|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() ![]() Niezły agent. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4082 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
nie ma slonca, bosz jak ponuuro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak super ubrany! Fewcia - jak u Was? co z Blanka? Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45216957]cudny jest ![]() A ja od września dostaję pierwszaki i to 6latki ![]() ![]() fajnie! pierwszy raz bedziesz miec takie maluchy? bedziesz ich ciagnac do 3 tylko czy do 6? ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
IWFKA.... pomarańcz na pół-ostrożnie wybierasz miąższ,żeby dziurki nie zrobić...zalewasz galaretką, ja dodałam jeszcze pokrojone winogrona i ananasa..Jak zastygnie kroisz na cząstki w zależności od wielkości pomarańcza...powiem Wam że efekt na stole-SUPER!
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja np nie chce schudnąć, kilogramowo jestem ok, tylko brzuch aaaaaa, jak go zlikwidować??? Cytat:
Jak w takich warunkach gotowac pod jakąś dietę????? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
Amelcia wygrzebała z ciuszków swoją tunikę i próbuje wcisnąć ją na głowę, krzycząc " ja chciem" - no cóż pogoda nie ta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podgrzewacz fajna sprawa bo nawet jak gdzies jedziemy to w samochodzie obiadek moge przygrzać. Płaciłam 40 zeta. Black jak to zrobiłaś że w temp pokojwej pije. Moja musi mieć ciepłe inaczej nie tknie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Debrah przy tobie Amelka wyrośnie na mądrą i tolerancyjną dziewczynkę, a co do uciekania na spacerach, myśle że od początku przyzwyczajona do Twoich ograniczeń nie będzie wystawiać Was na próbę ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Dziękujemy ![]()
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
hello,
wczoraj uciekłam z powodu nastroju ale wieczorem to już wogole rodzina mnie dobiła ![]() Cytat:
ja do dzis nie ogatniam przygotowania butelki z mm, w nocy chlapałam wodą albo rozsypywałąm mleko,teraz mały mleko je nad ranem więc faktycznie byłby to dla mnie zbędny wydatek mi się to bardzo podoba, jest wygodne i myślę,że mozna to porównać do robienia kawy- dla jednego ekspres to rzecz zbędna bo kawę można wodą zalać i gotowe a inny woli nacisnąć tylko guzieczek ![]() ja bym brała Biedna Blaneczka, Fewcia ściskaj małą ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- acha zapomniałąm dodać moj Leo to dziś mały głodomorek zjadł z rana butle, porwał ze stoły sernik domowej roboty i zjadł dwa kawałki ![]() właśnie w tesco jest humana w końcu ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-19 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od poeniedziałku mojego dziecia jakas niemoc ogarnia. Myślałam że ma to związek w poniedziałek z chodzonym spaceriem, zmęczenie i wrażenia i dlatego się o 18 w wózku pokłada, ale....wczoraj po drzemce przedpopołudniowej robiła to samo, i wieczorem to samo, a na nóżkach byłyśmy dosłownie chwilkę, dzisiaj całe rano tak samo się pokłada. Gorączki nie ma, normalnie "gada" krzyczy itp???? Nie wiem o co kaman. Wczoraj uczepiona mojej nogi mamrocze "momo, momo" ![]() Noc kiepska, pobudki, jęczenie, pierdzioszki, jedzenie już o 23, potem o 3 herbatka, potem o 5 znowu mleko ( nie pamiętam kiedy ostatnio jadła dwa razy w nocy),ale teraz już ok. ![]()
![]() |
#4089 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() U nas znów dziś pobudka o 6.00 ale wzięłam ją do nas i spała do 7.00 - na mojej klacie ![]() U nas dziś zimno i pochmurno. Coraz częściej myślę o pracy i coraz bardziej się boję powrotu. Nie chcę zostawić mojej Daruni ![]() Na pocieszenie zaraz sobie zjem lody z bitą śmitaną ![]() Ciąg dalszy wczorajszego nadrabiania ![]() neti, super fotki z roczku ![]() ![]() ![]() Ewik,zdrówka dla Domci Ewulka, tulę Cię mocno!! ![]() punamama, ja zgadzam się z dziewczynami. Zawsze mam gotową przegotowaną chłodną wodę. Dolewam tylko gorącej, wsypuję mleczko i gotowe ![]() ellmi, ale Fifi pięknie drepta ![]() ![]() fajny ten Twój Tż ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45216957] uff, ulżyło, prawda? ![]() [/QUOTE] I to bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daria na razie potrafi pokazać gdzie ma nosek i gdzie my mamy. Uczę ją też oczka, usta ale myli jej się ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-19 o 09:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
MARSI...o jakich jogurcikach humany mówisz???
my dajemy np. tylko kaszki bezmleczne i to te wielozbożowe ze względu na zaparcia...mały ich wybór w sklepach. Super jest np. kaszka z Lipą Nestle-mały śpi dużo lepiej po niej..kurde ale droga....szkoda że BD nie ma bezmlecznych u nas...są tańsze ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-02-19 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pogrubionego to zgadzam sie ![]() ![]() silver super wiesci ![]() ![]() ![]() elllmi Jaki on jest cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() misiael ![]() ![]() ![]() ![]() fewciu bardzo mi przykro z powodu rodziny Tzta ![]() ![]() Debrah Amelka jest bardzo slodka ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, u nas nocka - tragedia. Lili obudzila sie przed 2 i zasnela dopiero o 5. Pobudka na dobre przed 9. Masakra ![]() Ps. brawa dla wszystkich cwiczacych dziewczyn ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-19 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
Był u nas w poniedziałek wypadek w pracy: na prasie urwało przyrząd, przebił osłonę poliwęglanową i ta osłona poraniła dwóch pracowników. Afera międzynarodowa; już Kanadyjczycy z EHS do nas lecą na dochodzenie. A uszkodzony przyrząd trafił przed chwilą do mojego lab i mamy do 13 powiedzieć: „jak to się stało”.
Zamieszanie przeokropne,wszyscy gdzieś latają, kierowniczka z dyrektorem pojechali gdzieś za maisto do jakiegos lab bo u nas wszystkiego nie da sie zrobić...masakara
#4093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Siadlam kolo Yae na podlodze, gardlo mnie boli i glos trace, to bawimy sie po cichu a ta kleklnela przede mna, polozyla glowe na moich kolanach i... usnela!! Takiego czegos u nas jeszcze nie bylo, w szoku jestem i wzruszona |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
MENEQ....cały czas....coś go cały czas zatwardza...mimo że dostaje wciąż syrop na zaparcia...już nie wiem co mu dawac...ja uważam że to problem może być wewn...może coś z jelitami??? nie wiem już sama...dzwoniłam własnie do gastro- bo mamy skierowanie..w CZD..na czerwiec!!!dzwonie dalej....a w innych miejscach terminy na wrzesień!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |||
Zakorzenienie
|
Daria zasnęła. Ciekawe czy pośpi dłużej niż 30 min
![]() Cytat:
Myślisz że powinnam dłuższe przerwy robić między drzemkami?? Męczy mnie to że ona śpi tylko po 30 min ![]() ale może ten typ tak ma?? ![]() Dziś obudziła się o 6.00 i potem pospała z nami jeszcze do 7. Normalnie bym ją położyła o 10.00 a trochę ją przetrzymałam i teraz zasnęła dopiero. Ciekawe czy to coś da... Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj Darię posadziłam na nocnik żeby siku zrobiła. Posiedziała 3 min , patrzę a tam kupka ![]() ![]() Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-19 o 10:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czesto sie wyproznia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Mit, zeby rzeczywiscie zatwardzilo, to musialby na okroglo jesc tylko te trzy rzeczy. W normalnych ilosciach, nie wplywa na kupke. Yae mniej wiecej je marchew dwa razy dziennie, ryz raz i banana co drugi dzien. Nie ma problemow z zaparciami Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-02-19 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Lurker ;)
|
Hejo, pierwszy raz mamy chorutka
![]()
#4100 |
Zakorzenienie
|
no właśnie..męczył się w sobotę i szły same małe bobki..w niedzielę to już go bolało i płakusiał..dałam czopek przed snem...jak wstał znów jednej bobek..potem drugi i na wieczór w końcu normalne dwie kupy...w poniedziałek normalna kupa...wczoraj nic..dziś na razie też ....i tak w koło MAcieju....
Iwfka...ja doskonale wiem co zatwardza....a co rozluźnia...i uwierz że u nas nic nie działa...Antoś nigdy nie jadł ryżu ani banana...je kaszki wielozbożowe..kanapki z ciemnym pełnoziarnistym chlebkiem..uwielbia kiszeniaka...co dwa dni wypija 2 butelki kompotu z suszonej sliwki dodaje mu też sok z surowego buraka......codziennie pije ponad 0,5 l picia...i NIC...i wciąż kupa co 2-3 dni...
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Nogi mi scierply, bo siedzialam na pietach; zmienilam pozycje, Yae sie przebudzila i za mna. Teraz spi tak. Co jakis czas tylko jej nogi sie uginajaImageUploadedByWizaz Forum1392806247.361894.jpg
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może spróbuję jej robić jedną drzemkę w ciągu dnia. Może wtedy dłużej pośpi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fewciu, wpis na blogu ![]() ![]()
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
neti powiedz jeszcze, jak duzo Antonio sie rusza
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci jeszcze, ze jak wydluzylam czas do pierwszej drzemki, to Yae zaczela rano dluzej spac |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
No i obudziła się... a zasnęła 11.10...
![]()
#4110 |
Zakorzenienie
|
Nie uda sie Darii tuz po przebudzeniu uspic na nowo?
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Jaka byla? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.