie myślę,że może ta dawka dla mnie za mała.
w którym dniu się bada progesteron? drogi to jest?
Ja płaciłam za progesteron ok 20-25zł, ale nie pamiętam w którym dc.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hejo

My sobie zapowiedzieliśmy że nic nie kupujemy. A wczoraj rano dostała eska od męża żebym zajrzała pod poduszkę że mnie kocha itd. A tam łańcuszek z takim słodkim serduszkiem dawno mnie tak nie zaskoczył.
Super niespodzianka
Ja dostałam bukiet kwiatów i M zapraszał mnie na weekend do h. Gołębiewskiego ale nabroił i powiedziałam nie i koniec

Cytat:
Hello.
Ja zaraz zaczynam pracę, wiec wpadlam tylko na chwilę powiedziec Wam, ze u mnie chyba nic z tego Pecherzyki powinny juz peknac, a ja nie mam zadnych objawów poowulkowych; a na dodatek boli mnie ten jajnik, wiec boję sie, ze będzie powtórka z rozrywki
Cytat:
Dzieki dziewczyny za pocieszenie Problem w tym, ze przy tak dużych pecherzykach jakie były w czwartek, to raczej malo prawopdobne, ze owu jest dopiero dzisiaj
No ale zobaczymy... jak nie bylo owulki, to zeby chociaz pecherzyki sie wchlonely, a nie zamieniły w torbiel...

Jajca zobaczę w domu, bo teraz na szybko z tel. wchodzę.
Lea_ny trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje zdrówko

Cytat:

No nie źle, mam nadzieję, że nasz nas nigdy nie zaskoczy w takiej sytuacji

A teraz idę się kąpać bo reszta dawno śpi

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 07:38   #833
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Aha i zamowilam dzisiaj na allegro 30 testów owulaculyjnych + 5 testów ciążowych. Zaplacilam 35zl więc malo jaj na to co ktoras pisała z Was, ze za 5sztuk ok 25zl placila. Nie wiem co to za testy mi przyjdą jak takie tanie
super, że niespodzianka się udała
Właśnie mi też tak dziwnie było, jak od G nic nie dostałam
Qrcze moze i ja zakupię testy dam sobie jeszcze jeden cykl i pomyślę nad tym

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
oj przykro mi

Cytat:
o qrcze niźle Was przyłapała hehe

Cytat:

Układałam je godzinę
oj, wyobrażam sobie

Cytat:
super jej to wytłumaczyłaś

Cytat:

a ona na to

to chyba zależy do człowieka. JA bym ze strachu chyba umarła przez noc.

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
U mnie dziś 11 dc i tak mnie brzuch bolał ( jak po # ) i tak się zastanawiam skąd te bóle..tempka poszła ciut w górę, może to na owulkę
3mam

Ale sobie wczoraj poćwiczyłam. Włączyłam 6minutówki z Ewką i zrobiłam chyba z 7. Padłam na podłogę i nie miałam siły iść wziąć prysznica hehe.
A dzisiaj niedziela, więc oczywiście nie mogę spać i wstałam o 7
Qrcze byliśmy wczoraj w myjni i trochę czekaliśmy, bo kilka aut było przed nami i G strasznie się nakręcił na dziecko. Ciągle o coś pytał, o czym mówił i rozmyślał. Powiedziałam, żę nie ma co myślec, tylko musimy się postarać

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 08:30   #834
Luzia
Zakorzenienie

witam się niedzielnie

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 09:33   #835
FlightlessBird
Zakorzenienie

Nie mam kiedy do Was wpadać Całe dnie spędzam w pracy, wracam późnym wieczorem, jem coś, biorę prysznic i padam spać
Mam nadzieję, że dziś uda mi się Was ponadrabiać, aby dowiedzieć się co tam u Was
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 09:40   #836
manieczka1
Zakorzenienie

Dzień doberek! ja dopiero się obudziłam. I gdyby mąż nie miał nastawionego budzika to pewnie spałabym dalej
Flight! No jesteś pracusiu! Powiedz lepiej czy mimo nawału pracy staracie się? Bo na ovuf stary wykres

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-16, 09:40   #837
agnieszkaK
Zadomowienie

cześć dziewczyny
@ jeszcze nie ma,ale mam takie plamienie już w kolorze krwi, natomiast nie mam bólu, a zawsze boli mnie potwornie. więc nie wiem:nocojest:
w tym cyklu pójdę prywatnie do mojego gina i w takim układzie zrobię prywatnie badania, bo kurcze mimo brania luteiny Kamel dostałam na te plamienia przed @, bo to chodzi o niedomogę ciałka żółtego - lutealna.
Tylko, że jak widać nic się nie zmieniło, nie wiem czy po pierwszym cyklu brania miało się zmienić czy nie? i też tak jak Ty duphaston, brałam go od 18dc do 25dc, może za późno zaczęłam brać, bo 14 była owulacja, muszę to skonsultować.
nie wiem czemu teraz nie boli, czy to jeszcze nie @ czy ta luteina, bo tym razem wyjątkowo od owulacji nic nie bolało tylko piersi, które dalej przy dotyku bolą.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 09:43   #838
manieczka1
Zakorzenienie

Nuno! Przyjęłam zaproszenie, ale musisz udostępnić swój wykres bo nie widać

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-16, 09:55   #839
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Nuno! Przyjęłam zaproszenie, ale musisz udostępnić swój wykres bo nie widać

tak jest
manieczka za owulkę
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 10:04   #840
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Dzień doberek! ja dopiero się obudziłam. I gdyby mąż nie miał nastawionego budzika to pewnie spałabym dalej
Flight! No jesteś pracusiu! Powiedz lepiej czy mimo nawału pracy staracie się? Bo na ovuf stary wykres

Jeśli mamy czas i siłę to się staramy
No ale bez jakiegokolwiek zapisywania, notowania i spinania
Pod tym względem dziękuję za to, że mam tyle pracy, bo dzięki temu nie mam czasu na nakręcanie
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości