|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wynik i kciuki za szczepienie. Ja chcę jakoś w przyszłym tygodniu umówić Mychę, choć tego szczepienia boję się bardzo. Głupia ja, niestety za dużo się naczytałam.A tak w ogóle to dobry wieczór! ![]() Miałam dziś na kolację pyszną drożdżówkę Kiepsko się ostatnio odżywiam, bo tylko byle szybciej, byle było, a jak tz nie zrobi obiadu, to już w ogóle jem cokolwiek, ale obiecuję sobie, że się poprawię. A moje spotkanie zawodowe udane - wygląda na to, że przez najbliższe pół roku naprawdę będziemy mieć co robić, a to tylko jeden z projektów, które mamy na tapecie. Cieszę się bardzo ![]() I jeszcze: Bokeh - sukienka śliczna, a figura piękna ))Fewciu - przykro mi z powodu teściów ( Naprawdę smutno się czyta, że mają taki stosunek do wnuczki ![]() Buziaki dla dzisiejszych solenizantów! Dużo zdrówka!!! Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-02-18 o 18:48 |
||||
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bokeh sukienka śliczna a Ty w niej wyglądasz naprawdę pięknie
Cytat:
![]() Cytat:
zawsze byłam wrażliwa ale odkąd jest Kuba jeszcze bardziej odczuwam takie wydarzenia ![]() Cytat:
Kuba śpi, miał dzisiaj tylko jedną drzemkę (2 h 10 min) wstał o 13, więc o 19 zasnął przy uu ja z lekka posprzątałam a tż pojechał na imprezę :/
|
|||
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się go przyłapać
![]() Tak sobie włazi i siada na stoliczku
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Mała,
Ale... JAK on wszedł? Najpierw przodem i potem sobie siadł, czy jak? |
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki..ja znów na chwilę..kilka fotek z roczku.... podczytać Was nawet nie mam kiedy...jakoś tak cały czas zalatana-mały mi nie daje posiedzieć z Wami
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Nie odzywam się ostatnio, bo Domcia katar złapała. Leje jej się jak z wodospadu. Dziś jak wpuszczałam jej krople, to taką histerie zrobiła, aż się zaczęła zanosić
![]() Dziękuję za życzenia i również chciałam życzyć wszystkiego najlepszego naszym świętującym maluchom |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, w tych skórkach po pomarańczach sa galaretki? Świetnie to wygląda!
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka dla niuni
|
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
Hania dzisiaj dwa razy siku zawołała
rano pokazywała na nocnik i zaczęła go nosić to myślałam, że chce się nim bawić. i wydawała taki dziwny dźwięk, ni to dmuchanie ni to sisi nie ogarnęłam i się popłakała. potem po południu było to samo posadziłam więc i od razu zrobiła. potem jeszcze drugi raza na kolację kebab ![]() nawijko Hania ma to samo z przykrywaniem. jak nie dam kołdry to śpi lepiej ![]() Black ale piękne widoki mała ale masz boskiego rozrabiake w domu ![]() marsi trese brawa za wagę ![]() fewciu mam nadzieję, że Blance jednak szybko przejdzie nie dziwie się, że jesteś zła na t.neti ale super dekoracje! a Antonio jaki elegant Ewik zdrówka dla Domci
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Wiadomo najgorsza jest noc kiedy nie może oddychać i płacze.
Nawijko ja też Domci nie przykrywam - mam wrażenie, że gorzej wtedy śpi. A co do 3 bita to ja robię na herbatnikach, więc nie mam problemu z ciastem ![]() Misia dla Hani za zawołanie. Bardzo szybko zakumała o co chodzi
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Hani ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4006 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór!
przepraszam - nie nadrobiłam, jestem gdzieś na niedzieli wieczór więc postanowiłam się odezwaćz tego miejsca chciałam pogratulować wszystkim dziewczynom, które samodzielnie dają sobie na codzień radę z maluchami, domem etc. yellow, sylwietta, charlizz, ellemi i inne - SZACUN DZIEWCZYNY! chylę czoła! mój małż w nocy z soboty na niedzielę wyjechał na delegację, mamy wtorek wieczór a ja proszę o teleporatację do soboty - nie ogarniam sama tego wszystkiego mam dość, boli mnie kręgosłup i ręce od noszenia, nogi od szczypania żebym ją wzięła na ręce, uszy i głowa od jej piszczenia, w oczach zapałki od niewyspania... ![]() dlatego żeby rozładować emocje idę poćwiczyć, bo jeszcze na dodatek dzisiaj mija miesiąc od wyzwania ewy chodakowskiej, i jak oglądam efekty dziewczyn to mi się ryczeć chce że ni eumiem dupy ścisnąć i tak wyglądać ![]() no to się wyżaliłam. tęsknię za wami przeokrutnie
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Toście mnie zszokowały, ja 3Bita tylko na zwykłym biszkopcie
Chyba muszę spróbować z herbatnikami |
|
|
|
#4008 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
helloł
jejusiu, jak dzis było cudownie na dworze ), przerzucania kamieni z miejsca na miejsce (kamieniami mamy wysypaną dalszą częśc podwórka), na koncu smigal po wykostkowanym placu koło domu na czworakach nie musze mówic jaki wrócił do domu ucochrany ![]() Cytat:
Rewelacyjną zupę ugotowała mu moja mama ostatnio: co miała w zamrazarce to wrzuciłą, i tak: marchew, pietruszka, seler, por, brokuł, pomidorki koktajlowe, groszek zielony, kapusta włoska (ta akurat swieza), koperek, szczypiorek, podbiła troche smietaną- boska była Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje , ze i Oliwka sie rozkreci jedzeniowo Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Mam od wczoraj 10 stron do nadrobienia tylko Was chyba przelecę bo nie dam rady wszystkiego czytać ![]() Na razie napiszę tylko że byłam dziś w pracy. Iiiiiiii....wracam na mój sklep!! Nie przenoszą mnie no ale i tak się cieszę że teraz wracam do mnie. A może akurat nie będą mnie wogóle przenosić i już tam zostanę muszę być dobrej myśli.Zaczynam pracę 7 marca... na 14 do 19.00. Już się boję.Prawie 2 lata przerwy miałam. Idę się kąpać a potem biorę się ostro za nadrabianie
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-18 o 20:35 |
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, coś czuję, że jak tż pójdzie do roboty, to też napiszę to samo
Wkurzam się nieraz na niego, bo "nic przy młodej nie robi", ale przecież jak go nieraz po 2 tyg. nie było, to już szło oszaleć Kochana, a powiedz mi, jak z Twoimi ćwiczeniami? W sensie, co konkretnie ćwiczysz, ile Ci taki jeden "zestaw" minut zajmuje, ile dni w tygodniu ![]() Pytam Ciebie, bo jak pisałaś kiedyś, to naprawdę świetny efekt, a ja mam sporo do zrzucenia... |
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o skubaniec ![]() fewcia - asakra z ta twoja t.... Neti - pieknie!!!
|
||
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniała wiadomość |
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko bez kapusty, groszka i pomidorków robię, a reszta to samo - mniam! |
|
|
|
|
#4014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewulka przytulam Cię mocno i wiem co czujesz. Ja z małą w życiu bym sobie sama nie poradziła ze wszystkim... A co chodzi z tym wyzwaniem Chodakowskiej? Coś na fb? |
||
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Misia-jak chcesz to Ci tego rozrabiake "wypożycze" na jeden dzień
![]() Chętnie bym sprawdziła czy tylko ze mnie tak uchodzi energia pod wieczór ,czasem w okolicach południa już Brawa za wołanie na nocnik.Aaa no właśnie temat przykrywania,ja Oskara przykrywam ale nie mija 5 minut i już leży na kołdrze. Też zauważyłam że lepiej wtedy śpi. Dziś jak spał w dzień i go przykryłam kocem to obudził się,usiadł,zsunął koc z nóg i poszedł dalej spać ![]() Ja już leże w łóżku-mąż uspał dziś małego już o 20 (udało się szybciej dziś jupi: ),ja nie dałabym rady bo jestem konkretnie wypruta z sił. Pewnie zaraz odjadę bo coś mi się już oczy rozjeżdżają
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cięsze !
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
oby szybko zleciało! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

Na prosbe o skierowanie na morfo poiedziała, ze przeciez nie wyglada na anemie, w ogole nie jest blada, ale na szczescie dała żebym miała spokoj
No i sie szczepilismy, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok
za wynik i kciuki za szczepienie. Ja chcę jakoś w przyszłym tygodniu umówić Mychę, choć tego szczepienia boję się bardzo. Głupia ja, niestety za dużo się naczytałam.
( Naprawdę smutno się czyta, że mają taki stosunek do wnuczki 

Zauwazylam, ze bez kolderki/kocyka spi dluzej...

Ale... JAK on wszedł? Najpierw przodem i potem sobie siadł, czy jak? 

rano pokazywała na nocnik i zaczęła go nosić to myślałam, że chce się nim bawić. i wydawała taki dziwny dźwięk, ni to dmuchanie ni to sisi nie ogarnęłam i się popłakała. potem po południu było to samo posadziłam więc i od razu zrobiła. potem jeszcze drugi raz
więc postanowiłam się odezwać
Ja chyba próbowałam już wszystkiego, żeby małą zachęcić, ale nic nie działa na szerszą skalę... Powolnymi krokami zapoznaję ją z różnymi smakami. To poskubie szyneczkę, to serek, to coś tam innego... Ostatnio jadła żurek. Zawsze jakiś nowy smak... Mam w nosie w tym momencie jakieś wytyczne w kwestii karmienia, naprawdę, chwytam się brzytwy, aby to moje dziecko cokolwiek nowego zjadło... W granicach rozsądku, rzecz jasna. Nie daję jej śmieciowego jedzenia ani żadnego niezdrowego, szkodliwego... Mam nadzieję, że wysiłek, jaki w to wkładam ja i moja mama (bo bardzo mi pomaga w tej kwestii) kiedyś się opłaci i ten mój grzdyl zacznie jeść...

Wkurzam się nieraz na niego, bo "nic przy młodej nie robi", ale przecież jak go nieraz po 2 tyg. nie było, to już szło oszaleć