|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
hmmm to nie wiem może za duże zdjecie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, może za duże i wyskakuje błąd, bo nie chce się załadować na serwer? A jakbyś je trochę obkroiła w jakimś programie? Albo załaduj na jakiś osobny portal ze zdjęciami i podaj linka
![]()
#273 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Znowu mnie brzuch ciągnie, dobrze, że jeszcze magnez pomaga ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Jeju, straszysz tymi ciągnięciami! Coś jeszcze bierzesz zapobiegawczo? Odpoczywasz?
#275 |
Zakorzenienie
|
Możliwe że za duże, tylko ja się kompletnie nie znam na zmniejszaniu zdjęć i w ogóle obróbce jakiejkolwiek
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- A macie link, nie wiem czy dobrze widać ale mam nadzieję że to przejdzie. Jak mówiłam tempa jestem w tym temacie ![]() http://s1.zmniejszacz.pl/117/obraz_059__369192.jpg
#276 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zmotywowałyście mnie swoimi postawami do sprzątania i przygotowywania wyprawki
![]() ![]() Kawka, zupka mleczna i do przodu! ![]() ![]() Morin ![]() ![]() Anteria czekam na Twój brzuszek ![]() ![]() ![]() poproszę tż żeby mi w końcu cyknął, bo aż mi wstyd wszystkie pokazujecie, a ja nie ![]() Dziewczyny czy któraś z Was lubi się zajmować decoupagem albo filcowaniem? Potrzebuję paru rzeczy się "wywiedzieć" ![]() ![]() Edytowane przez TroppoSensibile Czas edycji: 2014-02-18 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczny brzuszek ![]() ![]() jak będę miała chwilę, to wrzucę swoje z 25 tc ![]() wszystkie macie dużo mniejsze od mojego, boję się, że to wielowodzie się rozwija ![]() Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-02-18 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie bój nic ja mam ogromny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Laski
![]() Ja aktualnie pochłaniam serek z bananem ![]() ![]() NecroKitty-ojjj te ciągnięcia nie są na pewno fajne ![]() ![]() Anteria-bardzo ładny brzuszek ![]() Aldrin-ogromny, ogromny ![]() ![]() TroppoSensibile-powodzenia w sprzątaniu ![]() ![]() ![]()
#281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotkę - 24t5d
obwód brzucha 90 cm - trochę dużo mi się wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obwód mamy bardzo podobny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wszystkie mamy piękne brzuszki
![]() ![]() A mój maluszek od wczoraj tak dokazuje że aż miło ![]() ![]()
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście też "obrabiam" zdjęcia w Paint, to najlepszy program i można zrobić w nim prawie wszystko ![]() ![]() ANTERIA śliczny brzuszek ![]() Już obiecuje, że też idę sobie zdjęcie zrobić bo wieczorem zawsze zapominam męża poprosić ![]() Widzę, że dziś u Was w planach nadal sprzątanie, może też jeszcze się zmuszę do tego, mimo, że nie mam dziś weny... Tylko co na obiad ugotować? Edytowane przez pater86 Czas edycji: 2014-02-18 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Rozeznanie
|
Witam!
Ja na dzisiaj zaplanowałam sobie sprzątanie łazienki, farbowanie włosów i spacer, zobaczymy ile z tego wyjdzie ![]() Anteria, Ramona ![]() Anteria jak sąsiedzi w nocy? Cytat:
![]() ![]() ![]() A pociągi z Lego Duplo to ma też całą kolekcję ![]() ![]() ![]() morin trzymam kciuki ![]() ![]() Kakusia współczuję choróbska i zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście dzisiaj spokojnie, chociaż i tak się budzę po kilka razy, no ale to już uroki ciąży ![]() Co do obiadu to ja robię dzisiaj klopsiki z pieczarkami ![]()
#289 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() bo jak patrzę na niego, to nie wyobrażam sobie, jaki będzie olbrzymi na końcówce ![]() moja siostra, która miała wielowodzie, to chyba miała wcale nie większy od mojego w tym czasie, jak tak porównuję zdjecia ![]() a taka szczupła nie jestem, bo jestem niska i ta masa się gdzieś rozłożyć musi ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
ANTERIA
jak masz jakieś kłopoty z obróbką zdjęć to polecam prosty program PhotoScape. Jest naprawdę banalny a daje wiele możlwiości. Ramona_85 no pięknie ![]() A mój dzidziuch od kilku dni wprost szaleje w brzuchu. W tamtym tyg miałam takie 2 dni że prawie w ogóle go nie czułam i już się martwiłam a teraz ze zdwojoną siłą szaleje. I już czuje że ma swój rytm dnia. Zawsze koło 7 rano zaczyna swoje harce w swoim mieszkanku.
#292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ale piękne macie brzuszki dziewczyny ![]() ANTERIA ja również polecam Photoscape, jest darmowy i bardzo łatwy w obsłudze, swego czasu bardzo lubiłam się nim "bawić" ![]() Ja dzisiaj też nie mam pomysłu na obiad, coś bym zjadła, ale nie wiem co ;/ jakoś mięso mi nie bardzo podchodzi, w ogóle tłuste żarcie mi nie pasuje, sama nie wieeeem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a brzuszek śliczny ![]() Cytat:
Będziemy ciuszki dokupować po porodzie ![]() Jeden z SH widziałaś a drugi trochę cieńszy koleżanka mi przyniosła. Nie mogę się doczekać efektów Waszego remontu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja planuje wszystko z all zamówić począwszy od pieluch po butelki, wanienki, podkłady poporodowe, może laktator, smoczki itp za takie pierdołki naliczyłam 400 zł więc trochę się nazbiera ![]() kurcze ja nie mam żadnego śpiworku, mam nadzieję, że lato będzie fajne i nie będzie mi potrzebny żaden śpiworek ![]() mam jeszcze do Was pytanko z serii głupie ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-02-18 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | ||||
Konto usunięte
|
Dziś urodziny męża
![]() ![]() ![]() Decyzja zapadła, zapisałam się na jutro do fryzjera ![]() Powoli nadrabiam, tak pomalutku... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gratuluję 26 tc ![]() Cytat:
![]() śliczny brzuchol ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Rybka12321;45189307 Przy okazji taka prośba, czy da się wkleić do pierwszego postu link do poprzedniej części? Ja akurat sobie czasami wracam, szukam czegoś, o czym pisałyście (do wyprawki), no i byłoby dużo wygodniej, gdyby taki link się tam znalazł ![]() Mam też pytanie, bo nie znalazłam w pierwszej części odpowiedzi. Czy kupuje się szampon dla takiego maleńkiego dziecka? Czy ten płyn, w którym się kąpie to też robi za szampon? I czy myłyście dzieci rękoma? Czy jakimiś gąbkami/myjkami?[/QUOTE] mówisz i masz ![]() ja jak myłam w Oilatum, to nie używałam niczego osobno do mycia głowy. Ale to też chyba zależy od tego ile dziecko ma włosów. Mój był prawie łysy ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45206070]Dziś urodziny męża
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] nie możesz powiedzieć mężowi, że planujesz imprezkę i aby odpuścił granie? wiem, że dla nich to prawie wszystko, bo mój też stawia to na pierwszym miejscu ale może uda Ci się go przekonać? no i brawa za podjecie decyzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze gdzieś upolujesz a jak nie to pajac starszy no i u Was w domu chyba ciepło? Ewentualnie przyjaciółka mówiła że ma dla mnie kolejną torbę rzeczy od kogoś tam i tam chyba też jest śpiworek to Ci wyślę choć podobno nie każde dziecko chce spać w śpiworku. A Ty rożek chcesz jeszcze kupić to masz problem z głowy ![]() Miałam w ręku ostatnio czapeczkę i tam była taka dziwna numeracja i za chiny nie wiedziałam na jaki to wiek ![]() Berenika faceci nie przywiązują wagi do takich okazji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.