Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VII część:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,86%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 1 2,86%
Szczerze ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 12 34,29%
Już pół roczku prawie mamy, nasze mamusie bardzo kochamy 0 0%
Mleczko pijemy, obiadki wcinamy, lecą nam w górę wciąż kilogramy 3 8,57%
Mam już ząbka, może dwa - wszystko gryzę tralala 4 11,43%
Znów z ubranek już wyrastam, mama znowu kasa szasta 3 8,57%
Buzia okrągła, nóżki grubiutkie, już ze mnie nie jest dziecię malutkie 3 8,57%
Już z gondolek wyrastamy, w spacerówkę się przesiadamy 5 14,29%
Jem ziemniaki, pluję marchwia, a mamusie wciąż się martwią 3 8,57%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-16, 13:45   #1111
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z UK, tak rozmawiacie o paszportach, to zadam gupie pytanie, bo mi się nasunęło: czy Wasze dzieci mają angielskie obywatelstwo, czy jak?
Polskie chyba że jedno z rodziców jest Anglikiem

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 13:48   #1112
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Motyl....
trzymam kciuki za basen.... my sie zastanawiamy czy nie chodzic dwa razy w tygodniu bo Maciuś zachwycony. tylko nie wiem czy nie za duzo dla takiego bąbla/
i ciesze się, że spodobały ci sie te zajecia muzyczne. nasza grupa nie powstała w tej kreatywce i sama nie wiem co zrobic.

napisz koniecznie jak pierwsze pływanie Tusi

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 14:09   #1113
matallewar
Zakorzenienie

No leci ta Encia z tymi zębami
Wczoraj byłam u koleżanki i tż pisał do mnie, czemu En tak wyje (bo został z dziećmi!). No i najedzona, wyspana, nawet przeciwbólowy dostała, a nadal wyje. A dziś ząbek, także ten

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 14:24   #1114
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Hej
W

Tez chce zameldowac malego tylko na czas oczekiwania na pesel. A nie mieli przypadkiem zniesc obowiazku meldunkowego w pl?

Wysłane z mojego HP Slate 7
Dopiero od 2016 chyba.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

W de jest fajnie z tymi meldunkami bo wystarczy ze masz umowe najmu i cie zamelduja bez wlasciciela.Za to latwiej wlascicielowi mieszkania usunac lokatorow co np. nie placa. A tutaj na wynajmowanym nie ma szans na meldunek, a juz staly na pewno.Ciekawe jakby ta kolezanka urodzila dziecko...
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 14:25   #1115
tassia
Zakorzenienie

matal co lepsze ....shred czy 6weeks6pack?

[/RIGHT]
Stary 2014-02-16, 15:08   #1116
karolson
Zakorzenienie

Dzieki za informacje odnosnie ulgi dla dziecka
Ja zawsze z pitu mialam 0 po odliczeniu ibternetu i dojazdow wiec rozliczalam z obowiazku czesto ostatniego dnia

W tym roku zrobie to wczesniej i przez internet tylko ja i TZ mamy rozne US to pewnie bede miec pod gorke.

Co do smieci to jak zameldowalo sie dziecko z automatu to powinno sie zlozyc nowa deklaracje i placic wiecej

Papuga Filip tez tak mial ze zapomial o przekretach ale sobie przypomnial i na twardym ma latwiej. Cwiczysz z nim zgodnie z zaleceniami??
Stary 2014-02-16, 15:22   #1117
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:

Zetnij, zetnij, nie żałuj
Boję się
Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Ogromne dzięki

A widzisz u Filipa jakąś poprawę?
Tak
Pisałam w czwartek. KLIK
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 15:44   #1118
nephelim89
Rozeznanie

Maciuś -wszystkiego najlepszego 5 miesięczniaczku:cmo k:
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
nephelim my z początku też mieliśmy problem z łykaniem powietrza i przeszło po butelkach Dr Browns
A niestety zmieniłam z Avent Natural.
Myślałam o nich ale trafiłam na promocję Avent classic za 3,5funta i sprawdzają sie póki co
Cytat:
Dziewczyny z UK, tak rozmawiacie o paszportach, to zadam gupie pytanie, bo mi się nasunęło: czy Wasze dzieci mają angielskie obywatelstwo, czy jak?
mój ma polskie
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Dopiero od 2016 chyba.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

W de jest fajnie z tymi meldunkami bo wystarczy ze masz umowe najmu i cie zamelduja bez wlasciciela.Za to latwiej wlascicielowi mieszkania usunac lokatorow co np. nie placa. A tutaj na wynajmowanym nie ma szans na meldunek, a juz staly na pewno.Ciekawe jakby ta kolezanka urodzila dziecko...
2016?pewnie i tak odejdą od pomysłu...
jak w Polsce mieszkaliśmy na wynajmowanym to miałam meldunek tymczasowy ale mój właściciel to był złoty człowiek

motyl zazdraszczam basenu
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 15:56   #1119
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
My zaliczylismy śniadanie na Kazimierzu; spacer nad Wisła...choc pochmurno...
teraz wrocilam do domu. Macius spi; a tz pojechal pomagac znajomym w przeprowadzce.
Ja powinnam ogarnac chate bo po wczorajszych gosciach troche bałagan sie zrobił

najadłam sie glutenu.... dieta SB mi nie wychodzi...ale jutro poniedzialek to dobry dzien zeby zaczac

moj tez mial taki okres...nagle jakby zapomniał; chyba na jakies 2 tygodnie ale nie pamietam juz
i nagle sobie przypomniał i teraz ani chwili na plecahc nie ulezy bo od razu na brzuch i pelza mi po calym pokoju...
nie da sie go upilnowac...a co bedzie jak zacznie raczkowac?

hmm pocieszy Cie to, że i tak prawdopodobnie nie bedziesz tam mieszkac??? wiec moze korzystac z tej lazienki a nawet spac ze swoim synkiem w łóżku

Moja też miała taki okres, że jakby zapomniała, a potem jak zaczęła znowu to już tak fajnie jej to idzie, przemieszcza się bez problemów, to samo z pełzaniem

Ile płacicie za basen?U nas karnet 10 zajęć na 13 tyg. za 290 zł. dwóch instruktorów jest, ale mają klaty( chociaż z twarzy mniej ciekawi ).

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

u nas na razie się nie zanosi

Motyl, z Tusią na basen idziecie? Napisz jak było i co robiliście bo też się przymierzamy

byłam na takiej lekcji pokazowej, w przyszłym tygodniu już będziemy chodzić normalnie. Instruktor pokazuje ćwiczenia no i rodzice ćwiczą z dzieciakami. U nas sami faceci w basenach, a mamusie cykały fotki

co do Tusi, to ma taki stosunek jak do kąpieli- nie można powiedzieć,że nie lubi, ale jakichś tam zachwytów to nie ma. Totalny chill. Za to ajbardziej lubi się rozglądać, przyglądać innym dzieciom. No i dzisiaj oczywiście prawie całe zajęcia rączki dawała do buzi, to ostatnio norma.Ale grzeczna była bardzo
Nawet dała się kilka razy panu instruktorowi wziąć na ręce, pokazywał na niej ćwiczenia
a teraz padła jak mucha, dużo wrażeń

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 15:59   #1120
kaska87
Zakorzenienie

ja u rodziców

u nas tez basen 290zł P. ma dzwonić umówić, najpierw chcemy iść kilka razy zobaczyć czy mu się spodoba, bo bez sensu 3 stówy wywalić

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 16:26   #1121
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

ja u rodziców

u nas tez basen 290zł P. ma dzwonić umówić, najpierw chcemy iść kilka razy zobaczyć czy mu się spodoba, bo bez sensu 3 stówy wywalić

raz chyba wystarczy,żeby stwierdzić czy się podoba Ja jedynie muszę poobserwować skórę,czy jest ok spotkaliśmy znajomych i się zapisujemy na tę godzinę co oni

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 16:33   #1122
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
raz chyba wystarczy,żeby stwierdzić czy się podoba Ja jedynie muszę poobserwować skórę,czy jest ok spotkaliśmy znajomych i się zapisujemy na tę godzinę co oni
u nas karnet miesieczny 120zl
czyli wychodzi podobnie- 30zl/zajecia
no podobno dzieci potrafia po ktorys tam zajeciach cyrki wyprawiac...ale ja mysle ze czasem jest po prostu gorszy dzien
na ostatnich zajeciach laska nie mogla sobie z corka poradzic (bo do tej pory w basenie byl tata)....
i jeszcze jedno dziecko rozryczalo sie po 20 minutach i byl koniec plywania ...ale mama mowila ze spalo za krotko i byla pewna ze tak bedzie bo obudzili je w srodku drzemki na wejscie do basenu

Maciej poki co (te 3 razy) był mega grzeczny i zadowolony ale nie zdziwie sie jak kiedys tez urzadzi cyrk

[/RIGHT]
Stary 2014-02-16, 17:14   #1123
agusiowata
Zakorzenienie

Byliśmy dziś z Adasiem na basenie. Pierwszy raz nie wchodziłam do basenu. Strasznie tam gorąco.
Stary 2014-02-16, 17:21   #1124
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dziewczyny a przez jaka strone wypelniacie pity i ysylacie? podatnik.info ?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 17:26   #1125
agusiowata
Zakorzenienie

Czym myjecie wasze dzieci? My płatkami dla niemowląt. U nas w okolicy nie ma w sklepie.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Kupiłam Adasiowi specjalistyczny balsam, 36 zł kosztował.
Stary 2014-02-16, 17:31   #1126
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
O kurde. Ale juz nie będzie tej łazienki na dole w ogóle? Masakra

plany są.... a co z realizacją? dużo kasy potrzebne aby wyremontować cały dół, ogólnie od zera, czyli wyrównanie ścian, sufitów, położenie podłóg a co dopiero wyposażenie i salonu i łazienki

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mamy drugiego ząbka
o proszę

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to wczoraj dzieci mnie rozbroiły. Byliśmy u siostry TŻta, ona ma 7 miesięczną córeczkę i od kilku dni raczkuje. No i leżą sobie dzieciaki (ta mała i Szymek) na podłodze na kocu, Szymek ssie smoka, a ta mała się przygląda i przygląda. Nagle bach na czworaka i pędzi w stronę Szymka, wyciągnęła mu smoka z buzi niczym zawleczkę od granata (takie pyk było) i dawaj smokiem do swojej buźki. Oczywiście szwagierka zareagowała i nie pozwoliła jej go dziabnąć, ale jajca były niesamowite. A mój Szymcio leżał taki skołowany i nie wiedział o co chodzi
słodkie dzieci

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
witam sie i od razu zmykam.mam dzis tak podły dzien ze sil nie mam na nic.Ide sobie poplakac

Cytat:
hmm pocieszy Cie to, że i tak prawdopodobnie nie bedziesz tam mieszkac??? wiec moze korzystac z tej lazienki a nawet spac ze swoim synkiem w łóżku
heheh dokładnie, tak właśnie się pocieszam
co nieco nawet mamie dzisiaj napomniałam, że tam nie będę mieszkała, niestety nie miałyśmy dogodnych warunków do rozmowy i biedna i zapewne ciekawa musiała wybyć do pracy ale ją tam pewnie zżera ciekawość co i jak dokładnie
Stary 2014-02-16, 17:38   #1127
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
super
Cytat:
no podobno dzieci potrafia po ktorys tam zajeciach cyrki wyprawiac...ale ja mysle ze czasem jest po prostu gorszy dzien
na ostatnich zajeciach laska nie mogla sobie z corka poradzic (bo do tej pory w basenie byl tata)....
i jeszcze jedno dziecko rozryczalo sie po 20 minutach i byl koniec plywania ...ale mama mowila ze spalo za krotko i byla pewna ze tak bedzie bo obudzili je w srodku drzemki na wejscie do basenu

Maciej poki co (te 3 razy) był mega grzeczny i zadowolony ale nie zdziwie sie jak kiedys tez urzadzi cyrk
no u nas tez P. z nim pojdzie bo:
1. on lepiej ogarnie
2. nie chce ludzi straszyc gruboscia

oglądałam wczoraj ten film "bez mojej zgody" i powiem szczerze, że drugi raz już nie chcę- naciągane, ja bym z tego zrobiła max 20 minutowy film no i samo to, że się nie poryczałam, a nawet mi się nie chciało świadczy o tym, że nuda, bo ja jestem ciepłe kluchy i się szybko wzruszam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-02-16 o 17:45
Stary 2014-02-16, 19:48   #1128
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
ja zgodnie z zaleceniem pediatry zaczełam podawac sloiki i juz nie ma problemu z kupa
od tygodnia jest codziennie
polecam bo rzeczywiscie chyba jest to najlepsyz sposob; a Macius wczensiej meczyl sie nie przyzwoicie
Madziuchna jaki ty trening robisz???
bo nie ogarniam
Shred level 1 Dziś szósty dzień, mimo nadal bolącego żołądka

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
oglądałam wczoraj ten film "bez mojej zgody" i powiem szczerze, że drugi raz już nie chcę- naciągane, ja bym z tego zrobiła max 20 minutowy film no i samo to, że się nie poryczałam, a nawet mi się nie chciało świadczy o tym, że nuda, bo ja jestem ciepłe kluchy i się szybko wzruszam
pojechałaś

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 19:50   #1129
monie27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Czym myjecie wasze dzieci? My płatkami dla niemowląt. U nas w okolicy nie ma w sklepie.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Witam udalo mi sie nadrobic, ale jest ciezko bo Izulce ida dwa zqbki na raz:/ pomimo tego jest bardzo dzielna tylko wieczorami grymasi... kapiemy ja w oilatum i za kazdym razem nasza pani doktor zachwyca sie jej skora:p

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
monie27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:22   #1130
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:

Ja myje w oilatum. Smaruję buźkę prawie codziennie i raz na tydzień albo nawet rzadziej reszte ciałka kremem dla dzieci i to wszystko. Skórę ma piękną - sama bym taką chciała

Cytat:

Ja się boje pierwszego razu jak Pola zareaguje. Ale moze będzie dobrze. Tyle, że to ja muszę iść na pierwszy ogień, bo TZ ma za tydzień operacje i 6 tygodni nie może dźwigać..
za 5 miesięcy Maćka

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
dałam wczoraj młodemu pół słoiczka suszonych śliwek gerbera i od godziny 16 o teraz zrobił już 4 kupy gdzie normalnie robi 1 na dzień i to tez nie zawsze

I znowu zaczynam martwić się o swoje dziecko.. już jakiś czas temu przestał się obracać z brzucha na plecy, kiedyś to robił płynnie a teraz gdy się zmęczy to wali nosem w matę i płacze, nawet nie próbuje kombinować :| nie wiem czy to ma związek z tym, że wcześniej kładłam go na miękkim łóżku i było mu łatwiej a po wizycie w poradni rehab. zaczęłam kłaść go na karimacie a teraz na puzzlach piankowych. Na twardszym jest ciężej ale mimo to z początku nie sprawiało mu to większych problemów.. Poza tym gdy kładę go teraz na łóżku to również się nie przekręca. Zapomniał jak to się robi?
O przewracaniu z pleców na brzuch nawet nie wspomnę.. Obróci się na bok i dalej nie da rady
Papuga, nie martw się na zapas. Dzieci tak mają, że czasem przestają robić jakieś rzeczy bo uczą się nowych i później do starych wracają. Moja tak miała z gadaniem. W pewnym momencie zamilkła niemal całkiem na 2 tyg. Później wszystko wróciło do normy.

Pola postanowiła jeść dziś i wczoraj w nocy co 2h regularnie Także chyba przyszedł i do nas ten skok okolic 4tego miesiąca.. Myslalam, ze moze marudzi tylko, ale wzielam ja na rece a ta zaczela sie znizac i cyca szukac. No jaja - i tak za kazdym razem. Smieszny ten maly łobuziak
Ja-ika - wiem, że u Was był nie dawno ten skok. Ile to trwało bo ja chce spac!

Piękna pogoda dziś u nas więc lecimy nad ocean na spacer
I w ogóle powiem Wam, że wczoraj latały nad naszym domem F18 - ale czad A jaki huk! Jakby świat się kończył
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:22   #1131
karolson
Zakorzenienie

Agusiowata my myjemy w Hipp i reka oliatum lepiej zostawic na problemy ze skora

Ale cisza szookksss
My bylismy dzis 2,5 h na spacerze ponad 10 km bo fajna pogoda szkoda tylko ze wczoraj umylam glowe na dzien i juz mam stan podgoraczkowy :/
Stary 2014-02-16, 20:29   #1132
kaska87
Zakorzenienie

Madziuchna, no tyle co było w filmie to widziałam w opisie na telegazecie, soł nie mówię, że mi nie szkoda, ale film jako film nuda

Stary 2014-02-16, 20:30   #1133
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

widze ze tu weekendowe pustki

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

jestem u rodziców cały czas, dzisiaj byłam tylko (nigdy nie wiem jak pisać, u siebie w domu, u tż w domu, na wiosce... hm nevermind) no to byłam TAM po gondolę i pampersy iii dół domu wygląda jak po wybuchu bomby - słodko.
u góry zresztą też pokrywa kurzu wszędzie :/ tż oczywiście nie pomyślał żeby pochować do szafy Oli zabawki, miśki... po co.... które niedawno były prane i całe wyposażenie łóżeczka...
tż nie było w domu, powiedziałam to jego mamie, to ta do mnie "no gdzie on miał głowę żeby o tym myśleć" nie no kur...

aleee po co się denerwować

wczoraj były walentynki? serio? hm nie zauważyłam... nie muszę chyba komentować że nic nie dostałam, a nawet słowa nie powiedział na ten temat. zresztą.... dzwoni raz na dwa dni tak się interesuje.
to bardzo miłe z jej strony
Cytat:
MACIUŚ DZIŚ KOŃCZY 5 MIESIĘCY
wszytskiego najlepszego dla Maćka
[QUOTE=xViolet;45170313]

[

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mamy drugiego ząbka
ale szybko Wam idzie

Cytat:
co do Tusi, to ma taki stosunek jak do kąpieli- nie można powiedzieć,że nie lubi, ale jakichś tam zachwytów to nie ma. Totalny chill. Za to ajbardziej lubi się rozglądać, przyglądać innym dzieciom. No i dzisiaj oczywiście prawie całe zajęcia rączki dawała do buzi, to ostatnio norma.Ale grzeczna była bardzo
Nawet dała się kilka razy panu instruktorowi wziąć na ręce, pokazywał na niej ćwiczenia
a teraz padła jak mucha, dużo wrażeń
super że wizyta udana!

ja też dziś jakoś bez weny do pisania...
pewnie od jutra wątek znów się rozkręci

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:41   #1134
xViolet
Raczkowanie

Ja tylko na chwilkę, żeby podzielić sie swoim odkryciem juz wiem czego mozna użyć do wypełnienia zabawki, żeby szeleściła- papierków po czekoladkach Merci
Stary 2014-02-16, 20:42   #1135
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Czym myjecie wasze dzieci? My płatkami dla niemowląt. U nas w okolicy nie ma w sklepie.[COLOR="Silver"]
Buzie platkami dla niemowlat, zwyklymi tez mylam, ale te niemwlece lepszy ksztalt maja, a reszte myjka
Stary 2014-02-16, 20:46   #1136
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja myje w oilatum. Smaruję buźkę prawie codziennie i raz na tydzień albo nawet rzadziej reszte ciałka kremem dla dzieci i to wszystko. Skórę ma piękną - sama bym taką chciała

Ja się boje pierwszego razu jak Pola zareaguje. Ale moze będzie dobrze. Tyle, że to ja muszę iść na pierwszy ogień, bo TZ ma za tydzień operacje i 6 tygodni nie może dźwigać..
za 5 miesięcy Maćka

Papuga, nie martw się na zapas. Dzieci tak mają, że czasem przestają robić jakieś rzeczy bo uczą się nowych i później do starych wracają. Moja tak miała z gadaniem. W pewnym momencie zamilkła niemal całkiem na 2 tyg. Później wszystko wróciło do normy.

Pola postanowiła jeść dziś i wczoraj w nocy co 2h regularnie Także chyba przyszedł i do nas ten skok okolic 4tego miesiąca.. Myslalam, ze moze marudzi tylko, ale wzielam ja na rece a ta zaczela sie znizac i cyca szukac. No jaja - i tak za kazdym razem. Smieszny ten maly łobuziak
Ja-ika - wiem, że u Was był nie dawno ten skok. Ile to trwało bo ja chce spac!

Piękna pogoda dziś u nas więc lecimy nad ocean na spacer
I w ogóle powiem Wam, że wczoraj latały nad naszym domem F18 - ale czad A jaki huk! Jakby świat się kończył
Hehe chyba się długo nie wyśpisz, bo u nas skok trwa nadal. Dziś w nocy były 2 karmienia, ale za to w dzień ładnie śpi. Ma 3 lub 4 drzemki ok 40 minut i 1 od 2,5-3h
Moja też się budzi strasznie głodna. Jak ją biorę na ręce i przytulam to policzek mi chce zjeść

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-16, 20:46   #1137
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

T. niepocieszona, ugotowala malemu zupke, a on nie chcial jest, za to sloiczek spalaszowal. Ale dalej uparta i jutro nowy blender kupuje
Stary 2014-02-16, 20:49   #1138
teacherka
Zakorzenienie

xViolet, ja używam jako szeleścików okienek od kopert a teraz chcę wypróbować folię od kwiatów.

Dokonczyłam robić kostkę dla Zuzi Pięknie się bawiła, choć kostka trochę za duża.

A teraz pieczemy ciacho dla mamy, bo miała urodziny a jutro do nas przyjeżdża. Tort Sachera

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

My kąpiemy w płynie Babydream albo Oilan. samą ręką. Ręką Tża, bo ja kąpałam do tej pory 2 razy. A co!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:54   #1139
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
matal co lepsze ....shred czy 6weeks6pack?
Hmm, shred jest bardziej początkujący. 6w6p jest bardziej zaawansowany i dłuższy. Shred jest na całe ciało, 6w6p jest na brzuch. Ja najpierw zrobiłam 6w6p i żałuję, powinnam była zacząć od Shreda, bo teraz np. ABS mało mnie męczy, za to ręce nie dają rady. A silne ręce po shredzie super by się sprawdziły w 6w6p.

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a przez jaka strone wypelniacie pity i ysylacie? podatnik.info ?
Przez program Ministerstwa Finansów Wtedy wysyłasz online bezpośrednio do swojego urzędu i dostajesz urzędowe potwierdzenie odbioru.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 20:57   #1140
Madziuchna27
Zakorzenienie

My kąpiemy w Oilatum, też ręką Piszecie, że to lepiej zostawić dla dzieci z problemami skórnymi, a ja się nie zgodzę Dlatego, że myjemy w tym płynie, nie wiem, co to ciemieniucha Tfu, tfu

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości