|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
![]() A możesz powiedzieć ile kosztuje mniej więcej taki biustonosz? Cytat:
![]() podasz linka do tego wisiorka z allegro?? Cytat:
hej, w końcu się odezwałaś jak wizyta u lekarza??Cytat:
I trzymam kciuki za wizytę ![]() dziękujemy |
||||
|
|
|
#482 | ||
|
Konto usunięte
|
dziękujemy
gratuluję ![]() Cytat:
![]() dziękujemy gratulacje ![]() Cytat:
![]() dziękujemy ze zmianą fryzury sama wiesz, że się długo zbierałam, ale stwierdziłam w końcu po waszych namowach, że jak coś, to przecież odrosną i poszłam na żywioł Oczywiście fryzjerka pytała dlaczego chcę tak krótko ściąć takie długie włosy, ale ileż można z długimi chodzić, mnie się już znudziły ![]() to zdjęcie z przed 3 tygodni, teraz po śniegu już śladu nie ma Więc jak coś to za rok (mam nadzieję, że tej zimy już nie spadnie) ![]() Co do wit. K, to Adasiowi dawałam do skończonego 3go miesiąca. Wit. D też tyle dawałam, u nas mówią, że do roku się daje. A dawałam tak krótko, bo lekarz zabronił dawać, bo mu zbyt szybko ciemiączko zarastało Co do produktów Belli, to jak dla mnie i podkłady poporodowe i wkładki laktacyjne są do Dziś moja 100 - dniówka !! ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Czuje się jak kaleka Wszystko mnie boli, niedobrze mi, nie mam na nic siły kompletnie... Wieczorami łapią mnie skurcze, te przepowiadające.. Ja wiem, że to normalne, ale przy Adasiu zaczęły mi się dopiero w 34 tc i boje się, że coś jest nie tak |
||
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Co do wkładek laktacyjnych to ostatnio wyczytałam, że z firmy LOVI są całkiem w porządku bo są dość duże i chłonne. Oprócz tego to przyszło mi dzisiaj na pocztę, że w HEBE jest promocja na pampersy, niby wychodzi 10zł taniej. Apropo pampersów to faktycznie na sam początek lepiej jak będą 1? Bo wiem, że niektórzy zaczynają odrazu od 2 i sama już nie wiem :/
Z chusteczek narazie zakupiłam pampersa sensitive i baby fresch.
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
Berenika_-Biedaku
może masz po prostu gorsze dni mam nadzieję, że szybko minął i będziesz lepiej się czuła za 100-dniówkę![]() Ramona_85- za 26 tydzieńNecroKitty- za 23 tydzień[B]Prowansja[/B-Fajnie, że sobie tak odpoczywasz
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy właśnie wszystko mi się podoba. Pokazała mi body irajtuzki i bluzeczki z długim rękawem na 68. Kiedy body i rajtuzki bym mogła odpuścić to te koszulki są takie
Ni i takie pytanko ile takich bluzeczek mieć żeby nie było za dużo ??? |
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45240851]
Dziś moja 100 - dniówka !! ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Czuje się jak kaleka Wszystko mnie boli, niedobrze mi, nie mam na nic siły kompletnie... Wieczorami łapią mnie skurcze, te przepowiadające.. Ja wiem, że to normalne, ale przy Adasiu zaczęły mi się dopiero w 34 tc i boje się, że coś jest nie tak gratuluje 100 dniówki ![]() spokojnie, skurcze mogą pojawiać się dużo wcześniej, może potrzebujesz trochę relaksu i odpoczynku na zregenerowanie sił? |
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, musi mnie któraś nauczyć tak cytować, bo ja czytam, czytam i się gubię po prostu co komu odpisywać
![]() Zaczynamy dzisiaj 23 tc !! Byłam pierwsza przy koszu z dzieciowymi rzeczami i takie wspaniałe łupy mam, że aż sama nie dowierzam, nigdy tak ładnych rzeczy w tym sh nie widziałam Ramona, Necro za rozpoczęte tc Necro i ja dzisiaj 6 miesiąc zaczynam Berenika za odwagę, fryzurka Ci pasuje i przede wszystkim będzie Ci o wiele wygodniej niż z długimi za 100-dniówkę !! majkela kocyk jest boski Fajnie, że macie ciuszki na kg, u nas takiego lumpa nie ma ;/zaaaabcia Hejka, może coś więcej nam napiszesz?? Miałaś ostatnio połówkowe z tego co pamiętam ![]() ANTERIA no mam nadzieję, że teraz będziecie mieć więcej spokoju. A jak nie to 112 i Prowansja ja liczę tak jak zubi |
|
|
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45240851] gratuluję ![]() Dziś moja 100 - dniówka !! ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przepraszam ze tak mało pisze ale cieżko czas znaleść przy małym urowisie ![]() W poniedziałek miałam wizytę polowkowe wszystko z dzidzia wporzadku. Mamy śliczna zdrowa DZIEWCZYNKE!!!!!! Marzenia sie spełniają zawsze chcielismy parke i mamy parke <3
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2014-02-20 o 12:46 |
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
Nie nadążam za Wami.. Jedynie co to Was mogę podczytywać na telefonie..
Gratuluję zakupów, wizyt i rozpoczętych tygodni - dziś sama zaczynam 23 ![]() Już nie mam głowy do studiów. W koło macieju poprawiam babce jeden projekt i wiem, ze na 100% jest dobrze, dla niej stale jest coś źle. Po raz pierwszy zrobiłam coś na zasadzie: nie chce mi się, niech się odwali i już nie wysyłam jej więcej! o. Poza tym, cóż. Momentami męczą mnie bóle bioder, w sensie boli mnie w zawiasach jak chodzę. Może to kwiestia tego, że ostatnio stale siedzę i się uczę. Spędzam nad książkami/notatkami/komputerem co dziennie 6h, jak nie więcej. Głowa odpada. I jeszcze w weekend czekają mnie 3 zaliczenia. Idę coś zszamać na obiad.. Miłego dnia Mamusie.
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Która jakims cudem była poprawna przez ponad 20T.No, ale z lekarzem sie nie bede klocic, niech sobie spisuje co chce z tego koleczka
|
|
#494 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Teraz chcę tak samo, a tu Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() i trzymam kciuki za zaliczenia ![]() Koleżanka napisała mi właśnie, że odebrała moje wyniki badań, ale jak to dokładnie wygląda zobaczę dopiero jak mi je podrzuci, bo póki co czeka na ktg w przychodni jeszcze... Jedyne co mi napisała, to wyniki glukozy i są one dość dziwne... Po godzinie wyszło mi 75mg/dl, a po dwóch 90mg/dl... Wydaje mi się, że to znowu w drugą stronę, za mało I dziwne też to, że po dwóch godzinach jest większy poziom, bo powinien być chyba niższy
|
|||||
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#496 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a Czas edycji: 2014-02-20 o 13:39 |
|
|
|
#497 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten nowy lekarz to przeszedł sam siebie i zawyżył w karcie ciąży o 2 tygodnie, wg. mnie byłam w 23, a on wpisał 25 tc. nie mam pojęcia dlaczego, ale niech sobie wpisują co chcą byle wszystko dobrze sprawdzali z dzidziusiem ![]() Cytat:
gratuluję!!! Też marzy mi się w przyszłości parka Berenika_26 gratuluję studniówki może jakiś bal sobie wypraw, zjedz coś pysznego żeby humor Ci się poprawił, weź długą kąpiel w piance, odstresuj się troszkę pójdź na spacer Tylko skąd te mdłości ![]() Super, że znalazłaś fajną przychodnię, to na prawdę ważne, też muszę się tu rozglądnąć bo nigdzie nie jestem zapisana... A tak w ogóle to wróciłam z mojej wyprawy byłam w lumpku, wstawiam Wam zdjęcia, za wszystko zapłaciłam 5,50 zł a spodenki jeszcze są z metką! Nie wiem po co dzidziusiowi bezrękawnik, ale spodobał mi się bardzo wszystko na rozmiar 0-3msc.
|
||
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki rampers |
|
|
|
|
#499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak weszłam do Kauflandu i też tych polecanych przez Srokę nie mogłam namierzyć [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45240627]Hej, okropnie się dziś czuję Od wczoraj mam straszne mdłości, nie wiem od czego Noc miałam okropną... Nie dość, że czułam się tragicznie, to mój młodszy w brzuchu nie dawał mi spać... Kopał i to bardzo nisko, że aż czułam to w pochwie.. Masakra Przy okazji wizyty u fryzjera podeszłam do przychodni, do której chcę przepisać siebie i młodego. Póki co odniosłam bardzo dobre wrażenia po rozmowie z panią w rejestracji, wręcz przeciwne do poprzednich przychodni. Dowiedziałam się również o przysługujących mi konsultacjach z położną. Mam przyjść we wtorek z wypełnionymi deklaracjami i wejść od razu do położnej i sobie z nią porozmawiać Mało tego, jest tam również poradnia laktacyjna [/QUOTE] Nadal kiepsko się czujesz? Fajnie że jesteś zadowolona z opieki w przychodni i daj znać czego się od położnej dowiesz [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45240851] to zdjęcie z przed 3 tygodni, teraz po śniegu już śladu nie ma Więc jak coś to za rok (mam nadzieję, że tej zimy już nie spadnie) ![]() Dziś moja 100 - dniówka !! Jak będziesz mnie ciągnąć to poczekam ten rok świętujemy w takim razie i od razu Ci się polepszy ![]() Cytat:
a dużo znajoma chce za te rzeczy?Cytat:
czekamy na zdjęcia Cytat:
|
||||
|
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero niedawno dowiedziałam się co to jest rampers
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi nie jesteś sama ja dopiero ucze się rozróżniać, śpiochy od pajacy, od bodziaków i innych rzeczy już nie wspomnę, że jeszcze to trzeba ubierać
|
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
Z tymi ubrankami to ja tez dopiero sie uczę
Do nie dawna znałam tylko Body kaftany i spiochy :p W Pepco wczoraj była masa bodow za 2,99 zł na wyprzedaży z kr rękawem...ale z tych nie kupiłam nic bo były albo w autka niebieskie albo różowe w kwiatki a przy mojej niespodziance wole nie inwestować w takie kolory kupiłam tez bie drogie bo za 6,99 białe czyli beda pasować na niespodziankę :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1392901836.884600.jpg
A to nowe łupy Troche z Pepco i reszta od koleżanki co w Holandii kupila Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
sylvuniaa pater
Bardzo fajne ciuszki
|
|
|
|
#509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Weszłam dziś do świata dziecka i takiego oczopląsu dostałam że musiałam wyjść a teraz sobie pluję w brodę że nie wzięłam czapeczki z napisem "moje słoneczko"
|
||||
|
|
|
#510 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja z popołudniową kawką
![]() Moja Dominika z racji, że gorączki nie ma już i lepiej się czuję - i za namową wychowawczyni - poszła na 2h na Bal przebierańców Oczywiście była swoją wymarzoną Myszka Minnie robiłam fotki i kręciłam filmiki - no bosko poprostu! dziwić się, że dzieci przeżywają i z wrażeniami wychodzą jak ja dalej jestem po takim wrażeniem, że skupić się nie mogę ![]() Berenika fajna ta fryzurka! A grzywkę masz na ukos czy tylko tak zaczesana? W ogóle wyglądasz na 20 lat i pociesznego masz synka ![]() Cytat:
jestem już 6kg na plusie na zaczęty 26tc!Pamiętam pamiętam o zdjęciu, tylko musi mi TŻ zrobić samego brzucha bo przy tym remoncie to nie będę straszyć swoją łepetynką ![]() Dziękuję lepiej się już mamy, oczywiście Dominika lepiej bo ma antybiotyk, ja to nie mam jak się kurować, ale dziecko zdrowe to już cud miód! ![]() Świetne łowy! My 8-9 marzec jedziemy do koleżanki, która odłożyła już jakieś ciuszki dla Nas, a mnie przyszły jeszcze moje łowy z all, także też muszę się wkońcu pochwalić ![]() Cytat:
ja parę ubranek zgarnęłam od mamy, która trzymała ciuszki po mnie i bracie i tak: zachowały się rewelacyjne rajstopki, które jakościowo przebiły wszystkie teraźniejsze 2 sukienki dzianinowe po mnie i frotkowe koszulki które służyły za piżamkę a no i hit hitów - mój kapelusik na lato! Dominika furrorę w nim robiła i każdy oczy robił, że on ma tyle lat co ja ![]() Cytat:
![]() nie ma za co Cytat:
:http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...923388313.html http://allegro.pl/75c-biustonosz-do-...953724529.html Moje zdanie takie: na noc bez fiszbinów, na dzień z fiszbinami (chyba, że masz ładne ku sobie piersi moje to bez fiszbinów pod pachy uciekają i jak sumo wyglądam Prowansja ale Ci dobrze, że na czas remontu możesz być zdala od tego trzymam kciuki, żeby poszło sprawnie i wg Waszych oczekiwań! Nasz remont już na półmetku i też namyśłałam się, nakombinowałam z płytkami i cóż - co teraz wyjdzie, to tak miało być a mam troszkę nietypowo, bo beżowe ściany a czekoladowa podłoga mój TŻ jeszcze nie widzi tego (mimo, że część kibelka już wyłożona), ale wierzę, że jak się je już wypucuje i dojdą dodatki - to będzie zadowolony ![]() Sylvunia fajne łowy! a czapeczka jest może z Pepco? bo tą samą kupiłam TŻtowi z informacją o drugim dzidziusiu
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-02-20 o 14:56 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

co kilka h mam tele z newsami 

ale Ty masz ładne oczy
mi tam wyrosła, nie wiem co to mam nadzieję że gin rozwieje moje zmartwienie. A w ogóle to pierwszy raz od miesięcy idę sama na tą wizytę, zawsze chodził ze mną Tż-t, no ale skoro wrócił do pracy to nie da razy teraz więc idę sama, mój język jest raczej kiepski, no ale podstawy rozumiem, zresztą wcześniej też sama chodziłam po lekarzach i dawałam sobie radę, teraz niestety tak jakby cofam się z językiem i temu się obawiam, ale trzeba sobie radzić wiecznie męża przy mnie nie będzie

nie wiem co by mi pasowało... A Adaś słodziak
Wszystko mnie boli, niedobrze mi, nie mam na nic siły kompletnie... Wieczorami łapią mnie skurcze, te przepowiadające.. Ja wiem, że to normalne, ale przy Adasiu zaczęły mi się dopiero w 34 tc i boje się, że coś jest nie tak

I jeszcze w weekend czekają mnie 3 zaliczenia.