Drogerie Hebe - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 16:57   #4381
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Dot.: Drogerie Hebe

Hebe mają fajne kosmetyki, ale przeraża mnie obsługa. Ja lubię w sklepie dobrze się rozejrzeć, w spokoju wybrać. A dzisiaj ledwo skierowałam się do szafy po błyszczyk, a Pani do mnie "Witamy w Hebe. Czy mogę Pani pomóc?" Ja żeby ją zbyć mówię "Nie, dziękuję, już mam upatrzony produkt". Pochylam się nad błyszczykami, a ona do mnie "Czy szuka Pani błyszczyka?", ja szybko chwyciłam błyszczyk, chociaż miałam ochotę postać tam trochę i powybierać, ale Pani była tak natarczywa, że odeszła mi ochota na cokolwiek. Ona do mnie "Och, też go używam, jest bardzo dobry". Podziękowałam i poszłam...prosto do kasy, chociaż w planach miałąm jeszcze inne zakupy, ale je mogłam zrobić w rossmanie, więc tam poszłam, bo przynajmniej w spokoju mogłam obejrzeć asortyment.

Wydaje mi się, że jeżeli ktoś mówi "Nie, dziękuję", to powinno się odpuścić. Wybieranie czegokolwiek nie jest komfortowe, jeżeli nad głową stoi Ci ekspedientka i gdy tylko weźmiesz coś do ręki mówi "Szuka Pani podkładu/pudru/błyszczyka, mogę coś doradzić". Ja szybko wzięłam błyszczyk i się zawinęłam, ale gdybym stała tam dłużej, to zapewne zaczęłaby mnie zarzucać błyszczykami. Ja tam zawsze chodzę z jasno sprecyzowanym celem do sklepu i nie potrzebuję pomocy, a nawet gdybym nie wiedziała co chcę, to sugestie ekspedientek dzieliłabym przez pięć. Wiadomo, że muszą polecać i opychać konkretne produkty.

I te irytujące "Witamy w Hebe". Wchodzę do sklepu, a ochroniarz "Witamy w Hebe", zatrzymuję się przy szafie, a ekspedientka "Witamy w Hebe", idę do kasy, a kasjerka "Witamy w Hebe". Jak dla mnie to ta ich polityka włażenia w tyłek klientom jest okropna.
Stary 2014-02-18, 17:25   #4382
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Hebe mają fajne kosmetyki, ale przeraża mnie obsługa. Ja lubię w sklepie dobrze się rozejrzeć, w spokoju wybrać. A dzisiaj ledwo skierowałam się do szafy po błyszczyk, a Pani do mnie "Witamy w Hebe. Czy mogę Pani pomóc?" Ja żeby ją zbyć mówię "Nie, dziękuję, już mam upatrzony produkt". Pochylam się nad błyszczykami, a ona do mnie "Czy szuka Pani błyszczyka?", ja szybko chwyciłam błyszczyk, chociaż miałam ochotę postać tam trochę i powybierać, ale Pani była tak natarczywa, że odeszła mi ochota na cokolwiek. Ona do mnie "Och, też go używam, jest bardzo dobry". Podziękowałam i poszłam...prosto do kasy, chociaż w planach miałąm jeszcze inne zakupy, ale je mogłam zrobić w rossmanie, więc tam poszłam, bo przynajmniej w spokoju mogłam obejrzeć asortyment.

Wydaje mi się, że jeżeli ktoś mówi "Nie, dziękuję", to powinno się odpuścić. Wybieranie czegokolwiek nie jest komfortowe, jeżeli nad głową stoi Ci ekspedientka i gdy tylko weźmiesz coś do ręki mówi "Szuka Pani podkładu/pudru/błyszczyka, mogę coś doradzić". Ja szybko wzięłam błyszczyk i się zawinęłam, ale gdybym stała tam dłużej, to zapewne zaczęłaby mnie zarzucać błyszczykami. Ja tam zawsze chodzę z jasno sprecyzowanym celem do sklepu i nie potrzebuję pomocy, a nawet gdybym nie wiedziała co chcę, to sugestie ekspedientek dzieliłabym przez pięć. Wiadomo, że muszą polecać i opychać konkretne produkty.

I te irytujące "Witamy w Hebe". Wchodzę do sklepu, a ochroniarz "Witamy w Hebe", zatrzymuję się przy szafie, a ekspedientka "Witamy w Hebe", idę do kasy, a kasjerka "Witamy w Hebe". Jak dla mnie to ta ich polityka włażenia w tyłek klientom jest okropna.
Chodzę do różnych Hebe, może to przypadek, ale zawsze słyszę tylko jedno "Witamy w Hebe" - od ochroniarza Dla mnie jest to mega miłe, jeden z plusów zakupów w tej drogerii

Może wkurzyłabym się, gdyby obskoczyło mnie kilka ekspedientek na raz, a tak, nic mi się nie stanie, jeśli powiem "nie, dziękuję", a potem trochę się pouśmiecham i pokiwam głową. Zachowanie Twojej ekspedientki "od błyszczyka" raczej by mnie rozśmieszyło, a nie spłoszyło Generalnie ja w drogerii realizuję swoje plany zakupowe, a ekspedientki robią swoje, czasami z tej pomocy skorzystam, czasami nie, wiadomo Ale żeby z powodu takiej sytuacji od razu uciekać, jeśli mam w planach większe zakupy czy rozejrzenie się po asortymencie - nigdy

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:31   #4383
oriane
Rozeznanie

Wiem, że to jest denerwujące, ale założe się na milion %, że je to dobija bardziej niż klientów. Kto by chciał tak gadać jak nakręcony? Nikt. A pewnie jak nie będą super pomocne to zaraz dostaną burę, albo im podziękują. Pracowałam w handlu i wiem jak to jest, jak szefostwo wymyśla, a pracownik na 1 linii robi z siebie głupka. Dlatego mimo że też wolę robić zakupy w spokoju, mam dla nich trochę zrozumienia i grzecznie odmawiam.
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:38   #4384
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Chodzę do różnych Hebe, może to przypadek, ale zawsze słyszę tylko jedno "Witamy w Hebe" - od ochroniarza Dla mnie jest to mega miłe, jeden z plusów zakupów w tej drogerii

Może wkurzyłabym się, gdyby obskoczyło mnie kilka ekspedientek na raz, a tak, nic mi się nie stanie, jeśli powiem "nie, dziękuję", a potem trochę się pouśmiecham i pokiwam głową. Zachowanie Twojej ekspedientki "od błyszczyka" raczej by mnie rozśmieszyło, a nie spłoszyło Generalnie ja w drogerii realizuję swoje plany zakupowe, a ekspedientki robią swoje, czasami z tej pomocy skorzystam, czasami nie, wiadomo Ale żeby z powodu takiej sytuacji od razu uciekać, jeśli mam w planach większe zakupy czy rozejrzenie się po asortymencie - nigdy
Byłam jedyną osobą w sklepie, więc stanowiłam obiekt, na którym skupiały się wszystkie propozycje tej Pani. Generalnie, wolę robić zakupy w spokoju, bez latania mi koło tyłka, oferowania produktów, gdyż zazwyczaj sama najlepiej wiem czego chcę. W Hebe kupiłam tylko to, czego nie było w Rossmanie. A jeśli mam do wyboru możliwość swobodnych zakupów w Ross kontra Hebe i natarczywą Panią, która nie odchodzi ode mnie na krok, to wolę Rossmana. Nie muszę przecież wysłuchiwać "rad" ekspedientek jeśli ich nie poytrzebuję i nie mam na nie ochoty

ALe dużo zależy od ekspedientki. Część odpuszcza po usłyszeniu "Nie, dziękuję", a niektóre są bardzo natarczywe.

I te "Witamy w Hebe" za każdym razem słyszę trzykrotnie. Może zależy to od kierowników w sklepie i tego czego wymagają.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Wiem, że to jest denerwujące, ale założe się na milion %, że je to dobija bardziej niż klientów. Kto by chciał tak gadać jak nakręcony? Nikt. A pewnie jak nie będą super pomocne to zaraz dostaną burę, albo im podziękują. Pracowałam w handlu i wiem jak to jest, jak szefostwo wymyśla, a pracownik na 1 linii robi z siebie głupka. Dlatego mimo że też wolę robić zakupy w spokoju, mam dla nich trochę zrozumienia i grzecznie odmawiam.
Tak, ja je wręcz podziwiam, że robia to z takim zapałem. I wyobrażam sobie jak muszą głupio się czuć. Miałam nieprzyjemność przez moment pracować w miejscu, gdzie atakowanie klienta było przymusem. Ja też zawsze uśmiecham się do tych Pań i grzecznie dziękuję, ale dzisiaj to nie działało. Pani atakowała mnie jak natrętna mucha.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Jest tu ktoś, albo znacie kogokolwiek kto lubi być napastowany przez ekspedientów? Nie rozumiem tej mody na atakowanie klienta, w Polsce się to nie sprawdza. Nie znam nikogo, kto lubi taką formę "dbania o klienta".

Super jest jeśli ktoś Ci doradzi, ale pod warunkiem, że sam tego chcesz, a nie że ktoś Ci to narzuca.
Stary 2014-02-18, 18:51   #4385
tuRmaNIA
Zakorzenienie

W Hebe natarczywość a w Naturze tumiwisizm
Mnie się strasznie nie podoba to "Witamy w Hebe"
Czemu to ma służyć? Przecież wiem do jakiego sklepu wchodzę...
No chyba tylko po to, żeby każdy klient wiedział, że Wielki Brat jest i patrzy w monitoring
Pierwszy raz odwiedzając Hebe się wystraszyłam a następnie zdziwiłam...
Później już tylko współczułam ochroniarzowi, że za każdym razem jak ktoś wchodził musiał odklepywać formułkę.

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:09   #4386
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
W Hebe natarczywość a w Naturze tumiwisizm
Mnie się strasznie nie podoba to "Witamy w Hebe"
Czemu to ma służyć? Przecież wiem do jakiego sklepu wchodzę...
No chyba tylko po to, żeby każdy klient wiedział, że Wielki Brat jest i patrzy w monitoring
Pierwszy raz odwiedzając Hebe się wystraszyłam a następnie zdziwiłam...
Później już tylko współczułam ochroniarzowi, że za każdym razem jak ktoś wchodził musiał odklepywać formułkę.
Biedni są Ci ochroniarze :p Ja im współczuję tej regułki, pewnie po nocach im się śni Jakby zwykłe Dzień dobry nie wystarczyło... Wydaje mi się, że byłoby kulturalniejsze.
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:18   #4387
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

u mnie mówią "dzień dobry"

a no to fakt, z tą inną buteleczką się zgadzam. a od siebie polecam Sally Hansen
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:38   #4388
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arbuziak Pokaż wiadomość
Biedni są Ci ochroniarze :p Ja im współczuję tej regułki, pewnie po nocach im się śni Jakby zwykłe Dzień dobry nie wystarczyło... Wydaje mi się, że byłoby kulturalniejsze.
No właśnie, dzień dobry brzmi naturalnie, miło, a Witamy w Hebe..co to ma być? Przecież wiem, że nie jestem w Rossmanie czy Douglasie.
Stary 2014-02-18, 23:12   #4389
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie, dzień dobry brzmi naturalnie, miło, a Witamy w Hebe..co to ma być? Przecież wiem, że nie jestem w Rossmanie czy Douglasie.
Podkreślenie marki tak by zapadła w pamięci konsumenta. Zapewnienie poczucia indywidualnego podejścia do klienta i pomocności. Zwykły chwyt marketingowy
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 23:21   #4390
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;45218019]Podkreślenie marki tak by zapadła w pamięci konsumenta. Zapewnienie poczucia indywidualnego podejścia do klienta i pomocności. Zwykły chwyt marketingowy[/QUOTE]

Nie wiem kto im te chwyty wymyśla, bo raczej się z nich śmiejemy, niż się nimi ekscytujemy.
Stary 2014-02-18, 23:40   #4391
summerisgone
Zakorzenienie

To nie jest takie głupie. Może i wizażanki wiedzą gdzie wchodzą ale np. moja mama chodzi po galerii i jak widzi kosmetyki przez szyby to wstępuje, nawet nie patrząc gdzie.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 23:58   #4392
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Może to głupie pytanie, ale jak nakładasz ten olejek? Szczoteczką z tuszu? Nie szczypią Cię później oczy?
Umytą szczoteczką od tuszu z "włosiem" przeczsuje brwi i rzęsy,nic nei piecze,ale jak kiedys nakładałam palcem to mozna przesadzic i łzawić wtedy

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 06:42   #4393
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

i nie polecam robić tego mając na oku soczewki
Stary 2014-02-19, 10:00   #4394
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Co do top coatów, kiedyś byłam wierna Inglot też z piepetką właśnie, lakiery wysychały szybciej na paznokciach, aplikacja szybka i wygodna. Potem skusiłam się właśnie w Hebe na Nail Tek, również pipeta. Ostatnio jednak kupiłam Kinetics, Kwik Kote, i pomimo iż ma pędzelek, którego się wystrzegałam, podbił moje serce, paznokcie są bardzo nabłyszczone i wysychają w oka mgnieniu, o wiele szybciej niż po Nail Tek, a i lakier na paznokciach nie odpryskuje tak szybko. Koszt 16,99zł, wykupiłam ostatnie 2 sztuki w moim Hebe, ale widziałam około 6 szt w krakowskiej Bonarce, oby zostało jeszcze ich kilka do momentu kiedy będę robić kolejny zapas.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:11   #4395
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Co do top coatów, kiedyś byłam wierna Inglot też z piepetką właśnie, lakiery wysychały szybciej na paznokciach, aplikacja szybka i wygodna. Potem skusiłam się właśnie w Hebe na Nail Tek, również pipeta. Ostatnio jednak kupiłam Kinetics, Kwik Kote, i pomimo iż ma pędzelek, którego się wystrzegałam, podbił moje serce, paznokcie są bardzo nabłyszczone i wysychają w oka mgnieniu, o wiele szybciej niż po Nail Tek, a i lakier na paznokciach nie odpryskuje tak szybko. Koszt 16,99zł, wykupiłam ostatnie 2 sztuki w moim Hebe, ale widziałam około 6 szt w krakowskiej Bonarce, oby zostało jeszcze ich kilka do momentu kiedy będę robić kolejny zapas.
to ja tak miałam z Sally Hansen Insta-Dri, też z pędzelkiem. Wcześniej tylko kropelki, Inglot, spray z Avonu przelewałam tez do tej buteleczki po inglocie, wysychały szybciej ale bez szału. Przy insta-dri faktycznie wysychają w oka mgnieniu

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:13   #4396
wskazówka
Zakorzenienie

Byłam wczoraj w jednym hebe, ale w szafie essence pustki Pójdę dzisiaj do innych i rozejrzę się co jest i na coś sie zdecyduję. Zależy mi nabłyszczeniu lakieru.

Tyle propozcyji, że teraz to juz mam mętlik w głowie, który produkt kupić. A ten sally hansen nabłyszcza?

Edytowane przez wskazówka
Czas edycji: 2014-02-19 o 10:17
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:49   #4397
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Tyle propozcyji, że teraz to juz mam mętlik w głowie, który produkt kupić. A ten sally hansen nabłyszcza?
Nabłyszcza Właśnie patrzę na paznokcie malowane w piątek które już są do zmycia bo pojawiły mi się odpryski i nadal błyszczą jak świeżo pomalowane.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:12   #4398
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
to ja tak miałam z Sally Hansen Insta-Dri, też z pędzelkiem. Wcześniej tylko kropelki, Inglot, spray z Avonu przelewałam tez do tej buteleczki po inglocie, wysychały szybciej ale bez szału. Przy insta-dri faktycznie wysychają w oka mgnieniu
Kiedyś mi się wydawało że kropelki najlepsze, bo lekkie, nie mażą lakieru, wygodne i szybkie, a tu zaskoczenie, bo okazuje się że się myliłam

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:13   #4399
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Jest tu ktoś, albo znacie kogokolwiek kto lubi być napastowany przez ekspedientów?
Ja, zdecydowanie wolę to od Rośka, w którym chodzą za człowiekiem i bez słowa groźnie patrzą mu na ręce. Zawsze w tym sklepie czuję się jakby mnie uważano za złodziejkę, jak już ktoś ma mnie molestować, to wolę jak robi to w taki sposób, jak w Hebe.
Stary 2014-02-19, 11:27   #4400
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja, zdecydowanie wolę to od Rośka, w którym chodzą za człowiekiem i bez słowa groźnie patrzą mu na ręce. Zawsze w tym sklepie czuję się jakby mnie uważano za złodziejkę, jak już ktoś ma mnie molestować, to wolę jak robi to w taki sposób, jak w Hebe.
Tam maja jakas dobra kase od zlapanego zlodzieja;-)

Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:53   #4401
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
i nie polecam robić tego mając na oku soczewki
Dokładnie, może sobie zatłuścić

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:10   #4402
razdwapiec
Zakorzenienie

Nowa gazetka.
Stary 2014-02-19, 12:29   #4403
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

tak jak wyżej - sally hassen nabłyszcza, tylko jednak trzeba chwilkę poczekać przed nałożeniem bo można sobie rozmazać lakier, ale to na prawdę tylko chwilkę to ten Kwik Kote jest w hebe? myślałam, że tylko przez internet.
Stary 2014-02-19, 12:40   #4404
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez razdwapiec Pokaż wiadomość
J. Del Poso?

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:08   #4405
oriane
Rozeznanie

Po prostu w rossmannie nie ma bramek tylko atrapy i kradną na potęgę. Potem jak nie ma wyników to zwalniają pracowników. Wynoszenie perfum, kolorówki i kremów do twarzy jest nagminne.

Edytowane przez oriane
Czas edycji: 2014-02-19 o 19:47
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 14:41   #4406
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Uważajcie na ochroniarzy, zwłaszcza takich co siedzą na karku, bo wiem o sytuacjach, gdzie sami podkładają klientkom rzeczy
Właśnie po to by poprawić wyniki

Stary 2014-02-19, 14:59   #4407
shonyen
Zakorzenienie

Cytat:
Uważajcie na ochroniarzy, zwłaszcza takich co siedzą na karku, bo wiem o sytuacjach, gdzie sami podkładają klientkom rzeczy
shonyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 15:51   #4408
Rysia Siarzewska
Raczkowanie

Cytat:
W takie teorie nie wierzę są w ross chyba jakieś kamery

Jeśli chodzi o obsługę to wolę zdecydowanie Hebe od Rossa i Natury.
W R. ochroniarz chodzi za człowiekiem krok w krok i patrzy na ręce, w naturze też dziwnie patrzą na człowieka, dodatkowo ekspedientki nie są zbyt kompetentne, nie wiedzą co mają w sklepie, słabo znają asortyment itd.
W Hebe raz zdarzyła mi się sytuacja gdzie 3 czy 4 ekspedientki pytały czy czegoś potrzebuję, jak tylko wchodziłam w nową alejkę hebianka jak z pod ziemi wyrastała na mojej drodze i może pomóc? jedna wystraszyła mnie pod szafą z kolorówką gdy schylałam się po balsam do ust
Rysia Siarzewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:19   #4409
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rysia Siarzewska Pokaż wiadomość
W takie teorie nie wierzę są w ross chyba jakieś kamery

Jeśli chodzi o obsługę to wolę zdecydowanie Hebe od Rossa i Natury.
W R. ochroniarz chodzi za człowiekiem krok w krok i patrzy na ręce, w naturze też dziwnie patrzą na człowieka, dodatkowo ekspedientki nie są zbyt kompetentne, nie wiedzą co mają w sklepie, słabo znają asortyment itd.
W Hebe raz zdarzyła mi się sytuacja gdzie 3 czy 4 ekspedientki pytały czy czegoś potrzebuję, jak tylko wchodziłam w nową alejkę hebianka jak z pod ziemi wyrastała na mojej drodze i może pomóc? jedna wystraszyła mnie pod szafą z kolorówką gdy schylałam się po balsam do ust
Możesz nie wierzyć, ale znajomy funkcjonariusz przestrzegł mnie przed tym procederem
Owszem kamery są i dobrze, że są, bo wtedy można udowodnić, że nie ma się kradzieży na sumieniu!

Edytowane przez tuRmaNIA
Czas edycji: 2014-02-19 o 17:23
Stary 2014-02-19, 19:16   #4410
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
tak jak wyżej - sally hassen nabłyszcza, tylko jednak trzeba chwilkę poczekać przed nałożeniem bo można sobie rozmazać lakier, ale to na prawdę tylko chwilkę to ten Kwik Kote jest w hebe? myślałam, że tylko przez internet.
Kwik Kote jest w hebe po 16,99zł (15ml).

Dzisiaj byłam w 3-ch hebe, w żadnym z nich nie było nawet jednej sztuki tego wysuszacza z essence. Ostatecznie się zdenerwowałam i nic nie kupiłam.
Sally Hasen po 20zł (13,3ml). Ostatecznie chyba zakupię na allegro 75ml/20zł. Ostatnio w salonie takim mi nakraplała pani na lakier. Ale niestety na butelce nie było żadnej nazwy
Ah no i nie wiedzieć czemu użyła base coat jako top coat (milky base coat, Akademia Paznokcia), ale nie spotkałam się wcześniej z produktem tej marki.

Edytowane przez wskazówka
Czas edycji: 2014-02-19 o 19:19
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości