Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VII część:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,86%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 1 2,86%
Szczerze ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 12 34,29%
Już pół roczku prawie mamy, nasze mamusie bardzo kochamy 0 0%
Mleczko pijemy, obiadki wcinamy, lecą nam w górę wciąż kilogramy 3 8,57%
Mam już ząbka, może dwa - wszystko gryzę tralala 4 11,43%
Znów z ubranek już wyrastam, mama znowu kasa szasta 3 8,57%
Buzia okrągła, nóżki grubiutkie, już ze mnie nie jest dziecię malutkie 3 8,57%
Już z gondolek wyrastamy, w spacerówkę się przesiadamy 5 14,29%
Jem ziemniaki, pluję marchwia, a mamusie wciąż się martwią 3 8,57%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 11:07   #1771
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

hej

z rana bylismy u alergologa, wizyta bardzo udana
moje rozszerzanie diety poki co postępuje pozytywnie. dostałam zielone światło na zołtko jajka
nastepna wizyta w 6 miesiącu życia i będziemy o diecie Jasia rozmawiać

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

Mam pytanie: gdzie kupowałyście/widziałyście fajne kurteczki takie na wczesną wiosnę??? Najlepiej stacjonarnie, ale może być internet

Aha i chciałam się pochwalić, że od dwóch dni Miłek śmieje się wreszcie na głos i zaczął pluć, puszczać bańki ze śliny i robić pierdzioszki Może skok mu się skończył z tygodniowym opóźnieniem i stąd te nowe umiejętności Szkoda tylko, że spanie się nie poprawiło.
podpinam się pod pytanie
przeglądam poki co strony internetowe i nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy, a mam już dośc kombinezonu
Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość

No i jeszcze pochwale sie pierwsza zabawka, ktora zrobiłam Wiki. Tak sie zakrecilam, ze jak kupiłam materiały, to musiałam zrobic jak najszybciej Spodobało mi sie i pewnie ruszy produkcja następnych Dziś rano maz pokazał Wiki, a ona tak cudnie uśmiechnęła sie do zabawki i wyciągała rączki, mój mały slodziak
super

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
kurde a ja sobie wieczorem pocytowalam ale pozniej poszlam spac i juz dzis mi sie skasowalo i nie moge przywrocic sesji pamietam tylko ze dziewczyny zdjecia dodawalyscie Larysa Bajka i Papuga-wszystkie jestescie sliczne

moj wczorajszy dzien sie udal jestem szczesliwa i pełna sił dzisiaj
wczoraj u nas byla piekna pogoda wiec az sie zyc chcialo.Rano troche ogarnelam mieszkanie z wierzchu a pozniej polazilysmy z kolezanka po szmateksach, pare rzeczy sobie wyhaczylam. Potem poszlysmy na pizze i na piwko wrocilam wieczorem do domu wykapalam i uspilam Julke i odrobilismy sobie z Tż walentynki
Jednak powiem Wam ze taki dzien od czasu do czasu sie przydaje bo naladowac mozna baterie i jak wrocilam to nie moglam sie Julki nacałowac i naprzytulac
super ze dzień cie tak odprężył

gorgulku bardzo podoba mi się ta kurteczka, aż weszłam na ston zary i nie widzę jej to pewnie z wyprzedaży tak??

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:10   #1772
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Kasiunia ja kupiłam taką

Jest w zarze po 39,90 i Miłosz już ją nosi
no to muszę zajrzeć do zary zawsze jak jestem na zakupach to zapominam, że tam mają ubranka dziecięce

Cytat:
No i jeszcze pochwale sie pierwsza zabawka, ktora zrobiłam Wiki. Tak sie zakrecilam, ze jak kupiłam materiały, to musiałam zrobic jak najszybciej Spodobało mi sie i pewnie ruszy produkcja następnych Dziś rano maz pokazał Wiki, a ona tak cudnie uśmiechnęła sie do zabawki i wyciągała rączki, mój mały slodziak
fajne i najważniejsze, że się spodobało

A ja wczoraj kupiłam coś takiego http://www.zephyr.com.pl/uploads/ima...-k36_44774.JPG i Miłek fajnie się bawił.
A teraz wstał w trochę lepszym humorze, wreszcie zjadł po 12h, leży na macie i pluje

A tak jeszcze miałam Wam pisać co wczoraj zaobserwowałam na basenie Przed wejściem do szatni stoi automat ze słodyczami. I praktycznie każde dziecko, nieco młodsze, w wieku mojego Dawida i te starsze, prosto z szatni szło z rodzicami do automatu i kupowali batony, wafelki, 7daysy itd. Pomyślałam sobie, że fajna, zdrowa przekąska po wysiłku No i wychodzi ten mój syn z szatni, biegnie do mnie i w pewnym momencie zatrzymuje się i odwrót do automatu. I woła "mamoooo kup mi batona" Myślałam, że padnę ze śmiechu. A najlepsze, że on tego typu słodyczy nie jada. Próbowałam go przekonać, że to niedobre, niezdrowe, że mamy banana w plecaku, ale on się twardo upierał. W końcu tata powiedział, że nie zabrał pieniędzy ze sobą. Ciekawe co wymyśli następnym razem

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:10   #1773
83monia
Zakorzenienie

jestem 9 stron wstecz

napisze tylko ze wczorajsza wizyta u dermatologa byla strzalem w 10. mamy kapac sie dwukrotnie w kalii (najpierw kapiel brudna, potem czysta), potem dostalismy jakis krem robiony i masc cholesterolowa. mam niczym innym jej nie smarowac. a ciemieniuche zwyczajnie zmywac mydlem ile wlezie az w koncu sie wymyje. nie wyczesywac, nie drapac, nie stosowac zadnych olejkow itp.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:11   #1774
ladanseuse14
Zakorzenienie

nie umiem się wbić w rozmowę
Stary 2014-02-19, 11:16   #1775
teacherka
Zakorzenienie

xViolet, super króliczek Ja tez wczoraj zaczęłam króliczka. Ale ja to sobie utrudniam życie i robie z kilku kawałków.... głupia ja, ale jak już zaczęłam to dokończę.

Zuzia wczoraj fiknęła 2 razy z pleców na brzuszek!!! Cały dzien robiła próby, a pod wieczór jej się w końcu udało!!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:16   #1776
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Czarna a w ogóle to czemu nie można jakoś sobie zaprogramować, że chcesz córkę-jest, chcesz chłopa- masz
bo te co chciały synów mają córki, a te co chciał córki mają synów
a JA Chciałąm syna i mam syna
Stary 2014-02-19, 11:17   #1777
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeeść.

Dzisiaj leżałam w łóżku, Tusia obok mnie na brzuchu i zaczęła raczkować!

Nie, stop... to mi się jednak śniło, chociaż jak się obudziłam tobyłam przekonana,że tak było.Niestety mąż mnie wyprowadził z błędu, bo to on się zajmował Tusią jak spałam (nota bene do 9.30 )
dobre

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

z rana bylismy u alergologa, wizyta bardzo udana
moje rozszerzanie diety poki co postępuje pozytywnie. dostałam zielone światło na zołtko jajka
nastepna wizyta w 6 miesiącu życia i będziemy o diecie Jasia rozmawiać

podpinam się pod pytanie
przeglądam poki co strony internetowe i nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy, a mam już dośc kombinezonu

super

super ze dzień cie tak odprężył

gorgulku bardzo podoba mi się ta kurteczka, aż weszłam na ston zary i nie widzę jej to pewnie z wyprzedaży tak??
super, że wizyta udana
no nie ma jej na stronie, bo też sprawdzałam, może w sobotę sprawdzę w sklepie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
jestem 9 stron wstecz

napisze tylko ze wczorajsza wizyta u dermatologa byla strzalem w 10. mamy kapac sie dwukrotnie w kalii (najpierw kapiel brudna, potem czysta), potem dostalismy jakis krem robiony i masc cholesterolowa. mam niczym innym jej nie smarowac. a ciemieniuche zwyczajnie zmywac mydlem ile wlezie az w koncu sie wymyje. nie wyczesywac, nie drapac, nie stosowac zadnych olejkow itp.
oby to przyniosło szybkie efekty
a co do karmienia i diety to będziesz jeszcze z kimś konsultować?

Na górze zaczęli jakiś remont, ściany kują czy co

Mel B 14/14 +
Stary 2014-02-19, 11:21   #1778
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
czarna ja bym dosadnie przedszkolankom powiedziała, co o tym sądzę

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Jeszcze miałam pytać, bo pamiętam, że któraś z Was była na tym zabiegu oczyszczajacym jelita... ile to kosztuje i w ogóle? Myślę nad tym intensywnie... oczywiście najpierw chce zrobić gastro i kolono, żeby wykluczyć choroby. Bo mi tak brzuch dokucza, że coś z tym muszę zrobić... sorry, że nie na biało, może powinnam, ale z telefonu piszę.
W zasadzie nie wiem czy jeszcze o tym wspominać,bo Maja tam chodzi raz w tygodniu (chcę ja przyzwyczaić,bo od wrzesnia będzie chodzić już codziennie). Nie wiem, zobaczę czy znowu sytuacja się powtórzy,a jeśli tak,to na pewno więcej tam nie pójdzie...
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hejo!

ja się pytam-kto mi podmienił dziecko?oddac prosze!

Kolejna nocka nie przespana w całosci..naprawde nie wiem o co jej chodzi..steka i przekręca się w snie na brzuch po czym płacze.zasypia tylko wtulona..w dzien jest podobnie znaczy sie potrafi cały dzien marudzic -nawet na rękach..myslicie ze ją cos boli?czy to skok daje do wiwatu?

matal
super te buty.bardzo podobaja mi się te szpilki chociaz te botki mogłabym pozniej na codzien wykorzystac.
Może ząbki jej idą?
Jak dla mnie te pierwsze buty są stanwoczo za ciężkie i do takiej sukienki nie będą pasować. Materiał jest lekki,więc but też musi taki być... Postaw na klasyk

Cytat:
Ja tez spokojnie podchodzę do szczepien, ale jak to przeczytałam, to zaczęłam wertowac notatki ( mam hopla i opisuje każdy dzien i noc Wiki ) i podpasowalo mi to. Jesteśmy umówieni w pon na następna dawkę, wiec porozmawiam o tym.
Super, ze zaczął sie chichrac w głos.
Kurtkę kupiłam na allegro.
A wglebienie nie mam pomysłu, co to moze byc.

motylka i agusiowata dzięki za odp w sprawie stroju na basenie.

Śliczna!!!
Ja też jestem w transie i robię właśnie pierwszą żabkę
Wczoraj do wieczora siedziałam na e-bay'u i zamawiałam tkaniny

U nas kolejny postęp- Jula spała od 21.00- 7.30 bez budzenia Wczoraj pierwszy raz daliśmy jej na noc 180 ml mleka i kurcze nie wiem czy to przypadek czy po prostu mała potrzebowała więcej W ciągu dnia nawet tyle jej nie daje ,bo zawsze uleje... na wieczór jednak jest inaczej. Ale się cieszę!

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

A właśnie,bo zapomniałam!
laryska Ty lachonie!!!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:22   #1779
gorgulek
Zakorzenienie

Kasiunia, Rusałko jest na stronie http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...2p1564042.html
Małe rozm ale może stacjonarnie inne się znajdą.

Ladan
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:23   #1780
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
wybijam

a tak serio to ja sama mam ochote na zmiany zaplanowalam wielkie na wiosne lub lato zobacze jak z kasa bo taka fryzura to duzy koszt
a mam dlugie i brazowe a chce z blondem zaromansić, jak sie ni euda to farbn e na paloną kawę
dzisiaj przemknela mi przez mysl super krotkiego boba ale mi zal strasznie
włąsnie czekam na odp o d fryzjerki czy ma jutro czas

ej macie jakieś propozycje na kręcone włosy ...zrobie pasemak bo mam straszne odrosy i pewnie zetne ale jak

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
zazdroszczę wypadu na pewno świetnie się będziesz bawiła

no, mówiłam nie tęsknij ja nawet jak po godzinie wracam do nie mogę się Olą nacieszyć
super dzień! fajnie że się zregenerowałaś
moje drugie wyjscie od 5 miesiecy ..;ierwsze trwagłoi 2 godzinkiu w tym, dojazd i powrót i teraz bedzie troszke dłużej
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:30   #1781
87czarna
Zakorzenienie

Kupiłam ostatnio kurtkę Julce. Pokazywałam Wam. Wczoraj wyciągnęłam z szafy ubrania po Mai w rozmiarze 6-9,bo zauwazyłam,że Julia 3-6 ma na styk. Wkurzona jestem,bo mam po Majce fajną kurtkę z Mexx w tym samym rozmiarze,a byłam przekonana,że jest 9-12
Tak więc zrobiłam interes życia i moja córka ma dwie

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Nie wiem też jak to jest możliwe,ale czapki,które Maja nosiła w wieku 7 miesięcy Jula ma teraz w sam raz :O

Stary 2014-02-19, 11:32   #1782
teacherka
Zakorzenienie

Rusałko, jesteś wspaniałą mamą, wiesz? Ja bym nie dała rady na tak restrykcyjnej diecie i pewnie bym zrezygnowała z KP mimo że to uwielbiam.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:56   #1783
ladanseuse14
Zakorzenienie

ewacia kręcone włosy są pod tym względem do kitu, bo nie można wymyślać z fryzurami
Stary 2014-02-19, 12:04   #1784
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ewacia kręcone włosy są pod tym względem do kitu, bo nie można wymyślać z fryzurami
no własnie opcji nie ma zbytnio a nawet jeshttp://www.idealnefryzury.pl/wp-content/gallery/fryzury-krotkie-krecone/krotkie-krecone-2012.jpgst to bedzie mało widoczna po skreceniu a prostowac nie zamierzam myślałam żeby skrócić o pocieniowac lub przód dłuższy a tył krótszy a lbo boki asymetryczne o cos takieo tylko dłuższe

sama nie wiem nic mnie zbytnio nie przekonuje -b chce cos mienic a musze mieć opcje związania w kucyk

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2014-02-19 o 12:06
Stary 2014-02-19, 12:18   #1785
bojatoja
Zakorzenienie

[/COLOR]Hej wpadam na chwilę. Logoasia Twój fotoszop mnie rozwalił
Ja walcze z praca mgr, słabo mi idzie, bo Filipek mi nie pozwala.
Zamówiliśmy dzisiaj okna do domu

Sis z synkiem (też z października) wylądowali w szpitalu, prawdopodobnie zapalenie oskrzeli i płuc do tego duszności. Mam nadzieję, że wróci szybciutko do zdrówka W sumie lekarz dokładnie nie wie co mu jest

Postaram się teraz troszkę nadrobić, smutno mi, że teraz nie będę z Wami na bierząco
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:21   #1786
nephelim89
Rozeznanie

dziękujemy za gratulacje ząbka młody całkiem inne dziecko- grzeczne takie jakieś jak nie moje i śpi lepiej nawet na drzemkach więc albo to ząbkowanie go tak męczyło albo to że się przejadał ( od wczoraj prowadzę schemat karmień podobny najbardziej do tego co matal mi napisała ilościowo i godzinowo). Gdyby nie Wy to pewnie nadal bym go przekarmiała- dziękuję
Od wczoraj też jestem na polecanej tu diecie i powiem tylko, że czuje optymistycznie, że uda mi się zejść do wymarzonej wagi
czarna- ja bym wyjaśniła sprawę z przedszkolankami. Powiedziała po prostu, że dziecko się żaliło i niech zwrócą uwagę bo może im umknęło, że któreś z dzieci bije inne.
Cytat:
jestem 9 stron wstecz

oby pomogło malutkiej
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
to tak jak ja :P u nas to ja bardziej chciałam syna niż TŻ
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:22   #1787
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
jestem 9 stron wstecz

super oby pomogło !

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

Zuzia wczoraj fiknęła 2 razy z pleców na brzuszek!!! Cały dzien robiła próby, a pod wieczór jej się w końcu udało!!
no brawo
Stary 2014-02-19, 12:23   #1788
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:

brawo

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
ja tak samo i to dwa razy

Cytat:
Kasiunia, Rusałko jest na stronie http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...2p1564042.html
Małe rozm ale może stacjonarnie inne się znajdą.

Ladan
no to my ślepe jesteśmy
a jaki rozmiar kupiłaś Miłoszowi? Ile on teraz waży i mierzy? Bo ja myślałam o 74 i ten rozmiar jest na stronie, ale mówisz, że będzie mała? Mój Miłek jeszcze nie nosi chyba nic na 74.

Cytat:
Rusałko, jesteś wspaniałą mamą, wiesz? Ja bym nie dała rady na tak restrykcyjnej diecie i pewnie bym zrezygnowała z KP mimo że to uwielbiam.
zgadzam się z tym

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
no własnie opcji nie ma zbytnio a nawet jeshttp://www.idealnefryzury.pl/wp-content/gallery/fryzury-krotkie-krecone/krotkie-krecone-2012.jpgst to bedzie mało widoczna po skreceniu a prostowac nie zamierzam myślałam żeby skrócić o pocieniowac lub przód dłuższy a tył krótszy a lbo boki asymetryczne o cos takieo tylko dłuższe

sama nie wiem nic mnie zbytnio nie przekonuje -b chce cos mienic a musze mieć opcje związania w kucyk[COLOR="Silver"]
mnie się tak średnio te fryzury podobają

Mel B 14/14 +
Stary 2014-02-19, 12:24   #1789
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Sis z synkiem (też z października) wylądowali w szpitalu, prawdopodobnie zapalenie oskrzeli i płuc do tego duszności. Mam nadzieję, że wróci szybciutko do zdrówka W sumie lekarz dokładnie nie wie co mu jest

Postaram się teraz troszkę nadrobić, smutno mi, że teraz nie będę z Wami na bierząco
trzymam kciuki i za pisanie pracy mgr i za to aby Twój siostrzeniec szybciutko wrócił do zdrowia bidulek
Stary 2014-02-19, 12:28   #1790
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:

Oby chłopczyk szybko wyzdrowiał!
Mojego Tż kuzynka,która urodziła w grudniu dziewczynkę z Zespołem Downa i wadą serca też jest w spitalu,bo mała dostała zapalenia płuc... byli zaledwie 3 dni w domu

Tz pojechał do fryzjera i na siłownię,a ja się kiszę dziewczynami w domu Posprzątałam, wstawiłam pranie i właśnie dopijam kawkę

Stary 2014-02-19, 12:33   #1791
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
brawo

ja tak samo i to dwa razy

no to my ślepe jesteśmy
a jaki rozmiar kupiłaś Miłoszowi? Ile on teraz waży i mierzy? Bo ja myślałam o 74 i ten rozmiar jest na stronie, ale mówisz, że będzie mała? Mój Miłek jeszcze nie nosi chyba nic na 74.

zgadzam się z tym

mnie się tak średnio te fryzury podobają
a może masz jakąś koncepcje na krecone włosy bo ja żadnej i na wszystko znajde jakieś ale
Stary 2014-02-19, 12:41   #1792
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
choć do idealnej figury to to daleko
gratki

ja zrezygnowalam z jasnego pieczywa i waze juz ponizej 70 kg jeszcze z 7 kg i bedzie git

Stary 2014-02-19, 12:41   #1793
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Ewacia nie mam ale zawsze marzyły mi się kręcone włosy a Wy mi tu wymyślacie, że to wcale nie takie fajne

Mel B 14/14 +
Stary 2014-02-19, 12:41   #1794
xViolet
Raczkowanie

Cytat:
spoko
już tu pewnie u rodziców zostanę
co nieco jej napomknęłam, ale ona narazie nie podejmuje tematu

weś nie mów...
ale nie, nie chcę tego czytać bo sobie zacznę wkręcać

piękna zabaweczka
Nooo lepiej nie czytać, bo mozna sie niezle nakręcić.

Cytat:
xViolet, super króliczek Ja tez wczoraj zaczęłam króliczka. Ale ja to sobie utrudniam życie i robie z kilku kawałków.... głupia ja, ale jak już zaczęłam to dokończę.

Ty jesteś bardziej zaawansowana, ja początkująca wiec najprostszy wykroj wybrałam
za obrót

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
W zasadzie nie wiem czy jeszcze o tym wspominać,bo Maja tam chodzi raz w tygodniu (chcę ja przyzwyczaić,bo od wrzesnia będzie chodzić już codziennie). Nie wiem, zobaczę czy znowu sytuacja się powtórzy,a jeśli tak,to na pewno więcej tam nie pójdzie...

Może ząbki jej idą?
Jak dla mnie te pierwsze buty są stanwoczo za ciężkie i do takiej sukienki nie będą pasować. Materiał jest lekki,więc but też musi taki być... Postaw na klasyk

Śliczna!!!
Ja też jestem w transie i robię właśnie pierwszą żabkę
Wczoraj do wieczora siedziałam na e-bay'u i zamawiałam tkaniny

U nas kolejny postęp- Jula spała od 21.00- 7.30 bez budzenia Wczoraj pierwszy raz daliśmy jej na noc 180 ml mleka i kurcze nie wiem czy to przypadek czy po prostu mała potrzebowała więcej W ciągu dnia nawet tyle jej nie daje ,bo zawsze uleje... na wieczór jednak jest inaczej. Ale się cieszę!

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

A właśnie,bo zapomniałam!
laryska Ty lachonie!!!!
Wciągają te zabaweczki pochwal sie efektami. Ja znalazłam wykroj sowy i dziś planuje zacząć.

Cytat:

Trzymam kciuki za siostrzenca i Twoja mgr.

I dziękuje za pochwały mojego króliczka. Jesteście kochane

Edytowane przez xViolet
Czas edycji: 2014-02-19 o 12:47
xViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:49   #1795
87czarna
Zakorzenienie

Violet Oj bardzo wciągają
Po skończeniu na pewno się pochwalę. Takie małe g...nko mi wyjdzie,ale stwierdziłam,że na pierwszy raz wystarczy

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Czaję się na maszynę do szycia,ale chyba na razie muszę przystopować

Stary 2014-02-19, 12:52   #1796
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeeść.

Dzisiaj leżałam w łóżku, Tusia obok mnie na brzuchu i zaczęła raczkować!

Nie, stop... to mi się jednak śniło, chociaż jak się obudziłam tobyłam przekonana,że tak było.Niestety mąż mnie wyprowadził z błędu, bo to on się zajmował Tusią jak spałam (nota bene do 9.30 )
heh, mi sie dzis snilo ze karmie mala. maz mnie klepie po ramieniu ze mala placze. mowie ze nie moge isc do niej. a on :"dlaczego?" i wtedy do mie dotarło ze wcale jej nie karmie tylko mi sie to sni (a pobudki byly o 22, 24, 2, 4,5, 6, 7... spala 8-12 w dzien za to )

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
oby to przyniosło szybkie efekty
a co do karmienia i diety to będziesz jeszcze z kimś konsultować?
sama nie wiem... zobacze jak bedzie po tej kuracji. daje tydzien na unormowanie. jak nie to alergolog, tyle ze u nas 3 mies sie czeka na prywatna wizyte

Stary 2014-02-19, 13:01   #1797
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewacia nie mam ale zawsze marzyły mi się kręcone włosy a Wy mi tu wymyślacie, że to wcale nie takie fajne
ja lubie kręcone włosy i nie zamieniłabym na proste a miałam proste do 8 klasy ale opcji ze ścieciem zbytnio nie ma bo i tak cięcie nie bedzie widoczne
Stary 2014-02-19, 13:04   #1798
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Poli witam w klubie ja wstawalam dzis 5 razy pierwsze dwa wzielam do naszego lozka i spal dalej odkladalam o 1 na picie pozniej o 5 zjadl i o 6 znow z nami wiec moja noc polegala na odkladaniu i braniu do lozka.. oczywiscie po piciu czekqm jak usnie u nas sama przysypiam i odkladam jak sie obudze bo mi niewygodnie.. bo spie na jednym boku bo boje sie odwrocic plecami bo TZ nie kontroluje nakrywania sie koldra po czubek nosa.
Dołączam się do klubu
Eda nie spał do 2, Elena od 4. Także taka noc!
Elena wyje i wyje. Od wczoraj tylko tyle, co 8 godzin spała

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hydrokolonoterapia
okolo 300zl

jesli moge ci cos doradzic to odstaw.gluten na miesiac i zobacz
szcegolnie ze nie bedzie to jakies mega trudne przy sb gdzie ograniczasz wegle

moja tesciowa narobila badan i efekt jest taki ze dalej nie wiedza i teraz bedzie testowac miesiac bez laktozy i miesiac bez glutenu
dwom moim kolezankom i koledze tak doradzilam i dwojka z nich jest na diecie bezglutenowej tzn bardziej ograniczaja gluten
ale dolegliwosci minely

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzięki
Wiesz, ja glutenu prawie nie jem, tyle, co owsiankę codziennie i czasem kromkę chleba

Cytat:
Wg mnie te botki skrócą nogę. Postaw na szpile jednak
Wg mnie jeśli zakryte (a nie oszukujmy się, mamy nadal - dosyć ciepłą, ale jednak - zimę), to tylko takie, no ale poli rób jak uważasz, ja specjalistą modowym nie jestem, mówię, co mi się podoba

Cytat:
Mam pytanie: gdzie kupowałyście/widziałyście fajne kurteczki takie na wczesną wiosnę??? Najlepiej stacjonarnie, ale może być internet
Ja się czaję na allegro

Cytat:

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:06   #1799
ewacia85
Wtajemniczenie

niestety już sie nie kreca tak jak dawniej

Stary 2014-02-19, 13:20   #1800
bojatoja
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
gratki

ja zrezygnowalam z jasnego pieczywa i waze juz ponizej 70 kg jeszcze z 7 kg i bedzie git
Graty
Cytat:
Ja też chciałam zawsze kręcone, a mam proste i takie przyklapnięte
Jutro idę po porade do fryzjerki co mogę z nimi zrobić i co będzie mi pasować. Boję się, bo kocham długie włosy a tu muszę je obciać Pewnie będę beczeć
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości