|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() dzieki dziewczyny ![]()
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45204608]eeee gdzie wy tyle macie, przed chwilą 5 osób było
![]() [/QUOTE] Może się wystraszyły i uciekły ![]() Bokeh śliczna sukienka. My idziemy 1 marca na imprezę z krwiodastwa ( bo mój Tż honorowy członek ![]() ![]()
#3933 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas 12 zębów dwa w drodze i problemy osobiste. Tyle na szybciora. A Julasa to każdy widział na fb ![]() Miłego dnia i dużo słoneczka!
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Ifwka, a macie tylko jednego fryzjera?
Ja muszę sobie znaleść jakąś fryzure fajna bo chce upiąć na to wesele. macie może jakies inspiracje? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45204608]eeee gdzie wy tyle macie, przed chwilą 5 osób było ![]() o ile pamiętam to 77cm, 7,7kg Cudowna![/QUOTE] Dzieki, czyli porownywalnie ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Do ust sama jej tez nie wlozysz. Naprawde masz baaardzo ciezki przypadek, ale my Ciebie wszytkie dopingujemy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, super.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Wtajemniczenie
|
Bokeh, super sukienka i ślicznie wyglądasz w niej
![]()
![]() |
#3938 | |
Zakorzenienie
|
No nie jednego ale jakoś żadnemu niedowierzam. Ja tak mam że mam jednego ulubionego i do innych boje się iść, a teraz nie po drodze mi do mojego.
Cytat:
![]()
![]() |
#3939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz dziwnie - właśnie gotuję makaron penne.. bo poszła do spiżarki, wygrzebała paczkę makaronu i krzyczy "am am am!!" - przyniosła mi to na kolana, "am am am", no to biorę, wode nastawiam w czajniku żeby było szybciej.. bo wrzask dziki i pisk.. ciekawe czy zje jak już się ugotuje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
debrah, kciuki!
![]() meneq, ale wiesz, to jest klinika prywatna, placimy za to ponad 100zl/mies, na kazdego pacjenta jest przewidziane pol godz, przyjezdza sie na konkretna godzine, no kurcze, chyba mam prawo wymagac trzymania sie choc plus minus terminu? ![]()
#3942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz doczytalam dlaczego tak ![]() Cytat:
High five ![]() bokeh, fajna kieca ![]() Gdzie i za ile, bo przegapilam? ![]() Boszzzzzz, ja musze kupic cos na chrzciny, a nie cierpie ostatnio zakupow :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-18 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez śerdnio lubie teraz zakupy, tzn niby lubie ale nic nie umiem wybrać. Kiedyś sie umialam fajnie ubrać a teraz jakoś tak niedbale i jak chłopak sie ubieram ![]() Lady, tez bym się wkurzyła z aopóxnienie w medicover. Mogli dac znac że jakis problem ![]()
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Włączyłam laptop w celu nadrobienia filmików i napisania wpisu na blog i co? Nawet palcem nie ruszyłam,mój dzieć bardziej go potrzebował jak ja więc musiałam wyłączyć i dalej jestem na tel :/ Oskar od dwóch dni tak broi jak jeszcze nigdy-ku.wa no buszmen normalnie ![]()
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
bokeh no wlasnie zawsze dzwonili albo smsa wysylali albo maila ze cos a wczoraj taka niespodzianka no ale trudno, mlody poczarowal panie z recepcji pobuszowal jakos poszlo
![]() sieklo mnie cholernie, chyba sie poloze spac, a jak sie poloze to kurde mlody wstanie i taka robota:p
#3946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh - super sukienka! a co do braku glowy - toc jest obok ![]() ![]() ![]() smieszne, bardzo śmieszne! ![]() Kubex normalnie powoli wybudzalby sie o tej porze z drzemki, a dzis co? bawi sie w najlepsze na dywanie i nawet nie ziewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze masz bardzo fajny, przemyślany look, ja uwielbiam na ciebie patrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny od kiedy dziecko może wędzoną rybę na gorąco?? bo kupiłam sobie lososia dałam skosztowac Hani i tak jej skamowało, no ale nie wiedziałam czy moge i potem tak bidulka płakała, że jej więcej nie dałam. Kupię dziś normalna i zrobie w piekarniku, ale zastanawiałam się własnie od kiedy może taka inną.
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
Sto latek dla naszych maluszków Yae i Antonia
![]() Meneq- skacze po wszystkim jak małpa (dosłownie). Wdrapuje się na fotele,krzesła,łóżka w całym domu. Z naszych foteli próbuje wejść na parapet ![]() Jakby tego było mało to łapie się za poręcz łożeczka i próbuje do niego wejść zadzierając nogi na szczebelki. Oprócz tego wchodzi na stolik edukacyjny i sobie na nim siada (wczoraj bateria mi padła w tel bo miałam wam zdjęcie zrobić i pokazać). Prawie tak cały dzień ![]() Przechodzi pod swoim krzesełkiem do karmienia za fotel po to żeby dostać się do cukierniczki ![]() Teraz dałam mu chwilę i w ciągu 2 minut,opróżnił moją kosmetyczke,porozrzucał podpaski,wyjął suszarke do włosów i wziął się za ubrania. W ogóle ostatnio ma manie chowania wszystkiego. Ostatnio zawzięcie chowa karty czu-czu pod dywan i jak zobaczy że mu wyjęłam chowa je tam spowrotem ![]() Niedawno siedział w łożeczku to pod materac schował książkę,butelkę wody i swój but ![]() Jest niesamowity po prostu ![]() Jeszcze dodam że wstał dziś o 6 z wielkim płaczem i spał tylko dzisiaj pół godziny,ja jestem już nie żywa ![]()
#3952 |
Zakorzenienie
|
Co do makaronu..ugryzła ze 3 razy, potem wsadziła jedną rurkę całą do buzi, podziamgała, wypluła kawałki i zaczęła rzucać jedzeniem. I koniec, tyle w temacie;/
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Bokeh: no ale jest zima, ciężej się wysilić ja jakiś kobiecy look, wiosna się zbliża to też więcej się chce i jest inaczej. Ja też chodzę w koło macieju w oversizach teraz ![]() Znowu sobie dąłam u fryzjera wygolić głowę z boku i z tyłu, śmiesznie szybko się teraz głowę myje:d |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45203158]daję, wyżera moje płatki, męża płatki, siostry płatki :Brzydal:
naleśników nie lubi Ode mnie też, dla Antonia i Yae najlepsze życzenia ![]() Kubek do tej herbaty? u nas syrop np. hydroxyzyna, tzn to uspokajająco - nasenne, Agatka miała przepisane gdy noce koszmarne były, ona budziła się i 3h potrafiła buczeć "nie chcę lulu" :/ podałam raz, było tylko gorzej, olałam. A podałam bo ona już tak niewyspana była, że szok. eeee czemu takie dziwne połączenie? ![]() spokojnie,. u leworęcznie piszącego dziecka to nic dziwnego (ja prócz oligowca jestem wczesnoszkolna, od tego zaczynałam ![]() Polecę ci ćwiczenia - normalnie do kupienia, powinny być też na portalu na ch. ![]() http://harmonia.edu.pl/pl/c/%E2%80%A2-leworecznosc/54 popatrz tam też na tę ostatnią pozycję, ukośnie ułożona liniatura, może być dobrym pomysłem - możesz na kompie sama zrobić i tu popatrz: http://www.reedukacja.pl/default.asp...=102&subpage=1 a te książkii "Lewa ręka rysuje i pisze" naprawdę dobre są ![]() Bardzo polecam nasadkę Tymichowej, różne rozmiary są. I nie pióro, niech młoda najpierw opanuje choćby pisanie ołówkiem, wiem, że pióra dla leworęcznych są, ale jednak pióro się zamazuje. Młoda teraz jako 6latek do szkoły idzie? Tak jak nam (ale jak pisałam, nie lubi, więc dziamga tylko) na odrobinie słoniny. Zawsze mam zamrożony kawałek w lodówce. jestem, jestem ![]() ![]() Okienko mam teraz.[/QUOTE] Szajka dziekuję Ci bardzo ![]() Nie, idzie normalnie starym systemem, bo ona z paxdziernika jest więc prawie cały rok w plecy. O naukę w sumie się nie obawiam, bo nieźle sobie radzi z pisaniem, liczeniem itp ale ona kurde taka wrazliwa mega jest i się boję, że emocjonalnie nie da sobie rady. Matko ale zmachana jestem. nie ma jeszcze drugiej a ja już ledwie zipie od rana nic tylko ![]() Nadrabiać będę wieczorem jak maluchy pójdą spać. Tż na drugą zmianę to mam trochę czasu tylko dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Dzk za zaproszenie. misiael Tobie rowniez |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
wow... a jaka nocka była?
Moja dla odmiany nie śpi wcale. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
poszłam i obudziłam bo masakra.
Zasnął o 21 wstał 7.30. Mleko o 1 i 5 ![]()
#3959 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko robi tak szalenie szybko że boję się żeby sobie czegoś nie zrobił. Ale (właśnie miałam Ci już ostatnio mówić) widzę że Ty opanowana jesteś pod tym względem, jak Yae wdrapywała się na materac to nie zareagowałaś w momencie w którym ja już bym ją stamtąd ściągnęła ![]() Oskar śpi-idę pranie wieszać i coś zjeść. Bokeh-fanzolisz jak potłuczona ![]() ![]() Debrah-dawaj dawaj fote fryzka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.