|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
![]()
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mnie kusi, żeby dziś iśc, ale nie, nie moge
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do nauki raz dwa!
|
|
#1265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a że wszystkie egzaminy praktycznie miałam skumulowane na dwóch zjazdach, szybko poszło. Aha, nie jestem na AWF-ie, nauki społeczne Cytat:
Jasz, ty nadal nie znalazłaś spodni? ja aż na bielany nie dotarłam, daleko, nawet nie pamietam kiedy ostatni raz tam byłam (chyba w październiku 2006)trzymam kciuki, chociaż szanse chyba raczej niewielkie ![]() a co do kina, jak dla mnie podobnie jak w Heliosie, jeśli chodzi o krzesła i ogólny wygląd. Szkoda że nie ma takich krzeseł jak w Koronie, ale i tak jest wygodnie. |
||||
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam zdjęcia w H&M: widać przednią i tylną półkę z kosmetykami. Jest jeszcze jedna z boku: na niej są m. in cienie, ale nie mam jej za zdjęciach.
Puder brązujący w kulkach jest, rozświetlacz-brązer tez jest (bardzo ładnie wygląda, cienie-zebry też są i to spory wybór, pędzle są. Jest jeszcze taka ładna paletka: 5 albo 6 cieni, do tego róż-brązer, całość za 12,90. Oczywiście nie było tego rozświetlacza, którego wszyscy chwalą. |
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zlociutka Ty moja, aniele Ty mój!dzieki za zdjęcia!!! Ja tam lepiej nie jade,bo zle się to skonczy dla mych oszczednosci calego zycia Ach, coż me oczy widzą...cienie, testery, blyszczyki, bronzery A gdzie moje Zeberki?!![]() Te zlote duze na pierwszym zdjęciu, zaraz kolo bronzero-rozwietlacza to co to jest?
|
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo
Twoje zeberki są na tym zdjęciu, popatrz w prawy dolny róg, widać ze 3 opakowania Jakiś duch mi wszedł w kadr Byłam pewna, że zrobiłam też dobre zdjęcie tych cieni, a tu zonk ![]() Po drugiej stronie półki z brązerami jest też półka: na niej są głównie zapachy i jakieś inne rzeczy. W sumie 4 półki kosmetyków. To duże złote to jest puder brązujący. Drobinkowy i raczej miedzianego koloru, dość ładny. Nie pamiętam, ile kosztuje. |
|
|
|
#1269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oświećcie mnie prosze |
|
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Amaretta, jest takie wątek: Kosmetyki H&M, tam chyba jest zdjęcie i opis.
Sama go nie widziałam na własne oczy, więc nie moge pomóc. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158624 Chyba chodzi o ten: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=26 Sama przeglądam teraz tamten wątek
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Margaretko i jak? Nic nie piszesz to chyba zły znak ?Nie wiem na co mam się nastawiać .
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzińdoberek Dziewczyny
jak tam dzionek leci? ![]() ja spadam na śniadanko [w czas ]
|
#1274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaszmurko, odpowiedziałam Ci w Twoim watku, bu myślałam, że tam szybciej zajrzysz ![]() Czarnych 38 nie było |
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaardzo dziękuję za pomoc Szkoda,że nigdzie ich nie ma ![]()
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
jaszmuś a nie możesz poprosić w swoim H&M żeby Ci te spodnie sprowadzili? Mogą przecież zamówić
![]() Dziewczyny, czy któraś z Was studiuje może socjologię na Uniwerku? |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra mojej przyjaciółki studiuje socjologię na uniwerku, a inna moja koleżanka już ją skończyła. Czemu pytasz? Ja jestem tylko na kierunku pokrewnym
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, bo mój TŻ chciałby od października pójść na socjologię na Uniwerek. On jest informatykiem, zajmuje się teorią gier i chciałby to jakoś powiązać, bo wbrew pozorom socjologia ma bardzo dużo z teorii gier No i chciałam się dowiedzieć czy warto, co dokładnie robi się na tych studiach, czy można wybrać opcję tylko licencjackich, jak wyglądają egzaminy itd
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego, co wiem, socjologia jest stopniowana, czyli jest 3-letni licencjat i 2-letnie magisterskie. Ta koleżanka, która już skończyła ten kierunek, nie pracuje w zawodzie. Dawno jej nie widziałam, ale z tego co pamiętam, studia tak do końca jej się nie podobały i nie było po tym kierunku takich ofert pracy, jakie byłyby interesujące (ale to było ze 3 lata temu). Natomiast siostra przyjaciółki jest dopiero na I roku, więc pewnie do końca wyklarowanej opinii nie ma. Nie zdawała egz. wstępnego, bo nowa matura inaczej się liczy. Chyba, że masz na myśli egzaminy w trakcie studiów, ale to pewnie jest już kwestia indywidualna Sądze, że warto też przejrzeć listę przedmiotów - http://www.socjologia.uni.wroc.pl/Dydak/Dzien/index.htm - ja tego nie zrobiłam przed rozpoczęciem studiów i to był błąd, bo najprawdopodobniej wybrałabym inną uczelnię lub kierunek...
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
snow oo dzięki wielkie
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Na tej stronie http://www.socjologia.uni.wroc.pl jest na pewno dokładnie opisana rekrutacja. Z tego, co wiem, na niektórych kierunkach na uniwerku i np. na polibudzie przelicza się oceny ze starej matury na punkty, ale na niektórych jeszcze zdaje się egzaminy wg starej formy (czyli tu pewnie jakiś polski, wos, czy matma, pewnie to jest mniej więcej analogiczne do psychologii, gdzie zdawałam polski, historię, biologię i matmę). Pamiętam też, że na niektórych kierunkach robi się osobne listy rankingowe dla osób z nową maturą i starą maturą i przyjmuje się propoorcjonalne do liczby chętnych (tak było na np. psychologii w zeszłym roku - pamiętam, bo moja koleżanka zdawała
).
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu
Przejrzałam tą stronę. Niestety TŻ musi się pożegnać ze swoimi planami, bo 2 lipca jedzie na 6 tygodni na szkolenie wojskowe dla studentów, a egzaminy są od 4-tego do 11 lipca
|
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Podobno teraz bardziej sie opłaca składać papiery na studia "mając" stara mature, podobno sa lepsze przeliczniki
![]() Ja sama mam stara mature i zamarzyło mi sie iść na AE, studiuje na politechnice i moge jedynie dostac sie na druga uczelnie w taki sposób, bo gdybym chciała studiować eksternistycznie, musiałabym mieć średnią z dwóch lat 4,3 a niestety takiej nie mam. Może sie nie dostane, ale spróbuje, żebym później nie żałowała.
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli tylko masz taką możliwość i chęci to inwestuj w swój rozwój ps:gratulacje z okazji ślubu |
|
|
|
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko do dziewczyn, które były w multikinie. Czy przy wejściu na salę każą pokazać legitymację? Bo mój TŻ już nie jest studentem a chętnie by zapłacił za bilet 11zł a nie 17zł. A wygląda młodo
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także ja bym nie ryzykowała. |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie podejdziemy do sprawy uczciwie
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale by było, jakby akurat Wam nie sprawdzili bo mam wrażenie że oni tam jeszcze się nie rozkręcili, rezerwacje szwankują, nie można korzystać z punktów BP ani karty Nokia, mimo że na stronie jest info że można .
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie w sieci Multikina to jest tak że czasem sprawdzają, czasem nie, czasem tylko pytają czy jest legitymacja. Zależy od osoby na bramce
![]() Ale wydaje mi się że teraz, na początku, po otwarciu, będą tego pilnowac. |
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy orientujecie się, gdzie można spotkac kosmetyki do makijażu Hean? Bo szukam ich rozświetlającego pudru sypkiego, tak zachwalanego na KWc, ale u mnie na Psim Polu nie ma
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

.

Zazdroszczę 
Ja sesje tez dopiero zaczynam za tydzien