|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Sama siebie nie poznaję ale dobrze mi z tym, i nie nie wstydzę się już noszenia Dawidoff Cool Water
|
|
|
|
|
#4892 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ja za to w spalenizne poszłam... A zawsze słodko-korzenna byłam...
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w kołchozie Państwo rzondzo u nas w rodzinie jak mieszkałam z rodzicami to była banda indywidualistów także każdy jadł co chciał, ale też i każdy gotował |
|
|
|
|
#4894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AA na mnie skandalicznie krótko pachną ![]() Cytat:
![]() Czemu nie wypada latex kojarzy się co prawda z czymś innym ale sama spódnica może być wg mnieCytat:
![]() Ja chyba kupię Mexxx Women ![]() Cytat:
Spalenizna, asfalt i inne zbereźniaki nie dla mnie, jeszczem nie dorosła do tego
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
A gadać nie umisz
tylko machać potrafisz![]() Ano se la wi
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
żeby jeszcze było zdrowo i rozmaicie, a nie:
śniadanie: kiełbasa na ciepło albo jajecznica z boczkiem, obiad: kartofle ze smażoną wpieprzowiną, albo zupa z kartoflami na wpieprzowinie, w piątki pomidorowa albo dyniowa z kluchami, sporadycznie kopytka lub pierogi kolacja: chleb z wędliną, potem chleb z dżemem, na deser chałka/drożdżówki. W piątki smażona ryba W niedziele na obiad tradycyjnie schabowy z zimniokami albo rosół I tak w kółko od x lat a zmienić sobie jadłospisu nie dają za nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Umie, no to coś powiem
mam niedoczynność tarczycy , od dwóch miesięcy cierpię na upierdliwe nie dające spać bóle kręgosłupa plus od kilku dni boli mnie również ogon Poza tym , dostałam dwa wielkie kwiatki i nie wiem jak się nimi opiekować ![]()
|
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś, co Ty byś zjadla z przyjemnością? Przeważnie z tego co jest w domu zawsze da się wymyśleć coś fajnego i oryginalnego, niekoniecznie nadwyrężając od razu domowy budżet...no a czasem przy okazji wspolnych zakopow z mamą , mozesz spróbować przemycić do koszyka coś ciekawego, a potem pokombinować z tym co jest ![]() 2. Spokojnie można w tej lateksowej, z Twoją figurą będzie super. A jak jakościowo te rzeczy? Maxio nie będzie, bo za bardzo mi się kojarzy z moim poprzednim psem...no nie pasuje nijak do niego i już, Maxio jest tylko jeden. Teraz jes Fokus, Fux, Dolar, Nero. Mi najbardziej widzi się Dolar. Czuję,ze mamy maly problem
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-02-19 o 16:42 |
|||
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie strasz, nie strasz, choć kiedyś moje największe traumy teraz są przeze mnie wielbione
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
|
Cytat:
![]() A najbardziej mnie teraz kręci piwniczna paczula ![]() Ty to normalnie machalica jesteś!
|
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kręgosłupie gadaj z Mursz, Ona poleci Ci jogę i bardzo słusznie zrobisz jak Ją posłuchasz ![]() Kfiatki to specjalność mojej Mam, moja nie Cytat:
O, słuszna rada, może się wtedy przekonają że istnieją też inne przepisy
|
|
#4904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gulasz tylko zaakceptowali, jak robię z kaszą Cytat:
Cytat:
|
|
#4905 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mnie przy okazji badań na inną okoliczność wyszło No wieeem, bierzemy chyba nawet te same leki, ale joga znaczy co... iść do ludzi i w grupie wywijać kończynami ? eeee chyba nie
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci dopasują leki to juz ponoć wszystko hula jak potrzagratuluję wielkich kwiatków - a wyguglac moszna? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-19 o 17:04 |
|
|
|
|
#4907 | |
|
|
Cytat:
Bo ma zajadły charatker i zaprzestała skoków dopiero, jak mroczki przed oczami się pojawiły i zaczęła się osuwać ![]() To pewnie przez te zwiotczacze... No ale dziś odpoczynek był. A jutro zębacz, więc też... Ale już w piątek powró ![]() Joga to wielkie dobro... O wiem, Skrb, to takie ćwiczenie, które się robi najłatwiej i najbardziej pomaga. Trzeba się położyć z nogami na ścianie. Ale tak bardzo, bardzo blisko ściany, żeby kości kulszowe do niej dotykały, nogi razem,w kolanach proste, palce ściągnięte do siebie (kąt prosty łydka-stopa). Kręgosłup rozpłaszczony, na całej długości dotyka do podłogi, trzeba jakby wyciągnąć spod siebie poślady, żeby lordoza sie wyprostowała Ręce w bliskiej odległości od bioder, skierowane dłońmi do góry, miękkie. Broda do mostka -można podłożyć np. książkę pod głowę żeby kark był długi. Stopy czymś obciążyć najlepiej. W czasie @ nie obciążać i wtedy stopy na szerokośc bioder od siebie.Aż się czuje, jak ból wychodzi z człowieka... ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Ale jak pomaga!! Też się cykałam na początku, że będa się ze mnia śmiać, że będę najgorsza i jeszcze tłusta... Ale tam nikt na nikogo nie patrzy, każdy się skupia na tym, jak się ustawić, ułożyć, powiesić itp...
|
|
#4908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, to prawda, tylko że kurczę człowiek czuję się jak.... stary człowiek ![]() Cytat:
![]() ad reszta, i z tymi nogami opartymi o scianę tak leżeć sobie ? I dociskać kończyny z góry do podłogi, a łeb uniesiony, dobrze zrozsumiałam?
|
|
#4909 | |
|
|
Cytat:
I jeszcze możesz coś takiego robić. Tylko też -nogi na szerokość bioder, nie zwieszać głowy -uszy na wysokości ramion, a cała sylwetka tworzy kąt prosty i tak się wyciągasz, jakbyś miała linę w biodrach i ktoś za nią w tył ciągnął. I pilnować, żeby plecy się nie zaokrąglały. I tak ze 2-3 minuty... A, i stopy ustawione równolegle do siebie zewnętrznymi krawędziami
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego dla siebie i didów robię sama (tortille, burgery, szpinaki, zapiekanki, sushi, pizze, pasty, sałatki, ryby, ogólnie śródziemnomorskie, orientalne lub domowe fast foody) najgorsze jest to, że babcia się obraża jak dziadek cichaczem zajada się moimi francuskimi z szynką, serem, pieczarkami zamiast jej schabowym
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuks mi się podoba. Fuksio. |
|
|
|
|
#4912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co Ty tej tłustości się przyczepiłaś masz po prostu krągłości jak każda prawdziwa kobieta powinna mieć![]() Cytat:
A z czym, kojarzy się bolec?
|
|
#4913 | |
|
|
Cytat:
Bo całe życie byłam wysoka i szczupła, a przez ostatnie jestem wysoka i... Bardzo wyraźna, widać mnie z daleka
|
|
#4914 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie tryskam energią ale też nie zasypiam na siedząco. Dla mnie sposobem jest mycie włosów od razu po wstaniu a następnie kawa, no i to wystarcza żebym żyła odsypiam w weekend jak mam możliwość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na pewno bym sobie sama coś oddzielnego gotowała Cytat:
Cytat:
![]() ad 2 też bym nie wiedziała
|
|||||||
|
|
|
#4915 |
|
|
Odnośnie wstawiania... Wstaję o 5, staram się nie kłaść później, niż o północy, ale różnie to bywa. Dużego kopa energii daje mi joga -wiem, nudna jestem. Ale serio, to półtorej godziny zajęć przed pracą, działa lepiej niż kawa, zielona herbata i inne używki. Jeszcze lepiej się czułam zaczynając dzień od godzinki w siodle, no ale te czasy minęły niestety...
Tak,czy inaczej, w piątki już często zasypiam na siedząco i w sobotę, i niedzielę śpię już nawet do 9-9:30... Kiedyś zaległości trzeba nadrobić :-D
|
#4916 |
|
Nindżopesz
|
Oesu, Maja, współczuję stałości menu. Z drugiej strony, ho ho, ale bym na tym schudła - nie mogłabym już tego jeść więc nic bym nie jadła
![]() Spódnicę brałabym lateksową na poprawiny, na poprawiny to już chyba wszystko można. |
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak ja wstawałam o 5.40 do roboty, to o 21 już padałam bez ducha na łóżko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4919 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4920 |
|
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

o 

jak w kołchozie Państwo rzondzo 

Jak Ci dopasują leki to juz ponoć wszystko hula jak potrza