|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Co do braków katalogów to chyba już uzupełnili, bo ja dzwoniłam w poniedziałek żeby mi przysłali jeden, bo byłam nieaktywna w poprzednim katalogu i katalog dziś do mnie dotarł. Czy zamawiałyście tą nową torebkę Amelie? Ten biały/kremowy kuferek, który trzyma Papierska? Chyba mam na niego ochotę....a miałam nie zamawiać już nic z Avonu
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
otworzyłam dzisiaj u mamy ten tusz bo ona go zamawiała i szczoteczkę ma taką jak na zdjęciu w katalogu na stronie 5 - nie dotykałam szczoteczki ani nie przyglądałam się jej bliżej ale z daleka wygląda na zwykła, nie silikonową, porównałabym ją do kategorii szczoteczki Irresistibly Sexy
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, puściłam w końcu zamówienie z 3ki i jak zwykle pójdę z torbami
Co wzięłam dla siebie: - zestaw femme - potrójne cienie neutral haze - nowy odcień szminki luxe - bare elegance - błyszczyk luxe - proper pink z polecenia jednej z Was ![]() - krem cc natural beige - ale mi się trafiło, -50% - dwie szminki ultra color z wiosennej kolekcji: wandering rose i optimistic orchid - maska do twarzy z clearskin z glinkami - mgiełka do ciała gardern of eden - chyba najpiękniejszy zapach Senses - nowość: zmiękczający lawendowy balsam do stóp ![]() - nawilżającą i błotną maseczkę do twarzy planet spa - tusz aero z demo blackest black - serum do szyi i dekoltu z kolumbijską kawą - lakiery z ulotki mieszaj i łącz: również kolekcja wiosenna, wandering rose i cultured purple Chciałam zamówić dla babci (bardzo wymagająca klientka ) szminkę nawilżająca w odcieniu mocha plum, ale niestety szara kropa... dziewczyny może ma któraś z Was w zapasach i odsprzeda? Nigdzie nie mogę dostać tak samo fajnej szminki, a babcia sobie ją upodobała, koniec i kropka
Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-19 o 16:21 |
|
|
|
#3575 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Cytat:
Ale nie wiem po jakiego grzyba mi 3 katalogi Mieszaj i Łącz I może wie któraś z Was czy bookmark 4/2014 to ta ulotka na tusz Aero Volume którą wrzucałyście?
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli uda mi się to porobie swatche nowych szminek, ale nie obcuje, bo mój aparat jak kobieta - musi mieć dobry dzień... |
|
|
|
|
#3577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak to na pewno ulotki z tuszem-zamawiałam 2 paczki, w każdej po 15 katalogów -do tej pierwszej dostałam ulotki mieszaj&łącz i polecane przez "Elle" a do drugiej jedynie ulotki z tuszem Cytat:
|
||||
|
|
|
#3578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
W lutowej edycji Glossyboxe in Love można było znaleźć tusz do rzęs Aero, przed chwilą dodali zdjęcie na facebooku, szczoteczka wygląda na nim na silikonową, a nie na klasyczną
W piątek się dowiem... Jak tylko kurier przyjedzie |
|
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, miała któraś może puder Avon Color "świecenie pod kontrolą"? Jak on sobie daje radę, w miarę dobrze matuje? Czy ten kolor Light jest w miarę jasny? Mam bladą skórę i nie chcę mocno żółtego pudru.
No i ogólne pytanie o przetłuszczającą się BARDZO, mieszaną skórę- jakie kosmetyki trochę ją ogarną? Co do redukcji wydzielania sebum nieźle się u mnie sprawdza ta czarna maseczka z Clearskin, natomiast podkład matujący na mojej skórze- sromotna porażka. Może jakaś posiadaczka tłustej/mieszanej skóry coś mi podpowie- jaki krem, podkład, puder da sobie radę? (Jakieś "tytuły" nie tylko z Avonu też mile widziane, mój makijaż przegrywa ze skórą )
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ktoś sprzedał po cenie katalogowej choćby połowę to nic nie tracąc może brać drugą i np. później sprzedać.
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam zrobic zdjecie i wrzucic, ale moj aparat nie moze zlapac tego zaokraglenia butelki
|
|
#3585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdzieś wcześniej pisałam opinię o tym tuszu
|
|
|
|
|
#3588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dokładnie miałam taką samą sytuację i powiedziała mi paniusia na infolinii, że mi nie doślą osobno tylko z następnym zamówieniem, bo tylko w okresie świąt dosyłają
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3590 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
szczoteczka nie jest silikonowa, tylko taka zwykła. Mam ten tusz, a właściwie moja mama go sobie wzięła, raz jej podkradłam i się nim pomalowałam i niestety na moich rzęsach nie robi nic a nic... no ale może też dlatego, że ja nie lubię zwyklych szczotek tylko silikonowe preferuję i takie właśnie najbardziej mi odpowiadają i robią z rzęsami cuda |
||
|
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
Czy widzicie gdzieś próbki do wód TTA Heart i In Bloom? Obie będą nowością (powrotem?) w katalogu 5, ale próbek w Focusie 4 nie widzę...
Ciekawa jestem czy wrócą też TTA Gold, piękne były. Widać że odgrzebują serię TTA więc może i te będą? |
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy Wy miałyście kiedykolwiek problem z płynnym eyelinerem avonowskim oczywiście? Klientka zamówiła ten zielony i zwróciła mi go mówiąc że jest świetny ale cholernie trudno go zmyć
Biedna 3 dni musiała zamalowywać krechy, bo zejść skubaniec nie chciał. Aż jestem w szoku, głupio mi że sprzedałam jej taki bubel :/ Przyjmą mi zwrot bez problemu? Czy z innymi odcieniami też jest taki problem? |
|
|
|
#3593 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam paczkę a w niej dla mnie:
- temperówka - perełki z IOS - nowy balsam do stóp lawendowy FW - krem lawendowy do stóp FW w pudełeczku - krem z shea do stóp FW w pudełeczku Mam tez zestaw Femme (koleżanka zamówiła 1 więc wzięłam drugi żeby mieć 40%) ale raczej zostawie na sprzedaz/prezent bo nie "mój" zapch (b. przypomina mi Crystal Aure). Jutro będzie druga paczka. Dla mnie: szampon AT do włosów farbowanych (jutro farbuję ciemnym złotym brązem) i krem do ciała z jojoba SSS z dodatkowego demo. Z K4 wezmę chyba tylko serum kawowe PS.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-02-19 o 21:52 |
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, próbowałaś już te nowe perełki z IOS? Też je zamówiłam, ale nadal czekam na pakę
![]() Jak wrażenia??
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj tez odebrałam drugą paczkę, zamówiłam sobie próbki nowego anew reversalist na dzień i na noc i ten na dzień jest naklejony na ulotce, a na niej jest jeszcze zdjęcie serum w nowym opakowaniu i ciekawa jestem czy tylko opakowanie nowe czy coś pozmieniali ze składem i będzie jakies inne
|
|
#3599 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odebrałam dziś swoją paczkę
![]() Bransoletki Sheila (czy jakoś tak) - 2 sznurkowe w zestawie za 9,99 zł, ta fioletowa z kwiatkiem jest średnia, bo nie jest regulowana, oddałam ją kuzynce, za to ta różowa z serduszkiem jest całkiem fajna ![]() Breloczek z różową wstążką bardzo ładny, jedynie te różowe koraliki są trochę za neonowe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Strasznie długo każą czekać na ten tablet, do tego czasu pewnie już kupię sobie nowy a ten sprzedam, a i jego wartość znacząco spadnie...
)

dokładnie miałam taką samą sytuację i powiedziała mi paniusia na infolinii, że mi nie doślą osobno tylko z następnym zamówieniem, bo tylko w okresie świąt dosyłają 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012