|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Interesujące perfumy celebrytów
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- WIEM! Viva La Juicy :P
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co jest podobnego do Rush jakoś nic mi w tej chwili do głowy nie przychodzi...![]() Cytat:
ale już teraz mogę powiedzieć po wnikliwych testach nadgarstkowych, że to klon MDCh edp, trwa jakieś 5 godzin mocno wyczuwalny, później trzyma się blisko skóry i prawie w ogóle nie zmienia się podczas noszenia na razie tyle wiem
|
||
|
|
|
|
#93 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zauważyłam podobieństwa, ale w takim razie muszę się bardziej wwąchać, bo VLJ bardzo mi się podoba, ale strasznie krótko trwa, Heat był chyba trwalszy |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam VLJ, ale jest tam coś, co mi przeszkadza, no i trwałość rzeczywiście nie powala. Nie testowałam porządnie Rush, ale chyba wezmę w ciemno.
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nos to opinia. Miałam obydwa te zapachy, Rush to dla mnie słodki do bólu, krzykliwy, i syntetyczny zapach z dużą ilością wanilii, a VLJ są delikatniejsze, jak sałatka owocowa z sosem toffi ![]() Pierwsze uwielbiam, drugie są mi obojętne. edit. Myślałam że chodzi o Gucci Rush ![]() Ale Heat Rush i VLJ to i tak dwie różne bajki jak dla mnie.
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2014-02-18 o 23:37 |
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona właśnie pachnie dla mnie podobnie do Midnight Fantasy ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#98 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
O klasycznego, czerwonego na denku Heata!
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
to coś zamotałyśmy
powiem o co mi chodziło Heat Rush = sezonówki Escady, a konkretnie Taj Sunset (ble) = Midnight Fantasy BS (ble ble) ![]() Heat = nawet spoko słodziak, ale nic specjalnego ![]() przy czym żaden z nich nie przypomina mi Viva La Juicy ![]() O Gucci Rush nie myślałam, ale też nie przypomina mi żadnego wyżej wymianionego zapachu uff no to idę spać dobranoc i do jutra |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie
Mi chodziło o Heat Rush i o to, że jest podobny do VLJPoniżej wypowiedź Lexi i moja, do której się odniosłam wcześniej. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#105 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Ja bym nabyła Heat...
kolejne chciejstwo!
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nawet one wydały perfumy? Przepraszam, ale nie mogłem Do teraz mam przed oczami widok jednego z tych młodzieńców (Louis Tomlinson) debiutującego w rezerwach Doncaster Rovers http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...or-tackle.html http://www.youtube.com/watch?v=14LuK5iCq08 |
|
|
|
|
|
#109 | |||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Midnight Fantasy - owszem (choć zwykle i tak wypsikane do cna ).Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No wiedziałam, że z czymś mi się kojarzy Teraz to kupię flachon już na bank, bo Taj Sunset trwałość ma na mnie, delikatnie mówiąc, mierną , za to Heat Rush uczepił się mojego nadgarstka na kilka godzin
|
|||||
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45219143]O matko bosko kochano
![]() Nawet one wydały perfumy? Przepraszam, ale nie mogłem Do teraz mam przed oczami widok jednego z tych młodzieńców (Louis Tomlinson) debiutującego w rezerwach Doncaster Rovers http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...or-tackle.html http://www.youtube.com/watch?v=14LuK5iCq08[/QUOTE] Jesteś przeokrutny. wygląda, jakby mu się ulało... Ale jakoś jutjubowych filmików na moim telefonie jest ciut...ekhm, zaniżona, więc nie umiem stwierdzić. ![]() Dziękuję za odpowiedź. Chyba zamówię.
|
|
#112 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Właśnie testuję Rebelle Rihanny i jest moim zdaniem bardzo dobry i charakterny. Pachnie jak dumle
Przeszkadza mi tylko to, że czasami trąci od nich sztucznością. Ale mimo to - najładniejszy ze wstążkowych flakonów Rihanny.
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45219143]O matko bosko kochano
![]() Nawet one wydały perfumy? Przepraszam, ale nie mogłem Do teraz mam przed oczami widok jednego z tych młodzieńców (Louis Tomlinson) debiutującego w rezerwach Doncaster Rovers http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...or-tackle.html http://www.youtube.com/watch?v=14LuK5iCq08[/QUOTE] a wiecie, że ja nie wiem co to takiego to One Direction? Tzn coś mi się kojarzy, że jest taki boysband dla nastolatek, ale nie wiem ani jak ci chłopcy wyglądają, ani nie znam ich żadnej piosenki a że mają swoje perfumy to też pierwsze słyszę ![]() Cytat:
![]() zamów sobie, moim zdaniem warto! tym bardziej, że znów są dostępne za 40zł TUTAJ ![]() Cytat:
Przyszedł mój Nudziak a tata myślał, że to jakiś alkohol albo jeszcze nie dodali, albo cała partia poszła w kilka godzin, w co nie chce mi się wierzyć...tak że monitorujcie e-glamour jak chcecie nabyć Rogue, może się pojawią niebawem
|
||
|
|
|
|
#114 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A to mi przypomniało, że w Hebe już dostępne jest Rise Beyonce - niestety, u mnie nie było testera.
Jak Rogue będzie w przyzwoitej cenie, to bierę w ciemno teraz. A jak nie, to jeszcze pomyślę.
|
|
#115 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piłka nożna to sport dla facetów, a jego ledwo dotknął rywal i już uraz ![]() Szkoda, że się dzieciak za rugby nie zabrał, połamaliby go od razu. A wiesz jak w sieci rzuciły się fanki z groźbami na Agbonlahora Cytat:
|
||
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45232915]
I niech Cię ręka boska broni choćby wpisywać ich nazwę w wyszukiwarkę [/QUOTE]nie zamierzam wystarczy mi, że wiem który to Justin Bieber
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
A ja w tym momencie mam w swojej kolekcji 12 różnych zapachów od celebrytów i moim zdaniem najbardziej godne uwagi są perfumy z "wstążeczkowej" serii rihanny (rebelle, reb'l fleur, nude) i heat od Beyonce. Każdy z nich ma coś przyciągającego, wiem, że kiedy mi się skończą na pewno kupię kolejne flakony. Najbardziej rozczarowały mnie Live Luxe od Jennifer Lopez. Był to zupełny zakup w ciemno, zasugerowałam się dobrymi recenzjami na fragranrice. Niestety, okazało się, że na mnie LL pachnie tanim, mocno mydlanym szamponem z lekką nutą plastikowych jabłek. Porażka na całej linii
|
|
|
|
|
#118 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Rebelle jest bardzo udane.
Napisałam na fejsie e-glamour z pytaniem co z tym Rogue, może odpiszą.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-02-20 o 12:20 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Ciekawe co odpiszą... Możliwe, że mieli jakiś mały rzut i wszystko rozeszło się od ręki
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Na mnie najtrwalsze są reb'l fleur (potrafią się trzymać caaały dzień), potem rebelle (do 6 godzin), a na końcu nude (ok. 3 godziny).
Teraz jestem bardzo ciekawa Rogue, chociaż na początku zniechęciła mnie bazylia w nutach zapachowych. Ale liczę na to, że jakimś cudem nie będzie jej u mnie czuć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Nie wiem co jest podobnego do Rush
jakoś nic mi w tej chwili do głowy nie przychodzi...

nie zauważyłam podobieństwa, ale w takim razie muszę się bardziej wwąchać, bo VLJ bardzo mi się podoba, ale strasznie krótko trwa, Heat był chyba trwalszy 
a ona właśnie pachnie dla mnie podobnie do Midnight Fantasy

Moja mama też się krzywi na moje perfumy - głównie słodziaki
kolejne chciejstwo!

w tym miesiącu kupuje sobie męskie Burberry London w kubraczku(tzn. chyba, jutro robię ostateczny test) i Teżetowi Zippo klasyczne na urodziny, a od niego mam Maroussię dostać. Teraz żeście mnie skusiły piątym elementem Nike(warto?), Unforgettable Aguilery, Ditą Von Teese, klasyczną Naomi i Queen Latifah. I pewnie jeszcze czymś. A poza tym jeszcze co najmniej 10 innych chciejstw.