Wszystko o Avonie - cz.34 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 15:20   #3571
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34

Cytat:
Napisane przez SzalonaDziewczyna Pokaż wiadomość
Z tego, co czytałam na wizażu, to jest klasyczna szczoteczka i na pewno niesilikonowa.
A zwróćcie uwagę na tej ulotce jak wygląda szczoteczka, wg mnie wygląda na silikonową, w katalogu znowu na tradycyjną. Ale wprowadzają klienta w błąd...

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Sprawdzcie dobrze ulotkę bo tam pisze że można kupić 2 dowolne tusze ale 14zł za jeden więc 2 wychodzi 28zł...
Przynajmniej ja to tak zrozumiałam

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

A właśnie dobry ten nowy tusz?? Szczoteczka jest silikonowa czy plastikowa??
Tak, tak, dwa tusze wychodzą za 28 zł
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 15:28   #3572
Ahtaga
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.

Co do braków katalogów to chyba już uzupełnili, bo ja dzwoniłam w poniedziałek żeby mi przysłali jeden, bo byłam nieaktywna w poprzednim katalogu i katalog dziś do mnie dotarł.

Czy zamawiałyście tą nową torebkę Amelie? Ten biały/kremowy kuferek, który trzyma Papierska? Chyba mam na niego ochotę....a miałam nie zamawiać już nic z Avonu

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 15:55   #3573
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
otworzyłam dzisiaj u mamy ten tusz bo ona go zamawiała i szczoteczkę ma taką jak na zdjęciu w katalogu na stronie 5 - nie dotykałam szczoteczki ani nie przyglądałam się jej bliżej ale z daleka wygląda na zwykła, nie silikonową, porównałabym ją do kategorii szczoteczki Irresistibly Sexy
Stary 2014-02-19, 16:13   #3574
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Dobra, puściłam w końcu zamówienie z 3ki i jak zwykle pójdę z torbami

Co wzięłam dla siebie:
- zestaw femme
- potrójne cienie neutral haze
- nowy odcień szminki luxe - bare elegance
- błyszczyk luxe - proper pink z polecenia jednej z Was
- krem cc natural beige - ale mi się trafiło, -50%
- dwie szminki ultra color z wiosennej kolekcji: wandering rose i optimistic orchid
- maska do twarzy z clearskin z glinkami
- mgiełka do ciała gardern of eden - chyba najpiękniejszy zapach Senses
- nowość: zmiękczający lawendowy balsam do stóp
- nawilżającą i błotną maseczkę do twarzy planet spa
- tusz aero z demo blackest black
- serum do szyi i dekoltu z kolumbijską kawą
- lakiery z ulotki mieszaj i łącz: również kolekcja wiosenna, wandering rose i cultured purple

Chciałam zamówić dla babci (bardzo wymagająca klientka ) szminkę nawilżająca w odcieniu mocha plum, ale niestety szara kropa... dziewczyny może ma któraś z Was w zapasach i odsprzeda? Nigdzie nie mogę dostać tak samo fajnej szminki, a babcia sobie ją upodobała, koniec i kropka

Edytowane przez SzalonaDziewczyna
Czas edycji: 2014-02-19 o 16:21
SzalonaDziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 16:36   #3575
badromance1992
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016

Cytat:
Dobra, puściłam w końcu zamówienie z 3ki i jak zwykle pójdę z torbami

Co wzięłam dla siebie:
- zestaw femme
- potrójne cienie neutral haze
- nowy odcień szminki luxe - bare elegance
- błyszczyk luxe - proper pink z polecenia jednej z Was
- krem cc natural beige - ale mi się trafiło, -50%
- dwie szminki ultra color z wiosennej kolekcji: wandering rose i optimistic orchid
- maska do twarzy z clearskin z glinkami
- mgiełka do ciała gardern of eden - chyba najpiękniejszy zapach Senses
- nowość: zmiękczający lawendowy balsam do stóp
- nawilżającą i błotną maseczkę do twarzy planet spa
- tusz aero z demo blackest black
- serum do szyi i dekoltu z kolumbijską kawą
- lakiery z ulotki mieszaj i łącz: również kolekcja wiosenna, wandering rose i cultured purple
A ja zamówiłam dla siebie mgiełkę Planet Spa Sweet Sensuality bo pięknie pachnie a cena atrakcyjna, stanik sportowy M, Summer White Sunset , żelową kredkę do oczu Black - w końcu!, maseczkę błotną Planet Spa, 2 kulki Care z ulotki i żel Be Radiant dobrałam bo klientka chciała mały Winter Cocoon, no i dostanę brzoskwiniowy zestaw Naturals i zareklamowaną torebkę Elora.

Ale nie wiem po jakiego grzyba mi 3 katalogi Mieszaj i Łącz
I może wie któraś z Was czy bookmark 4/2014 to ta ulotka na tusz Aero Volume którą wrzucałyście?
27-11 Anew Reversalist krem na dzień
28-11 balsamy Care
29-11 tusz Infinitize
05-12 krem SSS z olejkiem arganowym
badromance1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 16:38   #3576
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez badromance1992 Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam dla siebie mgiełkę Planet Spa Sweet Sensuality bo pięknie pachnie a cena atrakcyjna, stanik sportowy M, Summer White Sunset , żelową kredkę do oczu Black - w końcu!, maseczkę błotną Planet Spa, 2 kulki Care z ulotki i żel Be Radiant dobrałam bo klientka chciała mały Winter Cocoon, no i dostanę brzoskwiniowy zestaw Naturals i zareklamowaną torebkę Elora.

Ale nie wiem po jakiego grzyba mi 3 katalogi Mieszaj i Łącz
I może wie któraś z Was czy bookmark 4/2014 to ta ulotka na tusz Aero Volume którą wrzucałyście?
Mam tą mgiełkę, zamówiłam w jakimś demo - śliczna Też niezły haul.
Jeśli uda mi się to porobie swatche nowych szminek, ale nie obcuje, bo mój aparat jak kobieta - musi mieć dobry dzień...
Stary 2014-02-19, 17:00   #3577
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Do 7 maja... Strasznie długo każą czekać na ten tablet, do tego czasu pewnie już kupię sobie nowy a ten sprzedam, a i jego wartość znacząco spadnie...
tak jak pisałam wcześniej- że to z obawy przed zwrotami, że ktoś zamówi wody -odbierze tablet a potem wody zwróci

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
W focusie, który ja dostałam jest inny kuferek przy promocji z tuszami aero niż w focusie na katalogowym... Na katalogowym jest ładniejszy
tamten focus był dla okręgów trend -czasem bywają różnice dla national

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Też nie dostałam, dziś mi kolejną fakturę wystawili i mam jakiś bookmark, ale jedną sztukę, a katalogów zamawiałam wcześniej 20

tak to na pewno ulotki z tuszem-zamawiałam 2 paczki, w każdej po 15 katalogów -do tej pierwszej dostałam ulotki mieszaj&łącz i polecane przez "Elle" a do drugiej jedynie ulotki z tuszem

Cytat:
Napisane przez badromance1992 Pokaż wiadomość

patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:05   #3578
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
tak jak pisałam wcześniej- że to z obawy przed zwrotami, że ktoś zamówi wody -odbierze tablet a potem wody zwróci

tamten focus był dla okręgów trend -czasem bywają różnice dla national

tak to na pewno ulotki z tuszem-zamawiałam 2 paczki, w każdej po 15 katalogów -do tej pierwszej dostałam ulotki mieszaj&łącz i polecane przez "Elle" a do drugiej jedynie ulotki z tuszem

Bez sensu dziewczyny, bardziej opłaca Wam się kupić sobie tablet niż brać tyle EDP, chyba, że na serio macie tyle klientek, no to może być miłym dodatkiem za sprzedaż, ale z tego, co wiem, niektóre z Was po prostu biorą dużo za dużo i potem biedne nie mogą się tego pozbyć, do maja dosyć daleko
Stary 2014-02-19, 17:08   #3579
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

W lutowej edycji Glossyboxe in Love można było znaleźć tusz do rzęs Aero, przed chwilą dodali zdjęcie na facebooku, szczoteczka wygląda na nim na silikonową, a nie na klasyczną W piątek się dowiem... Jak tylko kurier przyjedzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1798724_712301588813891_1745808079_n.jpg (36,7 KB, 44 załadowań)
Stary 2014-02-19, 17:19   #3580
maga_a
Raczkowanie

Cytat:
Bez sensu dziewczyny, bardziej opłaca Wam się kupić sobie tablet niż brać tyle EDP, chyba, że na serio macie tyle klientek, no to może być miłym dodatkiem za sprzedaż, ale z tego, co wiem, niektóre z Was po prostu biorą dużo za dużo i potem biedne nie mogą się tego pozbyć, do maja dosyć daleko
Dokładnie...zwłaszcza, że te wody mają wyższą wartość niż ten tablet. Przy opuście -50% to te 29.99 razy 35 tych wód daje ponad 1000 złotych...co innego jeśli naprawdę jest tyle zamówień na te wody
maga_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:28   #3581
_Juliette_
Wtajemniczenie

Dziewczyny, miała któraś może puder Avon Color "świecenie pod kontrolą"? Jak on sobie daje radę, w miarę dobrze matuje? Czy ten kolor Light jest w miarę jasny? Mam bladą skórę i nie chcę mocno żółtego pudru.

No i ogólne pytanie o przetłuszczającą się BARDZO, mieszaną skórę- jakie kosmetyki trochę ją ogarną? Co do redukcji wydzielania sebum nieźle się u mnie sprawdza ta czarna maseczka z Clearskin, natomiast podkład matujący na mojej skórze- sromotna porażka. Może jakaś posiadaczka tłustej/mieszanej skóry coś mi podpowie- jaki krem, podkład, puder da sobie radę? (Jakieś "tytuły" nie tylko z Avonu też mile widziane, mój makijaż przegrywa ze skórą )
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:40   #3582
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na pierwszy termin miałam zamówienie na 22 sztuki, teraz na 5 i brakuje mi 8 do 35 sztuk. Myślę, że spokojnie znajdę na to klientki. Z tym, że wszystkie klientki to moje znajome, rodzina bliższa i dalsza i daję im zawsze upusty, nie zarabiam na nich, z wodami to samo, więc mi na pewno na tym wodach wielki zarobek nie wyjdzie, na pewno nie taki żebym sobie tablet kupiła.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:41   #3583
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maga_a Pokaż wiadomość
Dokładnie...zwłaszcza, że te wody mają wyższą wartość niż ten tablet. Przy opuście -50% to te 29.99 razy 35 tych wód daje ponad 1000 złotych...co innego jeśli naprawdę jest tyle zamówień na te wody
Myślę, że każda sprzedała jakieś jeśli już bierze 35 sztuk albo sprzeda później A jak ktoś sprzedał po cenie katalogowej choćby połowę to nic nie tracąc może brać drugą i np. później sprzedać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:44   #3584
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Hej !
Czy oczyszczająca pianka do mycia twarzy przeciw wągrom Clearskin ma w składzie SLS ?
Widziałam na wątku katalogowym zdjęcie ale bez składu , czy ktoś mógłby wrzucić jeszcze fotkę z drugiej strony tak aby było widać skład ?
Z góry dziękuję !
nie ma, ale jest sodium olefin sulfonate c14-16
chcialam zrobic zdjecie i wrzucic, ale moj aparat nie moze zlapac tego zaokraglenia butelki

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:48   #3585
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość

No i ogólne pytanie o przetłuszczającą się BARDZO, mieszaną skórę- jakie kosmetyki trochę ją ogarną? [/COLOR]
Do tłustej cery dziewczyny chwaliły serum naprawcze Anew Reversalist, stosując go pod podkład. Zamów sobie próbki i zobacz czy i u Ciebie się sprawdzi. Mi pasuje BB Garniera ten do tłustej skóry, jeśli chodzi o wykończenie makijażu to używam avonowego pudru sypkiego. W ciągu dnia bibułki matujące i chyba więcej nie wiem
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:09   #3586
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Myślę, że każda sprzedała jakieś jeśli już bierze 35 sztuk albo sprzeda później A jak ktoś sprzedał po cenie katalogowej choćby połowę to nic nie tracąc może brać drugą i np. później sprzedać.
Masz racje, zwłaszcza,że części zestawu ,który ja dostałam, mają lutową datę produkcji. Wszystko świeżutkie. Choć ja zamówilam tylko 7 zestawów i na tableta sie nie czaję.
Stary 2014-02-19, 18:14   #3587
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
W lutowej edycji Glossyboxe in Love można było znaleźć tusz do rzęs Aero, przed chwilą dodali zdjęcie na facebooku, szczoteczka wygląda na nim na silikonową, a nie na klasyczną W piątek się dowiem... Jak tylko kurier przyjedzie
Nie znam się na szczoteczkach ale mam ten tusz z demo i ona jest z tych miękkich :p nie taka "gumowata" jak w infinitize. Wiecie o co mi chodzi?
Gdzieś wcześniej pisałam opinię o tym tuszu ja jestem zadowolona
Stary 2014-02-19, 18:16   #3588
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwianna1985 Pokaż wiadomość
jestem strasznie zniesmaczona Avonem. w poprzedniej kampanii zapomnieli mi spakować naszyjnika Gabriel, napisali, że doślą w kojelnym zamówieniu. teraz składałam dwa(końcówka dwójki i z trójki) i teraz jest znowu w brakach....czyli na siłę musiałabym składać zamówienie jak się pokaże zielona kropa żeby dać klientce? masakra myślę że na swój koszt powinni w takich wypadkach dosyłać choćby jeden produkt...
Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
zadzwoń do nich, powiedz, że nie będziesz prawdopodobnie wysyłać już zamówień z danego katalogu i poproś o przesłanie braku jako osobnej paczki
Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
napisz do nich ze chcesz żeby wysłali ci naszyjnik jak dostaną bo ty nie planujesz więcej zakupów w tym katalogu. powinni ci przysłać - przeważnie tak robią jak ktoś ich poprosi
no i nie zawsze dosyłają dokładnie miałam taką samą sytuację i powiedziała mi paniusia na infolinii, że mi nie doślą osobno tylko z następnym zamówieniem, bo tylko w okresie świąt dosyłają
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:29   #3589
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Masz racje, zwłaszcza,że części zestawu ,który ja dostałam, mają lutową datę produkcji. Wszystko świeżutkie. Choć ja zamówilam tylko 7 zestawów i na tableta sie nie czaję.
No ja się też nie czaję, bo u mnie nikt nie zainteresowany, ale gdybym miała choćby połowę chętnych to bym rozważyła(sprzedając po cenie katalogowej to bym się pewnie nawet nie zastanawiała)
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:58   #3590
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
no i nie zawsze dosyłają dokładnie miałam taką samą sytuację i powiedziała mi paniusia na infolinii, że mi nie doślą osobno tylko z następnym zamówieniem, bo tylko w okresie świąt dosyłają
z tym się jeszcze nie spotkałam... może trafiłaś na jakaś niekompetentną osobę... gdybym miała taką sytuację, to bym zadzwoniła za pare godzin znowu lub na drugi dzień, żeby się upewnić czy faktycznie nie doślą

Cytat:

szczoteczka nie jest silikonowa, tylko taka zwykła. Mam ten tusz, a właściwie moja mama go sobie wzięła, raz jej podkradłam i się nim pomalowałam i niestety na moich rzęsach nie robi nic a nic... no ale może też dlatego, że ja nie lubię zwyklych szczotek tylko silikonowe preferuję i takie właśnie najbardziej mi odpowiadają i robią z rzęsami cuda
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 19:39   #3591
monia1707
Raczkowanie

Czy widzicie gdzieś próbki do wód TTA Heart i In Bloom? Obie będą nowością (powrotem?) w katalogu 5, ale próbek w Focusie 4 nie widzę...
Ciekawa jestem czy wrócą też TTA Gold, piękne były. Widać że odgrzebują serię TTA więc może i te będą?
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 19:49   #3592
Kisame
Zakorzenienie

dziewczyny, czy Wy miałyście kiedykolwiek problem z płynnym eyelinerem avonowskim oczywiście? Klientka zamówiła ten zielony i zwróciła mi go mówiąc że jest świetny ale cholernie trudno go zmyć Biedna 3 dni musiała zamalowywać krechy, bo zejść skubaniec nie chciał. Aż jestem w szoku, głupio mi że sprzedałam jej taki bubel :/
Przyjmą mi zwrot bez problemu? Czy z innymi odcieniami też jest taki problem?

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:31   #3593
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwunia23 Pokaż wiadomość
Tak, tylko że u mnie na stronie jest demo za 55 zł i składa się z:
-woda tta heart,
-woda avon true live for him,
-woda avon fleur,
-mgiełka naturals śliwka i wanilia,
-lakier sachara sunrise,
- balsam fiołek i liczi,
- błyszczyk w tubie dream pech,
- uniwersalny krem pielęgnujący avon care.

Więc o inny chodzi.
Bo taki jest zestaw dla Trend, National ma taki, jak podałam.

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy Wy miałyście kiedykolwiek problem z płynnym eyelinerem avonowskim oczywiście? Klientka zamówiła ten zielony i zwróciła mi go mówiąc że jest świetny ale cholernie trudno go zmyć Biedna 3 dni musiała zamalowywać krechy, bo zejść skubaniec nie chciał. Aż jestem w szoku, głupio mi że sprzedałam jej taki bubel :/
Przyjmą mi zwrot bez problemu? Czy z innymi odcieniami też jest taki problem?
Przyjmą, dlaczego nie? Zaproponuj klientce użycie płynu Extralasting, powinno się łatwiej zmyć.
Stary 2014-02-19, 21:45   #3594
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

szczoteczka jest zwykła
Cytat:
Mam jeszcze pytanie o włosie pędzla do różu: miękkie czy szorstkie? Szkoda, że nie mam ich jak pomacać, zawsze trafię na jakieś szorstkie i gubiące włosie... Mam jeden do pudru z EcoTools - można porównać avonowe włosie do delikatności jak tych rossmannowych?
pędzel do różu i pudru jest mięciutki nie mam porównania
Cytat:
Mam tą mgiełkę, zamówiłam w jakimś demo - śliczna Też niezły haul.
Jeśli uda mi się to porobie swatche nowych szminek, ale nie obcuje, bo mój aparat jak kobieta - musi mieć dobry dzień...
tych szminek jestem ciekawa,bo nie ma próbek
Cytat:
Napisane przez monia1707 Pokaż wiadomość
Czy widzicie gdzieś próbki do wód TTA Heart i In Bloom? Obie będą nowością (powrotem?) w katalogu 5, ale próbek w Focusie 4 nie widzę...
Ciekawa jestem czy wrócą też TTA Gold, piękne były. Widać że odgrzebują serię TTA więc może i te będą?
nie ma próbek
Stary 2014-02-19, 21:50   #3595
Hosenka*
Zakorzenienie

Odebrałam paczkę a w niej dla mnie:
- temperówka
- perełki z IOS
- nowy balsam do stóp lawendowy FW
- krem lawendowy do stóp FW w pudełeczku
- krem z shea do stóp FW w pudełeczku

Mam tez zestaw Femme (koleżanka zamówiła 1 więc wzięłam drugi żeby mieć 40%) ale raczej zostawie na sprzedaz/prezent bo nie "mój" zapch (b. przypomina mi Crystal Aure).

Jutro będzie druga paczka. Dla mnie: szampon AT do włosów farbowanych (jutro farbuję ciemnym złotym brązem) i krem do ciała z jojoba SSS z dodatkowego demo.

Z K4 wezmę chyba tylko serum kawowe PS.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2014-02-19 o 21:52
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:53   #3596
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
szczoteczka jest zwykła

pędzel do różu i pudru jest mięciutki nie mam porównania

tych szminek jestem ciekawa,bo nie ma próbek

nie ma próbek
Mogłam brać
Stary 2014-02-19, 21:55   #3597
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Hosenko, próbowałaś już te nowe perełki z IOS? Też je zamówiłam, ale nadal czekam na pakę
Jak wrażenia??

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:59   #3598
musso4
Zakorzenienie

ja dzisiaj tez odebrałam drugą paczkę, zamówiłam sobie próbki nowego anew reversalist na dzień i na noc i ten na dzień jest naklejony na ulotce, a na niej jest jeszcze zdjęcie serum w nowym opakowaniu i ciekawa jestem czy tylko opakowanie nowe czy coś pozmieniali ze składem i będzie jakies inne jest tez ten korektor zmarszczek co u ruskich, emulsja do mycia i krem pod oczy, tak jak w poprzedniej wersji, zdażyłam przetestować krem na noc i jest inny, inna konsystencja i zapach, ale podoba mi się, jutro przetestuję ten na dzień, jak nie będę się świecić zbytnio po nim, to biorę oba i ten pod oczy w k6, bo taniocha straszna i jeszcze 50% opustu
Stary 2014-02-19, 22:07   #3599
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Hosenko, próbowałaś już te nowe perełki z IOS? Też je zamówiłam, ale nadal czekam na pakę
Jak wrażenia??
Jeżeli mowa o perełkach diamentowych to mam je, chyba najlepsze z rozświetlaczy Avonu, bo nie ma w sobie brokatu, pozostawia tylko tafle, super rozświetla ta partie nad policzkami Wzielabym, bo 9,99zł to tanioszka, ale mam swoje z 17 i nieprędko je zużyje, pewnie nigdy

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj tez odebrałam drugą paczkę, zamówiłam sobie próbki nowego anew reversalist na dzień i na noc i ten na dzień jest naklejony na ulotce, a na niej jest jeszcze zdjęcie serum w nowym opakowaniu i ciekawa jestem czy tylko opakowanie nowe czy coś pozmieniali ze składem i będzie jakies inne jest tez ten korektor zmarszczek co u ruskich, emulsja do mycia i krem pod oczy, tak jak w poprzedniej wersji, zdażyłam przetestować krem na noc i jest inny, inna konsystencja i zapach, ale podoba mi się, jutro przetestuję ten na dzień, jak nie będę się świecić zbytnio po nim, to biorę oba i ten pod oczy w k6, bo taniocha straszna i jeszcze 50% opustu
Ja używam tego kremu reversalist do okolic oczu, to bedzie mój pierwszy taki produkt, który zdenkuje, bo zawsze cos mialam, ale wywalalam, bo bylo niefajne, a ten jest super, nie wiem jedynie co z tym rozswietlaczem robić i nie używam w sumie ;P zamówię na pewno sobie dwa w 6, bo 12,50zł za takie cudeńko to darmoszka prawie wypróbuję może pokuszę się również na krem na noc, lubię jakiś konkret nocny mimo, że jestem przed 30 Mam jedynie nadzieję, że zapach nie jest drażniący? Eh, zanim NAT doczeka sie 6 to pewnie zamowie w 4/2014 zestaw miniaturek z kremem pod oczy
Stary 2014-02-19, 22:27   #3600
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Ja odebrałam dziś swoją paczkę
Bransoletki Sheila (czy jakoś tak) - 2 sznurkowe w zestawie za 9,99 zł, ta fioletowa z kwiatkiem jest średnia, bo nie jest regulowana, oddałam ją kuzynce, za to ta różowa z serduszkiem jest całkiem fajna
Breloczek z różową wstążką bardzo ładny, jedynie te różowe koraliki są trochę za neonowe

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości