|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Jak nie dasz rady to pisz na priv jak nie masz dużo tych pitów to Tobie powiem co gdzie wpisać. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- My dzisiaj po biegu tym takim na rocznicę ślubu ![]() ![]() Dobrze że dzieci wykończone bo dniu u dziadków(dziadki już na max wykończone) to za chwilę kąpanie i spać. Ja w HM ostatnio nic nie kupiłam, a miałam parcie żeby cokolwiek na szybko kupić. Libra super że bańki tak pomogły, dobrze że ja nie mam potrzeby stawiania moim, heh
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
mi w H&M spodobała sie taka tiulowa spódniczka i trampki.. a kolekcja wiosenna to boska jest w Reserved!!!!
![]() ![]() a wsaloniku GATTA kupiłam 3 pary rajstopek bo z 17-18 zł na 9,9 wszystkie.. a gatta to najbardziej trwałe rajty jakie do tej pory testowałam.. a juz tych firm przez nasze ręce sie przewineło.
![]() |
#3573 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziś moja żmijka przybiegła rano ze słowami "już mi się oczka nie kleją, nie chcę spać". 7 jeszcze nie było
![]() ![]() Jakoś nie bardzo mnie kolekcje wiosenne zachwycają. Owszem są jakieś drobiazgi które mi się podobają ale parcia nie mam. Nie wiem gdzie kupić kurtkę wiosenną i jaką. Mam dla Zosi ubiegłoroczne i myślę że spokojnie z nimi damy radę. O butach jeszcze nie myślę. Sandały trzeba będzie kupić Cytat:
W jarzyniaku nie powinnaś mieć problemu z kupnem małego kawałka na próbę. Cytat:
Zosię jak coś bierze to stawiam co 2-gi dzień, tak samo sobie. Moja szefowa jak ktoś jest bardziej chory to stawia codziennie. Wydaje mi się że Mikowi wystarczy co 2-gi dzień postawić. Też nie zawsze jej siniaki zostają. Za pierwszym razem miałam zamiar powiedzieć pani w przedszkolu o bańkach ale zapomniałam. Zosia sama powiedziała chwaląc się że ma kółka na pleckach ![]() U mnie bańki naprawdę cuda zdziałały dlatego teraz są "lekiem" pierwszego rzutu u wszystkich domowników Cytat:
My też jakoś specjalnie walentynek nie obchodziliśmy. Był kwiatek dla mnie i Zosi, piernikowe serduszka i śmietankowe serducho zjedzone razem. Cytat:
![]()
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Tz mi dzisiaj postawił banki i z tylu i z przodu.
![]() Piękny dzien dzisiaj a my w domu. Oliwka tylko z Tz na spacerek poszła. Ja ostatnio fajna kurtkę wiosenną kupiłam w zarze.
#3575 |
Zakorzenienie
|
P0P a coś lepiej już się czujesz? nie chodzi o bańki tylko czy choroba puszcza. Coś w tym sezonie u Was pogrom.
Iza tz tak dobrze biegł że kazałam mu biec szybciej i czekać na mnie na mecie, z oporami tak zrobił. Był całe 2 minuty szybciej odemnie, więc bardzo dobrze jak na to że od miesiąca biega i nie pali fajek. Tylko biedny po biegu bo jako posiłki regeneracyjne były grochówka i chleb ze smalcem i ogórasem kiszonym ![]() ![]()
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Madziwinia która spódniczka Ci się podobała ?
Madzia to biedaczek się posilił. Brawo wielkie dla niego za sam bieg ![]() Mój Tż już dawno rzucił fajki. Jeszcze jak się ponownie poznaliśmy to wypalał jednego wieczorem na balkonie i drugiego w robocie. Później i tego zaniechał. Ciągle powtarza że to była jedna z lepszych decyzji w życiu.
#3577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Byliśmy dzisiaj na spacerze (isia 2 raz po chorobie) o ta mała glizda nie chce za pierona w wózku siedzieć, drze dziób na pół miasta! na rękach też nie, za rękę też nie, ona "siama isia" i idzie sama tylko co rusz to w inna stronę ![]() ![]()
![]() |
#3578 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do baniek powiem Ci że ciężko było patrzeć na te purchle w bańkach ,ale jakoś wytrzymałam Cytat:
![]() jak na zimę przystało to pogoda idealna jak na rower ![]() ![]() też u nas ciepło było Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drugie złoto Stocha ![]() A ja dzisiaj wracałam z biegania i krzywo stanęłam ,znaczy w jakąś dziurę wpadłam ,wywróciłam się ,nie dość że nie mogłam się podnieść ,pies mnie po gębie oblizał to jeszcze chyba nogę zwichnęłam ,albo ścięgno naciągnęłam ![]() ![]() dobrze że młody ze mną był rowerem to chociaż pomógł mi wstać Z kina wróciliśmy i powiem wam że fajny film ,trzymał w napięciu ,polecam obejrzeniu ,bo bardzo wiele wyjaśnia |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Przy bańkach jeszcze trzeba patrzeć czy się bąble nie robią pod bańką. Jak coś będzie widać to trzeba zdjąć i zdezynfekować.
![]()
#3580 | |
Zakorzenienie
|
brawo brawo, duma nasza
my po basenie, mała drugi dzień szaleje na basenie ciężko ją wyciągnąć ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co znaczy bąble takie białe jak pęcherze? bąbli nie było ,ale tą jedną kropę to ma fest bordową ![]() Cytat:
![]() zachlorujecie się na tym basenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Nie moge Was czytać. A to spacerki, a to roweki,basen, bieganie, grochówka itp itd. A my w domu siedzimy.
Madzia no z przodu powyżej piersi. Libra - naprawdę mam corac większe przekonanie ze w Twoim przypadku sport to nie zdrowie. ![]() Brawa dla naszych medalistów. ![]() ![]() ![]() ![]()
#3583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt tego chloru to za dużo. unosi się w powietrzu. ale fajnie, chociaż pływać nie umiem. ubolewam nad tym. ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
widać u Was poprawę.? idzie ku lepszemu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Libra to takie pęcherzyki wodą wypełnione (malutkie)
Dobrze że Miko ma taki mocny placek po bańce, organizm lepiej walczy. Może powinnaś tę nogę prześwietlić. Naciągnięcie czy naderwanie ścięgna też jest niebezpieczne. Niestety może się to też przytrafić podczas zwykłego chodzenia i wcale sportu uprawiać nie trzeba
#3585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jedyne radio jakie mi w pracy odbiera nie relacjonowało nic z olimpiady więc nawet nie wiedziałam że złoto mamy ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Libra oj jeszcze kontuzja Ci potrzebna. Oby nic poważnego z nogą. P0P zdrówka ![]()
![]() |
#3586 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i plus dla Ciebie za oddawanie krwi ![]() Nataszka boli |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Nataszka, mam już bilet! Fizycznie mam- w szufladzie leży, a ja zaglądam tam niemal co dzień, żeby się upewnić czy na pewno mi się to nie śniło
![]()
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądałam film o chorej dziewczynie., wiem., że takich sytuacji jest dużo ale oglądałam ze znajoma chorą na to samo ... nie mogę się otrzasnac:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
Libra i jak noga dzisiaj? spuchła?
P0P sport to zdrowie. Pamiętasz jak zrobili nagonkę na biegaczy bo jeden zmarł w trakcie biegu? Jest sporo takich przypadków. Nic nie mówią ilu osobom sport uratował życie że nie siedzą przed tv, nie piją piwka popalając fajeczką, i zajadając kolejna czekoladką. Dzisiaj mi się rodzinka zwala że może zajdę zajrzeć później. Mrowak ja bym bilet pod kluczem trzymała żeby mi dzieciaki z niego nie zrobiły wycinanki, lub kot wydzieranki.
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() my wczoraj zaliczyłyśmy z Zuzą czwartą i ostatnią zabawę choinkową, ale niestety na koniec zabawy Zuzę tak zaczął męczyć kaszel, że wszystko jej się odrywało i zwymiotowała ![]() ja właśnie poszukuję dla Zuzi kurtki wiosennej, bo plaszczyk ma i przeciwdeszczową ale chciałam coś łądnego do przedszkola i jakieś botki by jej się przydały |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |||
Zakorzenienie
|
zdecydowała się na ten przeszczep czy nie ?smutny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak też pamiętam jak trąbili o tym biegu że zawodnik zmarł ![]() to był odosobniony przypadek ,bo przecież ludzie dają radę przebiec przez 4 pustynie i przeżywają to Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie chce oglądać takich filmów. za dużo tego na około żeby jeszcze się filmem dobijac:-( Klaudia zdrowia dla Zuzi. Madzia co robisz na obiad dla rodziny!? jakąś specjalną okazję macie!? rocznicę obchodzicie? Libra może dziś odpuścić trzeba sport!? Zobaczysz co z nogą. Pop jak się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
ja chyba zaraziłam się katarem od Zuzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Libra zimne oklady rób jak najczęściej. Rower nie zaszkodzi, ja jak mialam naderwane sciegno to wlasnie kilometraze na rowerze nabijalam. Tylko ubieraj buty takie zeby na pedalach się nie slizgaly, bo ja raz przy szybszym pedalowaniu wlasnie stope zeslizgnelam to gwiazdy widzialam.
Natasza plan obiadowy był ale kologa mnie zkwitowal żebym glupia nie była, on teraz gdzie nie idzie to ewentualnie pizza dla wszystkich :P. I tak chyba zrobię. Ale upieklam juz ptysie i rogaliki drożdżowe.
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
Jestem mamą dziewczynki majowej 2010r.Nie wiem od czego zacząć ,wiec napisze wprost,że chcę do Was dołączyć i pytanie czy mnie przyjmiecie? ![]() Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2014-02-16 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Nataszka - tez oglądałam ten film wczoraj.
Taka refleksja mnie naszła ze czasami warto pozwolić choremu odejść. U mnie trochę lepiej. Co prawda w nocy miałam atak kaszlu około 5. Podsumowując mój stan: przeżyję. ![]() Libra - ostatnio Oliwka tez tak miała z nogą jak upadła. Nie była spuchnieta ani posinaczona a bolała i nie stawała na niej przez pare tygodni.
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz mykamy na obiad do teściów, tylko mała jeszcze śpi ![]()
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest jeszcze jedno marzenie z nimi związane, ale ono w sferze marzeń pozostanie, bo nierealne do spełnienia. Byle do lipca.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.