|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11311 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to rzeczywiście kiepsko, ale może dacie radę zamówić. Na pewno wszystko będzie ok. Trzymam kciuki Cytat:
Dziewczyny ale poszalałyście. Od rana namachałyście ponad 2 strony!!! Ja wróciłam z zapraszanka dopiero po 21. Było bardzo miło. Chociaż jakby to miało potrwać tydzień to ze 2 kilogramy byłabym cięższa. Każdy tylko ciasteczko, herbatka, obiad Miłej nocki życzę |
||
|
|
|
#11312 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
W salonie U Ani, jedna z fryzjerek mowiła o tresce, która załatwia problem zbyt krótkich włosów. Sama się kiedyś nad taka możliwościa zastanawiałam, tylko ja mam problem z ilością włosów a nie ich długością. Pewnie fryzjerka byłaby najlepszym doradcą w tej kwestii
|
|
|
|
#11313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na naszych naukach przedmałżeńskich pani z poradi powiedziała, że kobieta nigdy nie będzie pewna tego czy to ten jedyny, w przeciwieństwie do faceta, który jak podjął decyzję, to jej się będzie trzymał. Myślę, że każda przeżywała chwile, kiedy pojawiały sie wątpliwości. Ale gdzieś kiedyś przeczytałam, że decyzje ważne należy podejmować (chodziło własnie o związek i o to czy to ten jedyny czy nie) w chwilach kiedy jest dobrze. Bo kiedy pojawia się kryzys, to mamy ochote wszystko rzucić i wszelkie problemy rozwiązać, kończąc np. związek. Należy więc pamiętać o uczuciach, myślach jakie pojawiały sie gdy było super, gdy było szczęście, a to pomaga -> wiem z autopsji |
|
|
|
|
#11314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani w Imperium odesłała mnie z kwitkiem. Ponieważ nie szyję sukienki slubnej u niej w salonie, więc nie może ona mi uszyć sukienki na drugi dzień. Myślałam, że 'klient nasz pan' a tu mała pomyłka
|
|
|
|
|
#11315 | |||
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy się da ale zawsze warto spróbować. Pytałam jakie bo pomyślalam,że może nie byłoby tak trudno dorobić podobne
![]() Cytat:
a później poprosze żeby ktos liste skopiowal i ją uaktualniał![]() Cytat:
W moim lokalu daja nieduże wazoniki ale z pojedynczymi różyczkami i tak mi się w sumie podoba. Obmyślam dekorację sali ![]() o, moje włosy już tak urosły że by pewnie wystarczyło, ale bałabym się,ze mi sie strąki z tego zrobią wiszace w nieładzie chyba musz esię zgodzić z fryzjerką,że trzeba upiąc włosy. W sobote na wesele zrobię sobie próbna fryzurkę, może zostawię rozpuszczoone częściowo to się sprawdzi czy się utrzyma... Choć z drugiej strony nie chciałabym na czyims weselu być w takiej samej fryzurze jak na swoim :/Cytat:
Mądre bardzo rzeczy i to mnie uspokaja,ze kobieta nigdy nie ma takiej pewności, że to jedyny. Ja mam pewność w tej kwestii,że takiego i tego własnie wybrałam i nie cofam sie w decyzji.. A co mnie spotka w życiu z Tym męzczyzną to kto to wie... ![]() PS. Chyba wreszcie opanowałam multicytowanie
|
|||
|
|
|
#11316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11317 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio jeden z fotografów mówił mi, że by zrobic zdjecia w skansenie trzeba zapłacić 100 zł i można wejśc do wszystkich obiektów. w zeszłym roku płaciło sieę50 zł, to wiem od tego fotografa.
a tak poza tym O MATKO! TO JUŻ JUTRO
|
|
#11318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze tydzień. Dzięki za info. Pozdraawiam
|
|
|
|
|
#11319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... kiedy u mnie tak bedzie
|
|
#11320 |
|
Raczkowanie
|
na moim suwaczku 2 miesiące 2 tygodnie i 3 dni a ja jeszce tyle spraw muszę załatwić a mianowicie:
Wynajęcie samochodu kupienie zaproszeń pojechanie do orkiestry zamówienie tortu kupienie garnituru + dodatków obraczki dekoracja sali wynajecie autokaru kotyliony kwiaty prezenty dla rodziców kosmetyczka fryzjer dodatki do sukni ślubnej zarezewowanie apartamentu na noc poślubną ustalenie menu kupienie alkoholu (byliśmy zdecydowani na MAXIMUSA ale ostatnio kupiliśmy jedną butelkę i się okazało że jest okropna nikomu z gości w domciu nie smakowała i do tego plastikowa zakrętka duzyy minus) więc jeszcze nei wiem jaką wybierzemy. Zaproszenie gości To chyba tyle jak narazie........
|
|
|
|
#11321 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#11323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba mi się mi ta opinia chociaż muszę przyznać że ja jestem pewna swojego Pawła od początku naszej znajomości wiedziałam, że nasze grogi są połączone. chociaż początki nie były różowe i bywało różnie...teraz jest super i oby tak całe zycie już nie mogę doczekąć się kiedy zaczniemy być już małżeństwem i wieść wspólne życie na dobre i złe![]() SELKA* nie przejmuj się i zaufaj swemu serduszkowi skoro podjęłaś decyzję o ślubie to znaczy że ten facet jest tego wart. w życiu bywa różnie ale najważniejsze byście byli szczerzy w stosunku do siebie i kochali się- wtedy reszta świata należy do Was nie przejmuj się pewnie to stresik i ta odległosć od całej ceremonii<przytul>głow ad góry
|
|
|
|
|
#11324 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurczę jeśli to prawda że w tym roku to już jest 100 zł to załamka |
||
|
|
|
#11325 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny gdyby mnie dziś już nie było bo po południu wyruszamy z kolejną partią zaproszeń to kasiakk, gabi, indygo życzę wam wszystkiego naj naj naj lepszego i przede wszystkim ogromu miłości. Jutro wasz niezapomniany dzień - nie martwcie się będzie na pewno słoneczny i wyjątkowy
Czekamy na wasze realcje |
|
|
|
#11326 |
|
Rozeznanie
|
kasiakkk, gabi0711, indygo wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
|
|
#11327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no z moim talentem ... Was robi, to kupię ![]() Spróbuję jeszcze w Cartalii.
|
|
#11329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki MegiWu |
|
|
|
|
#11330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A pani dużo ciekawych rzeczy mówiła, np. o ideale mężczyzny jaki tkwi w kobiety myślach... jak widać i ja powinnam się nauczyć
|
|
|
|
|
#11331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooooo jestem w szoku, czyżby miała za dużo zamówień i nie chciała zarobić?co do wątpliwości, przyznam się, że ja ciągle po 11 latach związku mam je ciągle i jak znam życie zawsze je będę miała... po prostu babeczki takie są ![]() wiecie co, mam jeszcze jeden problem - co byście zrobiły, jeżeli jeden z zaproszonych krewnych poprosił, żeby zaprosić też jego siostrę, bo jej będzie przykro? dodam, że z krewnym moja rodzina trzyma jako taki kontakt, a z siostrą nie, od 20 chyba lat... kurcze, czuje się głupio, ale z drugiej strony ja się nie gniewam na ludzi, z którymi nie mam kontaktu, że mnie nie zapraszają na śluby, czy chrzciny czy więzy krwi to wystarczający argument? mam wrażenie, że jeszcze powinna się pojawić emocjonalna potrzeba zaproszenia kogoś?
|
|
#11332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję, juznie mogę sie doczekać
|
|
#11334 |
|
Raczkowanie
|
od dzisiaj mój suwaczek zaczął odłiczanie
|
|
|
|
#11335 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze tylko 442 dni: )
|
|
|
|
#11336 |
|
Zakorzenienie
|
ponieważ ja weekend w szkole spędzam więc już i ja życzę wam dziewczynki (kasiakkk, gabi0711, indygo ) wszystkiego co najlepsze,pięknej pogody na jutro i duzo szczęścia i miłości w życiu
Sylwunia czy ja tez bym mogła prosić o to zdjęcie fryzurki (schwester@buziaczek.pl)Ruda według mnie powinno się zapraszać osoby z którymi wiemy że będziemy się dobrze bawić . Moja siostra w tamtym roku też sporej części cioć itd nie prosiła bo z nimi nie ma kontaktu od bardzo dawna, a niektóre to ledwo co sie pamięta, no ale decyzja zawsze należy do ciebieI jeszcze prośba. Wiele z was wspomina ze chce mieć fryzurke na poł rozpuszczoną. Ja też własnie taką planuje Dlatego jeśli któras bedzie robiła próbne fryzurki, albo juz nie próbne i będziecie miec zdjątka to poprosze
|
#11337 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 393
musiałam załączyć sobie inny suwaczek bo na moim pierwszym jeszcze nic mi nie odliczało
|
#11338 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanko - czy ktoras z Was moze byla albo organizowała wesele w Karczmie Rzym na al. Krasnickiej? Po fotce sadzac wyglada apetycznie
ale co inneg posluchac czyjejs opiniifotka: http://www.sluby.lublin.pl/images/st...m/DSC01027.jpg |
|
|
|
#11339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11340 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki za rady
kurcze, tylko tez mi głupio wobec teściowej, on organizuje to wesele, i ponosi ciężar finansowy tej imprezy, wiec naprawdę dobrałam tych wobec których mam takie emocjonalne "zobowiązania" czy jak to tam nazwać....
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Chyba trzeba będzie w sklepie kupić takie zwykłe

W moim lokalu daja nieduże wazoniki ale z pojedynczymi różyczkami i tak mi się w sumie podoba. Obmyślam dekorację sali 

.No chyba że na wesele jakieś inne proponują niż te w ogólnej sprzedaży.

skoro podjęłaś decyzję o ślubie to znaczy że ten facet jest tego wart. w życiu bywa różnie ale najważniejsze byście byli szczerzy w stosunku do siebie i kochali się- wtedy reszta świata należy do Was
(schwester@buziaczek.pl)
05.07.2008