|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
ja mam ta i bardzo polecam ![]() http://image.ceneo.pl/data/products/...hite-clean.jpg
|
|
#812 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz mam dylemat co wybrać! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przygotowałam sobie trzy fryzury na to próbne czesanie - koki niskie upięcia, luźne i takie bardziej klasyczne, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() jak zrobię zdjęcia to na pewno pochwalę się w klubie!
|
|
#813 | |||||
|
Rozeznanie
|
czaderska!
![]() za dogadanie w sprawie bolerka i za załatwioną resztę spraw a ile już masz zrobione, super ![]() Cytat:
najprawdopodobniej nigdy takim nie pojadę będziecie mieć imprę w drodze z kościoła na salę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
świetne są (za podwyżkę też )
|
|
|
#814 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Króliczku będzie dobrze!Pietrasińska... a kto to w ogóle jest???? Ja mam pomarańczowe buty, TŻ pomarańczową muchę. Mój bukiet będzie pomarańczowo-kremowo-zielony a butonierka TŻ prawdopodobnie biało-zielona. I to tyle.
|
|
#815 |
|
Raczkowanie
|
Trochę się boję żeby TŻ nie miał za dużej imprezy ze swoim świadkiem w drodze do mnie- ok 20 km :P
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kliknęłam szarfę! Jak przyjdzie to się pochwalę!
![]() Cornflower_girl dla mnie 3 lub 4 buty Kroliczku oby byly same dobre wiadomosci! ![]() Margot swietny ten zakiet! Ubierac! Mysle, ze bedzie pasowal! Alucior gratki za auto! Opium dzis to juz nawet mniej niz 4 miesiace! ![]() Alloffkowa super zawieszki! Dziewczyny zabijacie inspiracjami fryzurowymi jak ja sie zdecyduje na jedna? ![]() Ysia suknia na koscielny piekna!Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#817 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ ma do mnie 4 min autem. Zanim dobrze się rozsiądzie, już będzie pod moim blokiem
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-02-21 o 09:38 |
||||||
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam kolor czerwony, nie chciałam dla TŻ czerwonego krawatu a na tym zdjęciu wygląda super.A na te niebieskie pióra to patrzę i oczom nie wierzę ![]() Wszystko możliwe, chociaż w 20 km to się nie rozkręcą może :P
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
W takim - to jest beżowy spód plus złota koronka. Do pierwszego ślubu idę w bieli więc wystarczy
Kościół mamy taki jak w załączniku więc takie ciepłe kolory powinny pasować Ostatnio też zachorowałam na Pronovias Yolimę, zwłaszcza na ten tren(chociaż ja bym go kazała wszyć pod tyłkiem, tak gdzie się zaczyna rybka "rybkować" Niestety cela zwala z nóg...Cytat:
![]() Celina na bogato widzę, bardzo zacny kapelutek ![]() A zwróciłyście uwagę na drugą sukienkę Pietrasińskiej? Moim zdaniem nawet bardziej zjawiskowa niż tak kościelna ![]()
|
|
#821 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlatego, jeśli pytanie się powtórzyło - przepraszam Skąd żakiet? Bo jest mega Czy to jest ten z nife? Bo bardzooo go przypomina !! Ja jestem zdania, że taki krój pasuje do większości sukni - kwestia tylko dopasowania długości, do kroju sukni ! Cytat:
![]() Super te zawieszki !!
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
czekamy na zdjęcia, ciekawa jestem, którą wybrałaś!
Cytat:
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio i Ijaa przerażają mnie Wasze listy ! Są takie szczegółowe i takie rozbudowane
Ale z drugiej strony to już tuż tuż Rabbitka jestem ciekawa które cudo kliknęłaś Alloffkowa świetne zawieszki ! Sama miałam robić, ale chyba zamówię ![]() Co do koloru przewodniego to faktycznie można przesadzić i to nie tak trudno... U mnie kolory przewodnie to granat/chabrowy i fuksja. Chabrowe buty, w bukiecie i chabrowo i fuksjowo, do tego może mucha dla tż i chyba tyle W tej kwestii nie szaleję ![]() No i wiadomo później jakieś ozdoby na sali, ozdoby samochodu etc. Ja teraz wyczekuję na 3 paczki: buty, zaproszenia i literki. Na dniach chcę zamówić księgę gości na wpisy/pieczątki. |
|
|
|
#824 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet na dzwonek w telefonie miałam ustawiony jak Tż dzwonił.Oprócz tej wspomnianej piosenki Emmanuela Moire oraz Gunsów, bierzemy pod uwagę jeszcze takie: http://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY http://www.youtube.com/watch?v=LoEWmc60wJY http://www.youtube.com/watch?v=qH9hNKO4lOU http://www.youtube.com/watch?v=mIAUS1-FrEo(a w zasadzie może być każda Michaela Buble bo to mój ukochany wykonawca http://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE http://www.youtube.com/watch?v=oni0tO_HN30 http://www.youtube.com/watch?v=WFbKiUG0YbU (uwielbiam ten film Cytat:
Cytat:
![]() Fajowa! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały welony z butterfly (czyli prawie 99% tutaj obecnych ) - jak się prezentują te z kryształkami? Są widoczne? Nie wyglądają tandetnie? Ładnie się to prezentuje?Zasłyszane przed momentem w radiu: Wesele studenckie Panna młoda siedzi smutna i nic nie je. Do pana młodego podchodzi znajomy i pyta: - Ty stary dlaczego Twoja żona nic nie je? - Bo się nie składała.
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-02-21 o 09:57 |
|||||||
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za komplementy odnośnie zawieszek
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Druga suknia pani P jest absolutnie obrzydliwa! I to jeszcze pokazywać się w czymś takim publicznie :ble:
Z cyklu "jak uratować moje małżeństwo"-bo pani od kolczyków za grube pieniądze mnie olała i nie odpisała. Dzisiaj przeglądam po raz setny kolejne strony z kolczykami: 1. 7 cm 2. 4,5 cm 3. 7,5 cm 4. 9 cm ?! Wszystkie długości są podane z biglami, ale nie wiem czy to oznacza, że całkowita długość bigla też się liczy czy tylko ten fragment który widać w uchu. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak je już kupię to koniec, nie mam jak oddać, więc powinny być od razu trafione ![]() Dla przypomnienia moja ukochana:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myślałam o bukiecie, makijażu bo ładnie mi w tym kolorze, biżuterii i paznokciach i nie wiem czy to nie za dużo? może powinnam zrezygnować z pomysłu biżuterii?
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
miałam ślubny koszmar
wychodziliśmy z kościoła, goście gdzieś tam w oddali zostali, nikt się nie cieszył, nie było oklasków, sypania ryżem itp. idziemy do auta, chyba 2 km. cały czas potykałam się o suknię (miałam wielką bezę ). w drodze do auta skumaliśmy się, że nie ma fotografa i kamerzysty. okazało się, że zapomniałam im powiedzieć, że ślub jednak bierzemy w piątek. na koniec zaczął padać śnieg i zepsuł mi fryzurę.
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
Kaigara: dziękuję za komplement odnośnie figury
![]() Lg_ago: tak właśnie ze sklepu nife- zastaanwiam się czy nie zamówić sobie także w inym kolorze ![]() w ogóle to dziękuję Wam za pozytywne komentarze co do żakietu polecam go bardzo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
No ja za bardzo nie jestem pewna bo też mi to trochę kiczowato wygląda ale nie mamy wyboru bo na nic innego prócz hammera mój TŻ się nie zgadza..a hammer w cenie na którą nas stać jest czerwony:P więc sama nie wiem czy to pasuje do ślubu:P
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dzisiaj
![]() Mam dzisiaj luz w pracy to mogę Was przynajmniej nadrobić ![]() Czy któraś może ma jakikolwiek namiar do firmy, która zrobiłaby mi toczek ślubny na podstawie konkretnego zdjęcia? Szukam szukam i nic ładnego znaleźć nie mogę co mogłabym kupić gotowego.
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
Linaewen najbardziej te ostatnie, ale ja to w ogóle widziałabym coś srebrnego, dyskretniejszego z niebieskim kamieniem, zwłaszcza że masz dość wysoko suknie pod szyję
|
#833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Daj znać kroooliczku89 po wizycie jak tam - jak będzie mogła oczywiście. I trzymam kciuki, żeby WSZYSTKO było OK.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
Ja postawiłabym na nr 3 lub 4 - są śliczne i moim skromnym zdaniem będą pasować do sukienki.
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
te mi się najbardziej podobają
zakrecona_kropka nie jestem fanką limuzyn, ostatecznie panieński. Ale jakby Tż powiedziałby mi, że czerwonym hammerem do ślubu mamy pojechać, to powiedziałabym, że na ślubie będę albo ja albo hammer Co do koloru dodatków - zobacz jak będziesz w tym wszystkim wyglądała, bo z opisu biżu, paznokci, bukietu, makijażu i butów to może wyjść coś jak na zdjęciu wklejanym wcześniej (pani ze wszystkim niebieskim). margot244 ten żakiet
|
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego na ślub jestem za klasyczną biżuterią, bez 'koloru' ![]() Co nie znaczy że stylizacje kolorowych PM mi się nie podobają ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam taki sam odruch na limuzyny :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mimi_77 Udanego balu
Twój mężczyzna ma niesamowita inwencję w prezentach ![]() zakrecona_kropka Mnie się to auto bardziej kojarzy z wieczorami panieńskimi/ kawalerskimi. Cena za hammera zabójcza ![]() amputee Myślę, że trwałość takich upięć zależy od umiejętności fryzjerki i rodzaju włosów (niestety za długie, za ciężkie mogą nie dać rady). iza Myślę, że wykonalne u Ciebie, zwłaszcza pierwsza i ostatnia. Zresztą, dużo dziewczyn by oddało wszystko za kręcone włosy, warto je odpowiednio podkreślić ![]() Anesthesia Świetne inspiracje, wiele z nich podkradnę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ankaPiękny wiersz.. margot Bardzo zgrabny żakiecik. Szkoda, że nie masz możliwości zestawienia go z suknią. Zresztą, ja bym tak bardzo nie dramatyzowała z tymi odcieniami - mężczyzna może mieć białą koszulę, obrusy i pokrowce krzeseł będą białe - ciężko ustawić wszystko tak, żeby odcienie się idealnie zgrały. zakrecona_kropka Dużo zależy od Twojej stopy - wg mnie bardzo duże stopy w bardzo niskim obcasie nie wyglądają za zgrabnie (znane z autopsji), a stopy calineczki w bucie z 6cm obcasem mogą wyglądać na bardzo zgrabne, a sam obcas na wysoki. Dwa - krój buta - np taki lub taki będzie wyglądać zgrabnie. Może nie będzie widać tych bucików za dużo, ale Twoje samopoczucie też jest wazne (ja się bardzo źle czuję w czymś brzydkim, nie w moim stylu). Czy za dużo - jeśli wybierasz fuksję jako kolor, to wg mnie wystarczą u Ciebie buty, paznokcie czy bukiet. Cytat:
Alloffkowa Świetne zawieszki I gratuluję podwyżki ![]() ewaden Super, że przymiarka udana ![]() ysia Pronovias cudny - ale fakt - lepiej tren podpiąć niżej. Linaewen Pierwsze są super, trzecie i czwarte też. Trudny wybór
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

ja bym chyba oddała żakiet i kupiła coś innego, choć wiem, że takie szukanie może być bardzo upierdliwe...
za dogadanie w sprawie bolerka i za załatwioną resztę spraw 

piekna!

wychodziliśmy z kościoła, goście gdzieś tam w oddali zostali, nikt się nie cieszył, nie było oklasków, sypania ryżem itp. idziemy do auta, chyba 2 km. cały czas potykałam się o suknię (miałam wielką bezę