|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 | |
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bożenoooo ciężka......... nie mam mocy do Was kompletnie jedna tak, druga tak, trzecia śmak ![]() poddaję się i każdy paznokieć zrobię inaczej, może wtedy będzie spokój ![]() ![]() nie będzie żadnych ekstra migdałów, będą jaja i tyle a jak sie nie podoba to nie paczeć !!! o!
![]() |
#1895 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Noś co chcesz, przecież to Twoje paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() A w sumie to dlaczego zmieniłaś kształt? Na taki nijaki trochę wg mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spiłowałam, bo Marudy pisały, że za długie, że bez kształtu, to są jajka oj nie jesteś na bieżąco nie jesteś ![]() jak dla mnie nie ma tragedii ![]()
![]() |
#1897 |
Oby do wiosny
|
Tragedii nie, ale masz długa i smukła płytkę. Gdy zapuszczasz je tak mocno gubią się proporcje (tak jak mi gdy Anula zwróciła uwagę z maluchem) i wyglądaja wtedy ciut groteskowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie jajka tylko krótkie ![]() ![]() Oświeć mnie! No tragedii nie ma, ale nie lepiej mieć coś więcej niż "nie ma tragedii"? ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2014-02-19 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Oby do wiosny
|
O tak. Dokładnie się zgadzam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakbyś czytała ![]() a może nie zatęsknię ? cholera mnie tam wie ![]()
![]() |
#1901 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czad! Śliczny kształt, Mgiełciu. Taki równy i bardzo estetyczny ![]() Dziękuję ![]() Pazurki aktualnie troszkę odrośnięte, pokażę niedługo ![]() Cytat:
![]() ![]() Przed następnym malowaniem zastosuję godzinne mieszanie, a potem jeszcze warstwa gąbką, jak to Han zrobiła z CaSem i drobinki mają być! ![]() Cytat:
![]() Zapasik. Malutki ![]() Top CC (z zestawów z TKMaxx, ale bezbarwny jest też w stałej ofercie i nazywa się Clear Club) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45214701]Łaaaał Twoje perfekcyjne paznokcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1902 | |||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Jessssu ile spamu ![]() ![]() ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4520448 5] Taka spryciula. Ja mam w mietle LPG zamontowane... niby mówią, że na gazie to co najwyżej gotować można, ale wiesz... tanio jest. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pazurki cuuuudne ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571] Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() [/QUOTE] Śliczne pazurki ![]() ![]() Grzeszysz kobieto ![]() Cytat:
![]() Zwykłe lakiery z CC maja tez fajną trwałość ale brokaty i holo u mnie raczej niebałdzo ![]() O to to to to ![]() Cdn....
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O to to to dołączam do lania ![]() ![]() Widziałam na FB Wiosna Panie sierżancie ![]() ![]() Piękne i tak są ![]() ![]() Yen ucięło mi Cię, polajkowałam już na FB ![]() Ślicznie ![]() ![]() ![]() A do mnie przyszły dzieci
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |||
Zakorzenienie
|
Przemiło mi
![]() ![]() Mam tylko RS ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czuj się nieprzyzwoicie wycałowana ![]() Cytat:
![]() Odpowiedź w poprzednim poście, to CC ![]() Nie marudałam, ale chętnie popatrzę ![]() Nie wiedzę w nich nic do zmiany. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4521964 2]Hm, bardzo dobrze że jeszcze Ty o nim wspomniałaś... bo chyba jednak się do niego przekonam. Im więcej zdjęć oglądam, tym mniejszą mam pewność jaki on ma właściwie kolor. ![]() ![]() To bardziej jak Catrisowa Marilyn wygląda ![]() Ale nie byłabym sobą jakbym się nie sprzeciwiła ![]() Nie mogę się zgodzić, że baza jest czarna. Jak się przyglądam na butelkę, tam gdzie widać zużycie lakieru, albo jak rozmażę odrobinkę na szkiełku i pod światło ją - to widać, że to taki ciemny atramentowy kolor... wiesz o co mi chodzi? Cienka warstewka spływająca po szkle pokazuje to wyraźnie, ale już oczywiście na paznokciach tego nie widać ![]() Jak chcesz, możesz obadać na żywo - mam go na paznokciach ![]() ![]() Zgadzam się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Twoje ludowe wariacje na paznokciach to coś, co mnie zachwyca za każdym razem ![]()
![]() |
#1905 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() To nudziak blady czy biel? Bo tu tak biało... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Boję się tylko, że jak teraz mi coś urwie to będę go chciała już natychmiast, a w sumie nie miałam w planach na ten miesiąc. Ech... Ech... a w ogóle to gdzie zdjęcie wobec tego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzię-ku-ję! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ehh, szczezre to nie widzę zbyt wielkiej różnicy ![]() Ale tak ogólnie muszę się zgodzić z Dmką, Śniegową. Nie chodzi o to piłowanie teraz, tylko tak ogólnie w ostatnim dłuższym czasie, gdzie się podziały Twoje ostre czubeczki? ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4521964 2] Aniu pazurki i lakier urywają wszystko. ![]() Ale nie byłabym sobą jakbym się nie sprzeciwiła ![]() Nie mogę się zgodzić, że baza jest czarna. Jak się przyglądam na butelkę, tam gdzie widać zużycie lakieru, albo jak rozmażę odrobinkę na szkiełku i pod światło ją - to widać, że to taki ciemny atramentowy kolor... wiesz o co mi chodzi? Cienka warstewka spływająca po szkle pokazuje to wyraźnie, ale już oczywiście na paznokciach tego nie widać ![]() Bosz... tylko po co ja to piszę? ![]() No dosłownie sztuka dla sztuki, jakby kogoś to obchodziło ![]() dzięki ![]() ![]() jak to po co piszesz? mnie to obchodzi i ja lubię takie szukanie dziury w całym ![]() to mówisz, że to nie czerń... powiem Ci że mam problem z określeniem tego koloru, wiadome to nie jest taka czerń jak Wibo ![]() ![]() ![]() ![]() dziwak z niego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oooo ![]() chyba ogólnie podpiłowałaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale Ty chyba top dawałaś nie? ja nie mieszałam, bo nie wiedziałam o tym jeszcze ![]() ![]() ![]() kurcze wczoraj wiosna była na całego, a dziś już pochmurniej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze chyba jedną flaszkę a wysycha szybko? Aga śliczne dzieci Anula czubeczki się łamały i dlatego ich nie ma i pewnie nie będzie, przeszkadzały w pracy.
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2014-02-19 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Ale dosłownie odrobinę. jedno machnięcie tu dwa tam. Super. To dobrze, ze go spiłowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4522260 9]Aleś Ty kochana...
![]() Boję się tylko, że jak teraz mi coś urwie to będę go chciała już natychmiast, a w sumie nie miałam w planach na ten miesiąc. Ech... Ech... a w ogóle to gdzie zdjęcie wobec tego? ![]() Próbowałam zrobić, ale w tym świetle wychodzą już nawet nie zszarzałe, a za mgłą ![]() ![]() Ale link z poprzedniego postu dobrze go oddaje ![]() Cytat:
![]() ![]() Urwa, co jakiś czas gaśnie mi ekran, zaraz znowu się zaświeca i wyskakuje komunikat, że sterownik do ekranu przestał odpowiadać, ale już działa... ![]()
![]() |
#1913 |
Oby do wiosny
|
Dziwne...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nic to, podumam jeszcze z miesiąc nad nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | |
Zakorzenienie
|
Vivcia już zapodała link, to Poetic Hues
![]() Cytat:
![]() Coś odinstalowywałaś ostatnio ?? Może sterowniki wcięło przy okazji ??
![]() Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2014-02-19 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Oby do wiosny
|
![]() Stuknęłam fakerkiem prawej... Podłamał się. Cholerka. Z takim fajnym mani wrr. Oby przetwał do domu, to podkleję go kropelką może... |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hah, to jest w ogóle fenomen tego lakieru! Kocham go za to. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Oby do wiosny
|
Kciuki za Justynę Kowalczyk i Sylwię Jaśkowiec. Mają dziewczyny szanse!
Edit Bu...
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-02-19 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | |||
Konto usunięte
|
Ajjj
![]() ![]() Cytat:
![]() Ala,jak dla mnie one mają troszkę zgubiony kształt.Tęsknie za czubeczkami ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4521964 2] Jest prześlicznie ![]() [/QUOTE] Dziękuje ![]() Dziękuje ![]() Ślicznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ponad 3 tygodnie minęło od złamania. No co ja poradzę ![]() ![]() Jakie śliczne ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4522400 9] No ja nie wiem, może tu kwestia wymieszania lakieru ma znaczenie. Tak jak z drobinkami - po wymieszaniu są bardziej widoczne, może tu mi czarny pigment opadł i trzeba zmieszać. ![]() ![]() On jest świetny.Ciesze się że go mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45225018]
Ślicznie ![]() ![]() :[/QUOTE] Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.