![]() |
#1771 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale u nas radocha, kochamy Stocha!!!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nadzwyczajna super, że w końcu TŻta będziesz miała przy sobie no i brawa za cukry. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niezła jestes z tymi myszami ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- cayenne jakie 19 lat??? Bródka ma 30. Właśnie sprawdziłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Tris, ja mogę zawsze takie ciacho opierniczyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1777 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ty fanka jesteś ręcznej, to może Cię ruszy ![]() No niestety podwozie muszę co 2-3 dni jak faceci twarz ![]() Cytat:
![]() PRZEPIS PRAWNY: Art. 8. 4. Jeżeli kupujący, z przyczyn określonych w ust. 1, nie może żądać naprawy ani wymiany albo jeżeli sprzedawca nie zdoła uczynić zadość takiemu żądaniu w odpowiednim czasie lub gdy naprawa albo wymiana narażałaby kupującego na znaczne niedogodności, ma on prawo domagać się stosownego obniżenia ceny albo odstąpić od umowy; od umowy nie może odstąpić, gdy niezgodność towaru konsumpcyjnego z umową jest nieistotna. Przy określaniu odpowiedniego czasu naprawy lub wymiany uwzględnia się rodzaj towaru i cel jego nabycia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zacznę masować wszystko co się da i gdzie dosięgnę ![]() Cytat:
Mam bephanten bo był w zestawie z butelką i może przydać się na sutki, poza tym przydaje się jak ktoś zrobi sobie tatuaż ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tris, czy to standard? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale na buzi ładnie, nie wyglądasz na napuchnietą ![]() Cytat:
![]() KAMIL!! Nie wygrana Polaka tak cieszy jak porażka Niemca ![]() Zjadłam sałatkę brokułową z bananem ![]() ![]()
![]() |
#1780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
(t)asia
ja octaniseptu nie kupiłam ![]() z maści mam bephanten i dostałam próbkę sudocremu (on jest już na istniejące odparzenia więc będzie używany tylko w razie W) kupiłam jeszcze jakieś podkłady podpaski bella, wkładki lakta. ja będę brać witaminy bo one idą z mlekiem dla maluszka. Też mam stamtąd fride. Kupiłam od razu u nich szczotke do mycia butelki, cążki itp Cytat:
![]() miałam IPL i nie polecam, właśnie laser mógłby być lepszy ale na pewno będzie droższy no i niestety musiałabyś znać kogoś kto ma kompetencje bo już słyszałam ciekawą historię nt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
To zawsze w Pl kupuje, jak i przyprawy, marynaty itp. No i normalną żelatynę, bo ta tutejsza jakaś dziwna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciacho na szczęście jogurtowe i tylko na cienkim biszkopcie- przestałam już wchodzić na wagę. Marzę już o porządnym treningu po porodzie...
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
#1784 |
Zakorzenienie
|
Jestem zawiedziona! Pełnia a wszystkie w dwupaku. Kate Ty się wstydź najbardziej
![]() Wybaczcię że nie odniosę sie do wszystkich postów. Fatalnie sie czuje. Mała daje mi popalić,kopie rozpycha sie uciska. Do tego zgaga masakra. Mam dość. Zuzia dziś motor w pupce.. Gratuluję wszystkich skończonych tygodni i donoszonych ciąż ![]() Teqiba dobrze że zostałas w szpitalu. Będą Cię mieli na oku żeby tylko dyżur sie zmienił i jakiś normalny lekarz sie pojawił. Lutien ale masz Calineczke.. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#1785 |
Zakorzenienie
|
Cayenne to przegapilam.
Ela ja się wybieram na laser ale to dopiero jak skończę z karmieniem, bo nie można. Kosztuje sporo ale sądzę że warto. wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
właśnie sobie uzmysłowiłam że wam nie pogratulowałam rozpoczętych tygodni i donoszonych ciąż
![]() GRATULUJĘ!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no nic, w poniedziałek jak nie będzie odzewu to chyba zadzwonię - tylko ja nie lubię dzwonić :/ za miło prowadzę rozmowę, a za szybko się sama denerwuję remont... mam nadzieję, że kiedyś będę go wspominać ze śmiechem i sentymentem.. no ale.. trzeba go najpierw przeżyć :/ od początku grudnia to jednak można mieć dość no i tego, że ruszysz jedną rzecz, to inne dwie się sypią wielu rzeczy nie mieliśmy robić, a wyszło, że trzeba :/
![]() |
#1789 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. albo az ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() virginia ja odrostow bym sama nie probowala robic ![]() Cytat:
![]() co do taty, to juz zwariowal na punkcie wnuka i sie go doczekac nie moze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() amelka brzuszek spory, chyba juz duzo nie urosnie lutien to Ty nosisz w sobie istna kruszynke
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ten tego... sądziłam, że jak sowy, to MĄDRY będzie, a nie NOCNY MAREK ![]()
![]() |
#1792 | |||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Gratuluję donoszonych ciąż i nowych tygodni i zdziwiam się troszkę "a gdzie wieści o porodach?" ![]() Cytat:
Oj przykro mi, że tak źle zniosłaś CC, mnie tak jak Lewka nie bolało po CC, tzn. od razu tego samego dnia trochę bolało ale przyzwoicie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fakt, nie jestem w stanie zliczyć przed iloma ginami się rozkładałam, to może jeszcze nie setki ale grube dziesiątki na bank ![]() o ja obłudnica ![]() ![]() Virginia w poprzedniej ciaży nie zauważyłam, by mi brzuch opadł, do końca na to czekałam i do końca oddychało się fatalnie ![]() Lutien ojej ojej ojeeeej jaka ślicznotka będzie z Kamilki!!! ![]() ![]() Tygrysek nie wolno tak znieniacka napisac o cieście czekoladowym z kajmakiem i bananami, jesli ja to mogę przeczytać o 22-ej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O NIE! Trisdom! i Ty przeciwko mnie? To truskawki i winogrona?? ![]() ![]() ![]() Amelka brzuszek ho ho! Bobas ma tam prawdziwą willę z basenem ![]() A serio to pewnie trochę wina perspektywy, ja też wyglądam na znacznie "większą" kiedy zdjęcia mi robi córka z wysokości metra ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i jeszcze ta sałatka brokułowa z bananem, noniemogęęęęę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monkaa nie żartuj, na laparo nie popsuli Ci pępka? Pokazuj! ![]() Ja mam brzyyydki teraz, ale to pewnie przez skłonność do bliznowców ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a... i że mu 'interes' zgnije i odpadnie :P powinno chyba podziałać :P:P:P:P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzwoń do nich i się dopytuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() najgorsze, że zawsze gość odpisuje "dam znać jutro", a wcale w tym "jutro" się nie odzywa :/
![]() |
#1797 | ||
Zadomowienie
|
teqiba dobrze, że wszystko ok
![]() bebe97 u mnie wygrywa Iga, to nasze wymarzone imię dla córki =)A że będzie syn... Fajny wózek. Ja się jakoś boję tych w których gondola trzyma się tylko na jednym ramieniu czy jak to się tam nazywa. Postawię raczej na czarny/szary. W moim terenie podleśnym/wiejskim mniej będzie się brudził ![]() Tequillla ja mogę nie zdążyć do 27.02 na pakowanie więc jak ty też się wyrobisz to ustalimy termin w marcu =) Co do karuzel, położna na SR mówiła, że dzieciaczkowi bodajże do 3 miesiąca nie są potrzebne takie gadżety, ja chyba nie kupię od razu, może później coś wybiorę. Na razie skupiam się na wyprawce ![]() ![]() Agunia brawo za przeprowadzkę. cayenne śliczny twój synek. Z resztą obaj przystojni ![]() To żeś mnie wystraszyła z tą dziewczyną ze szpitala. ja też mam na 16.04! a nic nie kupione! Ostatnio parę razy dziennie mam bóle jak na @, zaraz po nich czyszczenie jelit o niemiłosiernym bólu pleców nie wspomnę. Modlę się żeby lekarz w poniedziałek powiedział, że mam jeszcze dużo czasu! Jak mały ma czkawkę to czuje to tak jakby zaraz miał mi wypaść ![]() I chyba znowu będę miała infekcję. Czują ją już w kościach... Zbiorowo gratuluję wszystkich wizyt, wag dzidziusiów i przepięknych zdjęć! ![]() Cytat:
Podobno dla dziecka powinno się kupić wszystkie kosmetyki z jednej firmy. Łatwiej będzie wyeliminować co ewentualnie je uczuli. A buziaczka trzeba smarować osobnym kremikiem czy kremem/oliwką której używa się do całego ciałka? [QUOTE=Ela87;45163785] Mdli dalej? Pomyliły Ci się tygodnie w ciąży. W tym czasie powinnaś mieć biegunkę by się oczyścić przed porodem, a nie wymioty jak na początku ![]() Mnie kuzynka ostrzegała, że ona 8 i 9 miesiąc przechodziła jak 1 trymest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() thidien widzę, że nie miałaś szczęście jak teqiba. Co za ludzie, ręce opadają...Dzwoń do niego codziennie. amelka faktycznie spory ten twój brzuszek. Ja jutro zrobię zdjęcie swojego! Chyba niepotrzebnie oglądam film na tvn... Znowu będę ryczeć do rana. ![]() Wychodzi na to, że pełnia nie pomogła. Koniec dnia za chwilę a żadnych porodów na horyzoncie...
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2014-02-15 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Trochę mi sie ziewa, więc uciekam wykorzystać okazję, może usnę
![]() Dobranocki ![]()
#1799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem w trakcie przeprawy z jednym ze sklepów internetowych- już kilka dni i kilka osób próbuje ustalić co ja zamówiłam i czy to zostało wysłane. Dzwonię do nich codziennie i codziennie odbiera ktoś inny, kto nie zna sprawy ![]() W poniedziałek im chyba już nawymyślam bo też cierpliwa byłam i skwapliwie notowałam z kim wyjaśniam sprawę a to np. p. Asia, p. Jacek itp a następnego dnia i tak już były inne osoby. Ja nie wiem ile tam ludzi musi pracować skoro przez tydzień każdy jest tylko po jednym dniu w firmie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Teqillla no właśnie nie popsuli
![]() blizn w ogóle nie mam i wszystko ładnie wygląda, a pępek to teraz jest cały spłaszczony i dziwnie wygląda ![]() chyba mi go zaraz wypchnie na zewnątrz ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- (t)asia ![]() ![]() ja też już uciekam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.