|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Dokładnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
oj przykro miLea nie nastawiaj sie negatywnie, przecież jeszcze nic nie wiadomo Leine te też piękne Spinka ja też mam tak z luteiną. Biorę 2 tabletki rano i wieczorem. Nie zastanawiałam sie na tym. ![]() Jagodzia ale fajna niespodzianka od męża. Tez bym tak chciała
|
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
Cześć krewety. Zdjęcie z Gesslerową mnie rozbroilo
![]() Jesli chodzi o wczorajsze walentynki to w sumie wszystko się udało. Kolacja była bardzo dobra a tż niczego się nie spodziewal niestety nic nie dostałam, ale tż prosto z pracy spieszyl sie do domu. Trochę jestem zawiedziona bo bardzo się stralam ale czego się nie robi dla ukochanego dzisiaj bierzemy siostrę tz do kina i idziemy oglądać pod mocnym aniołem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Aha i zamowilam dzisiaj na allegro 30 testów owulaculyjnych + 5 testów ciążowych. Zaplacilam 35zl więc malo jaj na to co ktoras pisała z Was, ze za 5sztuk ok 25zl placila. Nie wiem co to za testy mi przyjdą jak takie tanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko, kobity...
![]() co tu pustki dziś.. pewnie wszystkie odpoczywają po wczorajszych igraszkach... ![]() Ja wczoraj dostałam od męża filiżankę do kawki (pamiętał, która sobie upatrzyłam już jakiś czas temu i tak mnie miło zaskoczył.. ), czekoladę i bukiet róż... no i zrobił sushi na kolację... wypiliśmy winko, pogadalismy, było chyba za głośno krzyczałam, że się obudziła... szybka akcja zakrywania się i przekonania, żeby poszła do swojego pokoju... biedna nie wiedziała, co się dzieje.. ale na szczęście wzięła kota i poszła do siebie... my dokończyliśmy szybcikiem i poszłam do niej, ale juz spała... także... takie są np. minusy posiadania dzieci... a teraz siedzę sama, małż pomaga ojcu w jakiejś tam robocie, więc kawkuję i jestem jakaś taka do niczego dziś...
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Hej meire piczocho
ja też mam dziś dzień jakiegoś leniucha, padnięta jestem i nie mam sił. Właśnie zjedliśmy kolację i zaraz będziemy skoki oglądać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#816 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie wczoraj też przyszły testy ovu z all po taniości
13zł za 10 ![]() Meire, wpadka
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() U mnie dziś dzionek nuudny i się strasznie dłuży ![]() Przy robieniu kolejnego jajka córa rozsypała mi cekiny 1300 sztuk, myślałam, że wybuchnę na miejscu... a siedziała mi na kolanach a opakowanie było przymknięte, myślałam, że oszaleję...Układałam je godzinę ale miałam nerwa! ![]() Za to na pocieszenie kupiłam sobie w ross kosmetyki; Dove spray do włosów Loreal olejek do rozdwojonych końcówek Neutrogena żel&maska do twarzy Meire ooo jaaa to Was zaskoczyła!!!!!!!! widziała coś? Przy świetle brykaliście? Nie pytała się potem co i jak? Niedługo będzie tłumaczenie skąd biorą się dzieci... Manieczka ja podziwiam, że się tak podniecanie tym złotem, mnie to nie jara w tv, nie lubię takich sportów oglądać, o!
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Cora widziala, bo mnie od tylu bral przy parapecie.. Tylko szpile mialam i ponczoszki, malz jak go Pan Bog stworzyl napiera na mnie od tylu, a mama krzyczy..
rano tylko pytala, co on mi robil.. ![]() Leine, sluza Ci kosmetyki z Dove do wlosow? Nie obciazaja Ci wlosow?.. Ja sie zastanawiam, czy nie wrocic do olejowania... Bo mam trzy wlosy na krzyz, ale to przez tarczyce mi tak wypadaja.. A Twoje jajka sliczne.. Jak przyjedziesz w marcu, to ja sobie jedno fioletowe z kwiatkami zamawiam.. ![]() Mania, a Ty juz wyzdrowialas?? I jak tam malz? Lepiej?.. Ja tez sie nie ja.ram tymi skokami, leze w lozku.. Za to moj maz oglada transmisje na zdf, bo cos nam polska tv szwankuje i jeszcze mnie niemieckim wnerwia.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy złoto!!!
My lubimy sport oglądać, bardzo ![]() Tak, ja już dobrze, mąż lepiej, ale mocno osłabiony jest ![]() Meire! To nieźle Was córa przyłapała haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
my tez lubimy oglądać sport
![]() super wiadomości z tymi medalami meirerzeczywiście córka was zaskoczyła, tak jak pisałaś póki co jej wystarczy... ale przygotowujcie się powoli do poważniejszych tematów ![]() Luzia to teraz trzeba tylko regularnie siusiać i czekać na owulkę ![]() dziewczyny dzięki za info o luteinie, skoro nie tylko ja tak mam wychodzę z założenia że tak ma być i już sobie tym głowy nie zaprzątam oby do 24
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Meire a nie wiem czy obciążają włosy czy nie bo pierwszy raz w życiu sobie takie psikadlo kupilam
opinie ma dobre. Szampon i odzywke mam z Joanny takie 1l bo sobie z all kupilam jak bylam w pl także 4miesiac tego uzywam a odzywki na zmianę. Scandic line kokosowa maska z Joanna odzywka hmm... To wszystko ![]() a tlumaczenie córce bezcenne... aaa i po depilacji kremem nic mnie nie swędzi i nie jest podrażnione!!!! bo o tej porze to przechodzę iskanie piczona |
|
|
|
#823 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co pamiętacie mamę trojaczków podejście ma niezłe
zaczęła krwawić więc jej dziewczyny doradziły żeby jechałą szybko na ip on na to że jutro ma lekarza, to odpisali jej że trzeba działać szybko żeby nie było za późno a ona na to Raczej nie ma większego sensu - to albo plamienie, albo poronienie. W pierwszym przypadku tylko bym zawracała głowę, w drugim - i tak już za późno i tylko bym zawracała głowę... podziwiam ja za takie spokojne podejście i jednoczenie odnoszę wrażenie ze jej nie zależy jakoś specjalnie
|
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z kosmetyków najbardziej spodobał mi się żel/maska do twarzy...daj znać czy fajny,ale pewnie tutaj nie znajdę tego ![]() Ja tam lubię oglądać sport, najbardziej siatkę, ale przy igrzyskach zawsze kibicujemy z tż U mnie dziś 11 dc i tak mnie brzuch bolał ( jak po # ) i tak się zastanawiam skąd te bóle..tempka poszła ciut w górę, może to na owulkę
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza ale nie dziwie się taka piękna pogoda
Cytat:
piękne te jajkaCytat:
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
chyba podpadłam na wątku mamusiowo - październikowym
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45168165 |
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kiedyś sobie baraszkowaliśmy, było mega fajnie, więc i dość głośno i jakoś przestały do nas docierać sygnały z zewnątrz... aż tu nagle słyszymy jakiś dźwięk, odwracamy głowy w bok, a obok łóżka stoi Buba! Nie wiem jak on przyszedł tak bezszelestnie, bo ja zawsze go słyszę, jak tylko zaczyna się na łóżku kręcić Grunt, że chyba lunatykował, bo jak go odprowadziłam, to bez słowa się położył i momentalnie zasnął
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
123spinka a ja sie nie dziwię jej reakcji. Nie chciala dzieci = nie zależy jej. A tym bardziej nagle trójka. Nie dziwię sie jej podejscia i spokoju. Pewnie i tak myśli typu 'lepiej jak samoistnie ' poronie bo i tak nie chcialam nigdy dzieci... Ot tak w kilka dni nie zmieni nastawienia, myslenia. To potrzeba duuuzo czasu. Ona woli przyjsc za późno, nie chce leków. Hmm... Za kilka lat może bardzo żałować, ze tak się zachowuje i wtedy plakac, gdy doceni wartosc życia. Wiecznie "samotnikiem" żyć nie jest fajnie. W pewnym momencie czuje sie spokój cisze i cos czego brakuje do pełni szczescia no ale ona widocznie tego nie potrzebuje i tyle
![]() My za to bysmy 5 razy byly na ip bo nam zależy i bardzo tego pragniemy, jesteśmy w stanie oddać życie za nienarodzone dziecko... A ona instynktu nie ma, stąd ta znieczulica... dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leine pewnie masz racje
|
|
|
|
|
#831 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Niby kilka stron tylko ale i tak długo mi zajęło przeczytanie ![]() Cytat:
Ja mam już przepisany i wykupiony duphaston w razie jak będziemy się starać to tym razem mam/mogę brać od 16dc do ewentualnego terminu @. Tak przepisała mi gin na nfz a ten od niepłodności nic takiego nie zalecił, ale spróbować w razie czego nie zaszkodzi. Cytat:
Chodzę do 2 endo na zmianę, bo 1 każe operować a druga czekać do menopauzy..... i dalej nic nie wiem, zobaczymy co teraz powie. Cytat:
Kiedyś Wam zrobię zdjęcie jak pięknie wyglądają te warzywa i owoce, kolorowe i zdrowe zamiast sztucznych witamin które podobno wchłaniają się w śladowych ilościach. A sok o wiele prościej wypić niż zjeść miskę warzyw i owoców do tego takich jak surowy brokuł, burak, seler itdA dziś namoczyłam ziarenka trawy pszenicznej i zaczynam hodować na parapecie ![]() Mąż pije dzielnie, zresztą soki pyszne więc nie ma problemu ![]() Maluch też pije marchewkowo-jabłkowe z niewielką ilością natki pietruszki i czasem tycim kawałkiem buraczka ![]() Rodzicom też robiłam 2 dni bo tam byliśmy i akurat do nich zamówiłam dostawę wyciskarki i też się zastanawiają nad kupnem ![]() Na koniec dziś dałam synkowi kieliszek do którego wsypałam łuskany słonecznik i kazałam zanieść tacie "wypił" na zdrowie jutro będą pestki z dyni![]() Cytat:
1cs-II kreski 27 maj 2014 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 Córeczka- 2015 Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2014-02-16 o 00:23 |
||||
|
|
|
#832 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ładnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dostałam bukiet kwiatów i M zapraszał mnie na weekend do h. Gołębiewskiego ale nabroił i powiedziałam nie i koniec Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A teraz idę się kąpać bo reszta dawno śpi
|
|
#833 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie mi też tak dziwnie było, jak od G nic nie dostałam ![]() Qrcze moze i ja zakupię testy dam sobie jeszcze jeden cykl i pomyślę nad tym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale sobie wczoraj poćwiczyłam. Włączyłam 6minutówki z Ewką i zrobiłam chyba z 7. Padłam na podłogę i nie miałam siły iść wziąć prysznica hehe. A dzisiaj niedziela, więc oczywiście nie mogę spać i wstałam o 7 Qrcze byliśmy wczoraj w myjni i trochę czekaliśmy, bo kilka aut było przed nami i G strasznie się nakręcił na dziecko. Ciągle o coś pytał, o czym mówił i rozmyślał. Powiedziałam, żę nie ma co myślec, tylko musimy się postarać
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
witam się niedzielnie
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję, że dziś uda mi się Was ponadrabiać, aby dowiedzieć się co tam u Was
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!
![]() Flight! No jesteś pracusiu! Powiedz lepiej czy mimo nawału pracy staracie się? Bo na ovuf stary wykres ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
@ jeszcze nie ma,ale mam takie plamienie już w kolorze krwi, natomiast nie mam bólu, a zawsze boli mnie potwornie. więc nie wiem:nocojest: w tym cyklu pójdę prywatnie do mojego gina i w takim układzie zrobię prywatnie badania, bo kurcze mimo brania luteiny Kamel dostałam na te plamienia przed @, bo to chodzi o niedomogę ciałka żółtego - lutealna. Tylko, że jak widać nic się nie zmieniło, nie wiem czy po pierwszym cyklu brania miało się zmienić czy nie? i też tak jak Ty duphaston, brałam go od 18dc do 25dc, może za późno zaczęłam brać, bo 14 była owulacja, muszę to skonsultować. nie wiem czemu teraz nie boli, czy to jeszcze nie @ czy ta luteina, bo tym razem wyjątkowo od owulacji nic nie bolało tylko piersi, które dalej przy dotyku bolą.
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Nuno! Przyjęłam zaproszenie, ale musisz udostępnić swój wykres bo nie widać
|
#839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
manieczka za owulkę
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale bez jakiegokolwiek zapisywania, notowania i spinania ![]() Pod tym względem dziękuję za to, że mam tyle pracy, bo dzięki temu nie mam czasu na nakręcanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

23.06.2011
01.06.2013

), czekoladę i bukiet róż...
chyba za głośno krzyczałam, że się obudziła... 

a siedziała mi na kolanach a opakowanie było przymknięte, myślałam, że oszaleję...
ale miałam nerwa! 
Jak przyjedziesz w marcu, to ja sobie jedno fioletowe z kwiatkami zamawiam..

) i tak się zastanawiam skąd te bóle..tempka poszła ciut w górę, może to na owulkę
piękne te jajka
Nie wiem jak on przyszedł tak bezszelestnie, bo ja zawsze go słyszę, jak tylko zaczyna się na łóżku kręcić
Grunt, że chyba lunatykował, bo jak go odprowadziłam, to bez słowa się położył i momentalnie zasnął
,żeby to zaowocowało fasoleczką!!
bo to w nadczynności też jakos tam na immunologię organizmu wpływa...