Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 09:00   #391
NecroKitty
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Dzień dobry jakoś nie mogę się dzisiaj zebrać z domu, jeszcze w pidżamie siedzę. Muszę zacząć się organizować, żeby wszystko załatwiać do 15 bo jak się nalatam do wieczora to mi kręgosłup spać nie daje

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Dieta? No coś Ty
Ja niby też staram się ograniczać i np. dziś na wieczór zjadłam już 3 jabłka bo taka byłam głodna, ale w sumie dalej jestem Co z tego, no jak poszłam dziś na zakupy to wróciłam z pudełkiem lodów litrowych i jakimiś drażami to jest silniejsze ode mnie
Ja znowu próbuje jeść zdrowiej ale do słodyczy trochę ciągnie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Na wizycie ok.
Szyjka w porządku,serducho widziałam
Jutro o 11 mam polowkowe trzymajcie kciuki!!
Gratulacje

ANTERIA
i oni z dziećmi w domu takie cyrki robią co to za ludzie

Kucyk_Truskawkowy tak z ciekawości spojrzałam na ten wózek i kurcze naprawdę fajny i ma dużą gondolę. W marcu wyciągnę męża do sklepu wózkowego może uda nam się go zobaczyć.
Stary 2014-02-19, 09:15   #392
__Sylwia__88
Zadomowienie

Kucyk_Truskawkowy
Widzę że jest ciężko z dostępnością tych wózków. Sprawdzałam na ceneo.pl bo tam zawsze szukam to co chce kupić i u mnie z małopolski też nie ma żadnych ofert. Sprawdziłam na allegro i znalazłam jeden sklep na całe województwo w Bochni co mają te wózki. I pewnie trzeba będzie męża wyciągnąć w któryś weekend i udać się tam i do Krakowa na zakupy wyprawkowe. Bo u mnie w mieście to są trzy małe sklepy dziecięce i po 2-3 wózki do wyboru.

26.10.2013

Jesteś z nami
http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png

Wybieram NOWOŚCI z mikroperełkami!
__Sylwia__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:17   #393
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Dobra wrzucam, ale czekam teraz na Wasze szczuplaki Na finiszu byłam duża
Ja w 32tcZałącznik 5587915

W 38 tcZałącznik 5587916

i chyba 3 dni przed porodem, jak szykowałam się na sylwestraZałącznik 5587917
Całą ciążę miałaś super brzuszek a na tym ostatnim zdjęciu przed porodem jak fajnie wyglądał już tak nisko
Cytat:
Na wizycie ok.
kciuki za dziś
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam po kolejnej ciężkiej nocy Pochwaliłam wczoraj sąsiadów to mam za swoje. Normalnie już dzisiaj przegięli, wyobraźcie sobie że o godzinie 0.30 dosłownie zerwałam się na równe nogi z łóżka, a czemu bo ktoś walił tak jakby na górze młotkiem o podłogę albo ścianę, taki dźwięk dosłownie, do tego oczywiście muzyka na fula i obudziłam męża żeby poszedł im w końcu uwagę zwrócić, bo ja już nie mam siły, i poszedł i dobijał się do ich drzwi przez parę minut a tam nikt mu nawet drzwi nie otworzył, na korytarzu nie słychać tak muzyki wszystko leci do naszego mieszkania więc on nie chciał robić cyrków budząc innych sąsiadów więc zrezygnował i zapowiedział że przejdzie się tam dzisiaj po pracy i im nagada, a raczej zagrozi że jeszcze raz taka akcja to on zadzwoni na policję i nie będzie się wygłupiał. No a ja po tej akcji jeszcze do około po drugiej nie spałam... non stop słychać było muzykę i głowa mnie tak bolała że miałam ochotę po prostu się rozbeczeć. Ja to ja siedzę później w domu i mogę odespać ale szkoda mi Tż-ta bo biednego obudziłam ja a później sam nie mógł zasnąć też przez tą muzykę a dzisiaj znowu poszedł do pracy na cały dzień praktycznie, ale wkurzył się już sam na nich, w ogóle jak można być takim bezczelnym
Współczuję Wam i szkoda mi ich dzieci
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość

Pradip
już staniki chcesz kupić?
to w rosmanie mają szczotki do butelek?
Jeden kupie pod koniec maja a drugi po porodzie. Napisałam o nich bo dla siebie mam już chyba wszystko oprócz staników, koszulki do porodu (muszę mężowi jakąś zwędzić ) i kapturków a sutki które do porodu pewnie też sobie odpuszczę.
Są w rossmanie szczotki ale wielkie mi się wydawały.
A w Kauflandzie jest 3pak chusteczek Huggies polecanych na blogu Sroka za 9,99 lub w Superpharm paczka za 4,5zł
Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Ja biorę jak mąż wstaje, potem sama dosypiam jeszcze i od razu po wstaniu mogę zjeść śniadanko
ja tak samo a czasem nawet i wcześniej jak się po raz enty budzę w nocy
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:26   #394
Izetka_
Zadomowienie

Hej Gaduły

Cytat:
Na wizycie ok.
super, że wszystko trzyma :kciuki za usg: koniecznie daj znac po

Cytat:
Za wizyte i oczywiście mocne

Tfu tfu miałam namyśli kota już zamówiłam i jeszcze kocyk z sówką
pokaż kocyk

Cytat:
Witam po kolejnej ciężkiej nocy Pochwaliłam wczoraj sąsiadów to mam za swoje. Normalnie już dzisiaj przegięli, wyobraźcie sobie że o godzinie 0.30 dosłownie zerwałam się na równe nogi z łóżka, a czemu bo ktoś walił tak jakby na górze młotkiem o podłogę albo ścianę, taki dźwięk dosłownie, do tego oczywiście muzyka na fula i obudziłam męża żeby poszedł im w końcu uwagę zwrócić, bo ja już nie mam siły, i poszedł i dobijał się do ich drzwi przez parę minut a tam nikt mu nawet drzwi nie otworzył, na korytarzu nie słychać tak muzyki wszystko leci do naszego mieszkania więc on nie chciał robić cyrków budząc innych sąsiadów więc zrezygnował i zapowiedział że przejdzie się tam dzisiaj po pracy i im nagada, a raczej zagrozi że jeszcze raz taka akcja to on zadzwoni na policję i nie będzie się wygłupiał. No a ja po tej akcji jeszcze do około po drugiej nie spałam... non stop słychać było muzykę i głowa mnie tak bolała że miałam ochotę po prostu się rozbeczeć. Ja to ja siedzę później w domu i mogę odespać ale szkoda mi Tż-ta bo biednego obudziłam ja a później sam nie mógł zasnąć też przez tą muzykę a dzisiaj znowu poszedł do pracy na cały dzień praktycznie, ale wkurzył się już sam na nich, w ogóle jak można być takim bezczelnym
A to jakie dziady z tych sąsiadówwspółczuje: rolleyes:

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Majkela kupiłam na allegro. Nazywa się baby sound b i kosztował 195 zl. Używam z tego co pamiętam od 16 tygodnia ciąży.

Sylvunia gratuluję

Byłam wczoraj w Askocie zobaczyć ten wózek Camarelo Carera i nie mają tych wózków Nie wiem gdzie we Wrocławiu mogłyby być

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Weź nie strasz, bo ja też się napaliłam na ten wózek, żeby go obejrzec, jak go nie ma w Lublinie to będzie klapa na całej lini

Cytat:
A ja w ogóle nie wiem co i gdzie kupować do porodu

No i znowu koncert na górze od 8 rano
Co to za ludzie a zrobiłaś sobie listę???dziewczyny wstawiały ja się zapomogłam ich listami i stworzyłam swoją wszystko ąłdnie rozpisane

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

my juz wstałyśmy, dzis szybciej śniadanko pójdzie, bo byłam cwana i wzięłam tabletkę, jak mąż pojechał do pracy, bo mnie zawsze budzi, mam chyba zbyt płytki sen

mam dzis zamiar nadrobić zaległe tygodnie ciąży z książką "W oczekiwaniu na dziecko", bo zupełnie zapomniałam o niej

życze miłego dnia
Miłego czytania

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Ja postanowiłam dzisiaj szybciej wstać bo jutro o 6 idę na badania w tym glukozę więc wolę dziś szybciej paść spać A tak to śpię do 10-11 codziennie

O widzisz ja też zapomniałam już o tej książce
Ja tez się jutro wybieram, ale ejszcze nie dostałam skierowania na glukozę wiec ide na luzie

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Pradip-to ty sprytna jesteś ja jeszcze nic dla siebie nie mam jak tak czytam o waszych zakupach to czuję sie w tyłu ze wszytskim

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Poziomka-śliczne ubranka wybrałaś

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:37   #395
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Jeden kupie pod koniec maja a drugi po porodzie. Napisałam o nich bo dla siebie mam już chyba wszystko oprócz staników, koszulki do porodu (muszę mężowi jakąś zwędzić ) i kapturków a sutki które do porodu pewnie też sobie odpuszczę.
Są w rossmanie szczotki ale wielkie mi się wydawały.
A w Kauflandzie jest 3pak chusteczek Huggies polecanych na blogu Sroka za 9,99 lub w Superpharm paczka za 4,5zł

chciałam dzisiaj te chusteczki kupić ale u mnie już ich nie ma wszystkie wykupione
ja sobie właśnie wybrałam linki z apteki gemini na zakupy kremów, maści, podkładów, majtek itp i wyszło coś ok 200 zł
co do kapturków ja właśnie koniecznie je chce kupić przed porodem ale za boga nie wiem jak mam te sutki zmierzyć i jaki rozmiar sobie kupić

Podwójne mamusie dzisiaj tutaj czytałam ile tych podkładów potrzeba po porodzie to faktycznie tak dużo trzeba? podkłady na łóżko, podkłady poporodowe te mega podpaski i majtki siateczkowe wielorazowe i majtki poporodowe jednorazowe?

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość

Ja tez się jutro wybieram, ale ejszcze nie dostałam skierowania na glukozę wiec ide na luzie

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Pradip-to ty sprytna jesteś ja jeszcze nic dla siebie nie mam jak tak czytam o waszych zakupach to czuję sie w tyłu ze wszytskim

ja mam jedną koszulę do szpitala i nic poza tym więc nie jesteś sama nawet kapci nie mam
Stary 2014-02-19, 09:43   #396
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
chciałam dzisiaj te chusteczki kupić ale u mnie już ich nie ma wszystkie wykupione
ja sobie właśnie wybrałam linki z apteki gemini na zakupy kremów, maści, podkładów, majtek itp i wyszło coś ok 200 zł
co do kapturków ja właśnie koniecznie je chce kupić przed porodem ale za boga nie wiem jak mam te sutki zmierzyć i jaki rozmiar sobie kupić

Podwójne mamusie dzisiaj tutaj czytałam ile tych podkładów potrzeba po porodzie to faktycznie tak dużo trzeba? podkłady na łóżko, podkłady poporodowe te mega podpaski i majtki siateczkowe wielorazowe i majtki poporodowe jednorazowe?

ja mam jedną koszulę do szpitala i nic poza tym więc nie jesteś sama nawet kapci nie mam
no i ja kapci nie mam, już miałam sobie kupic, ale żadne mi się nie podobają, a chce takie żeby od razu móc w nich pod prysznic wejśc i sa jakieś dupnemuszę się przejśc do decathlonu albo go sportu chyba i kupic jakieś basenowe

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-19, 09:52   #397
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
no i ja kapci nie mam, już miałam sobie kupic, ale żadne mi się nie podobają, a chce takie żeby od razu móc w nich pod prysznic wejśc i sa jakieś dupnemuszę się przejśc do decathlonu albo go sportu chyba i kupic jakieś basenowe

a w tych mokrych z pod prysznica będziesz później chodzić po korytarzu i sali?
Stary 2014-02-19, 10:01   #398
pater86
Zadomowienie

Hej dziewczyny ja od wczoraj leżąc wieczorem w łóżku wymyślałam co by zjeść na śniadanie i wymarzyłam sobie jajka w majonezie więc tylko jak wstałam ugotowałam dwa jajka, do tego dwie kromki chleba, plasterek sera żółtego, dużo rukoli i majonezu no i oczywiście słodka herbatka i gdzie to moje małokaloryczne jedzenie?
Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
Ja znowu próbuje jeść zdrowiej ale do słodyczy trochę ciągnie
Wczoraj gadałam z koleżanką, która mówiła, że jej koleżanka przytyła w całej ciąży 9kg, ale nie jadła nic słodkiego, obie doszłyśmy do wniosku (ona dwójka dzieci), że to niewykonalne
Cytat:
Na wizycie ok.
Super i trzymam kciuki za połówkowe
ANTERIA masakra z tymi Twoimi sąsiadami :/ musicie coś poradzić, bo na dłuższą metę się tak nie da...
Stary 2014-02-19, 10:03   #399
kamilla123
Rozeznanie

Heloł!

Dziewczyny jak będziecie coś zamawiać z apteki to pamiętajcie o witaminie K i D ale dzidziusia

I jeszcze w temacie wyprawki, a dokładnie kaftaników (wczoraj w programie Bosackiej np. wymieniali, że potrzebne 5 szt. do wyprawki) - jak dostaniecie to ok, ale jak macie kupić to odradzam (niewygodne, podwijają się) lepiej dokupić więcej bodziaków

Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
a my zaczynamy remont sypialni, więc jakby mnie jakoś dłużej nie było to znaczy, że pochłonęło mnie wybieranie farb i tapet. buzaki mamusie
No to powodzenia przy remoncie, nie przemęczaj się tam za bardzo i pochwal się efektami

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
kupiłam:
-podkłaby/podpaski bella mamma 2 opakowania po 10 sztuk w każdym
-podkłady seni 90x60 2 opakowania po 5 sztuk w każdy
-wysokochłonne podkłady z canpola (10 szt. w opakowaniu)
- wkładki laktacyjne wielorazowe z aventa (6 szt. w opakowaniu)
- wkładki laktacyjne z canpola jednorazowe (25 szt. w opakowaniu)
-jednorazowe majtki poporodowe z canpola (5 szt. w opakowaniu)
- wielorazowe majtki poporodowe z canpola (2 szt. w opakowaniu)
- siateczkowe majtki poporodowe jakaś firma Horizon (2 szt. w opakowaniu)
Mi się ostatnio przydały tylko te 2 szt. siateczkowych, jednorazowych w ogóle nie używałam, a podkłady u nas dawali w szpitalu. Miałam jedną paczkę w domu, potem przeszłam na normalne podpaski. Innych podkładów nie pamiętam

poziomkka fajne zakupy i fajna cena, i jeszcze mówisz, że w Empiku można odebrać to chyba też się skuszę

Cytat:
a włoski pofarbowałaś?? Bo ja tak była dzisiaj u mnie mama i mnie upiększyła
Zazdroszczę wycieczki po ciuszki a u Synka zaczyna się wow Kochana pilnuj, bo już jakaś synówka się kręci, może to ta Dominika
I tu mnie masz nadal odrosty, ale zaraz idę się z nimi rozprawić
A Walentynka od Dominiki (Ty to masz pamięć) Kopertę otworzyłam, bo myślałam, że to jakieś zaproszenie na urodziny, a tam serduszka i dziecięcym pismem imię napisane Na jutro może jakiegoś lizaka w kształcie serca kupie, niech się cieszy synowa

sylvuniaa84 :kcuki: za wizytę!

Cytat:
no to chyba na złość to robią

choć ja bym się bała interweniować u sąsiadów, bo wiem, co u nas wyprawiali- nawet hafty na drzwiach się trafiały
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:06   #400
karolkya
Wtajemniczenie

ja z wyprawki nadal mam nic... postanowiliśmy z mężem że czekamy do marca i wtedy się za to zabierzemy
Stary 2014-02-19, 10:11   #401
pater86
Zadomowienie

Cytat:
ja z wyprawki nadal mam nic... postanowiliśmy z mężem że czekamy do marca i wtedy się za to zabierzemy
To nie jestem sama

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 10:20   #402
D0tk4
Zadomowienie

ja pierdziu ... A ten wątek miał być inny od tych gdzie na godzine pojawiało się 100 postów! nie nadarzam za Wami, strasznie duzo piszecie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:28   #403
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
a w tych mokrych z pod prysznica będziesz później chodzić po korytarzu i sali?
hmmm nie zastanawiałam się nad tym ale chciałabym takie żeby móc je wytrzec i żeby były suche od środka a podeszwa może byc mokrawyschnie sama

Michaś
02.07.2014r.

Edytowane przez Izetka_
Czas edycji: 2014-02-19 o 10:35
Stary 2014-02-19, 10:39   #404
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a
Konto usunięte

Dzień dobry Miałam dobry humor, a tu się dowiedziałam, że cały przyszły tydzień siostra na pół dnia będzie mi swojego synka podrzucać... Jestem okropna, ale ja na prawdę nie mam cierpliwości do cudzych dzieci

Cytat:
ja mam 24t5d
oj tam oj tam parę dni różnicy

Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość
Póki mam neta wrzucam linki do smykowych cudeńków, jakie dziś zamówiłam - odkryłam przy tym super sprawę - mogę odebrać je w Empiku (bliżej mam do niego niż do Smyka)
http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
Spadam szybko zmyć farbę, bo zaczyna mnie szczypać i jak będę miała neta to Was nadrobię
cudne

Cytat:
Na wizycie ok.
super

Cytat:
Hmm... no tak jak to opisujesz, to pocieszę Cię, że chyba dużo dzieciaczków takich małych tak się zachowuje
od mojej siostry ta mała tak biega, ze ją słychać nieraz na dworze, a w blokach tych nowych, gdzie ściany są cienkie, to się tak niesie, że masakra... no ale co powiesz matce, żeby dziecko przestało biegać i ma je zamknąć w pokoju, no nie da się
mój Adaś też tak biega całymi dniami Czasem nawet w nocy, jak nie chce mu się spać, a ja pójdę do toalety, to szybko z łóżka złazi i po 23 biega po domu w tą i z powrotem Sąsiadka z dołu kiedyś narzekała, że niby my za głośno chodzimy, to ciekawe co teraz mówi

Cytat:
no to zależy od tego, jak długo i jak bardzo będziesz krwawić, ale ze 3 opakowania samych podkładów do bielizny mieć musisz. Tych na łóżko z jedno opakowanie do szpitala wystarczy, chyba że chcesz jeszcze do domu, to kup więcej. Podpasek lepiej nakupować więcej, nie zmarnują się A majtek to aż tyle nie trzeba. Jak kupisz wielorazowe jedno opakowanie, to te jednorazowe Ci się już nie przydadzą

karolkya dopisać Cię na pierwszą stronę?

W kwestii wyprawki, to mi co prawda sporo rzeczy zostało po poprzednim dziecku, ale i tak wszystko segregować i dokupywać zamierzam dopiero w maju, po remoncie...

Macie jakieś pomysły, co można kupić mamie na 50-te urodziny??
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:45   #405
karolkya
Wtajemniczenie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45223126]

karolkya dopisać Cię na pierwszą stronę?

Macie jakieś pomysły, co można kupić mamie na 50-te urodziny??[/QUOTE]

poproszę Mam pisać do Ciebie z danymi?

Ja zazwyczaj robię tort no i zależy ile chcesz wydać...
Stary 2014-02-19, 10:46   #406
Izetka_
Zadomowienie

Berenika- a masz na myśli jakiś prezent??? my ostatnio cioci kupiliśmy zestaw ręczników z Jej imieniem i taka elegancką koszulkę do spania i szlafrok...ale mamie to może jaką biżuterie (jak lubi chodzic,), żeby miała jakąś pamiątkę jest dużo opcji

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-19, 10:50   #407
pater86
Zadomowienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45223126]
Jak ja miałam taki problem to kupiłam zestaw biżuterii, coś takiego co sobie sama nie kupi albo zapytaj i może Ci podpowie czy chciałaby coś konkretnego
Stary 2014-02-19, 10:51   #408
Aldrin
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45223126]Dzień dobry Miałam dobry humor, a tu się dowiedziałam, że cały przyszły tydzień siostra na pół dnia będzie mi swojego synka podrzucać... Jestem okropna, ale ja na prawdę nie mam cierpliwości do cudzych dzieci

no to zależy od tego, jak długo i jak bardzo będziesz krwawić, ale ze 3 opakowania samych podkładów do bielizny mieć musisz. Tych na łóżko z jedno opakowanie do szpitala wystarczy, chyba że chcesz jeszcze do domu, to kup więcej. Podpasek lepiej nakupować więcej, nie zmarnują się A majtek to aż tyle nie trzeba. Jak kupisz wielorazowe jedno opakowanie, to te jednorazowe Ci się już nie przydadzą

Dzięki za informacje co do podkładów, majtek i innych dupereli

a co mama lubi? może ma jakieś zainteresowania, hobby?
Stary 2014-02-19, 10:51   #409
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego czytania
dziękuję
dzis jakoś topornie mi to idzie
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:56   #410
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję
dzis jakoś topornie mi to idzie
ja nie mogę teraz się w ogóle skupic na czytaniu książek a chętnie zajęłabym sobie czas, ale poważnie zaczynam czytac, zaczynam myslec o czymś(zazwyczaj o Malutkim) i po chwili załapuje, że nic nie pamiętam z tego co przeczytałam dlatego odpuściłam i rozwiązuje krzyżówki

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-19, 11:10   #411
Konto usunięte

Załamałam się... Weszłam na intymna.pl i zmierzyłam się, żeby pooglądać sobie staniki... Wg nich mój rozmiar to 75 A
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:14   #412
Aldrin
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45223730]Załamałam się... Weszłam na intymna.pl i zmierzyłam się, żeby pooglądać sobie staniki... Wg nich mój rozmiar to 75 A [/QUOTE]

też mam tam strasznie małą rozmiarówkę, na intymnej obecnie 70 B a pani brafiterka czy jak to się pisze zmierzyła, że mam 70 E i jakościowo i w odczuciach te piersi zupełnie inaczej leżą i są dużo lepsze te od pani z małego sklepiku
Stary 2014-02-19, 11:14   #413
Izetka_
Zadomowienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45223730]Załamałam się... Weszłam na intymna.pl i zmierzyłam się, żeby pooglądać sobie staniki... Wg nich mój rozmiar to 75 A [/QUOTE]

a czym się załamałaś??? ja mam 75 F to powód do załamki

Michaś
02.07.2014r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 11:46   #414
Konto usunięte

Cytat:
poproszę Mam pisać do Ciebie z danymi?

Ja zazwyczaj robię tort no i zależy ile chcesz wydać...
tak, pisz
Ja nie umiem piec tortów ... Tak do 100zł..

Cytat:
Berenika- a masz na myśli jakiś prezent??? my ostatnio cioci kupiliśmy zestaw ręczników z Jej imieniem i taka elegancką koszulkę do spania i szlafrok...ale mamie to może jaką biżuterie (jak lubi chodzic,), żeby miała jakąś pamiątkę jest dużo opcji
moja mama z biżuterii nosi tylko pierścionek zaręczynowy i obrączkę...

Cytat:
a co mama lubi? może ma jakieś zainteresowania, hobby?
hmm, z tym to ciężko, bo jej hobby to rozwiązywanie sudoku Mogę napisać, czego na pewno nie lubi dostawać: biżuterii, kosmetyków używa tylko takich podstawowych nawet się nie maluje, kwiatów, słodyczy, art. do domu typu mikser pościel itp...

Cytat:
a czym się załamałaś??? ja mam 75 F to powód do załamki
tym, że jak po karmieniu znów mi zmaleją jak poprzednio, to
będę nosić zerówki

Cytat:
też mam tam strasznie małą rozmiarówkę, na intymnej obecnie 70 B a pani brafiterka czy jak to się pisze zmierzyła, że mam 70 E i jakościowo i w odczuciach te piersi zupełnie inaczej leżą i są dużo lepsze te od pani z małego sklepiku
ja nawet nie wiem, czy mam taki sklepik...
Stary 2014-02-19, 11:56   #415
pater86
Zadomowienie

Coś tu jest nie tak, bo mi też niby wychodzi 70A, ale jak mierzyłam taki stanik to wszystko się wylewa, muszę mieć co najmniej miseczkę B lub nawet C (kupiłam taki jeden stanik C i dziś go mam na sobie i jest ok
Stary 2014-02-19, 11:58   #416
Aldrin
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45224430]
hmm, z tym to ciężko, bo jej hobby to rozwiązywanie sudoku Mogę napisać, czego na pewno nie lubi dostawać: biżuterii, kosmetyków używa tylko takich podstawowych nawet się nie maluje, kwiatów, słodyczy, art. do domu typu mikser pościel itp...

[/QUOTE]

już miałam pisać żeby jej zrobić kosz ze słodyczami, winami, kawami, herbatami itp albo perfum no ale jak nie lubi w sumie to takie podstawowe prezenty to ona nic nie lubi to hmmm książka może ? nie wiem czy lubi zdjęcia i pamiątki ale są albumy do zrobienia z historią jej życia albo właśnie jej własny szlafrok + ręcznik z haftem, torebka, portfel ze skóry albo zafunduj jej pobyt w spa ale nie wiem czy będzie chciała masaże itp
Stary 2014-02-19, 12:25   #417
poziomkka
Zadomowienie

Hej
Ktoś tu się małymi cyckami załamuje?? Mój normalny rozmiar to 75C, teraz mam 80D i już mi wypływają Pod koniec ciąży pewnie będzie 85G
Berenika może jakiś obraz? Moja mama na 50tkę rok temu dostała od nas biżuterię (ale ona lubi). A jak nie to my często kupujemy np kupon z grouponu na prezent - na kolację, na jakieś zabiegi, na pewno coś się znajdzie dla Twojej mamy
Izetka mam ten sam problem z czytaniem, póki co najlepiej idzie mi czytanie aukcji allegro , przy książkach się dekoncentruję, zaczęłam Igrzyska Śmierci - Skończyłam I część w I trym., zaczęłam drugą i nie mogę się na niej skupić, za dużo mam na głowie - dzidzia, remont, praca..
A wózek Camarelo Carrera ponoć jest w Baby Fancie albo Rampersie w Lbn, bo eweden wczoraj oglądała i jest zachwycona, ale to może Wam powie, jak nas w końcu doczyta

majkela
jaki kocyk w sówki?? Nie widziałam nic takiego, pochwal się Ja mam taki plan, żeby kącik Emilki był urządzony w motyw sówek właśnie...ale jak to wyjdzie to nie wiem

Ahaa, zapomniałam jeszcze się pochwalić, jak to mnie teściowa z rana zdenerwowała Jej siostra przywiozła ciuszki i różne takie swojego wnuka i powiedziała mi, żebym przejrzała sobie co chcę wziąć. Moja teściowa oznajmiła od razu, że pojdzieMY wieczorem do niej i przejrzymy, bo ma różne rzeczy, np nową pościel, kołdrę, poduszkę...Ja powiedziałam, że moje dziecko nie będzie spało na poduszce, ani pod kołdrą. "Jak to???!" A no tak to, będzie spało pod kocykiem Później stwierdziła, że jak chcę to wieczorem skoczymy zobaczyć to wszystko, a jak nie to ONA SAMA PÓJDZIE I PRZEBIERZE Wrrr!!!!! A na koniec jeszcze dodała, że bardzo się cieszy, że będzie dziewczynka to będziemy we 3 wychowywać mojego męża Kuźwa, może we 4 jeszcze z moją mamusią??!! Zresztą wydaje mi się, że teściowa miała czas, zeby swojego synalka wychować
poziomkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:55   #418
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
Kucyk_Truskawkowy tak z ciekawości spojrzałam na ten wózek i kurcze naprawdę fajny i ma dużą gondolę. W marcu wyciągnę męża do sklepu wózkowego może uda nam się go zobaczyć.
No mi się baardzo podoba. Znalazłam nawet w necie za 1150zł więc cena super.
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Kucyk_Truskawkowy
Widzę że jest ciężko z dostępnością tych wózków. Sprawdzałam na ceneo.pl bo tam zawsze szukam to co chce kupić i u mnie z małopolski też nie ma żadnych ofert. Sprawdziłam na allegro i znalazłam jeden sklep na całe województwo w Bochni co mają te wózki. I pewnie trzeba będzie męża wyciągnąć w któryś weekend i udać się tam i do Krakowa na zakupy wyprawkowe. Bo u mnie w mieście to są trzy małe sklepy dziecięce i po 2-3 wózki do wyboru.
Cytat:

Weź nie strasz, bo ja też się napaliłam na ten wózek, żeby go obejrzec, jak go nie ma w Lublinie to będzie klapa na całej lini
No dokładnie klapa. Mój mąż nie kupi w ciemno, jeżeli wcześniej na żywo nie zobaczy
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
ja pierdziu ... A ten wątek miał być inny od tych gdzie na godzine pojawiało się 100 postów! nie nadarzam za Wami, strasznie duzo piszecie
Heh, ja też nie nadążam. wystarczy że kilka godzin nie zajrzę i jestem daaleko w tyle.
Cytat:
hmmm nie zastanawiałam się nad tym ale chciałabym takie żeby móc je wytrzec i żeby były suche od środka a podeszwa może byc mokrawyschnie sama
Ja miała w szpitalu osobne pod prysznic.
Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość

Ahaa, zapomniałam jeszcze się pochwalić, jak to mnie teściowa z rana zdenerwowała Jej siostra przywiozła ciuszki i różne takie swojego wnuka i powiedziała mi, żebym przejrzała sobie co chcę wziąć. Moja teściowa oznajmiła od razu, że pojdzieMY wieczorem do niej i przejrzymy, bo ma różne rzeczy, np nową pościel, kołdrę, poduszkę...Ja powiedziałam, że moje dziecko nie będzie spało na poduszce, ani pod kołdrą. "Jak to???!" A no tak to, będzie spało pod kocykiem Później stwierdziła, że jak chcę to wieczorem skoczymy zobaczyć to wszystko, a jak nie to ONA SAMA PÓJDZIE I PRZEBIERZE Wrrr!!!!! A na koniec jeszcze dodała, że bardzo się cieszy, że będzie dziewczynka to będziemy we 3 wychowywać mojego męża Kuźwa, może we 4 jeszcze z moją mamusią??!! Zresztą wydaje mi się, że teściowa miała czas, zeby swojego synalka wychować
hehehe, niezła ta Twoja teściówka
Cytat:
Napisz do producenta, ja tak się dowiedziałam gdzie mogę zobaczyć wózki które mnie interesują
biuro@camarelo.pl
Tak zrobie
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Napisz do producenta camarelo mi odp. że na Opolszczyźnie go nie mają :/(pytałam też o Oławę i też go nie ma ) dopiero można go zobaczyć w Głuchołazach... wczoraj przeszukałam wizaż i b. dużo dziewczyn zdecydowało się na te wózki camarelo. Jakby był w Wrocławiu to daj mi znać
.
Jak się dowiem to dam znać.

Ktoś pytał o szczotę do butelek? Jest w rossmanie tam gdzie smoczki, grzechotki itp. Z babydreama za 6zł w promocji.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 13:07   #419
Izetka_
Zadomowienie

Poziomka-to mnie pocieszyłaś i tak się wybieramy do Rampersa poogladac wózki, więc zobaczymy co tam mają moja szwagierka kupowała tam bardzo dużo rzeczy dla synka i dostała fajny rabat a teściowa dobra jest haha, chyba zamierza baaaardzo Ci pomagac przy córci

Kucyk_Truskawkowy-mam pytanko bierzesz jakieś dodatkowe leki teraz, w sensie acard, clexane itp.???

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-19, 13:07   #420
Konto usunięte

Cytat:
już miałam pisać żeby jej zrobić kosz ze słodyczami, winami, kawami, herbatami itp albo perfum no ale jak nie lubi w sumie to takie podstawowe prezenty to ona nic nie lubi to hmmm książka może ? nie wiem czy lubi zdjęcia i pamiątki ale są albumy do zrobienia z historią jej życia albo właśnie jej własny szlafrok + ręcznik z haftem, torebka, portfel ze skóry albo zafunduj jej pobyt w spa ale nie wiem czy będzie chciała masaże itp
moja mama jest baaardzo wybredna w kwestii prezentów Ze słodyczy to jak coś dostanie to leży, a potem dzieciom to daje. Alkoholu nie pije żadnego. Z kaw to tylko takie 3 w 1 lub cappuccino. Z książek uwielbia horrory, sf, kryminały, fantastyczne... Ale to już oklepany prezent - kilka razy od nas dostała, zresztą tu też ciężko trafić na coś, czego jeszcze nie czytała.... Takich pamiątek typu albumy nie lubi. W szlafrokach nie chodzi, ręczników ma tyle, że ledwo się szafa domyka. Torebkę dopiero co sobie kupiła, portfel dostała ode mnie na poprzednie urodziny... Myślałam raczej nad jakimiś zabiegami na włosy, ale muszę popytać gdzie można taki kupon prezentowy zakupić, żeby mogła sobie pójść kiedy chce.. Co do masaży to ona twierdzi, że nie będzie się rozbierać przed obcymi ludźmi, nawet płci żeńskiej To jest na prawdę ciężki temat Muszę chyba zadzwonić do taty, zapytać czy coś myślał nad tym tematem, może by się na coś złożyć, czy jak Ewentualnie jeszcze zagadam z moją teściową, żeby zrobiła jej tort (ona przepyszne robi, najlepsze na świecie ), a ja dokupię jakąś dekorację na ten tort. No ale to część prezentu tylko by była.. Druga sprawa, że moja mama tych urodzin nie wyprawia w ogóle, choć tata chciał zrobić jej w jakiejś restauracji. Ale ona stwierdziła, że 50te urodziny to nie ma co świętować, tylko raczej płakać, że taka stara już jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości