Mamusie sierpień 2014 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł wątku
Mamusie Sierpień część już druga, nasza ciąża jest zbyt długa 2014! 2 5,71%
Połowa ciąży już za nami w sierpniu nasze dzieci przywitamy 2 5,71%
Mamusie sierpień 2014 ! 10 28,57%
sierpniowe dzieciaczki w brzuchu buszują za kilka miesięcy światem zapanują 1 2,86%
Chociaż małe mamy brzuszki w sierpniu wyjdą z nich maluszki 4 11,43%
Chociaż goszcza w naszych brzuszkach już od sierpnia w naszych łóżkach 0 0%
Pod serduszkiem je nosimy a już w sierpniu przytulimy 4 11,43%
Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ ! 12 34,29%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-20, 15:50   #3091
M_aria
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Hehe ja właśnie od roku czekam, aż już będę miała gdzie żeby reaktywować bloga, bo tu we wspólnej kuchni mi się już nie chce, weny brak.. ale przepisy wypróbowane, polecam
Ja też aktualnie jestem na wspólnej kuchni, ale jeszcze 2-3 tygodnie i wypróbuję mój nowy piekarnik. Już nie mogę się doczekać!
M_aria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 16:25   #3092
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez konikowa84 Pokaż wiadomość
Macie czasami takie placzliwe dni, ja mam dzis jakiegoś dola od rana, co bym nie oglądała w tv to mnie wzrusza a w szczególności sytuacja na Ukrainie doprowadza mnie do łez :'( a swojemu Tż tak bez powodu urwalabym przyrodzenie :/ durna ta huśtawka, ehhh :'( Nie wiem o co mi chodzi :'(
Ach te ciązowe hormony , ja miałam straszne wahania nastrojów w I trym teraz trochę się uspokoiłam . Ale strasznie rozczulają mnie małe ciuszki

Cytat:
Napisane przez ewela_88 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie. Pisze z takim pytaniem, może ktos miał podobną sytuację, albo chociaż coś doradzi Jestem w 17 tygodniu i mam problem z cisnieniem. Przed ciażą nie miałam nigdy problemu. Mierze je sobie od około miesiąca i ze dwa razy miałam 140/90, ale w większości jest to 130/80, 135/85 a i czesto 120/80. Lekarz przepisał mi tabletki na obniżenie cisnienia,ale mam wątpliwości czy powinnam je brać...
Jeśli masz wątpliwość idź do innego lekarza , tak będzie najlepiej.

Cytat:
Napisane przez UmiZumi Pokaż wiadomość
hallo spałam dzisiaj jakieś 10,5 godziny i tylko 2 razy w nocy wstawałam do toalety. Za to dawno już nie spałam w dzień. Wczoraj się położyłam, ale w końcu przegadałam z koleżanką przez telefon dużo, a potem to już TŻ wrócił z pracy i tyle było z drzemki.

U mnie wczoraj było pochmurno. Dzisiaj na szczęście pięknie świeci słoneczko
Ja codziennie spię do 12 ale chodzę późno spać . Objadam się wieczorami przed TV . 'Wczoraj kabanoski z majonezem, potem trufle a na zakończenie chrupki kukurydziane z jogurtem mix

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
U mnie w Londynie ciagle pada i wieje a moje córki tylko patrzą przez okno na ogródek...mam juz dość tej pogody, nawet psy wariują juz tak długo w domu ciagle Ja juz chce wiosnę!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Do Polski zapraszam u mnie dzisiaj słoneczko

Cytat:
Hehe ja właśnie od roku czekam, aż już będę miała gdzie żeby reaktywować bloga, bo tu we wspólnej kuchni mi się już nie chce, weny brak.. ale przepisy wypróbowane, polecam
Gosiu ala smaka narobiłaś tymi słodkościami

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą mąż zadzwonił do mnie , i mówi ,żebym się szykowała na wieczór bo zabiera mnie na kolacje
Smacznej i romantycznej kolacji życzę

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Zapisała się dzisiaj na kurs Bezpieczny Maluch http://bezpieczny-maluch.com.pl/warsztaty słyszałyście o tym ?

mam dzisiaj tak wysokie tętno prawie 120 że ciężko mi się oddycha .

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 16:50   #3093
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

A ja sobie wymiotuje cały dzień 😭😭

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 16:59   #3094
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
A ja sobie wymiotuje cały dzień 😭😭
Ty to się biedna namęczysz

Stary 2014-02-20, 17:08   #3095
pentuerka
Rozeznanie

Cytat:
Nie nie, to moje rozkojarzenie, nie zauważyłam kilku kolejnych wiadomości i myślałam, że odpowiadam bezpośrednio jako pierwsza, dopiero potem się zorientowałam i dopisałam
Ale nie wyobrażam sobie, żeby chodząc prywatnie nie mieć usg. Mam koleżankę w ciąży też z terminem na sierpień, chodzi prywatnie zupełnie gdzieś indziej niż ja i też ma zawsze robione, płaci chyba tyle co ja.
[QUOTE=M_aria;45246442]Witam
Dziś na obiad u nas krem z pieczarek

Jeśli chodzi o wizyty na nfz to ja mam za każdym razem robione usg.

A już myślałam, że mam jakieś ciążowe omamy

A jak często są te USG? Co 2 tygodnie? Widać nie ma reguły, ale z tym NFZ jestem zaskoczona.
pentuerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 17:58   #3096
Angels2708
Zadomowienie

GG do Angels2708

Cytat:
papryczka
Ja codziennie spię do 12 ale chodzę późno spać . Objadam się wieczorami przed TV . 'Wczoraj kabanoski z majonezem, potem trufle a na zakończenie chrupki kukurydziane z jogurtem mix

.
Czy po takim składzie pokarmu nie siedzisz długo na tronie sorka za bezpośredniość :P

zaczarowanadlaniego biedna ty <przytul> może jutro będzie lepiej

Angels2708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 18:21   #3097
asix86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Angels2708 Pokaż wiadomość
asix86 wierz mi że mnie też strasznie pobolowa głowa i to nie od dziś lecz nawet już od miesiąca i nawet o tym nie myślę by wziąść jakieś tabletki, jakoś się boję myślę sobie zawsze tak : jak małemu nic przez to nie jest że tak źle się czuję to ja to przetrzymam
Ja się boję takich bóli, bo kiedyś zdarzyło się tak, że nie miałam przy sobie leków ani możliwości kupna, i wylądowałam w szpitalu na kroplówce wymiotując z bólu.

Dziś to trzeci dzień mojego bólu i nie wzięłam apapu. Zmierzyłam ciśnienie kilkakrotnie i różnie ten mój ciśnieniomierz pokazuje.. najniższe teraz i w południe to było -> 100/60. Czyli niskie, ale raczej dobre. Myślałam też, że może mam za niską temp. ciała, ale się okazała być OK. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do mojego lekarza, bo trochę chce mi się wymiotować z bólu . Nie chce brać już leków bo wychodziłoby na to, że codziennie bym musiała brać .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 18:41   #3098
Angels2708
Zadomowienie

GG do Angels2708

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Ja się boję takich bóli, bo kiedyś zdarzyło się tak, że nie miałam przy sobie leków ani możliwości kupna, i wylądowałam w szpitalu na kroplówce wymiotując z bólu.

Dziś to trzeci dzień mojego bólu i nie wzięłam apapu. Zmierzyłam ciśnienie kilkakrotnie i różnie ten mój ciśnieniomierz pokazuje.. najniższe teraz i w południe to było -> 100/60. Czyli niskie, ale raczej dobre. Myślałam też, że może mam za niską temp. ciała, ale się okazała być OK. Zastanawiam się czy nie zadzwonić do mojego lekarza, bo trochę chce mi się wymiotować z bólu . Nie chce brać już leków bo wychodziłoby na to, że codziennie bym musiała brać .
No właśnie dlatego ja też nie biorę.. a te twoje ciśnienie co napisałaś to ja takie miałam ostatnio u położnej i nic mi nie powiedziała że to źle czy coś. Podobno niższe lepsze od wyższego.
szybkiego powrotu do zdrowia życzę może jutro jak się ładnie wyśpisz to będziesz się lepiej czuła. Ja tez mam taka nadzieję że będę się lepiej czuć i wyjdę jutro na jakiś spacer czy coś

Angels2708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 18:53   #3099
Aisog1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dzień dobry, czy można dołączyć do wątku? ja z lekkim opóźnieniem, nie udzielałam sie nigdy na tej części forum. Jestem w 15 tygodniu, termin na 8 sierpnia, pierwsza ciaza mam 34 lata.

Witaj. Mam taki sam termin

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
No ja place za wizytę bez usg 150 zl .

Ja wczoraj byłam u lekarza i później niespodzianka... od 1 lutego cena za wizytę wzrosła do 150zł. z tym, że ja mam USG na każdej wizycie i badanie ręczne. Na następną wizytę czyli na połówkowe powiedział mi, że zrobimy sesję zdjęciową dziecku Niestety nie dowiedziałam się co będziemy mieć, bo dzidziuś sobie siedział w brzuszku (tak jak sie siedzi na krześle) i najprawdopodobniej spał, bo nawet poruszanie brzucha głowica go nie ruszyło.

Cytat:
Napisane przez konikowa84 Pokaż wiadomość
Macie czasami takie placzliwe dni, ja mam dzis jakiegoś dola od rana, co bym nie oglądała w tv to mnie wzrusza a w szczególności sytuacja na Ukrainie doprowadza mnie do łez :'( a swojemu Tż tak bez powodu urwalabym przyrodzenie :/ durna ta huśtawka, ehhh :'( Nie wiem o co mi chodzi :'(
Ja miałam wczoraj taki płaczliwy dzień.Rozpłakałam sie po tym jak TŻ mi powiedział, ze nie przyjedzie o mnie do pracy.

A tak poza tym to boli mnie dziś brzuch, tak jakby prawy jajnik? - nie wiem. Ale to moze dlatego, ze dziś cały dzień spędziłam intensywnie bo od 8 do 14 na nogach- miałam dzień wolny i musiałam sobie kilka rzeczy pozałatwiać.
Stary 2014-02-20, 19:13   #3100
Optymistka26
Zadomowienie

Współczuje wam takiego ostrego bólu głowy.

Mąż zabiera mnie po pracy na spacerki bo sama boję się gdzieś ruszyć po tym zasłabnięciu.
Śmiac mi sie chce z moich ostatnich "zyciowych osiagniec" Wydarzenie dnia - dałam rade nastawic pralke z recznikami Ale ciesze sie ze czuje sie lepiej bo wczoraj nie mialam siły wstac z łóżka.

Apetyt mnie opuścił zupełnie. Jem tylko dlatego,że jest czas na sniadanie/obiad/kolacje i musze cos wciasnac w siebie. Ostatnie juz lekko za ciasne spodnie mi zeczely spadac z pupy

Też macie takie mega wzdęcia wieczorem?

Optymistka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 19:26   #3101
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pentuerka Pokaż wiadomość
Jesli do mnie to wiadomość to leczę się od dawna (i moja rodzina) tylko prywatnie. I wiesz mi jesteś jedyną znaną mi osobą, która ma usg na każdej wizycie.
Ja też mam usg na każdej wizycie, czyli raz na miesiąc plus te trzy główne usg ciążowe. Za wizytę płacę 120 zł, za usg 170. Wszystko u tego samego lekarza.

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Być może. Mam wrażenie, że mój chce tak szybko odwalić robotę i iść do domu. Moje wizyty zazwyczaj trwają ok 10 min. I Gin ma poumawiane pacjentki co 15 min.., wiem, że niektórzy umawiają pacjentki co 30 min. No i u mojego Gina czuję presję czasu..
Mój ma umawiane co 20 minut, ale jak się parę minut przeciągnie to nigdy nie wygania. Smutne, że zdarzają się lekarze z takim podejściem.

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
A ja sobie wymiotuje cały dzień.
Biedactwo mam nadzieję, że już niedługo Ci się to skończy.

Podczas jednej z wielu dyskusji z moim doktorem padło stwierdzenie, że on się nie bawi w zgadywanki i powie mi płeć dopiero, kiedy będzie na 100% pewien. A zatem. MAM SYNA

Wszystko idzie w dobrym kierunku, młody ma 10 cm. Na początku kwietnia robimy połówkowe, pod koniec marca kolejna kontrolna, mam do zrobienia tylko mocz i morfologię.

Jak doktor pokazał nam jajka na ekranie mój TŻ zaczął skakać z radości
Dostałam też wolną rękę, żeby zacząć kupować ciuszki.

Doktor po badaniu ręcznym stwierdził, że nic się nie dzieje i plamienia są efektem zbyt długich spacerów i zmęczenia.
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 19:41   #3102
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Angels2708 Pokaż wiadomość
Czy po takim składzie pokarmu nie siedzisz długo na tronie sorka za bezpośredniość :P

No wlasnie dzisiaj ladnie podzlo bez zatwardzonka ;-)

Cytat:
Napisane przez Aisog1987 Pokaż wiadomość
Witaj. Mam taki sam termin

Ja wczoraj byłam u lekarza i później niespodzianka... od 1 lutego cena za wizytę wzrosła do 150zł. z tym, że ja mam USG na każdej wizycie i badanie ręczne. Na następną wizytę czyli na połówkowe powiedział mi, że zrobimy sesję zdjęciową dziecku Niestety nie dowiedziałam się co będziemy mieć, bo dzidziuś sobie siedział w brzuszku (tak jak sie siedzi na krześle) i najprawdopodobniej spał, bo nawet poruszanie brzucha głowica go nie ruszyło.

ja za wizyte i usg place 200 stowki.

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość

Podczas jednej z wielu dyskusji z moim doktorem padło stwierdzenie, że on się nie bawi w zgadywanki i powie mi płeć dopiero, kiedy będzie na 100% pewien. A zatem. MAM SYNA

Wszystko idzie w dobrym kierunku, młody ma 10 cm. Na początku kwietnia robimy połówkowe, pod koniec marca kolejna kontrolna, mam do zrobienia tylko mocz i morfologię.

Doktor po badaniu ręcznym stwierdził, że nic się nie dzieje i plamienia są efektem zbyt długich spacerów i zmęczenia.
To super i brawo kolejny dzwonek ;-) na forum .

Stary 2014-02-20, 19:47   #3103
gosia3103
Zakorzenienie

U mnie na 90% dziewczynka, ma prawie 10 cm
Stary 2014-02-20, 19:51   #3104
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez bym chciała dziewczynke ;-) ale jeszcze musze poczekać do 10.03 .

Stary 2014-02-20, 19:54   #3105
pentuerka
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam usg na każdej wizycie, czyli raz na miesiąc plus te trzy główne usg ciążowe. Za wizytę płacę 120 zł, za usg 170. Wszystko u tego samego lekarza.

Mój ma umawiane co 20 minut, ale jak się parę minut przeciągnie to nigdy nie wygania. Smutne, że zdarzają się lekarze z takim podejściem.

Biedactwo mam nadzieję, że już niedługo Ci się to skończy.

Gratuluje, po reakcji widac, ze bardzo chcieliscie synka. Ja widuje sie z moim lekarzem co 2 tygodnie.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Tez bym chciała dziewczynke ;-) ale jeszcze musze poczekać do 10.03 .

To trzymam kciuki
Stary 2014-02-20, 19:55   #3106
papryczka160
Wtajemniczenie

Pentuarka a chodzisz prywatnie ?
Musisz byc pod stalab opieka ?

Stary 2014-02-20, 20:00   #3107
M_aria
Rozeznanie

Cytat:

A jak często są te USG? Co 2 tygodnie? Widać nie ma reguły, ale z tym NFZ jestem zaskoczona.
Ja niestety nie mam wizyt co dwa tygodnie na początku było częściej a teraz co 5tyg.
Cytat:

Super! Gratuluję!
Umieram z ciekawości przed jutrzejszą wizytą, mam nadzieję że już się dowiem co siedzi w brzuchu

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Gratuluję!
Naprawdę Wam zadroszczę że już wiecie
Stary 2014-02-20, 20:02   #3108
pentuerka
Rozeznanie

Cytat:
Pentuarka a chodzisz prywatnie ?
Musisz byc pod stalab opieka ?

Chodze prywatnie, ale opieke mam w abonamencie. Tak mi lekarz wyznacza te wizyty. Dlatego bylam zdziwiona, ze dziewczyny maja na kazdej wizycie usg. Nastepne Usg mam ok 20 marca.
Stary 2014-02-20, 20:05   #3109
M_aria
Rozeznanie

Cytat:
U mnie jest z tym dziwnie:
całe życie marzyłam o córeczce której będę czesac śliczne warkoczyki.. ale od początku mam jakieś dziwnie przeczucie że to chłopiec. Jeśli śni mi się dziecko (moje) to zawsze jest to dziewczynka, a sny to niby odwrotnośc rzeczywistości.. strasznie mnie ciekawi czy mam dobre przeczucie

Źle zacytowałam, moja odpowiedź miała byc do tego co napisała papryczka160

Edytowane przez M_aria
Czas edycji: 2014-02-20 o 20:08
Stary 2014-02-20, 20:05   #3110
papryczka160
Wtajemniczenie

Fajnie czujesz się pewnie bezpiecznie. Szkoda ze ja nie mam takiego abonamentu.

Stary 2014-02-20, 20:15   #3111
pentuerka
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie czujesz się pewnie bezpiecznie. Szkoda ze ja nie mam takiego abonamentu.

Tak, chociaz tez bym chciala usg raz w miesiacu a mam glownie te niezbedne plus podkoniec ciazy czesciej. Gosiu gratuluje dziewczynki

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A ja nie mam zadnych przeczuc. Mam juz coreczke, wiec fajnie byloby do pary, ale mam tez poczucie ze nie od nas to zalezy, ze to wyzsza sprawa, przeznaczenie Halinka, a mialas wymioty na poczatku ciazy? Ciekawe czy te przesady sie potwierdza
Stary 2014-02-20, 20:19   #3112
papryczka160
Wtajemniczenie

A przypomnij te wymiotne przesady ;-)

Stary 2014-02-20, 20:28   #3113
pentuerka
Rozeznanie

Cytat:
A przypomnij te wymiotne przesady ;-)

Jak kobieta dużo wymiotuje i ma ciągoty do słodkiego to będzie dziewczynka. Tak wyczytałam w książce pewnego lekarza
Stary 2014-02-20, 20:30   #3114
papryczka160
Wtajemniczenie

To jak nic u mnie będzie dziewczynka haa haa

Stary 2014-02-20, 20:32   #3115
pentuerka
Rozeznanie

Cytat:
To jak nic u mnie będzie dziewczynka haa haa

hehehe
Stary 2014-02-20, 20:37   #3116
konikowa84
Przyczajenie

Ja mam juz 9-cio miesięczną dziewczynkę, oficjalnie chciałabym chłopca ale w głębi duszy wolałabym drugą Miśkę zeby moja malutka miała siostrzyczkę Sa takie słodkie
konikowa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 20:43   #3117
angelika__2014
Raczkowanie

Witam.

Jestem strasznym nerwusem i zawsze miałam tendencję do gwałtownych wybuchów. Taki temperament. Do tego teraz stałam się płaczliwa. Siedzenie w domu nasila nerwy. Ciotki itp. mówią "jak będziesz taka nerwowa to dziecko też takie będziesz miała..." nie chcę tego ale jak zmienić temperament na łagodniejszy skoro jestem taka od zawsze!? Oczywiście nie jestem znerwicowana ale do ostoi spokoju to mi bardzo daleko. Podziwiam te kobiety z łagodnym usposobieniem i radością życia. Tyle, że moja praca, życie pod jednym dachem w domu z rodzicami, praca Tż to mieszanka wybuchowa, która tylko napędza całe koło zdarzeń-od którego narazie nie ma raczej długo nie będzie odwrotu.

ILE WY PŁACICIE ZA WIZYTY ?!!!!!! Kurka wodna!

Jak chodzę prywatnie płacę 90 zł za wizytę. USG za każdym razem i badanie ginekologiczne też. W CENIE!
On przyjmuje też w przychodni miejskiej, gdzie niestety nie ma w gabinecie USG ale chodzę tam tylko i wyłącznie po skierowania na badania, L4 i recepty (refundowane leki).
Mój gin ma też etat w szpitalu, gdzie będę rodzić i tam w RAZIE CZEGO zawsze mogę podjechać na szybkie USG.
Jestem zaskoczona takimi cenami wizyt i osobnego płacenia jeszcze za USG ! Dziewczyny współczuję.

ZACZAROWANA współczuję ! Już chyba zaczęłaś II .... i dalej cie męczy....eh te nasze organizmy coraz słabsze.

AAAA co miałam napisać. WSTRĘT do jedzenia chyba mi minął...nie jem na siłę żeby żyć jak wcześniej. Owoce zjadała bym tonami POMARAŃCZE królują na przemian z KIWI POMELO (na wizytę w toalecie jak już zbyt długo jej nie odwiedzę) ooo i krewetki na masełku z czosnkiem. Świeża papryka z bułką z zapiekanym serem...wymieniać dalej?

W niedzielę mam 25 urodzinki i tż na sobotę przygotował PLAN URODZINOWY. Zaplanował z naszymi najbliższymi znajomymi wyjście na kręgle(ja będę kibicować i popijać pyszne koktajle bezalkoholowe) i do mojej ulubionej restauracji NARESZCIE WYJDĘ DO LUDZI! Lekarz zezwolił Nam na wyjście ale żeby uważać i nie przesadzić z chodzeniem.

Oglądacie Kuchenne Rewolucje czasem? ? ? ?

"...pukasz
i wtedy splecione cztery dłonie biegną ci na spotkanie.
Rodzice debiutanci niezgrabnie drepczemy na progu"
angelika__2014 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 20:47   #3118
papryczka160
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;-)

A kuchenne rewolucje właśnie ogladam

Stary 2014-02-20, 21:01   #3119
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Heja

Ja też oglądam rewolucje Dzisiaj masakra ten odcinek

I też Wam zazdroszczę, że już wiecie co tam siedzi u Was w brzuchach Ja mam 24 wizytę czyli jeszcze tylko 4 dni Myślicie, że już będzie wiadomo??
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 21:24   #3120
M_aria
Rozeznanie

Cytat:
Jak kobieta dużo wymiotuje i ma ciągoty do słodkiego to będzie dziewczynka. Tak wyczytałam w książce pewnego lekarza
To w takim razie będę miała chłopca
Nie wymiotowałam i chyba nigdy nie było mi niedobrze, słodyczy też nie muszę jeśc wcale, gdzie przed ciążą był to mój nałóg
Wiele osób przepowiada mi chłopca bo podobno promienieje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości