Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 22:52   #2581
witkiewiczowamalina
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV

Jak dla mnie herbata lipa+miód+ cytryna jest strasznie chemiczna w smaku, nie czuć takiej prawdziwej lipy, za to właśnie cytrynę i miód w takiej sztucznej wersji. Fuj

Nie wiem czy dobrze widziałam, bo nie miałam czasu podejść, ale w mojej B. były te drinki w puszkach za 99 gr
Stary 2014-02-18, 23:24   #2582
paskiwkropki88
Raczkowanie

Czy dostane w biedronce parmezan? Jesli tak to w jakiej cenie?
paskiwkropki88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 00:00   #2583
Oja 84
Zadomowienie

Witam Was dziewczyny! trafiłam tu przypadkowo, troszkę poczytałam Wasz wątek i w wolnej chwili postaram się nadrobić wszystko bo jesteście tu istną kopalnią wiedzy widzę, że jesteście bardzo zorientowane w produktach Biedronki, ja również uwielbiam robić zakupy w tym sklepie ale w mojej miejscowości niestety nie ma, do niedawna najbliższa znajdowała się ok 30km ode mnie, teraz postawili jedną 15km bliżej. Mam do Was pytanie, otóż jakiś czas temu, teściówka zakupiła w biedrze odświeżacz powietrza w żelowych kuleczkach, ale nie firmy Aril, tylko innej, żadnej bardzo znanej więc nazwy nie pamietam. Wiem tylko, że były tanie i są mega wydajne, pięknie pachną-jak perfumy. Nie wiem czy którejs z Was rzuciły się one w oko i czy wiecie o jakie mi chodzi ale teraz już ich nigdzie nie widać a byłyśmy w biedrze już kilkanaście razy od tamtego czasu szkoda bo to jest naprawdę świetny produkt za grosze. Czy wiecie czy te odświezacze jeszcze się pojawią albo gdzie można dokładnie takie dostać? szukałam ich w Rossmannie, Carreforze i Tesco ale nigdzie tych nie widziałam

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2014-02-19 o 01:12
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 02:04   #2584
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny! trafiłam tu przypadkowo, troszkę poczytałam Wasz wątek i w wolnej chwili postaram się nadrobić wszystko bo jesteście tu istną kopalnią wiedzy widzę, że jesteście bardzo zorientowane w produktach Biedronki, ja również uwielbiam robić zakupy w tym sklepie ale w mojej miejscowości niestety nie ma, do niedawna najbliższa znajdowała się ok 30km ode mnie, teraz postawili jedną 15km bliżej. Mam do Was pytanie, otóż jakiś czas temu, teściówka zakupiła w biedrze odświeżacz powietrza w żelowych kuleczkach, ale nie firmy Aril, tylko innej, żadnej bardzo znanej więc nazwy nie pamietam. Wiem tylko, że były tanie i są mega wydajne, pięknie pachną-jak perfumy. Nie wiem czy którejs z Was rzuciły się one w oko i czy wiecie o jakie mi chodzi ale teraz już ich nigdzie nie widać a byłyśmy w biedrze już kilkanaście razy od tamtego czasu szkoda bo to jest naprawdę świetny produkt za grosze. Czy wiecie czy te odświezacze jeszcze się pojawią albo gdzie można dokładnie takie dostać? szukałam ich w Rossmannie, Carreforze i Tesco ale nigdzie tych nie widziałam
Czyżby Brait Magic Mist?
W Selgrosie widziałam.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 07:03   #2585
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
A ta mieszanka chińska dobra jest?
Ja kupię fasolkę jeśli jeszcze jest
ja w ogóle nie kupuję mrożonych warzyw w Bird. okropne są i mi śmierdzą. Według mnie widać ogromną równicę w porównaniu z Hortexem ale dziewczyny tu chwalą więc musisz się sama przekonać
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 07:07   #2586
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
ja w ogóle nie kupuję mrożonych warzyw w Bird. okropne są i mi śmierdzą. Według mnie widać ogromną równicę w porównaniu z Hortexem ale dziewczyny tu chwalą więc musisz się sama przekonać
Ja chińskiej nie jadłam jeszcze, ale warzywa na patelnię po włosku uwielbiam. Miałam przyjemność jeść też z hortexu i kompletnie mi nie smakowały.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 07:07   #2587
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość

Ja od siebie polecam dzbanek filtrujący Britta. Posiadam od miesiąc Brittę Marelle XL. Kupiłam od razu z 7wkładami. Jeden wklad starcza na miesiąc. I zamienniki podobno bardzo dobre są do Britty w Rossmanie. Różnica w smaku, i braku osadu na herbacie jest. Nie wspomnę już o kamieniu na czajniku i garnach. Szybko się przyzwyczaiłam do wlewania wody z filtra. Nawet do termoforu jak wodę gotuję to z filtra wlewam :P
dzbanek nie ma znaczenia akurat, można mieć najtanszy. ważny jest filtr - odradzam aquaphor, te z dafi są w porządku

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 07:12   #2588
tinekk
Zadomowienie

Czy w B. są jakieś herbaty sypane, które mogłabym kupić na promocji ?

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 07:43   #2589
britnay
Zakorzenienie

Czy we wszystkich Biedronkach są te same ceny? Jeśli w jednej Biedronce przecenione są MF na 13.99, to mogę być pewna, że w mojej Biedronce cena będzie taka sama?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 07:59   #2590
alegoria26
Raczkowanie

co jutro w wyprzedazy
alegoria26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:00   #2591
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
ja ją mam i mi smakuje ale bardziej czuje tą mięte niż czekoladę.
Tak, to po prostu zwykła czarna herbata z miętą
W zapachu czuć tyci słodkości.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:05   #2592
Ammia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alegoria26 Pokaż wiadomość
co jutro w wyprzedazy
Wystarczy się cofnąć, dziewczyny już kilkakrotnie pisały

U mnie kosmetyki z gazetki przecenione o ok 2-3 zł, ale widziałam że są bardzo przebrane, więc nie wiem czy wykupione czy po prostu przewieźli do innej B. Kupiłam wczoraj tą suszarkę z gazetki sportowej. Jest rzeczywiście sporych rozmiarów, ma 2 stopnie ciepłego nawiewu oraz zimny, jak za tą cenę jest w porządku.
Stary 2014-02-19, 08:13   #2593
22nika27
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4521408 5]serio? Wow. Ale dobre i to. Chciałabym żeby przecenili chusteczki do okularów. Niby zbędny gadżet, ale jakby ze 2 zł przecenili to bym wzięła.[/QUOTE]
Widziałam chusteczki do okularów po 3coś, nie wiem czy obniżyli ale chyba były droższe.

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
dziś zakupiłam pokrzywę z trawą cytrynową i zaczynam swoją kurację

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

z wątku pijących pokrzywy

- efekty: oczyszczenie organizmu z toksyn, wygładzenie cery, wzmocnienie włosów i ich szybszy porost. Pokrzywa może również wpływać łagodząco na przetłuszczające się włosy, ale większy efekt w tym przypadku będą miały płukanki z pokrzywy

- dawkowanie: 1-2 kubki dziennie, wg uznania. Dawki podawane na opakowaniach pokrzywy (typu 4 kubki dziennie) to dawki lecznicze, w przypadku picia pokrzywy na oczyszczenie cery, organizmu i wzmocnienie włosów wystarczy 1-2 pokrzywy dziennie. Na początku, w przypadku dużych problemów z cerą i włosami możemy zacząć od 2 kubków dziennie, a po unormowaniu się sytuacji można przerzucić się na 1 kubek dziennie.

- zaparzanie: najlepiej pod przykryciem, trzymać przez 15-20 minut, aby napar naciągnął.

- możliwa jest lubiana przez wiele osób tzw. SKRZYPOKRZYWA (czyli 1 torebka pokrzywy i 1 torebka skrzypu do kubka). Zaleca się jednak gotowanie skrzypu, bowiem:
Skrzyp poprzez zawartość pirytiaminy może zaburzyć metabolizm tiaminy, czyli witaminy B1 (dlatego dobrze jest uzupełniać ją poprzez suplementy). Co prawda to są śladowe ilości, ale jakieś są i przy dłuższym stosowaniu mogą się odezwać.
Skrzyp nie jest tak łatwym w obróbce surowcem zielarskim jak te liściaste - po prostu jest twardszy, m.in. ze względu na dużą zawartość krzemionki. A dla zainteresowanych zdrowiem włosów czy skóry powinno bardzo na tym krzemie zależeć.
Dlatego żeby uzyskać coś więcej niż efekt placebo poleca się gotowanie skrzypu przez minimum 15 minut (chętni mogą także godzinę czy dwie, odwar jest wtedy na pewno bogatszy w krzem i inne sole mineralne).

- do pokrzywy można dodawać np. sok, aby poprawić jej smak. Najlepiej jednak jest pić pokrzywę niesłodzoną. Niektóre Pijaczki Pokrzywy dodają do pokrzywy np. ekspresową herbatkę z żurawiny, maliny, itp.

- przy 1 kubku pokrzywy dziennie należy pić pokrzywę przez 3 miesiące, potem zrobić 1 miesiąc przerwy, ewentualnie system: 3 tygodnie picia, 1 tydzień przerwy.

- pokrzywa jest moczopędna - to indywidualna sprawa, ale jak zaczynacie pić pokrzywę, to niekoniecznie pierwszy kubek przed wyjściem na autobus - lepiej w wolny dzień, abyście mogły ocenić jak na Was działa. Porada jednej z Pijaczek Pokrzywy: pić dużo dodatkowych płynów, ok. 2 litrów dziennie, aby się nie odwodnić.

- efekty uboczne typu wypryski - tu zdania są podzielone, pokrzywa oczyszcza bowiem organizm z toksyn i niektóre Pijaczki zaobserwowały powstawanie wyprysków, które w miarę oczyszczania się organizmu znikają. Inne nie. Ale należy się z tym liczyć. Różnie to bywa - niektóre dziewczyny przez pierwsze tygodnie miały wypryski, które z czasem zniknęły. Jeśli jednak przez wiele tygodni wypryski się utrzymują i cera się pogarsza, zamiast stopniowo oczyszczać - to może jednak lepiej zrezygnować z pokrzywy. Pić sporo wody mineralnej bez względu na ilość pokrzywy czy innych napoi, po prostu dbać o to, żeby się nie odwodnić (a o to jest łatwiej, niż się może wydawać, tym bardziej, że wcale nie trzeba konać z pragnienia, aby być odwodnionym), najlepiej wyeliminować słodkie napoje, pseudo-soki, ogólnie niepotrzebny cukier.

- w czasie picia pokrzywy nie można brać dodatkowych suplementów o takich samych właściwościach (np. Vitapil, Skrzypovita, itd.). Można zażywać np. tran. Chodzi o to, aby zminimalizować ryzyko przedawkowania witamin i innych składników, a suplementy w tabletach zawierają często wyciąg z pokrzywy lub witaminy takie jakie zawiera pokrzywa.

- jaką pokrzywę pić? Można zarówno własnoręcznie przez siebie zebraną (byle z dala od dróg czy autostrad) albo kupioną w torebkach w sklepie. Jeśli ktoś nie ma w pobliżu rosnących dziko pokrzyw, to niech pije pokrzywę w torebkach.

UWAGA!
Pokrzywa może mieć wpływ na miesiączkę:
- zazwyczaj kilkudniowe przesunięcia
- zmniejsza obfitość krwawienia
a także ból podczas okresu.

od DMkAnia

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

ta maska jest średnia. Sama obecnie używam i mnie nie zachwyciła ale może tobie się spodoba.,
Tyle, że ja dałam za nią 13zł w hebe
Dziękuję za opis pokrzywy , pójdę dzisiaj kupić kilka bo u mnie pełno.
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:17   #2594
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Tak, to po prostu zwykła czarna herbata z miętą
W zapachu czuć tyci słodkości.
mi zasmakowala dzieki Tobie

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

a ja w dwoch pudlach wczoraj grzebalam i znalazlam az dwie pokrzywy, to od razu je capnelam i dobre

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:21   #2595
anna_belle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Czy we wszystkich Biedronkach są te same ceny? Jeśli w jednej Biedronce przecenione są MF na 13.99, to mogę być pewna, że w mojej Biedronce cena będzie taka sama?
Ceny produktów objętych akcją promocyjną lub tych z gazetek są takie same ale.produktów wyrzedażowych (jak wspomniany tusz) już niekoniecznie

KWC

anna_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:36   #2596
rybkaa90
Zakorzenienie

Dobra jest ta herbata wanilia z jagodą - piramidki? Zastanawiałam się czy kupić

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:36   #2597
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzis jedno opakowanie po Waszych postach a teraz sie zastanawiam czy do czegos konkretnego je uzywacie? one w s maku podobne do wloskich ?
ja je jem w ramach przekąski na drugie śniadanie w pracy (razem z suszonymi morelami z lidla które są przepyszne ) podobne do włoskich ale smaczniejsze i mniej gorzkie moim zdaniem no i są bardzo zdrowe aczkolwiek bardzo kaloryczne więc trzeba jeść z umiarem (kilka sztuk dziennie wystarczy )

Cytat:
Napisane przez paskiwkropki88 Pokaż wiadomość
Czy dostane w biedronce parmezan? Jesli tak to w jakiej cenie?
ok 9zł u mnie kosztuje taki dość duży kawałek
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:40   #2598
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ja je jem w ramach przekąski na drugie śniadanie w pracy (razem z suszonymi morelami z lidla które są przepyszne ) podobne do włoskich ale smaczniejsze i mniej gorzkie moim zdaniem no i są bardzo zdrowe aczkolwiek bardzo kaloryczne więc trzeba jeść z umiarem (kilka sztuk dziennie wystarczy )

ok 9zł u mnie kosztuje taki dość duży kawałek
W jakiej cenie kupujesz suszone morele w Lidlu i ile gram ?

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-02-19, 08:42   #2599
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
W jakiej cenie kupujesz suszone morele w Lidlu i ile gram ?
o ile dobrze pamiętam to jest to 200g za ok 5-6zł ale są pyszne bo napisane na opakowaniu, że są to "morele suszone miękkie" i faktycznie w środku są tak miękkie że rozpływają się w ustach
Stary 2014-02-19, 08:55   #2600
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
o ile dobrze pamiętam to jest to 200g za ok 5-6zł ale są pyszne bo napisane na opakowaniu, że są to "morele suszone miękkie" i faktycznie w środku są tak miękkie że rozpływają się w ustach
Ja właśnie kupuję w biedronce morele susozne też ok. 5 zł i są dla mnie przepyszne, nie suche jak wiór : ))

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-02-19, 08:58   #2601
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Widziałam chusteczki do okularów po 3coś, nie wiem czy obniżyli ale chyba były droższe.

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

To może jutro się przejadę i może uda się kupić. były chyba po 4,99 te chusteczki, jeśli pamiętam dobrze. Mam nadzieję, ze jeszcze będa. W niektórych biedronkach ich w ogóle nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Tusz MF 2000 Calorie za 14zł. wow. Cena marzenie. I jeszcze dostępność za szkłem, czyli raczej nie zmacane (chyba, że wcześniej były ogolnodostepne dla łapsk klientek). Szkoda że mam już tusz. A zapasów nie lubię robić.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:04   #2602
asia2285
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Bardzo dobra , nie czuć sztuczności smak jagody i wanilii fajnie wspolgra ze sobą, śmiało bierz do koszyka

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:24   #2603
enzunio
BAN stały

Cytat:
Mój kolega w zeszłym roku znalazł peta w hortexie

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:27   #2604
j_ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Sprawdzę jutro, czy i u mnie będą tańsze. Zrobiłam zapas jak były po 4,99 zł, ale jak będą tańsze to jeszcze kupie.
j_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:28   #2605
bleuclair
Zakorzenienie

A ja się trochę przeliczyłam Wczoraj widziałam , jak klient płacił za Laysy paprykowe grubo krojone zawrotne 1.69zł (jestem tego 100% pewna)będąc dziś w Biedrze pomyślałam więc ,że i ja skorzystam z takiej szałowej promocji i wzięłam takie same chipsy, niestety cena 3.99 trudno, za to gumy są w świetnej cenie, wszędzie te duże opakowania kosztują 6 zł, te zawieszki rzeczywiście niefajne, jedynie filiżanka mi się podobała, ale niestety nie będę dla zawieszki kupować danego rodzaju gumy, a moja orbit white miała dołaczone..nie wiem co to..chyba kawa do kluczy będzie, bo mi się zgubił ostatnio brelok.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:31   #2606
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Ja właśnie kupuję w biedronce morele susozne też ok. 5 zł i są dla mnie przepyszne, nie suche jak wiór : ))
ale luzem czy paczkowane? bo paczkowane widziałam tylko w świątecznej promocji bakalii i kupiłam, faktycznie były smaczne a jeśli chodzi o takie na luz to mam schizę do kupowania takich niezapakowanych rzeczy, pewnie dlatego, że widziałam kiedyś kobietę która gołą ręką z brudnymi szponami grzebała w takim pojemniku z bakaliami i nakładała sobie do woreczka
Stary 2014-02-19, 09:40   #2607
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
ale luzem czy paczkowane? bo paczkowane widziałam tylko w świątecznej promocji bakalii i kupiłam, faktycznie były smaczne a jeśli chodzi o takie na luz to mam schizę do kupowania takich niezapakowanych rzeczy, pewnie dlatego, że widziałam kiedyś kobietę która gołą ręką z brudnymi szponami grzebała w takim pojemniku z bakaliami i nakładała sobie do woreczka
Paczkowane
U mnie są na stałe na półkach z bakaliami chyba 4.99zł

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-02-19, 09:45   #2608
aasiaa1109
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez j_ka Pokaż wiadomość
Sprawdzę jutro, czy i u mnie będą tańsze. Zrobiłam zapas jak były po 4,99 zł, ale jak będą tańsze to jeszcze kupie.

Ja u siebie je wczoraj widziałam dalej za 4,99.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja się trochę przeliczyłam Wczoraj widziałam , jak klient płacił za Laysy paprykowe grubo krojone zawrotne 1.69zł (jestem tego 100% pewna)będąc dziś w Biedrze pomyślałam więc ,że i ja skorzystam z takiej szałowej promocji i wzięłam takie same chipsy, niestety cena 3.99 trudno, za to gumy są w świetnej cenie, wszędzie te duże opakowania kosztują 6 zł, te zawieszki rzeczywiście niefajne, jedynie filiżanka mi się podobała, ale niestety nie będę dla zawieszki kupować danego rodzaju gumy, a moja orbit white miała dołaczone..nie wiem co to..chyba kawa do kluczy będzie, bo mi się zgubił ostatnio brelok.
Dokładnie te zawieszki kiedyś było o niebo lepsze, a mi się zawsze marzył ten słodki pączek, ale zmienili go na gorsze... A orbit white również moja ulubiona i jest tylko z kawą, nie wiem dlaczego skoro inne można znaleźć z różnymi wersjami zawieszek.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Dla mnie nie jest zła, ale czuć w niej różne owoce nie tylko jagodę, i ma mocny aromat wanilii.

aasiaa1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:54   #2609
Poa alpina
Zadomowienie

Cytat:
Ja bardzo sobie chwalę mrożone brokuły i zupę jarzynową z B.

Cytat:
Moim zdaniem super! Aromat owoców leśnych i wanilii bosko unosi się w całym pokoju po zaparzeniu tej herbatki

Wczoraj przelotem wpadłam do B. w której rzadko bywam - musiałam, ale to musiałam kupić pomarańcze deserowe, które uwielbiam z B. Z ciekawości luknęłam na półki z herbatami - wszystkie kartony z Herbarium były wyczyszczone do zera. Rzeczywiście jest popyt na te herbaty, a wypowiedzi w tym wątku są również tego dowodem

Poa alpina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:18   #2610
witkiewiczowamalina
Raczkowanie

U mnie morele były ok. miesiąc temu za 3,19. Cholernie żałuje, że nie wzięłam wtedy na zapas. Są naprawde pyszne.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości