|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Meneq....on ruchliwy od zawsze... odkąd zaczął pełzać.
Nancy...nie wiedziałam że zaparcia mogą być powiązane z AZS?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Fewcia-wstyd nawet pisać
![]()
#4173 | |||
Zakorzenienie
|
Widze, ze wszystkie chca mi piatki przybijac
![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, zeby sie ulozylo po Twojej mysli, bo odnosze wrazenie, ze lubisz swoja prace. Cytat:
![]() Jeeej, jak Ty umiesz wszystko madrze wytlumaczyc. Lubie czytac jak piszesz, ale jednoczesnie doluje mnie to, ze sama taka madra nie jestem... Pogrubione - moj to jeszcze dzidziuś pod tym wzgledem, robi po swojemu. Jak ja wieszam to on sciaga i sie smieje ![]() To powiedz mi jeszcze skad sie biora takie rozwrzeszczane marketowo-podlogowe dzieci? ![]() Cytat:
Jak jestem cicho (czytam, siedze na kompie) to Kuba i 2-2,5h potrafi przespac. A jak przygotowuje obiad, robie cos w domu to zwykle krocej... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym zawalu dostala jakby mi Kuba tak siedzal na samym brzegu ![]() DEbrah - Ty jak cos napiszesz to.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zadomowienie
|
marsi
trzymam kciuki zeby w pracy bylo dobrze Debrah bardzo madrze napisane tylko tak ja wyzej zostalo wspomniane co robic zeby dziecie nie wymuszalo tak np. jak sie widuje w sklepie mama mowi dziecku ze czegos nie kupi a dziecko kladzie sie na podloge i wyje w nieboglosy |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pola przecież tak samo ma - normą u nas jest jedna godzinna drzemka, a wiadomo, że czasem się trafią takie 3 czy 4 godzinne - trzeba się tym pochwalić ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja bym chciała żeby miała swój pokoik ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Ewulka, widziałam na fb jak Ania pięknie chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- ja mam zwykłe szelki dla Darii (od siostry używane). Jeszcze nie korzystałyśmy
#4182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
Nancy nigdzie nie mogę znaleźć powiązania zaparć z AZS.... masz gdzieś takie info???
no i PSTRYKU....apropo Kaszki Nestle...u mnie najczęściej robi tż- i mówi że żadnych grudek nie ma...ale my robimy na pepti a wcześniej na tym mleku na zaparcia Bebilonu....ono bardzo wodniste-może dlatego u nas nie ma grudek????? a ja dziś zrobiłam bezę z kremem..mam borówki...zaraz skomponuję to do końca...mniammmmmmmmmmm ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() zaraz czeka nas ciapu ciapu i z tej okazji Filip ciągnie za sobą ręcznik po całym pokoju i powoli się rozbiera ![]() BUZIAKI DLA OLIWKI ![]() Cytat:
![]() Ania, faceci to nie ogarniają czasem najbardziej oczywistych rzeczy, "no bo przecież położyłby się na plecach i zjechał" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4185 | ||||
Wtajemniczenie
|
dobry!
anna zasnęła dzisiaj w 15 minut ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45216957] Oj tam, dajesz radę a to najważniejsze ![]() ja ciągle się zastanawiam, czy te fotki to nie ściema a ty - akurat mnie tam się podobałaś latem ![]() [/QUOTE] nooo, niby tak ![]() co do pogrubionego - to ze już schudłam wcale nie oznacza, że nie jestem dalej krągła ![]() ![]() a jak nie wierzysz w fotki na fb chodakowskiej to mogę ci przesłać swoje, bo też takie mam - ale dalej liczę na więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fewcia, pliiiis! ty masz wielki brzuch? przepraszam, ale ![]() ![]() Cytat:
![]() naprawdę jest do mnie podobna? ![]() ![]() bo wszyscy mówią, że to klon TŻ ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- aaa i jeszcze mam pytanie. bo chcę kupić ani jakieś zabudowane buty na wiosnę (a później balerinki of kors ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Młoda już śpi ![]() Dzień ogólnie spoko. Wieczorem będziemy mieć gości, więc nadrabiałam Was teraz na szybko. Cytat:
Wkurza mnie takie - nie wiem, jak to nazwać - "stresowanie dziecka swoim lękiem", tzn. mam na myśli wszystkie te "uważaj, ona zaraz sobie coś zrobi", "jezusmaria" itp., powiedziane głośno, wykrzyczane wręcz. Ani ja, ani tz tak nie reagujemy i jak ktoś tak krzyknie, to Młoda z automatu zaczyna albo płakać, albo kompletnie przestaje skupiać się na tym, co robi i wtedy rzeczywiście może być kiepsko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I fajnie, że z pracą się wyjaśniło! Oby tak już na stałe ![]() Cytat:
![]() przykro mi bardzo, trzymam kciuki, by wszystko się pozytywnie wyjaśniło Cytat:
![]() ![]() Moja mała też ma teraz tak, że bierze nas za rękę i prowadzi, by jej coś dać, gdzieś ją podnieść itp. Ostatnio pokazuje nam, że chce się bawić w szukanego, tzn. pcha lekko, sama ucieka, a jak my jeszcze nie zakumamy, to wraca, pcha znów i sama się chowa. Z reguły za trzecim razem wiemy, o co chodzi ![]() Co to ja jeszcze miałam... Little, Fewcia - zdrówka dla maluchów Debrah - pięknie i mądrze piszesz, zgadzam się z każdym słowem! Mała - Młody boski ![]() No i nie zapamiętałam więcej... Dobrego wieczoru! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
hello!
Nancy chcialam zameldowac ze my dzisiaj z kuzynka tez Twoja pizze smignelysmy i jest ![]() ![]() machnelam dzisiaj 15km ![]() Tesknie! Bede w weekend jakos ![]()
#4188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za to co napisałaś. ![]() ![]() ![]() ![]() Takiej wiedzy mi brakowało. Zuzka też ma teraz taki etap :P Fewcia, Little - zdrówka dla Waszyh pociech ![]() Marsii - oby kłopoty w pacy minęły ![]() Dziewczynyna pytania odnośnie prayc odpisałam w k. Tutaj nie wiadomo kto czyta ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Słodki ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Oliwko wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
![]() Ciekawy temat poruszyłyście i oczywiście Debrah wszystko pięknie wyjaśniła. Szkoda, że ja nie jestem tak mądra i cierpliwa... Zdarza mi się niestety podnieść głos na Domcię i powiedzieć, żeby np. się uspokoiła, bo i tak tego nie dostanie itp.. Potem mam okropne wyrzuty sumienia, ale no właśnie problem jest we mnie, bo to ja nie mam cierpliwości, a Domcia biedna nie rozumie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że nie raz i nie dwa takie coś się zdarzy. Mi też się zdarzyło, też miałam wyrzuty sumienia. Jakoś nabrałam dystansu, bo takie sytuacje zdarzały się wtedy kiedy chciałam coś zrobić. A teraz po prostu to odkładam i zajmuję się dzieckiem, bo wiem już że za chwilę ona się uspokoi a ja będę mogła wrócić do tego co robiłam. Debrah jestem ciekawa co odpowiesz dziewczynom nt. dzieci w sklepie kładących się na podłogę bo rodzice nie chcą czegoś kupic. Gdzie tkwi błąd i jak tego uniknąć ?? Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-02-19 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
jeju ja przepraszam,że wprowadzam taką złą energię ale chyba sobie strzelę w łeb
Leosio ma znowu gile po pachy i łapie się za uszko ![]() ![]() nie no ja się chyba załamie, wszystko ostatnio pod górkę, normalnie mam dość idę płakać buziaki kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej zdrówka dla Leosia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewulka wstaw swoje fotki do k. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Dadzik wykąpany, pojedzony, i wlaśnie sobie przyniósł jakąś grajkę-zabawkę i non stop męczy jeden i ten sam przycisk
![]() marsi tulam ![]() ![]() Miśka, co do szelek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam najgłupszą rzecz na świecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
Marsi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nigdy nie palilam. strasznie niepodoba mi sie jak dziewczyna/kobieta pali ![]() dla mnie fajuny sa obrzydliwe, jak pomysle o tym smrodzie to ![]() a wlasciwie to czemu to zrobilas? cos cie zdenerwowalo? Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-19 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pstryniu nie wiem czemu, naszła mnie chęć. Już od kilku dni mnie korciło, w końcu się złamałam. Ale szczerze żałuję. Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2014-02-19 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.