|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
A oto nasze zproszenia, wkońcu zrobione ufffff, tylko teraz porowdawać, troche sie martwie ze maja mało czasu na potwierdzenie ale w koncu wszyscy wiedza ze sie pobieramy a zaproszenia to tylko już tak formalnie, wiec kto chce to przyjdzie i sie juz dawno zastanowił.
|
|
|
|
#11342 |
|
Zadomowienie
|
i kolejne......
|
|
|
|
#11343 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam ze takie małe, ale wieksze nie chciały mi sie wkleic
|
|
|
|
#11344 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro bawimy sie gdzies pod Piaskami,okolice Wierzchowisk...A Ty?Jestem w pracy i nie widze Waszych zdjec!!!!!!lipa!
![]() dzis o 17 odbieram swoja suknie +dodatki czyli welon,rekawiczki,szal!!!! Biore tate żeby mi suknie samochodem przetransportował,przyjac iołke,siostra cioteczna tez jest chetna i kamerzysta Kobietka w salonie powiedziała mi już wczesniej żebym w domu nie trzymala sukni w worku tylko w bałej poszwie.Powinni to ja uchronic przed pognieceniem się.
|
|
|
|
#11345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11346 |
|
Raczkowanie
|
śliczne zaproszenia
!!!!1 |
|
|
|
#11347 |
|
Zadomowienie
|
kasiakkk, gabi0711 - życzę sobie i Wam wiele szczeście przy boku ukochanego, spokojnego, szczęśliwego i pełnego miłości zycia
|
#11348 |
|
Raczkowanie
|
hehe to super
będziesz pierwsza![]() super że już odliczanie się zaczęło ![]() ja też myślę o fryzurce na w pół rozpuszczonej więc też liczę na jakieś fotki
|
|
|
|
#11349 |
|
Raczkowanie
|
sami robiliście te zaproszenia?? są bardzo ładne
![]() a Wiesz może gdzie znaleźć tego typu zaproszenia już gotowe?? |
|
|
|
#11350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy któraś z Was robi wesele w Hotelu Focus? idę tam właśnie na wesele w czerwcu, to mogę potem zdać relację, jeśli ktoś będzie zainteresowany
|
|
#11351 |
|
Raczkowanie
|
No to gabi,indygo,kasiakk wszytekigo naj naj najlepszego na waszej nowej drodze.Oby Wam się układało jak najlepiej
A co do sukienki MegiWu to ja szyję u znajomej krawcowej w Świdniku.Zostało mi tylko wybrac materiał bo koncepcje już mam
|
|
|
|
#11352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, lub http://allegro.pl/item202407743_zapr...any_od_ss.html, lepiej samemu drukować i zaprojektować bo taniej wychodzi. ale niekórzy proponują tez i gotowe zaproszenia, poszukaj.....
|
|
|
|
|
#11353 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabi Indygo i Kasiak-życze Wam jutro pieknej pogody,wszystkiego co w ten Wielki dzien potrzebne!niech ślub i wesele będzie takie jak sobie wymarzyłyście!
|
|
|
|
#11354 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam własnie z kancelarii w końcu zebrałam sie żeby załatwić sprawe zapowiedzi u mnie w parafii i okazało sie, że jestem o 100 zł biedniejsza
zycze miłego weekendu mnie jutro czeka egamin, wiec trzeba sie troszeczke przygotować i wesele wiec do poniedziałku pewnie tyle napiszecie, ze bede miała ogromne zaległości
|
#11355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do jedzenia to mogę powiedzieć tylko tyle, że moi teściowie byli tam na ostatniego sylwestra i bardzo chwalili jedzenie, jak również muzykę i ogólnie atmosferę, byli pod wrażeniem. Cały czas wspominają, że to był ich najlepszy sylwester.
|
|
#11356 |
|
Raczkowanie
|
GABI, INDYGO I KASIAK cudownej pogody, pełno gości, niezapomnianych wspomnień i przede wszystkim szczęścia na nowej drodze życia
![]() czekam na fotki |
|
|
|
#11358 |
|
Rozeznanie
|
Lenka dziekuje
wlasciwie to jedzenie jest dla mnie wazne gdyz my bedziemy miec jedynie przyjecie - obiad dla rodziny i bliskich.Ale na innym watku dot wlasnie Karczmy Rzym czytalam niezbyt pochlebne opinie o obsludze, stad moje pytanie. Mi bardzo przypadl do gustu wyglad sali Prawdopodobnie bede probowac zarezerwowac wlasnie to miejsce ![]() PS. Dołaczam sie do zyczen dla GABI, INDYGO I KASIAK Wszystkiego naj Kobietki
|
|
|
|
#11359 |
|
Zakorzenienie
|
a mi dzisiaj przyszły balony, w sumie wyglądają ok, tylko ciągle nie wiem, czy nie mam ich za mało
kupiłam 300, i wydaje mi się, że może być mało, ale z drugiej strony nie chcę potem zostać z całą masą balonów
|
#11360 |
|
Rozeznanie
|
bedziesz mogla oddac dla dzieciakow z domu dziecka, niby nic a zawsze jakas radosc bedzie
|
|
|
|
#11361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytałam TŻ i bawimy sie w Wilczopolu.Trzymam kciuki za egzamin i baw sie dobrze na weselichu!Wiolu te fryzurki,które wkleiłaś wczesniej sa super. |
|
|
|
|
#11362 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie racja...
|
#11363 |
|
Raczkowanie
|
Ja również dołączam się do życzeń, wszystkiego NAJ!!!!!!
|
|
|
|
#11364 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam juz suknie w domu!Wisi na szafie a ja już się boje,że sie pogniecie przez 2tygodnie.Juz taka jestem ,że stwarzam sobie głupie problemy...Prosto z salonu pojechalismy do reala i tam kupiłam wreszczcie kolczyki i bransoletke z Jablonexu.Mam juz wszystko
Teraz słucham sobie płytki ,którą dam zespołowi żeby puszczali podczas gorących posiłków.Znane przeboje w wersji instrumentalnej głównie saksofon.Miłego weekendu życze.Dziewczyny jutro WASZ WILEKI DZIEN!TRZYMAM KCIUKI! |
|
|
|
#11365 |
|
Raczkowanie
|
Alusiu wklej zdjęcie swojej sukni, jeżeli możesz, być może już to robiłaś, ale napisałaś tyle postów, że nie chce mi się przeglądać wszystkich
|
|
|
|
#11366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak mi sie uda zrobic aparatem to wkleje ale nie obiecuje.Jak nie to poczekacie 2 tygodnie i wkleje jakies ze ślubu
|
|
|
|
|
#11367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zdanie mojego teścia, to można na nim polegać, on lubi dobrze zjeść ![]() Nieraz wspominali tę karczmę, sami się tam może na sylwestra wybierzemy
|
|
#11368 |
|
Rozeznanie
|
Witam! Ale stron namachałyście, WOW!
Sylwunia dziekuje za zdjętka. Ładne fryzurki! Drogie jutrzejsze panny młode: zycze Wam aby ten dzien był pierwszym z najpiekniejszych dni w Waszym zyciu, a poza tym dużo miłości i szczęscia. 3mam również kciuki za pogodę My dzisiaj cały ranek biegalismy po sklepach, no ale w koncu udało sie i ubralismy mojego Kotka od stóp do głów, potem rozwiezlismy kolejną częsć zaproszeń. Ja w chwili obecnej ucze sie anglika (powiedzmy, że to prawda ) a mój TŻ bawi sie na kawalerskim kumpla. A może któraś z Was bawi sie za tydzien na weselu nad Zalewem??? Pozdrawiam
|
#11369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11370 |
|
Raczkowanie
|
Drogie jutrzejsze Panny Młode - Gabi, Indygo i KasiaK!
chcę Wam życzyć by jutrzejszy dzień był początkiem wspaniałej, cudownej i długotrwałej miłości (już małżeńskiej ) i byście codziennie czuły się tak szczęśliwe jak teraz, jutro czy za tydzień. Wszystkiego co najlepsze i czego sobie same najbardziej życzycie
http://www.suwaczek.pl/cache/14aa07d4b0.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070818060113.png Edytowane przez MegiWu Czas edycji: 2007-06-08 o 21:29 Powód: dopiska |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Kobietka w salonie powiedziała mi już wczesniej żebym w domu nie trzymala sukni w worku tylko w bałej poszwie.Powinni to ja uchronic przed pognieceniem się.

więc też liczę na jakieś fotki
i wesele
kupiłam 300, i wydaje mi się, że może być mało, ale z drugiej strony nie chcę potem zostać z całą masą balonów