Scent Bar LI - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 19:11   #4801
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Dziś nie pogadam

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A propos butów, co powiecie o tych: http://www.zalando.pl/s-oliver-ankle...1c05b-802.html ?
mnie się podobają

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Fogle może się uda skończyć bar w tym miesiącu co?
w takim tempie jest szansa
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Mam szczeniaka
boski
fajne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:39   #4802
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Niezłe, kowbojsko lecą, ale ok.
Nie jednak nie, tylko na pierwszy rzut oka ok, w sensie fason mają ok, ale jak popatrzyłam na cenę, to all in all Szpakowe lepsze. Wyglądają na lepszą skórę, a ta guma tutak mnie odstrasza po prostu Są niby wporzo, ale wyglądają tanio. Cena nieadekwatna.
Już po szpakach, ktoś inny kupił.

Dzięki za opinie odnośnie butów
Wpadło mi w oko kilka innych ale w sumie żadne w pełni mi nie odpowiadają...
To ja może wkleję, wszystkie są dziwne i staromodne ale ciekawam co powiecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3962173078.jpg (36,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3982173573.jpg (105,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 44436980126856122623.jpg (30,0 KB, 17 załadowań)

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:47   #4803
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

zgadzam się z Tobą

fuuuuu piptoły
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:52   #4804
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
No takie doświadczenia mam nic nie poradzę
Strasznego miałaś pecha. Współczuję, serio.

Cytat:
Ailleenn - pięęęęęękny av przepiękny ! Tak BTW, jak tam Twoje kłucie, zniknęło?
1. Dziękuję
2. Niezupełnie minęło. Kłuje od czasu do czasu (ale lekko, po prostu zauważam, a nie żeby się zwijać z bólu, jak na początku stycznia) i wtedy rozkminiam, co zjadłam/zrobiłam. Be jest czosnok, a przed wszystkim be jest denerwowanie się. Poobserwuję się jeszcze trochę i zobaczę co dalej.

Cytat:
Obiad w 7 minut by LIDL:
makaron wstęgi ten żółciutki świeży (gotowałam go 5 minut a nie 3 jak przykazali)
Pesto świeże zielone
pomidory rzymskie

Razem grzane na patelni w 2 minutki - po prostu
Brzmi tak:

Cytat:
Ludzie, w czym Wy chodzicie wiosną?
W tym, co jesienią: skórzane półbuty w stylu mniej więcej trampek i glany.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a tak juz poza wszeklą dyskusją-nie dajcie sobie wyrywac zębów- są dalej tacy mądrale którzy pogrzebią pogrzebią po czym stwierdzają niestety ząb do usuniecia, zamiast powiedziec uczciwie-ja nie dam z tym rady ale są inni którzy moze sobie poradzą i skierowac gdzie trzeba
Mojemu ojcu ostatnio dentystka kazała wyrwać, bo "dwa razy już plombę zakładała i ona wciąż wypada, więc ten ząb się już nie nadaje do plombowania, trzeba wyrwać". Po prostu witki mi opadły, jak to opowiadał.

Cytat:
Drugich nie założysz, jak będzie padać - chyba że Ci nie przeszkadza mokrość w palce

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-02-18 o 19:55
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:58   #4805
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nic się nie bój , praktykanci są bardzo delikatni No i robią wszystko pod kontrola lekarza.
Jeśli masz bardzo skomplikowany problem to lepiej iść na Akademię Medyczną jak mówią dziewczyny
Nie wiem czy skomplikowane bo mam obrzeża siódemki tylko i reaguje mocno na ciepłe/zimne więc ropa czy cuś. Dlatego pewnie będzie kanałowe.
Cytat:
Szatanko - doczytałam od tyłu - no jest tak jak mówi Ailleenn - nie da rady tego ogarnąć, bynajmniej ja nei daję rady. Przerażające
TZ był u w szpitalu, nie poznał Gokolega się przebudził, powiedział Wojtek i usnął, leki działają. Lekarze powiedzieli ze trzecia chemia za daleko poszła

Dzięki za wszelkie pocieszenia, ogarnęłam się trochę.

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:40   #4806
Parabelka
Panaroja

snad wody mineralnej
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Do stóp padam. Dołożę od siebie, że moja Protoplastka, która "lata na miotle", jak to Protoplasta rzecze, czyli jest Wielką Mistrzynią Reiki, wierzy w uzdrawiającą energię i bioenergoterapię, zawsze podkreśla że jedno nie wyklucza drugiego. Tylko dopełnia. I że nie wolno się przestawić wyłącznie na ziołolecznictwa, okadzanie i zawiązywanie czerwonych kokardek , tylko trzeba korzystać z dobrodziejstwa zarówno nauki, jak i wiedzy dzikich
Na katar lipa, miód, czosnek i maliny może i pomogą, ale już np.. przy anginie, bez antybiotyku można się w poważne kłopoty wpędzić... Tak, mówię to ja, wróg osobisty antybiotyków
absolutnie jedno nie wyklucza drugiego , ale przede wszystkim trzeba stosować rozsądek i rzetelną potwierdzoną doświadczalnie wiedzę
Cytat:
byłam dzis w galeri chwile i niestety-wszendzie pełno fajnych ciuchiow dla nindzopszy zwłaszcza w hm u na wystawie stojo niondzopsze a w srodku mnostwo czarnych dłygich szat, w berszce fajne wdzianko w stradi tez cos było ale nie pamietam
gdzie Ty bywasz u mnieu w galeriach przede wszystkim bardzo kolorowe i szmatławe dzifne ubranka , z cekinami , ćwiekami albo nadrukami albo wszystkim na raz jedyne rzeczy nadające się do noszenia trafiam u skośnych na bazarku
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
też mam takie wrażenie jak waruję przy kompie to zazwyczaj mały ruch, a jak mnie nie ma przez x godzin to później tyyle nadrabiania

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Dziś nie pogadam
W nocy dostaliśmy smsa, że kolega który ma raka jest w stanie krytycznym. Dziś rano go przewieźli na paliatywną i jest w śpiączce farmakologicznej. Być może wybudzą go tylko zeby się rodzina pożegnała. Ma dwójkę dzieci w wieku szkolnym, fajną żonę, on sam wysoki, silny, przystojny facet. Jest takim światełkiem bo zawsze uśmiechnięty i optymistycznie nastawiony do wszystkiego. Nie ogarniam
o kurde , Szatą

Cytat:

Jak toś ma problem psychologiczny powinien udać się z tym do lekarza a nie szukać sam diagnozy. Można w ten sposób zrobić sobie krzywdę.
Polać tej pani
Cytat:
1 no jak nie analiza

2 tzn jestem trochę mutantem
1.no topra niech bendzie
2.przyznaj się , pokazuj te nietopszowe białe skrzydła

Cytat:
Ile ważna jest recepta na tabletki anty? Tydzień czy miesiąc?
Cytat:
Standardowo obstawiam miesiąc, chyba że lekarz dopisał późniejszą realizację, na dole po prawej , bardzo często tak robią w przypadku antków.
30 dni , chyba że jak powyżej dopisany termin realizacji

Cytat:
Mam szczeniaka
Sąsiadka ( prawie 80 letnia ) przyniosla dziś w poludnie. I zapytala, czy nie chcemy przygarnąć, bo kręci się kolo nich od dwoch dni, ktoś chyba podrzucił....A ona z wiadomych względow nie może zatzrymać, a strasznie jej go szkoda....

zdjęcie robocze, bo inaczej narazie nie chce. Jak już się przestal tzrąść, a potem pzrytulać, to caly czas się wierci

Cytat:
w oksfordach albo glanowych półbutach

ideu nadziewać eklerki

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:58   #4807
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Help, co sądzicie o tych butach? http://www.zalando.pl/s-oliver-ankle...1c05b-802.html
Że obcas brązowy to mi się podoba, poza dyskusją. Ale poza tym - emeryckie, kiczowate, szpakowate, pedalskie?
W sklepach nic dla mnie nie ma (w ogóle nic dla mnie nie ma), same czółenka, balerinki, gumofilce z klamrami dla chłopa małorolnego, trampki na koturnie, botki z perłami na niebotycznych obcasach albo płaskie ażurowe pantofle a'la męskie

mnie sie nie podobajo bo są za szpiczaste w widoku z góry, ja takich nie lubie, wole okragłe.

a chodzicie w creepersach ,
co do butów to widzialam takie smiszne buty a klamerkami w new yorkerze, myslałam coby nie zakupic własnie jako takie pomykacze, ale płaskie a ty widze chcesz na obcasie.

ale fogle mam wrazenie ze ty od lat sprzedajesz i kupujesz wciaz taki sam fason butów , po drugie po co ci buty jak podobno nie wychodzisz?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

o znalazłam te buty z njujorkera

http://www.newyorker.de/fileadmin/mi...p14_09_025.jpg

ale na zywo som brzydsze, bo takie plasticzane (pseudoskora marnej jakosci)

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:

red litości...
udało ci sie je ustawic od najbardziej obrzydliwych do najmniej

a moze wróć do glanów i workwrów?
albo zarzuc jakies mega stylowe kopyta..no nie wiem juz sama

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Mojemu ojcu ostatnio dentystka kazała wyrwać, bo "dwa razy już plombę zakładała i ona wciąż wypada, więc ten ząb się już nie nadaje do plombowania, trzeba wyrwać". Po prostu witki mi opadły, jak to opowiadał.

bosh...
normalnie jak nie wstyd takim dentystom?
moze jej łapy wyrwac skoro plombowac nie umie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad wody mineralnej

absolutnie jedno nie wyklucza drugiego , ale przede wszystkim trzeba stosować rozsądek i rzetelną potwierdzoną doświadczalnie wiedzę

gdzie Ty bywasz u mnieu w galeriach przede wszystkim bardzo kolorowe i szmatławe dzifne ubranka , z cekinami , ćwiekami albo nadrukami albo wszystkim na raz jedyne rzeczy nadające się do noszenia trafiam u skośnych na bazarku

a bo ja patrze tylko w te kąty sklepów gdzie jest czarno i tam grzebie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:04   #4808
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ale fogle mam wrazenie ze ty od lat sprzedajesz i kupujesz wciaz taki sam fason butów , po drugie po co ci buty jak podobno nie wychodzisz?

red litości...
udało ci sie je ustawic od najbardziej obrzydliwych do najmniej

a moze wróć do glanów i workwrów?
albo zarzuc jakies mega stylowe kopyta..no nie wiem juz sama
1. tak, a potem okazują się niewygodne, sprzedaję i szukam podobnych na niższym obcasie Ostatnio wychodzę na wino
2. no dobra, to w sumie obojętne co kupię bo wszystkie będą brzydkie
Nic mi się nie podoba, ta obecna moda nijak do mnie nie trafia.
3. nie, są zbyt plaskate i wyglądam jak płetwonurek. Stylowych kopyt nie ma... A przynajmniej nie do 200 zł.

Stary 2014-02-18, 21:05   #4809
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Kam, czy możesz zarzucić nazwą ćwiczeń albo tytułem książki?
mogę nawet wkleić pdf z pierwszym zestawem do wypróbowania:
Undoing Method I.pdf

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
powiem Ci tak : to o czym mówię a co Ty określasz jako pierwszy nurt jest udowodnione tysiącami badań i obserwacji prowadzonych według ściśle określonych kanonów zapewniających obiektywność - na przykład badanie z podwójną ślepą próbą , kiedy uczestnicy badania nie wiedzą co kto dostaje , tylko rejestrują określone dane i parametry (dotyczy badania leków) , a wyniki są przesyłane do innego ośrodka , gdzie są analizowane przez osoby nie uczestniczące w badaniach bezpośrednich . Kam , nikogo dziś nie stać na wypuszczanie produktów czy stosowanie metod , których skuteczność i bezpieczeństwo nie zostały obiektywnie potwierdzone . Czy sądzisz , że ktokolwiek poważybyłby się stosować oficjalnie niesprawdzoną metodę leczenia , która zabijałaby więcej ludzi niż leczyła ? Nie wyszedłby z mamra przez najbliższe trzysta lat .Obiektywnie rzecz biorąc , podanie leku przeciwbakteryjnego zabija bakterie i tego nikt rozsądny nie zakwestionuje .
Poza tym nurt oficjalny wyrósł z tego zwanego przez Ciebie nieoficjalnym , co już kiedyś pisałam . Współczesna medycyna to najpierw były zamawiania i praktyki magiczne , potem doszło zielarstwo , potem pierwsze leki pochodzenia chemicznego , potem odkryto bakterie , potem stwierdzono ,że można je w ten czy inny sposób zabić , w międzyczasie dokładnie poznano budowę ludzkiego ciała i zmiany w nim zachodzące w różnych chorobach , potem zaczęto szukać najskuteczniejszych leków zarówno roślinnych jak i chemicznych , a potem mamy współczesną medycynę w międzyczasie śmiertelność spowodowana tradycyjnym lecznictwem znakomicie spadła tak bowiem wyglądało lecznictwo w Europie kilka tysięcy lat wstecz , kiedy wcale go nie było ,że wszyscy ciężko chorzy umierali mimo czarów i zamawiań , a lżej chorzy albo zdrowieli - rzadziej , albo się robili bardziej chorzy i też umierali .
Jeżeli mówimy o nurcie mającym kilka tysięcy lat , możemy mówić tylko o medycynie chińskiej i hinduskiej , bo starożytnych medycyn nie znamy . I wszystko byłoby bardzo ładnie , tylko Chińczycy i Hindusi nie zdradzą tajemnic swojej sztuki medycznej a my nie mamy czasu , żeby czekać z wynikami obserwacji kilkaset lat , trzeba leczyć ludzi tu i teraz , na podstawie tego , co wiemy . "wie pan , ma pan nadciśnienie i grozi panu udar , ale ten problem jest badany dopiero cztery stulecia , więc nic panu na razie nie pomogę , proszę przyjść za jakieś 300 lat , może coś już będzie wiadomo , jak leczyć" poza tym tamte medycyny dotczyą zupełnie innego zestawu schorzeń i dolegliwości , charakterystycznych dla tamtych ras i tamtych terenów , więc to co jest skuteczne np u mieszkańców doliny Jangcy niekoniecznie będzie skuteczne u mieszkańców znad Warty albo Loary .

A to co Ty robisz to nie jest leczenie - to jest eksperyment

natomiast co do "nie da się" i "udowodniono że jest inaczej" - pamiętasz może z chemii ,że są reakcje odwracalne i nieodwracalne reakcji nieodwracalnych się nie odwróci , bo się nie da i wielokrotnie to udowodniono , tak samo jak to , że odcięta ręka nie odrośnie . Są w naturze zjawiska przebiegające wyłącznie w jedną stronę i i zostało to wielokrotnie udowodnione - chociażby życie przebiega tylko w jedną strone od poczęcia do śmierci i nie da się inaczej pewne rzeczy trzeba przyjąć jako aksjomat , inaczej będzie się całe życie na pozycji dwuletniego dziecka , które musi wsadzić palec w ogień , żeby uwierzyć , że boli , i będzie trawić czas na potwierdzaniu na własnej skórze tego , co wszyscy inni przyjęli za pewnik i dzięki temu poszli do przodu , nie zajmując się rzeczami dawno odkrytymi .

.
aaa, nie wiedziałam że my znowu o leczeniu i medycynie...
miałam wrażenie że tym razem o szeroko pojętej psychologii...
a przynajmniej nie miałam zamiaru znowu schodzić na tematy medyczne poza tym jak najbardziej potwierdzam że u mnie to są eksperymenty, i chyba nigdzie nie pisałam że jest inaczej?
podzieliłam się tylko tym, że w wyniku tych eksperymentów jest mi coraz lepiej, dostrzegam zmiany w sobie na lepsze, i mimo, że moja sytuacja w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy się obiektywnie nie zmieniła, czuję się coraz silniejsza i szczęśliwsza - zaczynam rozróżniać rzeczy istotne od tych pozornie istotnych - co więcej, wiem, że nawet jeśli sytuacja się zmieni na gorsze będę w stanie sobie poradzić - bo mam siebie i dostęp do odpowiednich narzędzi - a czego więcej chcieć?

przy czym nie twierdzę też, że za następne kilkanaście miesięcy będę dalej myśleć i robić to samo, bo może przyjmę jeszcze inny punkt widzenia? eksperymenty, eksperymenty...

co do Twojej analogii z dwuletnim dzieckiem, czasem warto się tak właśnie zachowywać zamiast po prostu bezmyślnie iść "do przodu" bo może akurat okaże się, że dla nas kierunek jest inny?

natomiast co do bezpieczeństwa i skuteczności leków, moim zdaniem obecnie nadrzędną sprawą nie jest bezpieczeństwo i skuteczność a patenty i kasa, a o patentach od paru lat coraz więcej wiem i coraz mniej mi się to podoba
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:08   #4810
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
natomiast co do bezpieczeństwa i skuteczności leków, moim zdaniem obecnie nadrzędną sprawą nie jest bezpieczeństwo i skuteczność a patenty i kasa, a o patentach od paru lat coraz więcej wiem i coraz mniej mi się to podoba
A to niestety powszechna prawda, że księgowi rządzą światem
Podobno wiele leków o wysokiej skuteczności jest blokowanych, bo co firmie farmaceutycznej po szybko wyleczonym człowieku??
W związku z czym, idę myć włosięta

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:17   #4811
Polly_
grozi wypollizowaniem

red- fakt faktem ze fajne buty jest ciezko dostac, a mialas kiedys takie jakby lity? one były fajne

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

aaa-co do mody butowej to zabijają mnie te jakby adidasy na rzepy na koturnie normalnie jescze koronki, kółek i fajerwerków w nich brakuje
Stary 2014-02-18, 21:19   #4812
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
w rozpadających się pięcioletnich cichobiegach koloru wrzosowego a tej jesieni pomykałam głównie w jednych balerinkach i jest duża szansa że tej wiosny będę jedne i drugie dorzynać

a jak zimno i pada to glany choć powoli mi się odwidują.... bo po cichobiegach i balerinach wydają się takie meeega ciężkie

obcasy mi się już odwidziały
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-18, 21:28   #4813
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
red- fakt faktem ze fajne buty jest ciezko dostac, a mialas kiedys takie jakby lity? one były fajne
Miałam i mam nadal ale są tak niewygodne, że tylko do siedzenia się nadają. Sprzedać nie sprzedam bo did trochę ogryzł czubki Jakby coś będę w nich w robocie siedzieć bo co innego z nimi robić.

Stary 2014-02-18, 21:34   #4814
Polly_
grozi wypollizowaniem

redzia znalazłam ci buty

http://www.nastygal.com/product/Muld...aign=affiliate
Stary 2014-02-18, 21:35   #4815
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-18, 21:37   #4816
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

Stary 2014-02-18, 21:41   #4817
kamena
ʞɐɯǝuɐ

się wciągnęłam w tematykę obuwniczą, co sądzicie o tych: http://www.vagabond.com/pl/DIOON-3747-301-20/ ?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-18, 21:42   #4818
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
nom

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:47   #4819
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
się wciągnęłam w tematykę obuwniczą, co sądzicie o tych: http://www.vagabond.com/pl/DIOON-3747-301-20/ ?
Dla mnie brzydkie czyli pewnie śliczne

Stary 2014-02-18, 21:49   #4820
tricolor
Wtajemniczenie

ad butów: w zeszłorocznych i starszych czółenkach pomykać będę, jak się ociepli i w takich a' la trampkach
Stary 2014-02-18, 21:51   #4821
Murszafka
To ja :)

Wczesną wiosną w ocieplanych Martensach, późnią -w klasycznych :P

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:51   #4822
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

troche mało kobiece bym powiedziala

a te ?

http://www.vagabond.com/pl/DIOON-3748-001-20/
Stary 2014-02-18, 21:53   #4823
kamena
ʞɐɯǝuɐ

o kurde, miałam identyko w późnej podstawówce http://www.vagabond.com/pl/GRACE-3728-380-20/

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-18, 21:54   #4824
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
mogę nawet wkleić pdf z pierwszym zestawem do wypróbowania:
Załącznik 5587882
Dziękuję!

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:55   #4825
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
o kurde, miałam identyko w późnej podstawówce http://www.vagabond.com/pl/GRACE-3728-380-20/

ja mialam prawie identyczne jak te poprzednie co wkleilas tylko ze na całosciowej platformie, włsciwie gdzies jesczez istnieja chyba...

a moda wraca zwaszcza butowa
Stary 2014-02-18, 21:57   #4826
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
troche mało kobiece bym powiedziala

a te ?

http://www.vagabond.com/pl/DIOON-3748-001-20/
a mi się właśnie kobieco skojarzyły

co do drugich, to chyba przestałam lubić duże klamry.... poza tym dla mnie nie bo takich wysoko zabudowanych z przodu bez regulacji sznurowaniem nie mogę nosić
ale obiektywnie fajne

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-02-18, 21:59   #4827
Polly_
grozi wypollizowaniem

co sie nosi do takich powycinanych butów jak te co poprzednio wkleiłam? bo skarpetki bedzie widac... to gołe stopy? do takich zabudowanych butów

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

w sumie to sobie uswiadomiłam ze moje creepersy som penkniete na pół i wypełnione silikonem i ze mialam cos nabyc na wiosne....a to tak szybko nadeszło
Stary 2014-02-18, 22:01   #4828
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ha, czyli jednak - balerinki, czółenka, trampki i glany rządzą... A w sklepach złorzeczyłam "w czym kurfa normalny człowiek ma chodzić?! Przeca nie w tym g...e!"
No nic, chyba już wybrałam jedne, TŻ stwierdził, że mój dziadek ma takie

Stary 2014-02-18, 22:04   #4829
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
co sie nosi do takich powycinanych butów jak te co poprzednio wkleiłam? bo skarpetki bedzie widac... to gołe stopy? do takich zabudowanych butów
rajty

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:04   #4830
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ha, czyli jednak - balerinki, czółenka, trampki i glany rządzą... A w sklepach złorzeczyłam "w czym kurfa normalny człowiek ma chodzić?! Przeca nie w tym g...e!"
No nic, chyba już wybrałam jedne, TŻ stwierdził, że mój dziadek ma takie
ej mam w głowie buty dla ciebie ale nie wiem gdzie takie dostac

o cos takiego tylko z krótszą dopasowana choewką

http://www.ark.co.uk/item/ark-for-wo...lsea-boots/SIL

tak to fceu

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2014-02-18 o 22:05
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości