|
|
#4831 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LI
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4832 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
o, ja w czymś takim właśnie chodzę oraz z balerinach jak już jest cieplej (chociaż obecnie nie mam żadnych takich codziennych balerin na stanie i obawiam się ze jak zwykle będzie ciężko kupić jakieś sensowne i bez cekinów
) ano ![]() ja nosiłam w podstawówce (lata 90) w stylu tych które teraz z Kameną wklejałyście Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja do tej pory mam zimowe też z końca podstawówki, połowa lat 90tych, są dokładnie w stylu tych dzisiejszych z vagabonda
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
bosz ale straszne buty pokazujecie
![]() aż się zaczęłam zastanawiać czego bym nigdy na stopy nie założyła i wyszło mi, że jednak czółenek ala lata 80te a pełno tego w sklepach http://ronkone.pl/czolenka-i-balerin...a-2013-14.html ![]() i dobry i gratuluję Stazji szczeniora i tulam Szatą
|
|
#4837 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Wolę miękkie, zjechane, pomarszczone. |
|
|
|
|
#4838 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurcze..zapomnialam o parametrze zjechanosci ![]() to jednak dochodze do wniosku ze pragniesz dokładnie takich butów jak wklejasz wiec sobie kup ![]() a teraz poporsze o propozycje dla mnie
|
|
|
#4839 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szorciszcza straszne, miałam takie, tyko bawełna, na wf ![]() dla mnie to jusz lata 70 jak w głębokim gardle ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- 34 podczytaczy helouł
|
|
|
#4843 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no moze ...ale jak dotrło do polski to juz były lata 80 te ![]() bo barany pamietam a w latach 70 tych to ja nie zyłam (swiadomie)
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie proszę nie liczyć, jestem zmęczona
|
|
#4846 |
|
To ja :)
|
Ej, no heloł...
niektórzy tu mają barany na gowie... Choć może nie, bardziej w kierunku mopa to idzie...
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
POLLY
I do wszystkich - trzymajcie kciuki, bo może się okazać, że ewentualna wystawa w Niemczech zblednie, jeśli luźna na razie propozycja wystawy gdzie indziej, też za granicą się potwierdzi, ojeju... to byłoby piękne ![]() No i startuję o stypendium z Ministerstwa Kultury - szykuję prezentację, we czw. nagranie dźwięku w prawdziwym studiu, a potem VI4 zmontuje mi to z obrazami, mam czas do końca lutego, więc bardzo intensywny czas
|
#4848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy
|
||
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4850 | ||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() ale tu w żadnym czarnych kątów nie ma - same kolorowe obrzydy , ostatnio atakują sfeterki o ściegach a la lata 70 i fasonie a la 80 ![]() Cytat:
fakt , akurat te dziedziny są ciężko mętne , niejasne i niewiele wiadomo , ale coś już wiadomo , przynajmniej jeżeli idzie o anatomiczną budowę mózgu i wynikające z niej funkcjonowanie . oczywiście , jeżeli ktoś ma dostępne narzędzie , które mu dobrze robi i może je stosować , niech stosuje - a nuż pomoże ![]() dwuletnie dziecko ( w przenośni) traci czas na udowadnianie tego , co jest od dawna wiadome , i nic nowego nie udowodni , poza tym , że będzie tracić życie na wyważanie otwartych drzwi . Chyba że chce ![]() co do leków pozwolę sobie być innego zdania ![]() Cytat:
jest coraz więcej ludzi , coraz więcej chorób przewlekłych , w których się likwiduje tylko objawy , nie przyczynę , więc wyleczenia nie będzie tani i skuteczny lek pozwoliłby producentowi zbić niesłychane kokosy . Teoria spiskowa nie czyma się kupy Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() : kciuki:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4851 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
To nie teoria, a smutna prawda. Zwykłe szpiegostwo przemysłowe i brudne zagrywki ludzi biznesu :-(
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
o jakie słodziaki
![]() http://podroze.onet.pl/ciekawe/okuno...hemiczna/4clkq Red, jedziemy?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-19 o 09:57 |
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ![]() Bolec ( niektorzy chcą Maxia) przespal calą noc. Padl wczoraj weczorem jak kamień i tak do rana, tylko boczki zmieniał. Teraz zwiedza z tatą podwórko . Chyba mu się ogon urwie niedlugo, bo cały czas macha nim na boki ![]() a ja mam uroczą krechę przez pól dekoltu, bo się przytulał
|
|
|
|
|
#4854 | ||
|
Mother of Cats
|
Znad niewygrania 25 mln
Cytat:
bardzo mocno!Cytat:
Ze sprzedaży leku, który tylko niweluje objawy choroby i musi być przyjmowany przez wiele lat, o ile nie dożywotnio, jest więcej kasy niż ze sprzedaży leku, który przyjmuje się przez kilka miesięcy albo i lat, ale który leczy przyczynę choroby. Ot, matematyka. Zresztą gdyby dużym firmom faktycznie zależało na dobrostanie ludzi, to chociażby spożywka ogólnodostępna byłoby pożywieniem, a nie na pół śmieciem
|
||
|
|
|
#4855 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ju, trzymam kciukasy ![]() Wybrałam buty, takie o: http://www.zalando.co.uk/tom-tailor-...1c01l-802.html Czekam na zakończenie aukcji a potem się okaże czy to chamska chińska podróbka
|
|
|
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie widzę
Cytat:
Cytat:
Ciuchów, butów i wymyślasz i wybrzydzasz Zajmij się czymś, może posprzątaj coś? Podłogi umyte, pajęczyny usunięte? ![]() ).Hello Jak ludzie to robią, że wstają o 5/6/7 rano i są "w stanie murszafkowym"tj. przytomni, zwarci i gotowi do działania, wyspani, pełni energy itd itp? Czy takowi ludzie chodzą spać o 21? Poważnie pytam Albo człowiek co śpi 5 czy 7 godzin i jest wyspany itd, od czego to zależy, jak to osiągnąć Ewentualnie co biorą, aby być obudzonym Kawa odpada.Chyba się starzeję (choć na starość podobno się krócej śpi) Ja zawsze budzę się niewyspana, ale od jakiegoś ponad roku chyba jest jeszcze gorzej, a nie wstaję o 5 Ja zaczynam się budzić po południu ![]() (zależy od dnia ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4857 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A Wy tak normalnie stwierdzacie - nie mam butów - i idziecie kupić pierwsze lepsze nawet jeśli Wam się nie podobają? |
|
|
|
|
#4858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Redzia zakupoholiczka ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
I bałabym się tak w ciemno buty kupować Tak często
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moooocnoCytat:
![]() Cytat:
dobry obstalowałam w końcu nowe oksy ![]() a tera idę sprawdzić totka
|
|
|
#4860 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Miałam ale szersze w kostce i mnie wkurzyły (że wiadro) więc sprzedałam. 2. mi zazwyczaj wystarczało Allegro a teraz moda się kompletnie zmieniła :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

)
a pełno tego w sklepach 

niektórzy tu mają barany na gowie... Choć może nie, bardziej w kierunku mopa to idzie...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Podłogi umyte, pajęczyny usunięte?
Czy takowi ludzie chodzą spać o 21?
Ewentualnie co biorą, aby być obudzonym