|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Przyznaje że żadna z koleżanek nie podawała niemowlakowi dodatkowych witamin i zdziwiło mnie to ![]() Cytat:
![]() zapachu chusteczek nie znam Cytat:
Cytat:
Daj znać po wizycie jutro ![]() Cytat:
![]() Super że na wizycie ok i dobrze że lekarz wszystko chce dokładnie podejrzeć Cytat:
![]() Cytat:
Mamusie jaki rozmiar pieluszek tetrowych macie/kupujecie? przeglądałam allegro i dopiero się dowiedziałam że tych rozmiarów jest tyle
|
|||||||
|
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że wszystko z dzidzią dobrze ![]() poziomkka nie daj się mamusi ale wiem, że też pewnie bym się na początku w język ugryzła, ale do czasu ![]() A z moją "dietą" też dziś nie jest najlepiej, bo rano te jajka w majonezie a na kolacje lody
|
|
|
|
|
#453 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
, liczyłam,że może będą jakieś używane, ale widzę że to nowy temat i jeszcze tego mało na allegro. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a mój synek miał 57cm
|
|||||
|
|
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
Kucyk - dużo płacisz za 4d, ja ide jutro za 200 i sadze, ze to o 100 za duzo
Pater - ja dzisiaj rowniez na kolację zeżarłam lody a mialam ograniczac slodycze... ale "od juutra" ![]() Lece spać, dopije tylko meliske, a Was prosze o kciuki za jutrzejsze usg i za rozmowe z Wszechwiedzącą ![]() Wysłane z mojego LG-P710 |
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
witam się w 24TC Po raz pierwszy od początku ciąży wyniknął problem z okresleniem TC, w którym jestem. Tzn ja zawsze licze tak samo i od zawsze jest to dla mnie proste i zrozumiałe, jednak na ostatniej wizycie (2 Tyg temu), lekarz okreslił tydzień wyżej. Stwierdziłam, ze się pomylił i tyle, w domu przeliczyłam jeszcze raz i wychodizło mi 22TC a on, ze jestem w 23. I wiecie co, wg mnie i moich najprostszych obliczeń na zwykłym kalendarzu dziś właśnie zaczynam 24. A wszystkie kalkulatory w necie nagle pokazują 25. A wczesniej sie zgadzało i u lekarza i w kalkulatorach. Nie rozumiem tego przesunięcia. Możecie to sprawdzić? Moja OM 4.09.13, długośc cyklu 28 dni. TP na 11.06.14. Jak to wg WAS? Jak dla mnie to dokladnie dzis startuje 24TC. 1 dzień 24TC. No nic. Mam 15 str do nadrobienia, więc nie ma szans cytować, dlatego napiszę co u mnie. Od soboty jestem poza miastem u mamy. W poniedziałek ruszył odkładany i wyczekany REMONT ŁAZIENKI. Dzięki Bogu, bo gdyby to potrwało jeszcze trochę to bym umarła ze stresu. Wykończyło to nas TOTALNIE. Tak sie przejmowałam płytkami, sprzetami itd, ciagły stres, nieprzespane noce. Koszmar. Nie wiem dlaczego tak bardzo to przezywałam. Ale teraz już nic nie zmienie. Wykonawca wszedł i działa intensywnie. Będzie co ma być. Czy dobrze wybrałam- się okaże. Wszystko robiłam sama. Nie mam siły sie już denerwować nawet. Oczywiscie, okazuje sie, ze czego się Pan nie dotknie, to wychodza jakieś "kwiatki". A to problem z instalacją elekryczną, okazało się, ze musi całą wymienić a to coś, więc na pewno nie wyrobi się w tym tygodniu, tak jak było to planowane. Łazienka pełna niespodzianek co kilka h mam tele z newsami Wymysliłam jak poprawić oświetlenie, by było jaśniej i by wydobyć z płytek kolor taki, jaki chciałam. Oby sie udało. Trzymajcie kciuki! Poza tym piękna wiosna tej zimy. Mama mieszka w uroczej, zielonej miejscowości, więc duużo spaceruje i staram się relaksować. Dlatego też mniej piszę, trochę się odcinam... wyciszam.. Dziś mój TŻ ma urodziny. Troche mi przykro, ze nie mogę być z nim w taki dzień (został we Wrocławiu), ale prezent otrzymał (fajną torbę i etui na czytnik ebooków). Odbijemy sobie w weekend. Ten remont tak był odkładany a w sumie dobrze wyszło, bo pokrył się (przynajmiej ta 1. najgorsza jego część) z wyjazdem naszych przyjaciół na narty i mój TŻ nie musiał marnować wielu dni urlopu i wyjezdzac tak jak ja (nie da sie teraz mieszkać u nas), tylko mieszka w pustym mieszkaniu naszych znajomych, na czas ich nieobecności. Super, ze nam tak pomogli! Bo dzieki nim zostanie mu 5 dni urlopu, np. na czas poporodowy lub na wakacje a nie na przymusowy wyjazd w czasie remontu. No i moze kontrolowac wykonawce będac tam. Poza tym witam nowe mamusie! Gratuluje pięknych brzuszków. Majkela12 w życiu nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży. Ale mały czy duży, każdy domek jest śliczny i cudowny, bo buduje się w nim NOWE ŻYCIE. Morin- super , ze z szyjką wszystko OK! Co do wyprawek, to ja poza paroma ubrankami nie mam jeszcze nic. Powiem Wam, ze my musimy zakupić dosłownie wszystko. Nie mamy w rodzinie ani wśród znajomych nikogo, kto by nam coś podarował. Odkupiłam pare ślicznych ubrań od kol, ale zapłaciłam jej 270zł, wiec niemało. Poza tym łozeczka, wozek, akcesoria no dosłownie wszystko musimy kupić. Ale to już po remontach. Łazienka do końca lutego, w marcu ogarniemy sypialnie i wstawimy nowa szafe i wtedy zacznę to gromadzić. Teraz nie mam nawet gdzie tego trzymac. Mam nadzieje, ze z Wasza pomoca zdążę. TZN nie ma innej opcji. Liste mam, sporo bede zamawiac z neta, wiec powinno pojsc sprawnie. W miarę ![]() Kakusia- co to są te muszle laktacyjne? Chronią sutki przed urazami, ale działaja też jak wkładki laktacyjne? Pisałyscie o brafitingu, Peter86 z tego co pamiętam mieszkasz teraz w Koszalinie. W 100% mogę Ci polecić super salon bielizny http://braferia.pl/ Powiem tak. Poł życia miałam zle dobrany biustonosz. Tak ma takze 90% moich znajomych. Po prostu w sieciowych sklepach nie ma odpowiedniego rozmiaru i/lub kompetentnego personelu. Pani Ola odmieniła mój biust. Wydobyła go, sprawiła, wytłumaczyła co robie zle itd. Wywaliłam wszystkie biustonosze, które jak się okazało, tylko mi szkodziły. Kupiłam 3 (stopniowo, bo drogie), które nosze na zmiane i wymieniam. I jestem inną kobietą. Nie pamietam czy ma bielizne do karmienia i na czas ciazy, jak byłam, to ten temat mnie nie interesował, ale warto sie przejsc porozmawiac lub, np. po ciazy, by dobrała bieliznę i sprawiła by nie było widac, ze wykarmiłysmy własnie dzieciaczka. Od czasu wizyty tam, nie kupuje bielizny w sieciowkach itd. NIE, wszystko, ale NIE stanik. Szkoda, ze mam tam tak daleko. Na szczescie we Wro tez udało mi się znalezc podobne salony. Pozdrawiam wszystkich
|
#456 |
|
Konto usunięte
|
Ja tylko na chwilę, bo źle się czuję....
Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie po wizycie u fryzjera I w prezencie macie jeszcze mojego Adasia na sankach
|
|
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrej nocy Mamusie
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#458 | ||||||
|
Zadomowienie
|
http://www.smyk.com/cool-club-kocyk-...a-dla-dzieci-p
Cytat:
), podkłady na łóżko miałam te same co kupowałam dla młodego na przewijak, spacer, takie w rossmanie, nie wiem czy nadal są bo to było 4 lata temu. Majtek siateczkowych wystarczyło mi tylko jedno opakowanie, ale za chiny nie pamiętam ile było w paczce. W domu już zakładałam normalne. Teraz chyba wezmę o paczkę więcej, bo to jednak lato, boję się, że może się tam babrać![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko, że nie mam majezonu. Młoda musi się zadowolić marchewką![]() Co do wniosków z koleżanką oczywiście się zgadzam ![]() Cytat:
tak tak teściówka pomagaj szczenięcej miłości![]() A włoski zrobione ??Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45223126]Miałam dobry humor, a tu się dowiedziałam, że cały przyszły tydzień siostra na pół dnia będzie mi swojego synka podrzucać... Jestem okropna, ale ja na prawdę nie mam cierpliwości do cudzych dzieci Macie jakieś pomysły, co można kupić mamie na 50-te urodziny??[/QUOTE] Uuuu ciężka sprawa, ale będziesz miała wesoło. Następnym razem Ty siostrze podrzuć swoje dziecię ![]() Pomysł, ja mogę napisać co kupiliśmy mojej mamie na 50, tzn. składaliśmy się, ale był: tort (sama piekłam), dostała ławę i dwa fotele, bon na zabiegi kosmetyczne i srebrny łańcuszek z wisiorkiem taka łezka, otwierana a w środku nasze zdjęcia i dedykacja (zamawialiśmy na allegro). Popłakała się bidulka ze wzruszenia ![]() Cytat:
http://www.smyk.com/cool-club-kocyk-...a-dla-dzieci-p A ten widziałaś http://www.lamillou.com/shop/kocyki-...ne-sowy-fuksja Boską masz teściówkę, nie ma co |
||||||
|
|
|
#459 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jakieś średniowiecze.5zl/kg bosko, u nas najmniej 37zl/kg a dzisiaj w jednym lumpku 69zł![]() Super łowy ![]() Cytat:
Cytat:
ale repeta leków. Współczuję![]() Cytat:
rozm.34![]() Poza tym czekam na foto teraz ja ![]() ![]() A tak w ogóle jak się dziewczynki czujecie??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba przechodzę na Twoją dietę![]() Cytat:
magnez i dużo leżeć proszę
|
|||||||||
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#461 | |||||
|
Zadomowienie
|
A ja 250
![]() Cytat:
jest boski kiedyś wstawię Wam zdjęcie, piękna szmatka do kurzy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ajaha, już trzymam patrz ![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że już ruszyliście i że Wam się teraz wszystko pięknie składa i układa . Nim się obejrzysz raz dwa i po krzyku i po remoncie, a efekt będzie na pewno cudny![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45235194]Ja tylko na chwilę, bo źle się czuję.... Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie po wizycie u fryzjera I w prezencie macie jeszcze mojego Adasia na sankach [/QUOTE] Fajna fryzurka ale Ty masz ładne oczy a Adaśko śliczny chłopanio![]() -------------------------------------------- Nadrobiłam, choć było ciężko . Co raz więcej mam zaległości, jak zostawię Was na cały dzień. Na dobranoc pokaże Wam moje dzisiejsze lumpikowe łupy , suma ostateczna ok.50zł i omdlenie w ostatnim SH. Normalnie mroczki przed oczami ledwo doszłam do krzesła. Puściło mnie dopiero po 15 min. Głodna nie byłam (wcześniej zaliczyłam cukiernię), a normalnie z nóg mnie zcięło. Bałam się wsiadać za kółko, a moja mama o mało zawału przeze mnie nie dostała. Dobrze, że była ze mną. Więc nie wiem kiedy dam radę na następne zakupy się wybrać. Chyba strach mi nie pozwoli . Dobrej nocki moje łupy.jpg Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2014-02-19 o 23:13 |
|||||
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski!
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
a co do zastrzyku po złości to ja nie wiem....te kobiety są jakoś w szpitalu ubezwłasnowolnione? nie wiedzą, że mogą powiedzieć "NIE"? ja najpierw dowiaduję się o wskazania do jakichkolwiek zabiegów/kroplówek/leków a dopiero później wyrażam lub nie zgodę na nie... tak jak było z "przydziałem" leków p.bólowych - każda u nas dostała swoja porcję - jak zapytałam "po co są te leki skoro mnie nie boli" to pielęgniarka zrobiła wielkie oczy, że przecież każda chce. No ja nie chciałam i nie wzięłam, nikt mi w gardło leków nie wsypie i nikt mi na siłę zastrzyku nie zrobi ![]() a pieluchy z tego co kojarzę kupowałam w rozmiarze 70X80 (na pewno nie miałam kwadratu) i kilka z nich pocięłam na 4, żeby mieć takie małe pod buzię np. do wózka jak córa ulewała - łatwiej je wymienić niż całą, wielką pieluchę zafajdaną tylko w 1 miejscu
Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2014-02-20 o 07:08 |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
oh w końcu się wyspałam, wstawałam tylko raz w ciągu całej nocy sikuJa mam dzisiaj wizytę, i znowu zobaczę bobaska mi tam wyrosła, nie wiem co to mam nadzieję że gin rozwieje moje zmartwienie. A w ogóle to pierwszy raz od miesięcy idę sama na tą wizytę, zawsze chodził ze mną Tż-t, no ale skoro wrócił do pracy to nie da razy teraz więc idę sama, mój język jest raczej kiepski, no ale podstawy rozumiem, zresztą wcześniej też sama chodziłam po lekarzach i dawałam sobie radę, teraz niestety tak jakby cofam się z językiem i temu się obawiam, ale trzeba sobie radzić wiecznie męża przy mnie nie będzie
|
#465 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki nowego dnia
![]() Ale się dzisiaj nie wyspałam, pełnia jest czy jaki czort [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45226053]moja mama jest baaardzo wybredna w kwestii prezentów Ze słodyczy to jak coś dostanie to leży, a potem dzieciom to daje. Alkoholu nie pije żadnego. Z kaw to tylko takie 3 w 1 lub cappuccino. Z książek uwielbia horrory, sf, kryminały, fantastyczne... Ale to już oklepany prezent - kilka razy od nas dostała, zresztą tu też ciężko trafić na coś, czego jeszcze nie czytała.... Takich pamiątek typu albumy nie lubi. W szlafrokach nie chodzi, ręczników ma tyle, że ledwo się szafa domyka. Torebkę dopiero co sobie kupiła, portfel dostała ode mnie na poprzednie urodziny... Myślałam raczej nad jakimiś zabiegami na włosy, ale muszę popytać gdzie można taki kupon prezentowy zakupić, żeby mogła sobie pójść kiedy chce.. Co do masaży to ona twierdzi, że nie będzie się rozbierać przed obcymi ludźmi, nawet płci żeńskiej To jest na prawdę ciężki temat Muszę chyba zadzwonić do taty, zapytać czy coś myślał nad tym tematem, może by się na coś złożyć, czy jak Ewentualnie jeszcze zagadam z moją teściową, żeby zrobiła jej tort (ona przepyszne robi, najlepsze na świecie ), a ja dokupię jakąś dekorację na ten tort. No ale to część prezentu tylko by była.. Druga sprawa, że moja mama tych urodzin nie wyprawia w ogóle, choć tata chciał zrobić jej w jakiejś restauracji. Ale ona stwierdziła, że 50te urodziny to nie ma co świętować, tylko raczej płakać, że taka stara już jest [/QUOTE] no to faktycznie macie ciężki orzech do zgryzienia z prezentem ![]() Cytat:
![]() a z przesądami to jestem na bieżąco ten też znam Cytat:
u mnie w kauflandzie są tylko te różowe chusteczki, mówisz, że w rosmanie są po 15? kurcze musze się wybrać też chyba tyle kupie w tej aptece najwyżej później się dokupi na bieżąco co będzie potrzebne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mówią że standardowe to 70x80 ale czy ja wiem czy takie duże potrzeba ![]() Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45235194]Ja tylko na chwilę, bo źle się czuję.... Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie po wizycie u fryzjera I w prezencie macie jeszcze mojego Adasia na sankach [/QUOTE] no ładna fryzurka i jaki kochany aniołek Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby ta cisza u sąsiadów już została ![]() za wizytęDzień dobry Ja dziś nawet wyspana, ale oczy jeszcze się kleją ![]() Humor chyba lepszy niż wczoraj, niestety pogoda dziś też do Nadrobiłam szybciorem po łebkach więc ogólnie gratuluję udanych wczoraj wizyt ![]() Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi endo już nawet skierowania na badanie nie chciała dać, tylko od razu, ze mam sobie suplementować ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45235194]Ja tylko na chwilę, bo źle się czuję.... Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie po wizycie u fryzjera I w prezencie macie jeszcze mojego Adasia na sankach [/QUOTE]pięknie, a Adaś jaki zadowolony Majkela fajne ciuszki ![]() wczoraj z tż pochłonęliśmy całe litrowe opakowanie lodów koktajlowych ![]() od dziś dieta no i obejrzeliśmy jakąś durną polską komedię "Od pełni do pełni", tak durną, że aż śmieszną ![]() no i dziś zaczynam 26 tc !! |
|
|
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
Ramonka
gratulacje tc
|
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
A tu od rana gwarno Ja już po pobraniu krwi ale nie wyspana jestem, pewnie zaraz mnie sen wyłoży
|
#470 | ||||
|
Raczkowanie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45235194]Ja tylko na chwilę, bo źle się czuję....
Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie po wizycie u fryzjera I w prezencie macie jeszcze mojego Adasia na sankach [/QUOTE]Mam nadzieję, że dziś się lepiej czujesz ![]() Fryzura super! pasuje Ci A Adaś słodziutki Cytat:
W moim mieście jest zwykle 25/kg jak jest promocja to tak 17zł/kg. Jedynie jak chcą się pozbyć wagówki to robią wszystko p o2 zł na przykład. Majkela ale ceny u Was to z kosmosu :O Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i za sąsiadów może się w końcu trochę ograną...
|
||||
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Wczoraj cały dzień mnie nie było a jak wróciłam i chciałam już do was zaglądnąć to przyszedł znajomy z synkiem. No i bajka na youtubie była number 1 ![]() Dostałam wczoraj maila od kuzynki mojej kuzynki z ciuszkami które ona chce odsprzedać. Nie wiem na co się zdecydować Wczoraj jeszcze odkupiłam od koleżanki 7-pak bodów z Early Days za 25 zł i to nowiuśkich nie otwieranych nawet. Rozmiar 86 więc troszkę poczekają. A dziś jeszcze wizyta u kuzynki której ze 100 lat nie widziałam i dostanę pościel do łóżeczka dla dziewczynki |
|
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Ależ sie u Was dzieje! Ledwno nadążam My z remontem WC nie ruszyliśmy bo wymiana pionów się przesunęła, płytki będą więc w połowie marca dopiero. Spoko, więcej czasu na wybieranie ;p Mam pytanie o biustonosze do karmienia. Macie jakieś sprawdzone modele? Na co zwracać uwagę? Mają być z fiszbinami czy bez? Na alle ceny są rozsądne (w przeciwieństwie do sklepów stacjonarnych), ale większość wygląda paskudnie, jak kaftany bezpieczeństwa ;(
Blog: Projekt Rodzice Edytowane przez Mala_Czarno_Biala Czas edycji: 2014-02-20 o 09:43 |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#474 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, witamy się w 23 tyg
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stronę już sobie zapisałam, ale stwierdziłam, że udam się tam po ciąży i jak się karmienie unormuje (lun może skończy), bo ma razie moje piersi z dnia na dzień się zmieniają i szkoda mi wydać dość dużo pieniędzy, na stanik który może być zaraz za duży lub za mały Ale od dawna już myślałam o taki specjalnie dobranym staniku, super że o tym napisałaś Berenika_26 jak tam dziś samopoczucie? Fryzurka super Ci pasuje, bardzo mi się podoba, ale ja gupek jestem i się boję tak ściąć nie wiem co by mi pasowało... A Adaś słodziak ![]() Dziewczyny jak czasami czytam za jakie ceny kupujecie rzeczy to nic tylko zazdrościć trzeba łapać takie okazje ![]() Ja dziś jadę po raz pierwszy w miasto, jeszcze nigdy nie jeździłam tu autobusem, niby wszystko posprawdzałam i mam nadzieje, że mąż mnie po pracy nie będzie szukał gdzieś na obrzeżach Mam pojechać do dewelopera po podpisywać różne papiery do kredytu szkoda tylko, że taka pogoda na polu...
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tam gdzie kupuję, to najdrożej w pon ciuszki sa po 53zł/kg, jak coś jest lekkie i ładne, to się opłaca.... ale ostatnio nabrałam jakiś bodziaków, ciężkie to było i wyszłoby mnie po 5 zł za sztukę, to nie wzięłam, bo w pepco nówki po 6 zł
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gin mi powiedział, że ta dawka witaminy D, co jest w suplementach dla ciężarnych to placebo....Dlatego dał mi taką na recepte.
|
|
|
|
|
#478 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpoczywaj u mamy ile możesz [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45235194]Ja tylko na chwilę, bo źle się czuję.... Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie po wizycie u fryzjera I w prezencie macie jeszcze mojego Adasia na sankach [/QUOTE]Jaki zadowolony brzdąc ![]() Cytat:
Zakupy fajne i oby te mroczki były z wrażenia i już się nie powtórzyły Cytat:
Akurat nasz położna o zastrzyku po złości mówiła z uśmiechem na ustach i dla naszego dobra żeby odpuścić sobie stringi i normalne podpaski aby rany szybko i ładnie się goiły ale napisałaś ważną rzecz o możliwości odmowy ![]() Dzięki za radę o pieluchach na coś takiego liczyłam Cytat:
![]() Powodzenia na wizycie i jeśli nie będziesz czegoś rozumiała to poproś o napisanie na kartce Cytat:
![]() Cytat:
za kolejny tydzieńCytat:
|
|||||||
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ze chętnie bym Ci kupiła ale byłam w netto i nie było tych chusteczek, były same inne jeszcze raz się wybiorę i jak będą to będę pamiętać o Tobie
|
|
|
|
#480 | ||||
|
Konto usunięte
|
Hej, okropnie się dziś czuję
Od wczoraj mam straszne mdłości, nie wiem od czego Noc miałam okropną... Nie dość, że czułam się tragicznie, to mój młodszy w brzuchu nie dawał mi spać... Kopał i to bardzo nisko, że aż czułam to w pochwie.. Masakra Przy okazji wizyty u fryzjera podeszłam do przychodni, do której chcę przepisać siebie i młodego. Póki co odniosłam bardzo dobre wrażenia po rozmowie z panią w rejestracji, wręcz przeciwne do poprzednich przychodni. Dowiedziałam się również o przysługujących mi konsultacjach z położną. Mam przyjść we wtorek z wypełnionymi deklaracjami i wejść od razu do położnej i sobie z nią porozmawiać Mało tego, jest tam również poradnia laktacyjna W sprawie prezentu dzwoniłam do taty, również nie ma pomysłu Póki co mam załatwić ten tort u teściowej, kupić dekoracje na tort i świeczki ![]() Jeszcze odnośnie fryzjera uświadomiłam sobie, że to wesele brata, które mam w kwietniu jest przecież w Wielkanoc i gdzie ja pójdę fryz zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

a propo chusteczek huggis to znacie ich zapachy???bo ja znam tych kremowych, ale pozostałych nie bardzo 
Ehh, sorry, że tak Wam się tu żalę, ale mam już jej po dziurki w nosie, jest tak nadopiekuńcza i przy tym upierdliwa, że aż mnie skręca 

, liczyłam,że może będą jakieś używane, ale widzę że to nowy temat i jeszcze tego mało na allegro.

tylko, że nie mam majezonu. Młoda musi się zadowolić marchewką
tak tak teściówka pomagaj szczenięcej miłości
bosko, u nas najmniej 37zl/kg a dzisiaj w jednym lumpku 69zł

u mnie w kauflandzie są tylko te różowe chusteczki, mówisz, że w rosmanie są po 15? kurcze musze się wybrać