Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 20:22   #571
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Bardzo ładne! Jaki macie kolor przewodni?
nie mamy chcemy aby było ładnie i romantycznie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:34   #572
Lemon_Drop
Zadomowienie

Klaudyna fajne deko!

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Lemon każdy korek nie kapek da się wyciągnąć:P więc dont worry!
Ja wódkę pije i w dniu ślubu na pewno też się coś napije Piwa i wina nie lubie.
Znaczy się jest szansa? To dobrze
Stary 2014-02-19, 20:46   #573
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Cześć
Witam się z Wami w nowym wątku - wróciłam też z delegacji, sporo się działo również w sprawach ślubnych. Postaram się Was jak najszybciej nadrobić, mam nadzieję że same dobre wieści u Was
Super, wracaj do nas szybko

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
A jak u was z piciem dziewczyny? TŻ i PM piją normalnie czy nie? Bo my planujemy mieć dwie swoje wódki oznaczone- sukienka pani młodej / muszka lub krawat i jedną z wódką a drugą z wodą.
TŻ wódki nie pije wcale, ja na swoim weselu też nie chcę wódki pić. Pewnie będzie tyle, co szampan musujący i kieliszek na powitanie chlebem i solą - chcemy dochować zwyczaju i w jednym kieliszku mieć wódkę, w drugim wodę Pewnie w trakcie wesela parę osób będzie chciało się z nami napić, ale wtedy pewnie będziemy mieć swoją rezerwową butelkę z wodą albo będziemy pić ćwiartki kieliszków
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:04   #574
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
to tak jak u nas ja nigdy trzeźwa nie tańczę, wody do butelki po wyborowej wlewać nie będziemy, pewnie będę pić po pół kieliszka dla bezpieczeństwa
a TZ bedzie pil drinki bo one nie mają szansy go zabić w przeciwieństwie do kieliszka
U nas by nie przeszło jest taka "tradycja" że para młoda pije z każdym 100 gości to ok 50 par czyli 50 kieliszków... więc mam zamiar raz brać tą butelkę a raz tą kiedy będziemy podchodzić do gości ale kieliszek na odwagę po kościele na pewno zaliczę bo inaczej nie wejdę na sale:P mam pytanie do PM xl co z przenoszeniem przez próg dziewczyny bo mój TŻ to co prawda nie chucherko ale i tak jakoś mi się to nie widzi..

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
A i zadzwonilam dzis do salonu, w ktorym kupilam suknie i kazali mi przyjsc 1 lipca na 1 przymiarke
Moja reakcja na to: TAK POZNO ;d

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja mam pierwszą przymiarkę na początku kwietnia.

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-02-19 o 21:09
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:10   #575
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
A jak u was z piciem dziewczyny? TŻ i PM piją normalnie czy nie? Bo my planujemy mieć dwie swoje wódki oznaczone- sukienka pani młodej / muszka lub krawat i jedną z wódką a drugą z wodą.
ja może jednego kielona walnę zeby byc pewniejsza ale na tym koniec szampana bede pic chcialabym zeby Tz tez max jednego wypil, bo kiedys stwierdzilismy ze nie bedziemy w ogole pic, ale po jednym chyba sobie walniemy tzn ja jednego, bo Tz mowi ze on zobaczy jak to bedzie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Zrobiliśmy w weekend kurs przedmałżeński. Mój zadek nadal dochodzi do siebie po drewnianych krzesłach. Ale ogólnie mi się bardzo podobało. Byłam nastawiona na typowe kazania, czyli to wolno a tu jest zakaz. I muszę powiedzieć, że byłam baaardzo miło zaskoczona Dużo zależy od księdza i jego podejścia do spraw przedmałżeńsko-małżeńskich.

Co do picia alkoholu. Na początku chciałam, żeby na naszym stole w ogóle nie było alkoholu, ale mnie zbesztali w domu wszyscy . Sama będę pewnie wino piła. A TŻ'ta poproszę, żeby do północy się opamiętali ze świadkiem i narzeczonym świadkowej (z którymi będziemy siedzieli) z ilością wódki.
my ukonczylismy poradnie, i moj zadek tak samo jak Twoj

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-19, 21:13   #576
hihihi
Zakorzenienie

my też pewnie będziemy mieli butelkę wody na początku na odwagę pewnie wypiję kieliszek a potem wodę, ewentualnie po pół albo jeszcze mniej ale oboje będziemy bardzo mało pili niech goście piją i się bawią

dumam od wczoraj nad welonem i się zdecydować nie mogę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:29   #577
201605100
Konto usunięte

Cytat:
U nas by nie przeszło jest taka "tradycja" że para młoda pije z każdym 100 gości to ok 50 par czyli 50 kieliszków... więc mam zamiar raz brać tą butelkę a raz tą kiedy będziemy podchodzić do gości .
u nas też jest taka tradycja, tylko nikt raczej nie praktykuje picia osobno z każda parą tylko z grupką 6-8 osób więc spoko dam radę poza tym znam swoje możliwości i nie mam opcji upicia się przy takiej ilości jedzenia i tańczenia
a TŻ akurat jest taki, że nie będzie się przejmował gdy ktoś będzie fuczał, że drinkiem się o kieliszek stuka może kilka kielichów walnie, ale on nie ma głowy do takiego picia więc przesadzać nie będzie
zaś będą się śmiać, że on baba jest w tym związku
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:40   #578
ewaden
Raczkowanie

Co do picia alkoholu, ja wódki nie piję, Tż też (on raczej whisky jak już coś). Zakładamy, że podczas wesela oprócz lampki wina/ szampana pić procentów nie będziemy

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Tak w ogole, to zaczelam pakowac wszytskie duperele na slub w jednym miejscu bo boje sie ze o czym zapomne. Dzis odkrylam plastry compeed skitrane w szafce. Juz mam dwie torby z Ikei dekoracji i ☠☠☠☠☠☠☠ w jednym miejscu
Ja robię to samo. Boję się jednak włożyć tego do jakiejkolwiek torby podróżnej, bo wyjdzie że w 1szt. nadbagażu się nie zmieszcze (ja suknie slubną i całe swe oprzyrządowanie panny młodej będę tachała z Hameryki ze sobą )
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
W ogóle nam dużo ludzi opowiada że teraz tyle ludzi odmawia, że zaczynam się bać że mało kto przyjdzie do nas Nie macie podobnych obaw??
Ja już sama nie wiem na co liczyć (choć nie chciałam nigdy więcej niż 90 osób, i musiałam ciachać listę by skrócić ją do 120). Minimum wymagane przez salę na 100% osiągniemy (70os.)- dzięki nabliższej rodzinie i znajomym, ale postawa dużej części rodziny mnie wkurza- może przyjedziemy może nie, tyle "wydatków" w tym roku (tak jakby mi na prezencie zależało), itd. Jako że jestem jeszcze przed, zaproszeń mi się im nawet czasem nie chce wysyłać, bo przez takie tłumaczenia to nawet jak przyjdą tu czuję jakbym się nie wiem o co prosiła i jakby "łachę" mi robili. I przykro mi, bo na ślubach ich wszystkich byłam, sama wesela nie chciałam robić (mój Tż też), chcieliśmy tylko przyjęcie dla najbliższych-40os, najlepiej zagranicą. Ale że rodzina się upominała to się zgodziliśmy zmienić plany. Teraz trochę żałuję Tż nawet o tym nie mówię, żeby go nie marwtić i nie nastawiać negatywnie do mojej familii, która może łaskawie się jednak pojawi

Z pozytywów coś teraz trochę Byłam dziś u ortodonty i powiedział, że mimo że zęby jeszcze w 100% nie są idealne (jest super, ale przydałyby się jeszcze 3m-ce noszenia), słowa danego kiedyś dotrzyma i w ramach prezentu ślubnego zdjemie mi aparat na 3 m-ce, na czas pobytu w Polsce, da mi retainery do zakładania na noc, a po powrocie do Stanów, założy mi spowrotem ten kryształowy aparat, który mam teraz
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:42   #579
karolinuuusia
Zakorzenienie

pokażcie mi swoje buciki

ja mam zamiar kupic, bo musze mieć przy zamawianiu sukni

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:45   #580
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Pewnie!! WITAJ opowiadaj o Was!
Poznaliśmy się na studiach Jesteśmy ze sobą 6 lat, od roku mieszkamy razem i wypadało wziąć ślub I padło na ten rok

Cytat:
Ja wódki nie pije w ogóle. Zamierzam w ogóle nic nie pić, albo kieliszek wina sączyć całą noc Tż nie chce też pić, bo mówi, że nie doczeka nocy poślubnej Planujemy mieć butelki w kubraczkach z wodą, ale obawiam się, że świadkowie domyślą się co jest w naszych butelkach i będą go namawiać na picie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witaj Chociaż znamy się już z wątku czerwcowego. Mamy w tym samym dniu ślub
Dokładnie

Cytat:
mam pytanie do PM xl co z przenoszeniem przez próg dziewczyny bo mój TŻ to co prawda nie chucherko ale i tak jakoś mi się to nie widzi..

Ja mam pierwszą przymiarkę na początku kwietnia.
Ja również na początku kwietnia mam pierwszą przymiarkę Pani w salonie jednak zapowiedziała, że możemy ją przesunąć jeżeli planuję schudnąć do ślubu

A odnośnie przenoszenia przez próg, to mój Tż ledwo daje radę teraz mnie podnieść a co dopiero w sukni A wcale tak dużo nie ważę
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:50   #581
cashmere
Zakorzenienie

Ja pewnie w ciągu wesela wypiję max kilka kieliszków wódki. Wolę co prawda wino, ale w ten dzień wolę się go nie tykać bo znając mnie to się na pewno bym nim oblała :p Ale na pewno przygotujemy sobie butelkę z wodą na nasz stół. TŻ się buntuje że on wody na własnym weselu pić nie zamierza, więc muszę mu co raz do rozumu przemawiać w tej kwestii.

Kupiliśmy dzisiaj dla TŻ garnitur, koszulę, buty i pasek Brakuje mu już tylko muchy, ale nie było koloru posującego do garnituru. Ponoć od marca ma ich więcej przychodzić, a Pani w sklepie powiedziała że będzie o nas pamiętać i nam odłoży jak przyjdzie coś pasującego Super że kolejna rzecz z głowy!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 21:55   #582
iza1336
Raczkowanie

My zapewne napijemy się dla odwagi, ale nie za dużo tak z umiarem, ponieważ to nasz dzień i nie wypada zasnąć przy stole

Cashmere GRATKI zakupów!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 22:05   #583
Kaigara
Rozeznanie

Ja marzę, żeby być przeniesiona przez próg! I najlepiej do restauracji i później do naszego mieszkania. Już nawet zapowiedziałam to swojemu narzeczonemu, żeby nie zapomniał. W odpowiedzi na mnie nakrzyczał, że jak ma robić niespodzianki, skoro ja mu o wszystkim przypominam i to psuję. Ale lepiej przypomnieć, żeby nie zapomniał.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 22:11   #584
iza1336
Raczkowanie

Kaigara nom przecież my za nich myślimy

A ja jestem ciekawa czy Tż przyszykuje coś dla mnie?! Raczej nie...
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 22:17   #585
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ja marzę, żeby być przeniesiona przez próg! I najlepiej do restauracji i później do naszego mieszkania. Już nawet zapowiedziałam to swojemu narzeczonemu, żeby nie zapomniał. W odpowiedzi na mnie nakrzyczał, że jak ma robić niespodzianki, skoro ja mu o wszystkim przypominam i to psuję. Ale lepiej przypomnieć, żeby nie zapomniał.
u nas to tradycja ze młody wnosi pmkę na rękach przez próg domu weselnego a potem do domu takze ja nie musze marzyc bo i tak to zostanie spelnione

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-19, 22:23   #586
Ad rem
Zadomowienie

Lady Million o Ty szczęściaro! Już niedługo będziesz żoną! Na pewno ślub i wesele będą wspaniałe, czekamy na relacje!

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Sostatnio jak wiadomo miałam kryzys i chciałam ją opchnąć na allegro i szukać czegoś innego Muszę się dowiedzieć w ogóle co z nią, bo poszła do prania i 2tygodnie nie dzwonią
No nie żartuj, że chciałaś ją opchnąć! Nawet sie nie wygłupiaj! Jest piękna!

Witam nową PMkę

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
u nas to tradycja ze młody wnosi pmkę na rękach przez próg domu weselnego a potem do domu takze ja nie musze marzyc bo i tak to zostanie spelnione
U nas też jest taka tradycja

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 22:32   #587
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też jest taka tradycja!

aaaa kupiłam welony!
http://butterfly-dodatkislubne.pl/ko...gami-p-76.html

Dexter w spódnicy
Stary 2014-02-19, 22:42   #588
amputee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
pokażcie mi swoje buciki
ja jeszcze ich nie zamawiałam, ciągle się waham, bo tanie nie są, a i kupić je można tylko poprzez salon ślubny. http://www.laboda.pl/produkt/pokaz/231/205 Prawdopodobnie ten model, ale ecru/perłowy i może z inna aplikacją buty La Body są meeega wygodne! i ofc full skórka aa i plus jest taki, że po ślubie można je bezpłatnie odesłać do pofarbowania na wybrany przez siebie kolor.
26.07.2014

Edytowane przez amputee
Czas edycji: 2014-02-19 o 22:45
amputee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 22:59   #589
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
U nas też jest taka tradycja ale boje się ze będzie to wyglądało jakby mój TŻ podnosił tone i miał zaraz umrzeć z wysiłku..
Stary 2014-02-19, 23:01   #590
Robusta
Wtajemniczenie

Mnie mój S. też obiecał przenieść ale nie wiem czy nie zapomni ze stresu
Dziewczyny POMÓŻCIE!!
Wiem, że było dużo wątków na ten temat ale niestety nikt mi nie pomógł.
Zastanawiamy się nad piosenką na pierwszy taniec, mamy jedną bon jovi than you for loving me, ale ostatnio mój TŻ zaproponował guns n'roses don't cry piosenka piękna, ale nie do końca wpisuje się w klimat. Ja jednak mam bardzo miłe wspomnienia z tą właśnie piosenką i zastanawiamy się nad nią...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:01   #591
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Witam!
Mogę do Was dołączyć ?
Ślub 07.06.2014 I coraz mniej czasu a tyle jeszcze rzeczy do zrobienia
Witam nową PMkę
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
ane3ka, cikulada, gratki obrączek!

cikulada, a skąd wysylka? Jak z Chin/Indii itp. to idzie ok. miesiąca.

Zmiana kodu, 1 z przodu - 199 dni! Jestem przerażona
Dziękuję Wysyłka jest z Chin i mam nadzieję że jednak te kolczyki do mnie dotrą I gratuluję zmiany kodu

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny będziecie miały piosenkę dla tż z dedykacją? i na odwrót?
My nic takiego nie planujemy

Cytat:
W ogóle nam dużo ludzi opowiada że teraz tyle ludzi odmawia, że zaczynam się bać że mało kto przyjdzie do nas Nie macie podobnych obaw??
Trochę się obawiam tego ile osób nam odmówi. W umowie z salą mamy zapis że liczba gości nie może być mniejsza niż 100 osób więc mam nadzieję że chociaż taka liczba gości się pojawi...

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
rzeczywiście długo.. ja na przesyłkę kolczyków z ebay czekałam 5 dni, a Twoje idą z Chin? bo jak tak to około miesiąca spokojnie się czeka
No właśnie moje kolczyki też idą z Chin i bardzo mi zależy żeby do mnie doszły bo strasznie mi się podobają i chciałabym mieć je założyć na ślub a nie uśmiecha mi się ich zamawiać po raz drugi i się znowu stresować czy tym razem do mnie dotrą

Cytat:
Kupiliśmy dzisiaj dla TŻ garnitur, koszulę, buty i pasek Brakuje mu już tylko muchy, ale nie było koloru posującego do garnituru. Ponoć od marca ma ich więcej przychodzić, a Pani w sklepie powiedziała że będzie o nas pamiętać i nam odłoży jak przyjdzie coś pasującego Super że kolejna rzecz z głowy!
Gratuluję udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Super, gratuluję

My dzisiaj z rodzicami zrobiliśmy burzę mózgów gdzie w końcu zamówimy wyroby na wiejski stół, ciasto dla gości na pożegnanie, przy okazji poruszyliśmy parę innych weselnych tematów i doszło do lekkiego spięcia ale w końcu jakoś doszliśmy do porozumienia i kilka spraw jest już ustalonych I najprawdopodobniej w marcu spotkamy się ponownie z rodzicami TŻa żeby ustalić już wszystkie szczegóły Aż się boję tego spotkania

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:05   #592
Blondi2989
Blond forever!

Przyszłam się przywitać!
Czy ktoś mnie na tym wątku jeszcze pamięta?
Pozdrawiam Wszystkie PM
I postaram się być w miarę na bieżąco
Stary 2014-02-19, 23:08   #593
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość

Trochę się obawiam tego ile osób nam odmówi. W umowie z salą mamy zapis że liczba gości nie może być mniejsza niż 100 osób więc mam nadzieję że chociaż taka liczba gości się pojawi...

No właśnie moje kolczyki też idą z Chin i bardzo mi zależy żeby do mnie doszły bo strasznie mi się podobają i chciałabym mieć je założyć na ślub a nie uśmiecha mi się ich zamawiać po raz drugi i się znowu stresować czy tym razem do mnie dotrą

Gratuluję udanych zakupów

Super, gratuluję

My dzisiaj z rodzicami zrobiliśmy burzę mózgów gdzie w końcu zamówimy wyroby na wiejski stół, ciasto dla gości na pożegnanie, przy okazji poruszyliśmy parę innych weselnych tematów i doszło do lekkiego spięcia ale w końcu jakoś doszliśmy do porozumienia i kilka spraw jest już ustalonych I najprawdopodobniej w marcu spotkamy się ponownie z rodzicami TŻa żeby ustalić już wszystkie szczegóły Aż się boję tego spotkania
Nie wiedziałam ze sale robią coś takiego jak minimum gości.. jak dla mnie masakra bo skąd mam wiedzieć wcześniej kto przyjdzie a kto nie ja też boje się że sporo osób nie przyjdzie bo to "za duży wydatek" i tu nie chodzi o pary które naprawdę mają problemy finansowe... zaś z rodziny TŻ 90% gości mieszka w Niemczech i nie wiadomo kto przyjedzie mam nadzieje że niedojdzie do tego że ze 100 gości zrobi się nam 50...
Co do teściów to dasz rade najgorzej się nakręcać przed że będzie źle
Stary 2014-02-19, 23:09   #594
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:

U nas to jeszcze musi dojść do spotkania na szczycie,rodzice sie znają z widzenia , teściowa też już była u nas na kawie ale spotkania w 6 nie było :P Wesele sobie sami finansujemy wiec spotkań"ustalawczych" nie musi być więc chyba w święta musimy obiad przygotować i zaprosić teściów
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:13   #595
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiedziałam ze sale robią coś takiego jak minimum gości.. jak dla mnie masakra bo skąd mam wiedzieć wcześniej kto przyjdzie a kto nie ja też boje się że sporo osób nie przyjdzie bo to "za duży wydatek" i tu nie chodzi o pary które naprawdę mają problemy finansowe... zaś z rodziny TŻ 90% gości mieszka w Niemczech i nie wiadomo kto przyjedzie mam nadzieje że niedojdzie do tego że ze 100 gości zrobi się nam 50...
Co do teściów to dasz rade najgorzej się nakręcać przed że będzie źle
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
U nas to jeszcze musi dojść do spotkania na szczycie,rodzice sie znają z widzenia , teściowa też już była u nas na kawie ale spotkania w 6 nie było :P Wesele sobie sami finansujemy wiec spotkań"ustalawczych" nie musi być więc chyba w święta musimy obiad przygotować i zaprosić teściów
U nas były ''już'' 2 spotkania ale tematy były raczej takie luźne natomiast teraz chcemy się spotkać i obgadać już typowo weselne kwestie

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:14   #596
szklaneczka25
Rozeznanie

Hej
Bardzo dawno mnie tu nie było i pewnie nieliczni pamiętają
W pracy zaczyna się powoli normować, zaczynam wychodzić prawie po 8-10h pracy, zawsze to lepsze niz 12-14h Więc dlatego rzadko tu się udzielam.

Od ostatniego czasu trochę poszło do przodu ale i tak zaczyna mnie to przerażać, bo zostało nieco ponad 3 miesiące.

Spowiedź
1. kupione kolczyki ślubne - Apart

2. Garnitur TŻ - Vistula

3. Obrączki - Excelsior

4. Zaproszenia - niebawem zaczynamy Projekt własny

5. Cukiernia - wybrana na 99%, tort (nie jest moim marzeniem ale w okolicy mojego marzenia nie spełnią, ale ja za tortem nie przepadam więc luz) i ciastka bankietowe

6. Ukończone nauki przedmałżeńskie
7. Pierwsze spotkanie w poradni za nami... jeszcze jedno przed.
8. Zrobione rozeznanie w florystkach - wybrane dwie, w marcu decyduje, która będzie robić.
9. Kupione majtki na ślub
10. Wódka - STOCK, ale o tym mogłam już pisać
11. Ustalona fryzjerka - godz. 10.00
Wybrana fryzura, pierwsza próbna za mną, w następny weekend kolejna próbna to wrzucę fotkę

12. Ustalona makijażystka- godz. 12.30

Liczę na to, że będę mogła być bardziej na bieżąco od marca
Dobrych snów PM

Edytowane przez szklaneczka25
Czas edycji: 2014-02-19 o 23:15
szklaneczka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:17   #597
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też jest taka tradycja ale boje się ze będzie to wyglądało jakby mój TŻ podnosił tone i miał zaraz umrzeć z wysiłku..
mi ostatnio kuzynka mowila ze jej maz ja nie wniosl bo " sie bał że mu garnitur pęknie"
ona jest przy kosci, ale bez przesady, ale miał argument
fajny chłop tylko konia ma waryjota

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Mnie mój S. też obiecał przenieść ale nie wiem czy nie zapomni ze stresu
Dziewczyny POMÓŻCIE!!
Wiem, że było dużo wątków na ten temat ale niestety nikt mi nie pomógł.
Zastanawiamy się nad piosenką na pierwszy taniec, mamy jedną bon jovi than you for loving me, ale ostatnio mój TŻ zaproponował guns n'roses don't cry piosenka piękna, ale nie do końca wpisuje się w klimat. Ja jednak mam bardzo miłe wspomnienia z tą właśnie piosenką i zastanawiamy się nad nią...
kurcze, skoro mowi ze ta druga nie wpisuje sie w klimat a ta pierwsza tak to ja bym pewnie wybrala pierwszą. tylko znowu skoro macie mile wspomnienia z drugą, to .. ciezki wybór ale to Wy musicie zdecydowac

🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-02-19 o 23:18
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:18   #598
rabbitka
Rozeznanie

Lady_Milion to juz tylko chwilka! Ale super

Ja za czysta wodka nie przepadam, wiec bede pila wino, bo wole, ale tez nie za duzo bo po 3 duzych kieliszkach zaczyna mi szumiec w glowie
Co do przenoszenia przez prog to my chyba odpuscimy bo slub jest w tym samym hotelu co wesele wiec jedynie moglby mnie TZ przeniesc z holu na sale :p

Klaudyna deko sie super zapowiada!
Hihihi super welony! Gratki

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:20   #599
czekooczekolada
Zakorzenienie

szklaneczka wszystko pięknie kolczyki cud miód
Blondi pamiętamy

🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-02-19 o 23:22
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 23:24   #600
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Super, gratuluję

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Hej
Bardzo dawno mnie tu nie było i pewnie nieliczni pamiętają
W pracy zaczyna się powoli normować, zaczynam wychodzić prawie po 8-10h pracy, zawsze to lepsze niz 12-14h Więc dlatego rzadko tu się udzielam.

Od ostatniego czasu trochę poszło do przodu ale i tak zaczyna mnie to przerażać, bo zostało nieco ponad 3 miesiące.

Spowiedź
1. kupione kolczyki ślubne - Apart

2. Garnitur TŻ - Vistula

3. Obrączki - Excelsior

4. Zaproszenia - niebawem zaczynamy Projekt własny

5. Cukiernia - wybrana na 99%, tort (nie jest moim marzeniem ale w okolicy mojego marzenia nie spełnią, ale ja za tortem nie przepadam więc luz) i ciastka bankietowe

6. Ukończone nauki przedmałżeńskie
7. Pierwsze spotkanie w poradni za nami... jeszcze jedno przed.
8. Zrobione rozeznanie w florystkach - wybrane dwie, w marcu decyduje, która będzie robić.
9. Kupione majtki na ślub
10. Wódka - STOCK, ale o tym mogłam już pisać
11. Ustalona fryzjerka - godz. 10.00
Wybrana fryzura, pierwsza próbna za mną, w następny weekend kolejna próbna to wrzucę fotkę

12. Ustalona makijażystka- godz. 12.30

Liczę na to, że będę mogła być bardziej na bieżąco od marca
Dobrych snów PM
ja Cię pamiętam
gratuluję tylu załatwionych spraw!
piękna fryzura
w ogóle wszystko świetne!
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Hihihi super welony! Gratki

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Przyszłam się przywitać!
Czy ktoś mnie na tym wątku jeszcze pamięta?
Pozdrawiam Wszystkie PM
I postaram się być w miarę na bieżąco
pewnie, że pamiętamy

Dexter w spódnicy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości