Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-20, 23:32   #3541
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

ja ostatnio mam takie debilne sny a niestety zawsze jak mi się śni coś dziwnego to dzieje się coś złego. Jakoś marnie wykształciłam swoje umiejętności w sumie nikt mi nie powiedział, że to trzeba jakoś ćwiczyć :P moja babcia i ogólnie kobiety z rodziny mojego ojca mają jakieś tam czarownice w przodkach (nawet kiedyś babki z muzeum były w domu mojej prababci :P spisywały jakieś historie i odwiedzały dziwne miejsca kiedyś się tym mega jarałam) i mojej babci śniły się takie sny prorocze wszystko jej się sprawdzalo. U mnie to tylko jak coś się złego dzieje to wcześniej mi się śnią takie debilne sny, że szkoda gadać.Jakby ktoś miał w to wgląd to chyba by mnie zamknęli w psychiatryku :P
Stary 2014-02-20, 23:36   #3542
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
co do plemników Georga jeszcze (co by przyjemny temat poruszyć :P) kiedyś czytałam, że przez większe zanieczyszczenie środowiska i cały ten shit, który pakują teraz do jedzenia to właśnie starsi mężczyźni mają lepszą jakościowo spermę niż młodzi mężczyźni (w sumie jak tak oceniać moich byłych to coś w tym jest )
A ja sobie wzięłam rówieśnika

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:36   #3543
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
co do plemników Georga jeszcze (co by przyjemny temat poruszyć :P) kiedyś czytałam, że przez większe zanieczyszczenie środowiska i cały ten shit, który pakują teraz do jedzenia to właśnie starsi mężczyźni mają lepszą jakościowo spermę niż młodzi mężczyźni (w sumie jak tak oceniać moich byłych to coś w tym jest )
Padłam :-D

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:37   #3544
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Zatem muszę szukać jakiegoś "dziadziska"
Stary 2014-02-20, 23:39   #3545
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buena Dzidzia Pokaż wiadomość
Hihi, ale dziwne to było uczucie w śnie, leżałam na boku z takim dość już sporym brzuchem, masakra
ja rodziłam bez bólów mogłoby tak być ja to nie raz czytam w senniku co to oznacza a później doszukuję się głupot
Cytat:
ja ostatnio mam takie debilne sny a niestety zawsze jak mi się śni coś dziwnego to dzieje się coś złego. Jakoś marnie wykształciłam swoje umiejętności w sumie nikt mi nie powiedział, że to trzeba jakoś ćwiczyć :P moja babcia i ogólnie kobiety z rodziny mojego ojca mają jakieś tam czarownice w przodkach (nawet kiedyś babki z muzeum były w domu mojej prababci :P spisywały jakieś historie i odwiedzały dziwne miejsca kiedyś się tym mega jarałam) i mojej babci śniły się takie sny prorocze wszystko jej się sprawdzalo. U mnie to tylko jak coś się złego dzieje to wcześniej mi się śnią takie debilne sny, że szkoda gadać.Jakby ktoś miał w to wgląd to chyba by mnie zamknęli w psychiatryku :P
jeju jak ja bym miała prorocze sny to właśnie los świata zależałby ode mnie

Stary 2014-02-20, 23:39   #3546
dziewczyna100
Raczkowanie

bezbolesne samounicestwienie ? ja tez chce
nic innego mi już nie pozostało. Jak to jest że do niektórych wszytsko przychodzi samo, nawet się nie starają ot tak poprostu od losu dostają wszytsko co najlepsze. Ostatnio sie nad tym zastanawiam i może w moim przeszłym wcieleniu byłam strasznie złą osobą i teraz ponosze tego konsekwencje Staram się być optymistyczna no ale tak długo już tkwie w tej beznadzieji że już nie widze dla siebie szans. Najgorsze że ja w swoim otoczeniu nie mam osób bezrobotnych. Mam osoby spełnione zawodowe i to w tak młodym wieku praca za bardzo dobre pieniądze, wycieczki zagraniczne, różne konferencje a JA ? DNO
dziewczyna100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:43   #3547
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyna100 Pokaż wiadomość
nic innego mi już nie pozostało. Jak to jest że do niektórych wszytsko przychodzi samo, nawet się nie starają ot tak poprostu od losu dostają wszytsko co najlepsze. Ostatnio sie nad tym zastanawiam i może w moim przeszłym wcieleniu byłam strasznie złą osobą i teraz ponosze tego konsekwencje Staram się być optymistyczna no ale tak długo już tkwie w tej beznadzieji że już nie widze dla siebie szans. Najgorsze że ja w swoim otoczeniu nie mam osób bezrobotnych. Mam osoby spełnione zawodowe i to w tak młodym wieku praca za bardzo dobre pieniądze, wycieczki zagraniczne, różne konferencje a JA ? DNO
Ja jestem jedyna, no nie licząc pewnej osoby z rodziny, ale tutaj przejawów chęci nawet nie ma do podjęcia pracy więc się nie liczy

Stary 2014-02-20, 23:43   #3548
Kitty230
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Dziewczyny ja nie widzę już sensu w szukaniu pracy. Dobija mnie ta cała sytuacja.
Kitty230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:44   #3549
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tak ja w swoim otoczeniu też nie mam osób bezrobotnych (w sensie jacyś rówieśnicy). I też co chwilę widzę np. na fb nowe fotki z egzotycznych wakacji. I tu nie chodzi o zazdrość tylko o to, że mnie na to nie stać i chyba na to wygląda nigdy nie będzie. Mam wrażenie, że innym jest jakoś "łatwiej"? Planują urlopy itd. A ja nic nie planuję, bo nie mam czego, z kim i za co.
Stary 2014-02-20, 23:47   #3550
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Ja jakoś mam chorą głowę, lubię starszych ale przy takim charakterze jak ja to się nie sprawdza kilka lat temu pogardziłam posadką cieplutką z dobrą kasą bo taka byłam dumna, że sama sobie poradzę (to se poradziłam ),nigdy nie chciałam kasy, prezentów - ku*wa teraz bym chociaż na certyfikat miała z języka albo jakiś kurs kurde

przeglądam sobie szkolenia, jest kilka fajnych ale warunek konieczny zamieszkanie w wawie... :/
Stary 2014-02-20, 23:50   #3551
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jakoś mam chorą głowę, lubię starszych ale przy takim charakterze jak ja to się nie sprawdza kilka lat temu pogardziłam posadką cieplutką z dobrą kasą bo taka byłam dumna, że sama sobie poradzę (to se poradziłam ),nigdy nie chciałam kasy, prezentów - ku*wa teraz bym chociaż na certyfikat miała z języka albo jakiś kurs kurde

przeglądam sobie szkolenia, jest kilka fajnych ale warunek konieczny zamieszkanie w wawie... :/
Nie nie masz chorej głowy, każdy lubi co innego

Ja mam 30 lat i dla mnie facet 10 -15 lat starszy jest ok. Co gorsza strasznie się podobam facetom w wieku 50+ i o zgrozo! 60+ i strasznie tego nie lubię. A ludzie dają mi mniej więcej 21-24 lata. Nie wiem co widzą we mnie Ci starsi panowie... wnuczki szukają
Stary 2014-02-20, 23:54   #3552
dziewczyna100
Raczkowanie

a wiec przestajemy szukac pracy czekamy az ona sama do nas przyjdzie ja raz tak miałam tzn może nie do konca bo jednak wyslalam to cv i pojechalam na ta rozmowe ale na totalnym luzie może az za duzym ludzie bo spozniłam sie na rozmowe az godzine no ale prace dostałam a wiec moze trzeba cierpliwie czekac tylko kurna ile jeszcze
dziewczyna100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:56   #3553
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja mam 28, wyglądam na mniej bo ciągle pytają mnie o dowód i nie wierzą jak mówię ile mam lat, max mi dają 21 lat ale mega rzadko. A podobają mi się faceci 40+ byłam nawet z 2 mocno starszymi, jeden obecnie podjeżdża pod 60tkę, drugi pod 50tkę. Mi to nie przeszkadza ale widzę jak ludzie na to reagują i to czasem może wkurzać bo każdy Ci wmawia coś czego nie ma (np., że jesteś z kimś dla kasy, dla wygody dla... setki innych rzeczy)

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
a wiec przestajemy szukac pracy czekamy az ona sama do nas przyjdzie ja raz tak miałam tzn może nie do konca bo jednak wyslalam to cv i pojechalam na ta rozmowe ale na totalnym luzie może az za duzym ludzie bo spozniłam sie na rozmowe az godzine no ale prace dostałam a wiec moze trzeba cierpliwie czekac tylko kurna ile jeszcze
coś w tym jest jak nie szukałam to mogłam przebierać jak w ulęgałkach, teraz jak szukam to nic, zero, nule ale weź i nie szukaj jak człowiek w desperacji :P
Stary 2014-02-20, 23:59   #3554
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam 28, wyglądam na mniej bo ciągle pytają mnie o dowód i nie wierzą jak mówię ile mam lat, max mi dają 21 lat ale mega rzadko. A podobają mi się faceci 40+ byłam nawet z 2 mocno starszymi, jeden obecnie podjeżdża pod 60tkę, drugi pod 50tkę. Mi to nie przeszkadza ale widzę jak ludzie na to reagują i to czasem może wkurzać bo każdy Ci wmawia coś czego nie ma (np., że jesteś z kimś dla kasy, dla wygody dla... setki innych rzeczy)
Najważniejsze, że Tobie tacy mężczyźni odpowiadają Mi takie pary nie przeszkadzają bo to ich sprawa. Tylko to co wcześniej napisałam, że podobam się takim panom 50+ i 60+ jest dla mnie zastanawiające co ja w sobie takiego mam gdyż sama nie wykazuję zainteresowania w ich stronę.
Stary 2014-02-21, 00:12   #3555
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
To jest naprawdę ciekawa kwestia jak to się dalej potoczy i jakie to będzie miało skutki dla Polaków, a myślę, że napewno będzie miało.

Hmmm może znajdę jakiegoś męża z Ukrainy
o kurcze szukasz na męża obcokrajowca
to nie dla mnie
Cytat:
Oj Dziewczyny ciężkie jest to nasze życie. Mi to już takie głupoty do głowy przychodzą, ze szkoda gadać. A tej nocy śniło mi się, ze w ciąży jestem - miałam już dość duży brzuch
Cytat:
ja wole mężczyzn trochę starszych tak po 30
ale nie dziadków

Cytat:

Ja mam 30 lat i dla mnie facet 10 -15 lat starszy jest ok. Co gorsza strasznie się podobam facetom w wieku 50+ i o zgrozo! 60+ i strasznie tego nie lubię. A ludzie dają mi mniej więcej 21-24 lata. Nie wiem co widzą we mnie Ci starsi panowie... wnuczki szukają
ja tez mam cos w sobie że przyciągam dużo starszych
a powinnam bardziej w wieku ok 30 lat
a tak to dupa i jestem sama

jejku jakie wy macie ciężarne sny
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 00:18   #3556
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
o kurcze szukasz na męża obcokrajowca
to nie dla mnie

Hihi tak nie wykluczam obcokrajowca w USA nie znalazłam żadnego dobrego kandydata, tam oczywiście sami chętni koło 50... ok jeden miał 42, ale mi się nie podobał
Stary 2014-02-21, 00:24   #3557
Chloe_7
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
ja też

I też podobnie jak wy wyglądam na młodszą i myślę, że to jest główny problem w zdobyciu pracy. Wszyscy na mnie patrzą jak na jakąś gówniarę

A tak pytanie z innej beczki: pracowała któraś w sieci sklepów spożywczych na kasie? Jak jest? Jest u mnie ogłoszenie, poniżej jakichkolwiek moich ambicji, no ale...
Chloe_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 00:26   #3558
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chloe_7 Pokaż wiadomość
ja też

I też podobnie jak wy wyglądam na młodszą i myślę, że to jest główny problem w zdobyciu pracy. Wszyscy na mnie patrzą jak na jakąś gówniarę

A tak pytanie z innej beczki: pracowała któraś w sieci sklepów spożywczych na kasie? Jak jest? Jest u mnie ogłoszenie, poniżej jakichkolwiek moich ambicji, no ale...
Hmmm może coś w tym jest...

Nie ja nigdy nie pracowałam w sklepie spożywczym na kasie, więc nie pomogę.
Stary 2014-02-21, 00:28   #3559
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Moja siostra pracowała na kasie ale z dekadę albo więcej temu było źle z opowieści wiem, że obecnie jest jeszcze gorzej. Chociaż wiadomo to zależy od sklepu.
Stary 2014-02-21, 00:55   #3560
mogg
Zakorzenienie

Moja koleżanka pracowała i szybko zrezygnowała, pół biedy jak to kasa , koleżanka pracowała na sklepie jak była dostawa to nosiła wszystko jak leci od piw kończąc na konserwach napojach . A dlaczego ona?? Bo najmłodsza ... po miesiącu jej kręgosłup był w strzępach, kogo obchodzi ile kobietom wolno dźwigać...
A na kasie też się tak wydaje ale trzeba uważać po tylu godzinach żeby się nie pomylić w wydawaniu pieniędzy i ogólnie wcale lekko nie jest moim zdaniem.
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 01:00   #3561
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Właśnie przeglądam ogłoszenia i AEGON POLSKA S.A poszukuje pracownika do call center i w wymaganiach jest wykształcenie wyższe i oprócz CV należy wysłać LM... chyba trochę przesadzają.

Edytowane przez Buena Dzidzia
Czas edycji: 2014-02-21 o 01:24
Buena Dzidzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 01:02   #3562
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
wariatka
Wręcz przeciwnie - największy pechowiec świata, miło mi poznać . I niestety nie chodziło mi o mutantów rodem z X-Menów, a raczej o plagę obcych-mutantów (aż mi się skojarzyła końcowa scena z "Prometeusza").

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge
Ja mam sny prorocze od czwartego roku życia, ale zazwyczaj są to sny na wiele lat przed. Ostatnio mi się przypomniało, że ledwo po poznaniu mojego TŻ, a jesteśmy razem cztery lata, śniło mi się, jak robię mu obiad w domu. W naszym domu w Glasgow, gdzie aktualnie jesteśmy. Trzymałam to samo w dłoni, na stole było to samo, to samo do niego mówiłam. I wiele innych sytuacji. Niestety praca mi się nie śniła, ale na szczęście nie wszystkie sny są prorocze.

Ostatnio w kółko śni mi się to, o czym myślę całymi dniami, więc nie mogę się uwolnić od tego ani za dnia, ani w nocy . Chyba z nudów znów zacznę stawiać tarota, to może się czegoś chociaż dowiem.

Cytat:
Napisane przez Suqub
A ja sobie wzięłam rówieśnika
Piąteczka!

Edytowane przez kicimordka
Czas edycji: 2014-02-21 o 01:08
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 01:35   #3563
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Ja to totalnie wypadłam z obiegu, kiedyś interesowałam się parapsychologią (jak dowiedziałam się, że w mojej rodzinie były czarownice i działy się dziwne rzeczy) ale potem jakoś zajęłam się zwierzakami i bioetyką i gdzieś tam umarło to hobby. Chociaż nie ukrywam, że nadal jak na coś wpadnę to podczytuję ale już nie z takim zamiłowaniem jak kiedyś.

Przeglądam ogłoszenia o pracę i co chwila bezpłatne praktyki z dyspozycyjnością 5 dni w tygodniu. Chyba jestem za stara, żeby za darmochę komuś kserować 8h dokumenty.
Stary 2014-02-21, 01:43   #3564
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
Ja to totalnie wypadłam z obiegu, kiedyś interesowałam się parapsychologią (jak dowiedziałam się, że w mojej rodzinie były czarownice i działy się dziwne rzeczy) ale potem jakoś zajęłam się zwierzakami i bioetyką i gdzieś tam umarło to hobby. Chociaż nie ukrywam, że nadal jak na coś wpadnę to podczytuję ale już nie z takim zamiłowaniem jak kiedyś.

Przeglądam ogłoszenia o pracę i co chwila bezpłatne praktyki z dyspozycyjnością 5 dni w tygodniu. Chyba jestem za stara, żeby za darmochę komuś kserować 8h dokumenty.
Też mi to gdzieś uciekło, jak poświęciłam całą swoją uwagę studiom i rozwijaniem swoich zainteresowań związanych z nimi, ale gdzieś ostatnio mignęły mi karty do tarota i tak jakoś mi się przypomniało .

Też przeglądam. Pomijając to, że są coraz bardziej idiotyczne, to czekam, aż w wymogach na kelnerkę będzie "posiadanie trzeciej, w pełni sprawnej ręki". Patrząc po tych ogłoszeniach, to już niedługo.
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:54   #3565
Suqub
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o podobanie się starszym mężczyznom to oni po prostu doceniają kobiecą urodę. Ja jak pracowałam z prawie 30 facetami to życia nie miałam momentami. Interesowali się mną tacy 40+, 50+ ja wtedy 24 lata miałam. Szczerze mówili co im się podoba i tyle.
Lepiej aby moje sny się nie spełniały. Zawsze jestem w nich blondynką, gdzie tak naprawdę ten kolor mi nie pasuje a w śnie zawsze tak pięknie wyglądam

Stary 2014-02-21, 09:08   #3566
nikita343
Zakorzenienie

Unperfect- tak 50 style
Co do problemu z młodym wyglądem, nie raz czytam o tym tu posty. Też mam z tym problem w ostatniej pracy niemili klienci nieraz zwracali się do mnie per młoda, ale byłam wkurzona wrrr mówiłam swoje, ale jak grochem o ściane.
Takie niepoważne traktowanie gówniary.

Widzę, że tu o Ukraincach pisałyście u mojego Tż w pracy byli Ukraincy. Mieli zapewnione pokoje obok pracy. Nie wiem jak reszta, ale akurat tych to ani z wyglądu ani charakteru bym nie polecała. Ale jak wiadomo nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Zapamietałam jak Tż mówił, jak jeden z nich po przyjeżdzie do Polski pojechał do domu publicznego w Warszawie, a mówił ja kocham moją żonę a jeżdze turstycznie i poznaje Polske haha. Właśnie wczoraj ich wspominał bo już tam nie pracuje i byliśmy ciekawi jak ich losy sie potoczyły.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:41   #3567
pegi sue
Raczkowanie

A ja mam już taką depresję, że ciągle myślę dlaczego mój Tż ze mną w ogóle jest, jest tyle dziewczyn, mają pieniądze, mają prace, chodzą wystrojone, eleganckie, a ja pasożyt żerujący od kilku miesięcy na jego utrzymaniu. Zamiast odkładać, albo wyjechać ze mną na wakacje, to jego pieniądze trafiają m.in. nawet na moje podpaski Nie chodzimy do znajomych, bo ja się wstydzę, bo co ja mogę powiedzieć, jak fajnie zapieprza się mopem, czy w jaki sposób prasuję ciuchy?
Ostatnio jak byliśmy na odwiedzinach u babci Tż to gadała nam o ślubie, a ja sobie myślę- za co, przecież mnie nie stać nawet na pończochy.
Żal po prostu żal. Najgorsze to, że rozmowy na których do tej pory byłam, to żadna po prostu żadna nie dałaby mi możliwości całkowicie uniezależnić się od Tż a nie mówiąc już o odłożeniu.

I przez to śni mi się co kilka dni jak Tż mnie zostawia, jak jego mama mówi, że do niczego się nie nadaje, itp.
pegi sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:46   #3568
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pegi sue Pokaż wiadomość
A ja mam już taką depresję, że ciągle myślę dlaczego mój Tż ze mną w ogóle jest, jest tyle dziewczyn, mają pieniądze, mają prace, chodzą wystrojone, eleganckie, a ja pasożyt żerujący od kilku miesięcy na jego utrzymaniu. Zamiast odkładać, albo wyjechać ze mną na wakacje, to jego pieniądze trafiają m.in. nawet na moje podpaski Nie chodzimy do znajomych, bo ja się wstydzę, bo co ja mogę powiedzieć, jak fajnie zapieprza się mopem, czy w jaki sposób prasuję ciuchy?
Ostatnio jak byliśmy na odwiedzinach u babci Tż to gadała nam o ślubie, a ja sobie myślę- za co, przecież mnie nie stać nawet na pończochy.
Żal po prostu żal. Najgorsze to, że rozmowy na których do tej pory byłam, to żadna po prostu żadna nie dałaby mi możliwości całkowicie uniezależnić się od Tż a nie mówiąc już o odłożeniu.

I przez to śni mi się co kilka dni jak Tż mnie zostawia, jak jego mama mówi, że do niczego się nie nadaje, itp.
Za dużo o tym myślisz i dlatego Ci się śni, że rozstajesz się z TŻ Czasami też tak mam.
Ja kiedyś w aptece w kolejce stałam z takim Ukraińcem i jakby kolejka była dłuższa to podejrzewam, że swoje życie by mi opowiedział coś gadał, że teściowa ma dobrą emeryturę i tylko dlatego jej leki kupuje w innym przypadku szkoda pieniędzy.

Stary 2014-02-21, 09:55   #3569
Laura_W
Raczkowanie

Dziewczyny, idę chyba na rozmowę do sex shopu. Trochę się boję, bo fajną kasę proponuję, i wydaje mi się to lekko podejrzane... Ale może dlatego płacą więcej, że ludzie się wstydzą pracować w takim miejscu? Stwierdziłam, że najwyżej ucieknę, jak będzie jakoś dziwnie... Desperacja.
Laura_W jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 09:56   #3570
Mekare76
Raczkowanie

A ja w poniedziałek byłam na rozmowie, praca na kasie i sklepie w jednym z dyskontów. Już tego samego dnia dostałam telefon, że przeszłam i mam przyjechać po skierowanie na badania. Pojechałam, odebrałam, na drugi dzień pojechałam znów, bo w medycynie pracy okazało się, że źle wypełnione skierowanie. Na łeb na szyję tłukłam się we wtorek przez pół miasta i już przed południem miałam zaświadczenie. Zadzwoniłam do pana, który mnie rekrutował, a on kazał mi czekać, aż druga osoba, którą jednocześnie zatrudniają załatwi u tego lekarza. I czekam dalej, a już piątek Dzwoniłam do niego, raz zajęte, raz mnie olał, potem oddzwonił zirytowany moim dopytywaniem się I ciągle nie wiem na czym stoję. Jestem zdenerwowana i siedzę jak na szpilkach, przy tym telefonie jak Cerber. Żeby chociaż podał jakiś konkretny termin do kiedy mamy czas i kiedy mamy się zgłosić, to pojechałabym do rodziców, korzystając z tego, że może ostatnie 2,3 dni wolne pod rząd będę mieć. A tak nie wiem, czy się rozmyślił, czy tamta dziewczyna zrezygnowała i szukają innej czy co jest.

Co do końca świata to poproszę. Może dla odmiany w następnym wcieleniu będzie lepiej, skoro teraz tak słabo przeżywam to życie.

Jeśli chodzi o nasz rząd i pomoc dla Ukraińców, USA i włażenie np. Niemcom w tyłek, mam wrażenie, że wszystko jest robione na pokaz, byle zagranica widziała w nas taki skory do współpracy kraj i nikogo nie obchodzi co z nami. A żeby tak olewać sprawy zwykłych obywateli to już jest szczyt. Sama bym chętnie wyszła na ulicę. Może coś zorganizuję, chociaż się spełnię jako buntownik, zapiszę w jakiś sposób na kartach historii, a chociaż w wiadomościach lokalnych

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości