|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Silver-jedną miarkę taką (od mleka) na 180 ml mleka.
![]() Mam nadzieje,że to po tym mi tak ładnie śpi ![]()
#3633 |
Zakorzenienie
|
Heja...dziewczyny-jestem jestem-fotorelacja wkrótce....
![]() ![]() Wybaczcie! ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tosinkowa panienka dziekuje bardzo za zyczonka ![]() ![]() Bylo spoko, tyle ze z☠☠☠alam biszkopty przez tza ![]() ![]() Prezenciory super, mala zachwycona! Ja dzis bylam w pracy 6-14 ![]() ![]()
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() t. -poracha!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nic ![]() nawet nie weszlam do zadnego sklepu dla siebie ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze wszystko sie udalo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
albo zabierzcie Mamę ze sobą jesli mozecie Cytat:
oddac nie oddam bo kupil ten prezen w Pl jak bylismy Cytat:
a On tak ma od zawsze wiecie, ze od dzieciaka jestesmy razem i On od zawsze tak sie szarpal, u Niego w domu nigdy sie nie przelewalo, sam zawsze pracowal na te prezenty dorywczo gdzies na budowie, pozniej jezdzil do kuzyna do Szwecji, ja Mu mowilam, moja Mama tez, ze jeszcze dzieciakami jestesmy i nie powinien takich prezentow dawac wiec juz w ktoryms momencie przestalam, ale moze znowu sprobuje z Nim pogadac, jak jestesmy gdzies w sklepie, i cos mi sie spodoba, to szybciutko zerkam na cene i jak jest drgie to nigdy nie mowie mezowi bo zaraz jak nie przy mnie to zaraz wroilby sie do sklepu i to kupił pogadam z |Nim znowu ale nie wiem czy to cos da, watpie Cytat:
Cytat:
u mojego Tz podobnie tez nie byl niczego uczony, ba nawet jesli chodzi o robienie czegos w domu to nic nie robil, Mama wszystko robila, rano nawet sniadanie wstawala i robila ale od poczatku naszego bycia razem M. robi wszystko w domu, czasami nawet wiecej niz ja a wiecie, ze ja po pordzie balam sie dzidzie dotykac i cale szczescie ze wzielismy pokoj rodzinny, i na poczatku to maz Ja przebieral bo ja sie balam, pozniej Mama u nas byla to pokazywala jak kapac i pozniej maz kapal a ja asekurowałam, nom taka ze mnie matka byla na poczatku a dzis w koncu nie smęce bo fajny dzien mielsimy, maz przyszedl z pracy o 9:30 i pojechalismy sobie na spacer z dzidzia i siostra pozniej na obiadek poszlismy, i pozniej na basen, i na tym basenie tez jest taki malusi basenik, ze |Natusia tam sobie raczkowala w tej wodzie, ale Jej sie podobalo, wrocilismy i maz biedak znowu do rpacy na 3 godziny poszedl ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
![]() wróciliśmy z sesji, ale Hania będzie miała zdjęcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.filmweb.pl/film/Bez+mojej+zgody-2009-463328 płakałam razem z Tż.
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie dala rady go obejrzec ![]() a slyszalyscie o belgijskiej eutanzji na dzieciach? nie wybrazam sobie byc na miejscu tych rodzicow - z jednej strony ogromne cierpienie dziecka, bol spowodowany nieuleczalna choroba a z drugiej "mozliwosc" przerwania tego cierpienia tylko jakim kosztem?! ![]() ![]() ![]() cokolwiek Ci ludzie postanowia bedzie to okrutne, dla nich, dla dziecka.... obysmy nigdy nie musialy dokonywac takiego wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Yellow, no i dobrze robisz, już dawno powinnaś ich olać sikiem prostym ![]() ![]() Ale super, że Oli tak się cieszył ![]() Bokeh, ja bym też tylko na wesele pojechała, przecież poprawiny to żaden przymus ![]() Fewciu, ![]() ![]() Żartuję oczywiście, po prostu trafiliście ewidentnie na swoją drugą połówkę ![]() Black, ale masz utalentowanego męża! Spawanie spawaniem, ale żeby takie cudeńko zrobić ![]() ![]() Litlle, posrało ich tam z tymi zmianami ![]() ![]() Misiael, daj spokój.. Raz ten film oglądałam i powiedziałam, że nigdy więcej ![]() Meneq, jak jest w Waszym rejonie?? Mówią u nas w tv ciągle o tej zimie - straszne ![]() Meduzko, wszystkiego najlepszego dla Julianki z okazji imienin ![]() Tyle pamiętam ![]() ----------------------------- Młoda spała ładnie 22-7, w dzień drzemka 2 godz. - bomba ![]() Muszę się Wam pochwalić - Pola umie, że tak napiszę kolokwialnie - smarkać nochala! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-16 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
Hje, Oliwka tak samo, już od jakiegoś czasu - nauczyłam ją przy poprzednim katarze i wygląda to komicznie, jak przykłada chusteczkę i trąbi w nią.
![]() ![]() Jak skończy, to pokażę gotowe dzieło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
hje dzieki, ze pytasz. U nas snieg byl w piatek, przez kilka godzin i na szczescie na tym sie skonczylo.
Ale w innych rejonach wciaz pada i faktycznie sa to rekordowe ilosci. Problem moze byc przy roztopach: z jednej strony osuwiska ziemi a z drugiej powodzie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Zdycham...
![]() ![]() A teraz idę uskuteczniać tipsy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Hje strasznie Ci dziękuje
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() black - dla Oliwki rowniez! musze i ja swojego zaczac uczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Black, dokładnie, Pola jeszcze robi takie "ymmm" przy tym
![]() Pstryczku, najlepsze jest to, że Poli wcale nie uczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
witajcie poweekendowo,
my dzisiaj wróciliśmy, tż przybity, wszyscy smutni ![]() T. już zapowiedziała swoje częstsze wizyty u nas (bo teraz będzie mieć duuuuużo czasu :/) wpadłam tylko na chwilę się przywitać, poczytam Was trochę i zmykam spać, bo padam ![]() ![]() wszystkiego najlepszego dla Antosi sto lat i wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i samych radości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkiego najlepszego dla Julianki z okazji imienin ![]() ![]() pisałam Wam w czwartek o Kubie, że się nim martwię, martwię się tez tż, nie poznaję go, jakiś taki inny, dziwny, wszystko mu obojętne, Kuba mu w sumie tylko przeszkadza, irytuje, nie było tak, owszem pomaga mi ale czuję, że z łaską i z niechęcią i ze zniecierpliwieniem ![]() Dobra nie smęcę, macie swoje problemy, nie będę dokładać swoich. silver jak pizza? Smakowała Wam? |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Konto usunięte
|
no to mam dla ciebie inwencję
![]() http://faszynfromraszyn.pl/show,5768...aznokcie..html Cytat:
ojj :/ a coś mogło na niego tak wpłynąć? ------------- upiekłam z agatką muffinki czekoladowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
Moze jest przemeczony praca? Pogadaj z nim, moze musi sie wygadac? U nas taka irytacja pojawila sie ze zmeczenia. Mielismy dosc, tylko bysmy spali a jak mloda miala okres ciaglego jeczenia to bylo ciezko ![]() Czy u was tez jest taka fejsbukowa moda na filmiki i nominacje do wypicia piwa ? ![]()
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-16 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45179996]no to mam dla ciebie inwencję
![]() http://faszynfromraszyn.pl/show,5768...aznokcie..html ojj :/ a coś mogło na niego tak wpłynąć? ------------- upiekłam z agatką muffinki czekoladowe[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Boże co to ![]() ![]() Oski ominał dzis druga drzemke,wiec dał sie uspac o 19;10 juz na noc. Ja juz wykapana,przed chwila obcinałm tz włosy a teraz zajadam kolacje ![]() ![]()
#3651 |
Konto usunięte
|
Little, nie, to nowa zabawa, czytałam o tym dzisiaj :/ kolejne, za przeproszeniem, poyebanstwo :/ http://wiadomosci.onet.pl/swiat/alko...iertelne/47sjp
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My juz po imprezie ![]() Wszystko sie udalo, moj debiutancki 3bit (niebo na ziemi! Wszyscy chwalili, bo podobno nie wyszedl mi taki slodki jak innym i dalo sie zjesc kilka kawalkow za jednym zamachem :P) i muffinki tez ![]() Prezenty tez super (m.in stolik edukacyjny, duzo ubranek i innych drobniejszych zabawek). Takze wszystko sie udalo. Od wczoraj bylismy u t., a dzis powrot do domu i do rzeczywistosci ![]() Oby do kolejnej imprezy, za miesiac chrzciny! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
hello!
black, ale cudownosci ![]() neti, mam nadzieje, ze imprezka sie udala ![]() little, stowencja dla Antosi!!!! meneq, mialam Ci ostatnio pisac, Pietraszko ma taki sam sliniaczek ale rozowy ![]() ![]() ![]() dobieglam, 6 miejsce w kobietach, 3 w mojej kategorii wiekowej ![]() ![]() ![]() jutro do ortopedy, esz. ..... kciuki prosze ![]() i bedzie mnie mniej, bo kuzynka przyjechala do nas na tydzien ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- yellow, dla t. ![]() i dla tz tez...... kurka, juz nie wiem co Cipisac kochana ![]() nawijko, ![]() ![]() ide spac, Pietraszko dzisiaj histerie ze zmeczenia odstawil, za cholere nie dal sie uspac a padniety byl taki ze na podlodze juz sie kladl i tulil kubusia puchatka z dywanu ![]() ![]() aaaaaa i w ramach dobrego biegu kupil mi dzisiaj maz nowe buty do biegania ![]()
#3654 |
Zakorzenienie
|
Lady, wielkie brawa dla Ciebie!!!
![]() ![]() Boże, tak strasznie Ci zazdroszczę tego zacięcia, kondycji, figury... chęci w ogóle ![]() ![]() Jak Cię czytam, to z jednej strony Cię podziwiam, a z drugiej zazdroszczę i przyznam szczerze, że jesteś dla mnie prawdziwym przykładem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |||
Zakorzenienie
|
Witam sie dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaki film? W tym tygodniu, chyba we wtorek na TVN ma byc piękny, juz raz oglądałam, pobeczałam sie nawet ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45170177]ale to z reguły tak właśnie, najpierw 4 potem kły dopiero ![]() [/QUOTE]to mój dziec indywidualista jest ![]() Cytat:
![]() i brawa za nocke ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do pogrubionego to ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i kolejny raz powtórze- miec takiego meza to lepiej niz trafic 6 w totka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a kiedy tztowi sie zmieni czas pracy? kurcze, juz niedługo Ty wracasz..... jak Twoje zmiany beda? Mam nadzieje, ze nie bedziecie sie ciagle mijac..... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spróbuję z tym kleikiem Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do filmu. Oglądałam dawno temu. Ale ryczałam na nim!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() muszę też Darię nauczyć tulę Cię mocno! A pizza wyszła pyszna !! ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45179996] upiekłam z agatką muffinki czekoladowe[/QUOTE] ![]() ja nie umiem się doczekać jak Daria będzie ze mną robić ciasteczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ----------------------- Darii tak się spodobało stawianie kroczków że dziś sama pół pokoju przeszła ![]() ![]() ![]() ![]() Jak siedzi to jeszcze nie potrafi sama wstać. Ale jak ją trzymam i puszczę to idzie sama ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3658 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jestes taka jaka jestes i amen! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i wielkie gratulacje za wyniki ![]() Nawijko super, ze wypieki Ci wyszły ![]() ![]() Ja uciekam, bo net mi tak zamula, ze omatkoswieto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż pracuje różnie. Albo od 10-21 albo od 13.00 do 21.00 albo od 9.00-18.00... Jak robi często po całych dniach to potem ma więcej wolnych dni. A ja mam różnie godziny pracy. Zdarza się, że też cały dzień :/ ale często mam tak że na rano do południa albo na odwrót. Najpóźniej do 19.00. Chyba że przeniosą mnie na inny sklep to wtedy inne godz pracy będą.......... ehh boję się tego powrotu. Będzie ciężko......... Jutro idę do pracy i mam nadzieję że w końcu się czegoś dowiem co ze mną ![]() aha. no i jest bardzo prawdopodobne że będziemy się ciągle mijać ![]() ![]() ![]() jak to czym?? Tym że jesteś równie CUDOWNA!! ![]() Lady, ![]() Lecę spać laseczki ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-16 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.