|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Właśnie Fajnie, że nei tylko ja tak myślę, bo zaraz na mnie byłby najazd, że jakaś bezduszna jestem Ja lubię psy na 5 minut dosłownie i to nie każdego. No pies to zwierzę, lubię zwierzęta. Krzywdy nie zrobię, nie zabiję, nie wywalę na zbity pysk z domu, no ale kochać nie potrafię Widzę, że tż już się dał nakłonić Ja mojego tez urabiałam. Na drugiego kota dość długo bo jakieś 1,5 roku bo się bał takiej odpowiedzialności, ale na 3 poszłam za ciosem i 3 miesiące po wzięciu drugiego 3-miesięcznego kocurka, wzięliśmy kolejnego 3-miesięcznego kocurka Między nimi jest 3 miesiące różnicy i są nawet identycznej wielkości, wagi itd, jak bracia A Homer im tak matkuje trochę, ale mu też czasem wali i sie z nimi bawi jak kociak Zresztą wszystkie już są dorosłe bo Homer 5 lat, Alex 2 lata a Karmel 1 rok i 9 miesięcy Wszystkie CUUDNE
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-02-17 o 23:43 |
|
|
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Ja miałam strasznie przetłuszczającą się cerę
Pod koniec cyklu to już całkiem kaplica była, ale zauważyłam, że odkąd używam nowego specyfiku to to ten problem zniknął ![]() Na ratunek przyszedł SuperPharm Można było kupić w promocji jak się zrobiło zakupy za chyba 30zł. Mam na myśli:![]() Dla mnie jest super i na pewno kupię kolejną buteleczkę jak się skończy Tż też sobie chwali
3190g, 55cm ![]() ![]() Edytowane przez debraM Czas edycji: 2014-02-17 o 23:55 |
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść spać
Idę już i nie smędzę
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
Lea_ny nie mogę się doczekać Twojego testu
Muszą być II kreski ![]() Wiecznie kciuki żeby wszystko poszło jak najlepiej ![]() Jagatka nie daj się zarazić od męża. Trzymaj bakterie na dystans ![]() A co do kremu, to ja mam z Perfecty do cery mieszanej dotleniający. Ma fajną konsystencję taką aksamitną, szybko się wchłania, a skóra jest po nim gładka. Ale na noc używam tłustego, nawilżającego kremu nawet do suchej cery. Debra kosmity atakujom Maciejka ja na razie mam 3 faworytów wśród balsamów: 1. Lirene intensywna regeneracja (ten czerwony) 2. Isana body creme z masłem shea i kakao (ten w puszce) 3. Johnson's różne rodzaje Teraz johnsonek poszedł mi trochę w odstawkę i stosuję dwa pierwsze na zmianę. Sporo się naszukałam i próbowałam różnych balsamów, ale te według mnie najlepsze. Jakoś nie mogę się zebrać na te badania tarczycy, ale już postanowiłam, że w czwartek ostatecznie idę ![]() Dobra dziewczyny, mykam spać. Papa
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Miłego dnia wszystkim
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć plotkary
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie tematu psów i kotów
![]() ![]() Mamy 3 psy i kota Psiaki są super jeśli się je wychowa, moje wszystkie 3 przeszły podstawowe szkolenie na psa towarzyszącego, są mądre, pracujemy w fundacji dogoterpeutycznej, chodzimy do dzieciaków do szkół i uczymy je prawidłowych zachowań względem psów, jak głaskać, podchodzić itp. Nie są uciążliwe przez to, że włożyłam sporo pracy w szkolenie. Ogólnie to je kocham p.s nie mierzyłam tempki 2 dni a dziś mi dość skoczyła chyba wcześniej będzie owu, albo już nawet była
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko piczochy..
Jeszcze Wam dziś zrobię off i pokaże zdjęcia kotki, co Wam obiecałam... dokładnie TAKĄ chcę.. pewnie będziemy kombinować od tej hodowczyni, jak już będzie miała miot... ale to dopiero za rok pewnie... na razie sprzedała wszystkie kocięta... w załączniku widać, że moja córa też stoi po mojej stronie.. sorki za jakość zdjęć, ale z telefonu... ![]() Znacie jakies specyfiki na podniesienie libido??... no, normalnie tak mi się nie chce seksu, że w życiu nie zajdę... a nie chcę na siłę tego robić... mój to zaraz wyczuwa i też nie może... a teraz śniadanko i
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Dziewczyny mam dylemat... od wczorajszego wieczora źle się czuję - chyba zaczyna mnie coś rozkładać Czuję gluty w nosie (nie cieknie mi - w dziurkach mam tylko zaschnięte, ale czuję, jakbym głębiej miała jakąś gulę smarków), zaczyna mnie pobolewać gardło, no i czuję duże osłabienie...Boję się, że jak pójdę do pracy, to całkiem się rozłożę (bo tam mam mega zimnicę i przeciągi - siedzę zawsze w dwóch grubych bluzach i jeszcze w polarze firmowym, a i tak nieraz trzęsę się z zimna). Z drugiej strony byłam w styczniu na zwolnieniu i wiem, że nieprzychylnie patrzyliby na kolejne... ale szczerze mówiąc boję się teraz rozchorować bardziej, po tym jak opisywałyście, że większość z Was, które miały #, były w tym czasie przeziębione. Oczywiście, ja zdaje sobie sprawę, że na zajście w tym cyklu mam tylko ileś tam % szansy; nawet nie nastawiam się bardzo,że się uda - na razie cieszę się, że zrobiliśmy jakikolwiek krok naprzód... no ale biorąc pod uwagę, że to moja pierwsza owulacja od prawie roku, to w razie czego nie chciałabym żeby poszła na zmarnowanie... No i nie wiem co robić...
|
#1060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurczę tak się cieszę, że u Was coś się dzieje Cytat:
I nie wyobrażam sobie za przeproszeniem sralni tj. kuwety gdziekolwiek w domu ) Ty lubisz koty my lubimy psy i każdy za każdym będzie obstawiał dlatego nie ma dyskutować o gustach p.s mam 12 tygodniowego szczeniaczka owczarka niemieckiego długowłosego i nie wyobrażam sobie życia bez niego i nie zamieniłabym na nic innego
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2014-02-18 o 08:35 |
|||
|
|
|
#1061 |
|
<3 <3 <3
|
hej
Jagatka jak ogarne mieszkanie z kartonów, kuchnia zostanie poskładana to z chęcią pochwale się mieszkaniem Debra nie wiem czemu ale sfinksy też mi się bardzo podobają Wiecznie i Lea_ny
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam teraz w ciąży i byłam chora, to gin chciała, żebym szła na zwolnienie... ale ja głupia nie chciałam... i teraz żałuję... a może jakbym wyleżała, to by nie było tak źle...? ehh... niepotrzebnie patrzyłam na pracodawce, który i tak mnie zwolnił.. żałuję bardzo, że tak postąpiłam... ![]() tyle walczycie... a teraz macie szansę... myślę, że warto zaryzykowac i zostać w domu...
|
|
|
#1063 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super sfinksik! Bardzo mi się podobają. 3 mam kciuki za urobienie TŻa :P A co do libidio to nawet mi nie gadaj w tym miesiącu serduchowaliśmy 2 razy a dziś 17dc Jak jest jakiś fajny specyfik to podzielcie się tą infromacją kobitki ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
hej picziony!
Lea_ny jeśli masz możliwość to weź sobie chociaż 2 dni wolnego... a jak nie to pij wapno, herbatki z cytrynką i tyle...mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej ![]() meire nie wiem co może Ci pomóc...może jakieś tabletki
|
#1065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A serducha byly? Ostatnio jestem slabo na ovu ![]() Cytat:
Leany do lozeczka wygrać się Zdrowia dla wszystkich chyba dupny czas bo wszyscy chorują mój TŻ tez juz narzeka na gardlo. W końcu mamy drugie auto ale 700zl nie nasze
|
|
#1066 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z libido nie pomogę. Jest trochę środków tego typu, ale nie sprawdzałam żadnego ![]() Cytat:
Cytat:
Żywe termoforki Najlepsze jest to, że nie zostawiają kłaczków ![]() Hejo Kurier mnie obudził
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Leany a nie możesz wziąć na żądanie na dzisiaj?
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki, jadę teraz na rozmowe kwalifikacyjną, po wyniki badań i do banku... jak wrócę, to Wam opowiem...
Przyjemności...
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się podpinam pod pytane meire o sposoby na podniesienie libido ale takie na prawdę super (piguły?)
|
#1070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za rozmowę
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1072 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a w ogóle to dzień doooobrryyy ![]() piękne słońce ,czuć wiosnę w powietrzu, u Was też ?Wczoraj rozmawiam z TŻtem, że dziewczyny mi odpowiedziały, że źle mierzyłam tempkę termometrem i nie wkładałam centralnie w środek czubka dlatego mnie bolało...a on na to: tak szybko Ci odpowiedziały? i już teraz Cie nie boli? To pozdrów je ode mnie ![]() Także przekazuję pozdrowienia
|
|
#1073 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
trzymam kciuki za wynik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jestem zadowolona. Nawet kosmetyczka kiedyś mówiła w telewizji że do cery mieszanej to kremy nawilżające a nie matujące.
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() kwas wpuszcza Ci igiełką i tyle . A chciałabym bo pod oczami mam na prawdę bardzo suchą skórę i nic na nią nie działa (a jak zadziała to krótki okres czasu i potem znów wraca. Kwas by wygładził i od razu nawilżył bardzo mocno od wewnątrz ![]() super ![]() Cytat:
, bo mnie z kolei złapały jakieś problemy z pęcherzem. Łyknęłam już urofuraginum i piję dużo wit. c, bo myślałam że w nocy to już zejdę. Pół nocy nie przespałam dziękuję
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1076 | ||
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dopiero wstałam... a zaraz na ploty idę
31.12.13 ![]() 6.2.15 Edytowane przez maciejka1987 Czas edycji: 2014-02-18 o 12:24 |
||
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
Witam i z gory przepraszam ze sie wcinam.
Widzialam, ze byla tutaj dyskusja na temat psow i kotow. Szanuje odczucia obu stron, ale wypowiem sie jako osoba kochajaca wszystkie zwierzeta a wiec tez i koty i psy. Vioris nie kazdy pies musi byc taki jak opisujesz. Oczywiscie nie da sie uniknac poczatkowego sikania w domu czy nadmiernej energii szczeniecie, ale nie kazdy pies smierdzi czy szczeka. Przykladem moze byc rasa shih tzu. Sa to psy ktore nie posiadaja sierci, a wlosy dzieki czemu ani nie lnieja ani nie wydzielaja zapachu charakterystycznego dla psich siersci. Poza tym to psy ktore nie szczekaja. Kazdy kto widzi mojego psa, zastanawia sie co to jest bo np. Na spacerze idziemy i nagle zaczynaja szczekac psy z calej ulicy, a moj pies co robi? Rozglada sie, pomacha ogonem i idzie dalej. Nie szczeka tez gdy ktos przychodzi, wychodzi, gdy czegos chce. Glos wydaje jedynie gdy sie odkurza, a i tak nie jest to typowe szczekanie. Gdy moja rodzina po raz pierwszy uslyszala glos psa to bylo dobrze po 3 lata h mieszkania z nami. Poza tym nie lazi za ludzmi non stop. Pewnie, ze chce z nimi kontaktu, ale nie jest nacjalny. Poza tym kocha inne zwierzaki. W domu sa jeszcze 2 swinki, byl chomik i kot i wszystkie bez wyjatku kochal i troszczyl sie o nie. Bez obaw mozna bylo zostawic z nim wszelkie stworzenia. Do tego jest mega cierpliwy. Gdy pare razy zdarzylo sie ze maluchy wlozyly mu palce do oczu, uszu tylko sie cofnal. A koty no coz tez sa extra. Wymagaja mniejszwj ilosci opieki, nie trzeba z nimi wychodzic itd. Wiec jesli w przyszlosi zdecydowalabys sie na psa to polecam dla cb shih tzu. To taki psi kot.
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Pamięta mnie któraś jeszcze? Przyjmiecie z powrotem?
Alek, 13tc Tarczycówka ![]() ![]() 18.05.2015 Edytowane przez cowie Czas edycji: 2014-02-18 o 12:43 |
|
|
|
#1080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio też rozważam wstrzyknięcie czegoś, ale nie na zmarszczki a na krzywą kość. Boczna kość nosa nie jest równo zrośnięta z policzkiem i tworzy się taki schodek wyczuwalny pod palcem idący równo z doliną łez, a wiem, że na takie coś właśnie wstrzykują wypełniacze. Jeszcze bym sobie powiększyła górną wargę, bo jest za mała w stosunku do dolnej - przynajmniej w moim odczuciu ![]() Mnie też ostatnio coś złapało Myślałam, że zejdę ![]() Najlepsze są kocury i ich gołe dyndające jajca
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

cos za cos.. Wazne, zeby mi sie na lysolka zgodzil.. 
Ja mojego tez urabiałam. Na drugiego kota dość długo bo jakieś 1,5 roku bo się bał takiej odpowiedzialności, ale na 3 poszłam za ciosem i 3 miesiące po wzięciu drugiego 3-miesięcznego kocurka, wzięliśmy kolejnego 3-miesięcznego kocurka

Pod koniec cyklu to już całkiem kaplica była, ale zauważyłam, że odkąd używam nowego specyfiku to to ten problem zniknął
Można było kupić w promocji jak się zrobiło zakupy za chyba 30zł. Mam na myśli:

chyba wcześniej będzie owu, albo już nawet była

w tym miesiącu serduchowaliśmy 2 razy a dziś 17dc 
23.06.2011