|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Drogerie Hebe
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest zawsze o coś podpytuje.[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;45176094]To jest najprzyjemniejsze hebe w Łodzi, ale fakt faktem jest na totalnym zadupiu. Gdyby na piotrkowskiej czy przy baluckim byla taka obsluga.... [/QUOTE]No ja akurat niedaleko pomieszkuję, bo w Łodzi jestem akurat w delegacji. ★
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy się nikomu nie dogodzi, ja nie znoszę tego latania klientowi koło dupy, jak bym chciała pomocy to bym o nią poprosiła, a tak jak co chwile słysze czy w czymś pomóc, to odechciewa mi się zakupów. Wolę Rossmana pod tym względem bo nikt mi głowy nie zawraca.
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Łodzianki czy jest w hebe na piotrkowskiej szafa essence? jeśli tak to czy jest w niej nowa kolekcja - "Love Letters" ?
|
|
|
|
#4356 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie ta nowosolna jest?
|
|
|
|
#4359 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Wschód Łodzi, w stronę Brzezin - można tam jechać cały czas Pomorską (Hebe jest chyba przy Pomorskiej 585).
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyne co mogę powiedzieć, to tyle, że żal mi tych ekspedientek i tych witających i żegnających ochroniarzy. Moje dwie znajome pracowały w Hebe i nie wytrzymały. Jedna pracuje, a właściwie męczy się do dziś. Z tego co mówią, to one nienawidza podchodzić do klientów i włazić im w tyłek, to nic przyjmenego, tym bardziej, że większość ludzi im odburkuje i idzie dalej. Ja też nie lubię być napastowana przez obsługę, okropieństwo. No i kto miał nieprzyjemność pracy w handlu, gdzie trzeba atakować klienta, ten wie jakie to okropne.
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy miło odpowiedzieć, a nie odburknąć Niestety, ale taki mają obowiązek...
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Odgórny nakaz raczej nie obejmuje zasłaniania sobą szafy z kosmetykami i natarczywego wpychania wszystkiego klientom czy też komentowania każdego kosmetyku, który dana osoba weźmie do ręki
Większość ekspedientek zachowuje się normalnie - uprzejmie pytają czy w czymś pomóc, powiedzą jakieś hasło o okeślonym kosmetyku i jak nie widzą zainteresowania to odchodzą uśmiechnięte, ale to co widziałam wczoraj w Hebe, o którym wcześniej pisałam, to niestety była parodia tego jak powinna wyglądać obsługa klienta czy też doradzanie czegokolwiek. Takiej szopki jak tam i takiej natarczywości ze strony ekspedientów to nie widziałam jeszcze nigdy w życiu.
|
|
|
|
#4364 |
|
Rozeznanie
|
wie Ktoś może jak to jest z tą kartą Heba, tzn. chodzi mi o to że czytał że przy pierwszych zakupach ponad 40 zł jest "bon" -10zł. czy nadal to obowiazuje? bo otrzymałam kartę ale nic ekspedientka o tym nie wspomniała...
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem jak to wygląda jak kartę zakłasa się na miejscu - chyba i tak trzeba się zarejestrować na stronie i po jakimś czasie bon przychodzi na mailaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Nie, ja zakładałam w sklepie, tam się wypełniało taką ankietę i podawało emaila, po jakimś czasie bon przyszedł na emaila, nigdy się nie rejestrowałam na stronie.
|
|
|
|
#4367 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź, ja też podawałam meila więc myślę ze za jakiś czas przyjdzie
|
|
|
|
#4368 |
|
Zasiedzenie
|
Ja zakładałam kartę w sklepie, bony mi przyszły dwa razy na komórkę.
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w hebe są dostępne wysuszacze do lakierów w takich butelkach z pipetą? Nie wiem jaka to firma. No i jeżeli tak to ile kosztuje?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
maskott
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4373 |
|
maskott
|
8 ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dry-drops.html tylko teraz ma białą a nie czarną tę górę |
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
fanka Hebe się wita
można?niestety u nas remont Hebe i nie mogę zakupić maseczki. Musze się w cierpliwość uzbroić |
|
|
|
#4375 | |
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Ja mam kilka tych buteleczek z essence i one nie są takie okrągłe |
|
|
|
|
#4376 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, czy orientujecie się który odcień podkładu Max Factor Facefinity 3w1 najbardziej wpada w żółte tony? dodam że mam średnią karnację więc bardzo jasne odcienie odpadają... Będę wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
#4377 |
|
maskott
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Ale nie mniej jednak pipetka jest b. wygodna, a kropelki na prawdę wydajne
|
||
|
|
|
#4380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

Pomogła mi w doborze fluidu Revlonu i ogólnie sporo wie

Jedyne co mogę powiedzieć, to tyle, że żal mi tych ekspedientek i tych witających i żegnających ochroniarzy. Moje dwie znajome pracowały w Hebe i nie wytrzymały. Jedna pracuje, a właściwie męczy się do dziś. Z tego co mówią, to one nienawidza podchodzić do klientów i włazić im w tyłek, to nic przyjmenego, tym bardziej, że większość ludzi im odburkuje i idzie dalej. Ja też nie lubię być napastowana przez obsługę, okropieństwo. No i kto miał nieprzyjemność pracy w handlu, gdzie trzeba atakować klienta, ten wie jakie to okropne.

pierwszy raz widzę
). Ale nie mniej jednak pipetka jest b. wygodna, a kropelki na prawdę wydajne