|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
Jak dla mnie herbata lipa+miód+ cytryna jest strasznie chemiczna w smaku, nie czuć takiej prawdziwej lipy, za to właśnie cytrynę i miód w takiej sztucznej wersji. Fuj
Nie wiem czy dobrze widziałam, bo nie miałam czasu podejść, ale w mojej B. były te drinki w puszkach za 99 gr
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Czy dostane w biedronce parmezan? Jesli tak to w jakiej cenie?
|
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny! trafiłam tu przypadkowo, troszkę poczytałam Wasz wątek i w wolnej chwili postaram się nadrobić wszystko bo jesteście tu istną kopalnią wiedzy
widzę, że jesteście bardzo zorientowane w produktach Biedronki, ja również uwielbiam robić zakupy w tym sklepie ale w mojej miejscowości niestety nie ma, do niedawna najbliższa znajdowała się ok 30km ode mnie, teraz postawili jedną 15km bliżej. Mam do Was pytanie, otóż jakiś czas temu, teściówka zakupiła w biedrze odświeżacz powietrza w żelowych kuleczkach, ale nie firmy Aril, tylko innej, żadnej bardzo znanej więc nazwy nie pamietam. Wiem tylko, że były tanie i są mega szkoda bo to jest naprawdę świetny produkt za grosze. Czy wiecie czy te odświezacze jeszcze się pojawią albo gdzie można dokładnie takie dostać? szukałam ich w Rossmannie, Carreforze i Tesco ale nigdzie tych nie widziałam
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2014-02-19 o 01:12 |
|
|
|
#2584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Selgrosie widziałam. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chińskiej nie jadłam jeszcze, ale warzywa na patelnię po włosku uwielbiam. Miałam przyjemność jeść też z hortexu i kompletnie mi nie smakowały.
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Czy w B. są jakieś herbaty sypane, które mogłabym kupić na promocji ?
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Czy we wszystkich Biedronkach są te same ceny? Jeśli w jednej Biedronce przecenione są MF na 13.99, to mogę być pewna, że w mojej Biedronce cena będzie taka sama?
|
|
|
|
#2590 |
|
Raczkowanie
|
co jutro w wyprzedazy
|
|
|
|
#2591 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
Wystarczy się cofnąć, dziewczyny już kilkakrotnie pisały
U mnie kosmetyki z gazetki przecenione o ok 2-3 zł, ale widziałam że są bardzo przebrane, więc nie wiem czy wykupione czy po prostu przewieźli do innej B. Kupiłam wczoraj tą suszarkę z gazetki sportowej. Jest rzeczywiście sporych rozmiarów, ma 2 stopnie ciepłego nawiewu oraz zimny, jak za tą cenę jest w porządku.
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4521408 5]serio? Wow. Ale dobre i to. Chciałabym żeby przecenili chusteczki do okularów. Niby zbędny gadżet, ale jakby ze 2 zł przecenili to bym wzięła.[/QUOTE]
Widziałam chusteczki do okularów po 3coś, nie wiem czy obniżyli ale chyba były droższe. ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
, pójdę dzisiaj kupić kilka bo u mnie pełno.
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- a ja w dwoch pudlach wczoraj grzebalam i znalazlam az dwie pokrzywy, to od razu je capnelam i dobre
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra jest ta herbata wanilia z jagodą - piramidki? Zastanawiałam się czy kupić
|
#2597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) podobne do włoskich ale smaczniejsze i mniej gorzkie moim zdaniem no i są bardzo zdrowe aczkolwiek bardzo kaloryczne więc trzeba jeść z umiarem (kilka sztuk dziennie wystarczy )
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie kupuję w biedronce morele susozne też ok. 5 zł i są dla mnie przepyszne, nie suche jak wiór : ))
|
#2601 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To może jutro się przejadę i może uda się kupić. były chyba po 4,99 te chusteczki, jeśli pamiętam dobrze. Mam nadzieję, ze jeszcze będa. W niektórych biedronkach ich w ogóle nie widziałam. Tusz MF 2000 Calorie za 14zł. wow. Cena marzenie. I jeszcze dostępność za szkłem, czyli raczej nie zmacane (chyba, że wcześniej były ogolnodostepne dla łapsk klientek). Szkoda że mam już tusz. A zapasów nie lubię robić. |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2603 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się trochę przeliczyłam
Wczoraj widziałam , jak klient płacił za Laysy paprykowe grubo krojone zawrotne 1.69zł (jestem tego 100% pewna)będąc dziś w Biedrze pomyślałam więc ,że i ja skorzystam z takiej szałowej promocji i wzięłam takie same chipsy, niestety cena 3.99 trudno, za to gumy są w świetnej cenie, wszędzie te duże opakowania kosztują 6 zł, te zawieszki rzeczywiście niefajne, jedynie filiżanka mi się podobała, ale niestety nie będę dla zawieszki kupować danego rodzaju gumy, a moja orbit white miała dołaczone..nie wiem co to..chyba kawa do kluczy będzie, bo mi się zgubił ostatnio brelok.
|
|
|
|
#2606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie są na stałe na półkach z bakaliami chyba 4.99zł
|
|
#2608 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja u siebie je wczoraj widziałam dalej za 4,99. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Dla mnie nie jest zła, ale czuć w niej różne owoce nie tylko jagodę, i ma mocny aromat wanilii.
|
|
#2609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj przelotem wpadłam do B. w której rzadko bywam - musiałam, ale to musiałam kupić pomarańcze deserowe, które uwielbiam z B. . Rzeczywiście jest popyt na te herbaty, a wypowiedzi w tym wątku są również tego dowodem
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
U mnie morele były ok. miesiąc temu za 3,19. Cholernie żałuje, że nie wzięłam wtedy na zapas. Są naprawde pyszne.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

widzę, że jesteście bardzo zorientowane w produktach Biedronki, ja również uwielbiam robić zakupy w tym sklepie ale w mojej miejscowości niestety nie ma, do niedawna najbliższa znajdowała się ok 30km ode mnie, teraz postawili jedną 15km bliżej. Mam do Was pytanie, otóż jakiś czas temu, teściówka zakupiła w biedrze odświeżacz powietrza w żelowych kuleczkach, ale nie firmy Aril, tylko innej, żadnej bardzo znanej więc nazwy nie pamietam. Wiem tylko, że były tanie i są mega
szkoda bo to jest naprawdę świetny produkt za grosze. Czy wiecie czy te odświezacze jeszcze się pojawią albo gdzie można dokładnie takie dostać? szukałam ich w Rossmannie, Carreforze i Tesco ale nigdzie tych nie widziałam 

) podobne do włoskich ale smaczniejsze i mniej gorzkie moim zdaniem
no i są bardzo zdrowe aczkolwiek bardzo kaloryczne więc trzeba jeść z umiarem (kilka sztuk dziennie wystarczy
)