|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Ja przed snem pochwale sie moim TZ. Dzisiaj mialam bardzo trudny dzien w pracy, poplakalam mu sie przez telefon w robocie i po niej. A on za pol godziny przyjechal z bukietem kwiatow na poprawienie humoru po ciezkim dniu... niech on juz bedzie moim mezem!
![]() Dobranoc
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-02-19 o 23:30 |
|
|
|
#602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uważam, że ważne jest aby wybrać piosenkę, która podkreśli nasz charakter, będzie dla nas z jakiegoś powodu ważna. Jeszcze do niedawna ta piosenka to był mój N°1 http://www.youtube.com/watch?v=wKGA7...e_gdata_player Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#603 |
|
Wtajemniczenie
|
próbna
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2014-02-20 o 22:28 |
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co sie stalo ? sliczna !!
|
|
|
#605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale musi się zwrócić za talerzyk ![]() Cytat:
weź biały! biały weź!!! ![]() śmiechy hihy ale wczoraj naśmiewałam się sama z siebie, że jestem niezdecydowana i dobrze, że welony mają jeden kolor... rano sprawdzam maila a tam pytanie w jakim kolorze ma być mój welon ;D Nie wpadłam na to, że mogą być inne niż "białe" ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się podoba. |
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczna!!!
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
haha spoko spoko, ja tak samo kupiłam welon i pani też mi napisała maila jaki kolor ma być także piąteczka
|
|
|
#608 | |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy wszystkie ale część na pewno tak
![]() Cytat:
kolczyki są śliczne a to upięcie mam w swoim inspiracjach piszesz o majtkach kupionych, nic o sukience- ale zakładam że ona też już jest ![]() bardzo bardzo ładna
|
|
|
|
|
#609 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja osobiście wolałabym mieć bardziej pozytywną piosenkę na pierwszy taniec, ale to Wy musicie to czuć ![]() Cytat:
Szklaneczka, ile spraw załatwionych! Piękne kolczyki Cytat:
Bardzo ładna, tylko sam koczek wydaje mi się odrobinę niedbały? Ale to może tylko takie zdjęcie, ogólna koncepcja super!
|
|||
|
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
Mimi kochany TZ
![]() Miss super fryzura! ![]() Dziewczyny siedze i przegladam szarfy/paski do sukni... wszystkie co mi sie podobaja sa mega drogie... znalazlam kilka co maja korzystniejsza cene i mieszcza sie w budzecie ktory chcialabym na to przeznaczyc ale nie wiem czy beda pasowac/wygladac tanio/tandetnie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i dla przypomnienia moja sukienia ![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk
|
#611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogłabyś wrzucić jakieś ich zdjęcia? tak dla porównaniawrzucam swoje 2 typy spośród tego co zamieściłaś- myślę że są naprawdę ładne
|
|
|
|
|
#612 |
|
BAN stały
|
100 DDŚ
Załatwione Sala Noclegi Kościół Skrzypaczka Akty chrztu i bierzmowania TŻ Nauki przedmałżeńskie Poradnia przedmałżeńska Dj Fotografowie Kamerzyści Dekoratorki (od sali + od kościoła) Zaproszenia (+ część rozdaliśmy) Pudło na koperty Koszyczki awaryjne (na razie puste) Zawieszki na wódkę Wódka Barman Alkohole dla barmana + syropy Soki Szampan Wino Parasol na wypadek deszczu Suknia, halka Buty do kościoła i na plener Buty na salę - czekam na przesyłkę Kolczyki Welony Perfumy Podwiązka Obrączki Poduszka na obrączki Fryzjer Makijażystka Piosenka na pierwszy taniec (i już 5 lekcji za nami) Buty TŻ Spinki do mankietów Opaski dla druhen Krawaty dla drużbów Tablice rejestracyjne dla nas, rodziców i świadków Tuby strzelające Podziękowania dla ojców Dekoracje na poltra – większość (wiszące lampiony, balony itp.) Ciasto na poltra – zamówione Co jeszcze trzeba zrobić? wysłać zaproszenia do Niemiec wysłać zaproszenia do Lublina dokończyć koszyczek do sypania kwiatków Kupić Panna Młoda: pantalony ;D sukienkę na poprawiny kosmetyki na poprawiny sukienkę na panieński buty na poprawiny lakier do pedi paski wybielające plastry Compeed przeciw otarciom sztyft przeciw otarciom talk Pan Młody: smoking skarpetki bielizna paski wybielające koszule muszki, pas smokingowy ubiór na poprawiny - całość Wesele: napoje gaz. cukierki na bramy drewniane literki na stół ciastka z wróżbą pudełka na ciastka Podziękowania dla mam zamówić tort!! dokończyć kieliszki do tłuczenia Polter: płonące pochodnie pływające lampiony ustalić jedzenie napoje bimber – w toku ![]() kamień do tłuczenia i skrzynka Ustalić: samochód – jedziemy bmw czy mercedesem dekorację samochodu manicure – hybryda czy żele? coś na ramiona – tak czy nie? jeśli tak to co? podróż poślubną Spotkać się z: managerką sali – ustalić menu, zamówić dzika fotografami (ustalić plener, może zrobić sesję narzeczeńską) kamerzystami (dogadać szczegóły, ustalić plener) djem (ustalić repertuar, podać piosenkę na pierwszy taniec, podziękowania dla rodziców, zabawy oczepinowe itd) skrzypaczką – ustalić listę utworów makijażystką – próbny!!! Załatwić: licencję na ślub mój akt chrztu zapowiedzi USC Zrobić: winietki plan stołów menu Ciekawe o czym zapomniałam?! ![]() |
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Przepiękne kolczyki, świetnie się prezentują na uchu Garnitu i obrączki też super! ![]() Bardzo fajna, taka romantyczna Cytat:
![]() Ooo gratuluję
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Super, podoba mi się!
Zostawiłam te, które według mnie są najładniejsze i dobrze pasują ![]() Wow! Gratuluję 100 dni, a Twoja lista jest imponująca!
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wódki na weselu. W domu przed wyjściem zaaplikuję sobie setkę cytrynówki Trzasnę też łyka przed pierwszym tańcem. Później woda w butelce po wódce, ale co któryś kieliszek wychylę wódeczkę dla humoru. Woda musi stać bo co chwilę ludzie podchodzą do PM na kielicha i głupio będzie odmawiać wszystkim. Po północy już piję normalnie.szklaneczka sporo załatwione piękne wszystko! kolczyki mega missmalezji mimi_77 brawo dla TŻ! Jakaś impreza studniówkowa? Dużo macie załatwione! U mnie w klubie jest moja mega lista, może coś znajdziesz
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-02-20 o 08:18 |
|
|
|
|
#617 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śmieję się z TŻ że musi ćwiczyć zeby mnie unieść, bo mimo że waży 40 kg więcej ode mnie to średnio mu to wychodzi hehe A najlepsze że salę mamy na piętrze i ja mam suknię księżniczkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zamówiłam te - białe http://www.laboda.pl/produkt/pokaz/151/199 Cytat:
Szklaneczka ![]() Bardzo fajna! ![]() rabbitka do Twojej sukni najbardziej widzą mi się te: 3, 5, 7, 8 ze wskazaniem na 8 bo najbardziej będzie pasowała do grzebyka ![]() nr 3 i 7 są chyba takie same? enzunio bardzo ładne studniówkowe podsumowanie!
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Próbowałam troszkę nadrobić, ale nie bardzo mi się udało, wczoraj po pracy poleciałam na godzinę na miasto a później do domu i znów przed komputer ustalać salda w firmie, siedziałam do 22:30 jestem dziś padnięta Właśnie piję kawkę i zaraz znowu do pracy...
|
|
|
|
#619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
One tam mają jakies swoje spraye, utrwalacze i inne cuda
|
|
#620 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to praktycznie żaden z zamieszczonych pasów nie wygląda tandetnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klask i:![]() Moje zestawienie na 100 dni przed ślubem: Załatwione Sala Kościół Zespół Fotograf Zaproszenia (+ część rozdaliśmy) Parasol na wypadek deszczu Suknia, halka Buty Podwiązka Fryzura i makijaż próbny Ustalony bukiet Garnitur Koszula Pasek Obrączki Zamówiony tort Zamówione ciasta Akt małżeństwa z USC Wybrane autko + dekoracja Do załatwienia: Wódka (kupimy prawdopodobnie do końca lutego Pana Tadeusza za 18,30 zł) Soki i napoje Rozdać resztę zaproszeń (wysłać do USA i rodzinki Tżta) Załatwić akt chrztu Tżta Odbyć wersję skróconą nauk przedmałżeńskich ![]() Kupić: Buty na zmianę dla mnie Bielizna Welon Coś na ramiona Biżuteria Buty dla Tżta Koszula na zmianę dla Tżta Krawat Wybielić ząbki Crestem Kupić doczepiane pasma (dla mnie, Tżtowi już nic nie pomoże )Kupić: Literki na tort (prawdopodobnie zostanie na literkach plexi z lustrzana powłoką) Literki ze styroduru do dekoracji przed młodymi Brokat Ustalić z menadżerką sali menu, wystrój i inne szczegóły Zrobić winietki Zrobić rozmieszczenie stołów Zrobić prezentację dla rodziców Kupić prezenty dla rodziców na podziękowanie Ustalić z zespołem repertuar i zabawy Wybrać się na skróconą wersję kursu tańca ![]() Pewnie o czymś jeszcze zapomniałam Niby dużo, ale większość do ogarnięcia w ciągu kilku dni (mam nadzieję )
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
przeleciałam na szybko Hihihi za welonyszklaneczka wow ile macie załatwione, super! enzunio o mamuniu! u Was tak samo do przodu ![]() miss malezji śliczna fryzura! a welon gdzie będziesz wpinać? rabbitka ten albo ten
|
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
ezunio
już tyle załatwione szczegółowa lista jak u Ciebie jednak jest potrzebna u mnie 107DDŚ dziewczyny będę Was podczytywała ale chwilowo będę się mniej udzielała ![]() piszę pracę magisterską, rozdajemy zaproszenia a do tego studia dzienne i praca pn-pt. na 4/5 etatu to jednak dużo wszystkiego i muszę na chwilę odpuścić trochę forum główne pamiętajcie o mnie
|
#623 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super wyszło ![]() wow ale lista te z muszę w końcu taką stworzyć
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie do osób, które organizują transport dla gości.
orientowałyście się może już ile kosztuje wynajęcie busa ? ile was wyniesie cały transport? płacone jest za godzinę czy raczej za km przejechane ?? mój TŻ i jego rodzina mieszka jakieś 30 km odemnie i od sali i myślałam aby wynająć im cały autobus. przywiózł by ich do kościoła później na sale i porozwoził na 2 razy. a moją rodzinę porozwozić autami bo mieszkają kilka km od sali . |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
szklaneczka oo matkoo cudowne kolczyki
a jaką masz suknię ? ![]() enzunio zazdroszcze tylu załatwionych spraw... mam ślub 3 tygodnie przed Tobą a chyba nie mam nawet połowy :P
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#627 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co się dzieje z tymi goścmi ostatni czasy? Same wymogi, warunki !Super wiadomość z tym aparatem ![]() Cytat:
Swego czasu była moim numerem jeden. Katowałam ją na okrągło !! Piękna !! Cytat:
Te dekoracje są niesamowite Cytat:
Najbardziej do oryginały pasuje ta ostatnia !
|
|
|
#628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-02-20 o 09:14 |
||
|
|
|
#629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
Na moje oko nic ważnego nie brakuje Organizacja widzę super ![]() Wg mnie żaden nie jest tandetny, a faworytów zostawiłam w cytowaniu ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj pierwszy raz zaaplikowałam 4 Long Lashes, nie mogę się doczekać efektów Dzisiaj muszę fotki zrobić
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
licencję na ślub??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Chyba że jakieś zdarzenie typu pogrzeb w rodzinie, to można zrozumieć...

klask i:
a jaką masz suknię ? 
Co się dzieje z tymi goścmi ostatni czasy? Same wymogi, warunki !