![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
elunka mis extra ciekawe co by policjanci powiedzieli jakby misiaka w foteliku zapietego widzieli
![]()
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ojj, chyba musisz kupić większy fotel, bo twój dzidź już się nie mieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Elunka- mój miś próbował do tej pory: huśtawkę, fotelik, chustę i nosidełko. Ale nie mam dokumentacji foto, więc mnie przebijasz
![]() Pora na kolejną, przerywaną nockę ![]()
#2464 | ||||
Zakorzenienie
|
śmiej się śmiej, a u nas tak jest w sali z wanną gasza światła, zapala ci tż świeczki i lejesz olejek do wanny swój ulubiony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O kąpiel się nie martw, na pewno jeszcze pokochają się z wodą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Ciekawe co z Kate. Ja całą noc krążę między sypialnią a tarasem bo oddychać nie mogę na leżąco.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Jejciu już 4 a ja ciagle nie śpię
![]() KATE daj znać co u Ciebie jak tylko znajdziesz chwilke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Impossible is nothing I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r. ![]() I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r. ![]() Sławcio Edytowane przez agunia4ever Czas edycji: 2014-02-19 o 03:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
spokojnie dziewczyny, Kate na pewno się odezwie jak dojdzie do siebie. W końcu biedna na pewno się nacierpiała podczas długiego porodu ale na pewno się odezwie, więc trzymajcie za nią kciuki!
Ja też nie śpię od 2 :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Elunka
![]() ![]() co do szczepien, to mnie to tak przeraza, ze nie czytam nic i tylko bede szcepila refundowanymi ![]() Side na biednego nie trafilo, to se polozna mozesz oplacic ![]() Sent from my U8815 using Wizaz Forum mobile app
#2469 |
Zakorzenienie
|
A wy co?? jeszcze śpicie?!
![]() Dzien dobry ![]() maggie dobrze, że lekarz tego tętna nie lekceważy, mam nadzieję, że kolejne ktg będzie ok. elunka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czy w 9miesiacu tez musialo mnie dopasc. W ciazy mialam juz chyba ze 4 razy i nie zamierzam panikowac ze cos bedzie dziecku bo juz przed ciaza mialam wirusa w sobie. Moje wczorajsze babeczki zniknely w mgnieniu oka. Byscie widziały mine TŻta jak zajrzał do lodówki. ![]() Zeżarli z moja mamą prawie całą blachę. Dziś zabrał do pracy i laskawie zostawil kilka. To jest moj ciasteczkowy potwór ![]() Wczoraj mu się zryczalam przez tego sasiada. No i oczywiscie ubzduralam sobie ze pewnie on tez tak mysli i ja juz mu sie nie podobam. A on przeprowadzil rozmowe z synem ze oni kochaja mame bo jest sliczna i beda ja zawsze kochac, ale mama przeciez schudnie po ciazy a nawet jak nie to oni tez beda kochac ja bardzo bo jest wlasnie ich największym skarbem. I mnie rozbroil. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Co tu tak cicho ![]() Wszystkie poszły rodzić? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() OOO 34 tc!!! ja pierdziu kiedy to zlecialo!!
73 kg ![]() ![]() Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-19 o 07:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-*
Martorka ![]() Bozicku mierzyłam ciśnienie i tętno pierwszy raz mam aż. 109 :/ Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Rozeznanie
|
Mi by sie tez przydalo zmierzyc, bo czuje ze mam chyba wysokie... ale nie mam czym :P
#2474 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Czy mowilam już, że jestem zakochana po uszy? ![]() ![]() ![]() ![]() W przypadku braku reakcji raz zamieniło sie w płacz. A nie, buczy,jak go przewijam, ale tylko, jak ma gole jajka ![]() ![]() Nie rozumiem, jak to było, jak go nie bylo...mój prezent od losu...na pewno Tata mi go podeslal... Wiadomo, co z Kasia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
Miło że się przydałam
![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Elunka, twój Mikołaj jest dużym dzieckiem, a mój kurczak pewnie dociągnął do 2700 (dziś się dowiem) dlatego pozazdrościłam ci i tez sobie będę dziś jeździła z Piotrusiem w foteliku
![]() ![]() ![]() [IMG] ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
![]() Niestety jeszcze nie rodze, bo mam za słabe skurcze ![]() Mój Misiek pozazdrościł sesji i szepnął na ucho, że chce na huśtawce. Gratuluję skończonych tygodni i przespanych nocy. Ja bym spała dalej, ale na zewnątrz chyba koszą trawę (?) albo robią coś równie hałaśliwego.
#2479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego skarba jak to czytam:p Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ale mnie rozbawiłyście od rana, Side jak zwykle niezawodna ![]() Też jestem strasznie ciekawa wieści od Kate. |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wierzę ![]() Cytat:
![]() Golenie jajek... no jak zwykle tylko jedno ci w głowie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1392798043.185695.jpg
Misiek właśnie zasnął. Cayenne- dobry egzemplarz Ci sie trafił. Side- "golenie jajek" ![]()
#2483 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dzisiaj w nocy już mnie nic nie swędziało ![]() Ja po śniadanku po pobraniu krwi i dalej nic mi się nie chcę ale trzeba spiąć tyłek i wziąść się wreszcie za jakąś konkretną robotę może ułoże ciuchy albo nie zrobię nic ![]() A to moje wczorajsze łowy ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A ja wiem co oni wam tam w Niemczech mówią żeby dzieciom robić ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
![]() nic nie bylo ![]() ![]() a naogladalam i nasluchalam sie przy 1 porodzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
6 zł ale mam też ciuszki typowo dziewczęce mam nawet 2 sukienki przygotowana jestem na każdą ewentualność a dzisiaj upolowałam takie cudo i zaraz jadę kupić i pokaże wam efekty później http://tablica.pl/oferta/zabawki-CID...tml#17770eea49
![]() |
#2487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż ma zawsze coś z samochodem - to jego oczko w głowie ![]() Raz rozczulał się nad maleńką ryską na szybie - w nocy spadł mu tynk w garażu na samochód i szybę trzeba było wymieniać, klepać i malować samochód ![]() Potem pomalował samochód i jakiś cwaniak porysował mu go na około - to wam pisałam ![]() A okno wczoraj umył tż ![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] A bo ja wiem? Jakimś śluzem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja będę lepsza i wypróbuję na psie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
cayenne ale Ci zazdroszczę takiego przystojniaka z dziurką w policzki, ojj jak mi się to podoba
![]() ![]() nadzwyczajna no widzisz jak Cię kocha Twój Tżt nie musisz chudnąć nawet, słodkie to jest takie gadanie do brzuszka można się wzruszyć ![]() asienka no to rzeczywiście nic tylko rodzić ![]() a ja nie mam jeszcze fotelika, nie przyszedł mi jeszcze wózek zamówiony w niedziele, a zamawiałam 3w1. gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() dzisiaj spałam, ale zasnęłam koło północy, miałam sen erotyczny zamiast porodu kolejnego i wyobraźcie sobie, że nawet w tym śnie zachciało mi się siku aż się obudziłam i sen się przerwał ![]() Kate czekamy na wieści z niecierpliwością! Trisdom dla Ciebie ![]() ![]() ciekawe jak tam Gianna
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.