|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37051 |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
mnie też nie chciało wpuścić, to bardzo irytujące jest
cześć Iwonka fotki super, a Ty śliczna chudzinka jesteś |
|
|
|
#37052 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, Rzęsy nie widziałam, Iwonki też nie
Chlip, chlip... Brewko, a jak paluch?
|
#37053 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
paluch w porzo dziś dzien komputerowy mojej młodzieży, może się wieczorem dopcham |
|
|
|
|
#37054 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj miałam być poza netem, ale plany trochę się zmieniły
więc pewnie przesiedzę tu pół dnia i znowu nic pożytecznego nie zrobię
|
#37055 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka bidoku jak nie palec to angina
![]() KASIA kup sobie herbatę z hibiskusa i pij2- 3 dziennie to ważne!!!! Iwonka ja też prosze o @
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#37056 |
|
Rzabbocop
|
Pinguś a o co chodzi z tą herbatką?
Ivuś śliczne fotki ale strąków nie zauważyłam, może dlatego, że wpatrywałam się w Ciebie My chyba nie mamy zdjęcia razem? |
|
|
|
#37057 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() E listonosz do Ciebie puka
|
#37058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cosik sie pochmurzyło, chyba nie będzie dziś lało, albo coś z burzą bo na grilla idę AnnLee ja widziałam strąki i już wiem,m że woski w piance nie dla mnie Ślesin teraz bardzo się ponoć rozbudowuje, jest ładny i zadbany i jezioro jest czyste mimo tego, że na zdjęciach wygląda jakby woda była brudna. A zdjęcia, no coś musiałysmy wymyslić, bo juz nam koncepcji do zdjęć brakowało. ![]() A lilie to w Licheniu w ogrodzie. Cytat:
![]() Cytat:
a bluzka stara z rynku, alefajna w noszeniu, bo sie nie gniecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kiedy będziesz w Polsce? ![]() Dziewczynki za komplementa wszelkie dziękuję Ale nie staram się za bardzo skupiać nad tym, bo mam inne wspaniałe walory umysłowe rzecz jasna |
|||||
|
|
|
#37059 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko-no przecież nikt w to nie śmie wątpić
E-no to nas porobiłaś no to Twoje zdrówko i moc całusówjakieś plany na wieczór? |
|
|
|
#37060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nicz nie dostałam
Cytat:
Iwonko, wyglądasz przepięknie, a strąków też nie zauważyłam Cytat:
Lepiej nie mówić ![]() Ale za to od poniedziałku (mam nadzieję) idę na siłownię - ciekawe co z tego wyniknie Mam coś ok. m-ca na znaczące zmiany - więc może lepiej od razu wezmę tam materac i kocyk Najgorsze są nietoperze chlip, chlip...
|
|
#37061 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Ślicznoty
![]() E jeszcze raz 100 lat ![]() Iwonko śliczna jesteś i strąków również nie widzę. A czego używasz do układania swoich loczków ( oczywiście oprócz wosku w piance ). Pytam bo od dawna niczego do włosków nie stosowałam ale teraz mam już za długie włosy i mi się loki rozprostowują jak ich czymś nie potraktuję Kupiłam sobie ostatnio brylantynę w żelu Joanny i chyba jest w miarę ok A teraz siedzę w tym Marionie na głowie - pierwszy raz nakładałam farbę za pomoca pędzelka, do tej pory używałam takich w aplikatorach z Loreala i jestem pozytywnie zaskoczona bo chyba jestem mniej uciaprana niż zazwyczaj Tyle ze odcień chyba rzeczywiście będzie za jasny, bo to nic nie ciemnieje - konstystencję i kolor miało to jak budyń czekoladowy A ja dziś grillowałam z rodzinką w porze obiadowej
|
#37062 |
|
Zakorzenienie
|
E-miesiąc to bardzo dużo czasu
super,że siłownię sobie załatwiłaś a na nietoperze to fajne są pompeczki na krześle tyłem-to tak gdybyś w pracy chciała sobie przerwę machnąć Beatko-no miałam Ci wczoraj napisać,że to pędzelkiem trza,alem zapomniała ja tam lubię machać pędzelkami wszelkimi i o dziwo też mniej ufajdana jestem i nie bój się ściemnieje-przynajmniej na włosach trzymaj godzinkę spokojnie daj znać co wyszło ________________ a ja zdrzemnęłam się podczas deszczu i jestem jak nowo narodzona dobrze mi to zrobiło zajadam twaróg ze śledzikiem ale tyle czosnku dowaliłam,że nie wiem czy mi wątroby nie wywali na lewą stronę
|
|
|
|
#37063 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko słoneczko a ja mogę te stąki pooglądać?
![]() oregankaa@o2.pl a tak wogóle to cześć sezon na świezy szpinak się kończy
|
|
#37064 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu jedyny pędzel jaki miałam na stanie to taki mały, okrągły do malowania okien
|
#37065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mam krzesło na kółkach Dzięki, raz jeszcze Kolorem się nie przejmuj - kolor farby, a to co wyjdzie na własach, to często niebo a ziemia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nadaje się
|
|
#37066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mozna mówić, żem rachityczna sama jak patrzę na te zdjęcia to nie wiem czemu ja się regularnie nie brązuje ![]() W każdym razie marzę o mięsniach, moga być w ilości śladowej ![]() E trzymam kciuki za siłownie osobiście wolę basen albo koniki A co to sa nietoperze? jakies kuzynki misków? ![]() Cytat:
![]() Do włosów Beatko używam wszystkiego, co wpadnie mi w rekę, bo ja włosy myję codziennie. Najbardziej lubię w sprayu preparaty albo pianki. Z ych najbardziej lubię dodające puszystości albo super mocne z dodatkiem lakieru i mam włosy wycieniowane, ale jak są za długie to wiszą takie smętne selerki A jakbyście nie wiedziały to ja mam na głowie fryzure Victorii Beckham Cytat:
Cytat:
![]() E, a gdzie kupujesz taki szpinak??? |
||||
|
|
|
#37067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybciej machnęłaś jak wyszły? co Ty?juuuuż?jakoś mało tego szpinaku w tym roku w takim razie ja tam często kupuję mrożony a mój małż przynajmniej 3x w tyg zajada z ryżykiem chyba częściej niż ja Cytat:
do wygniatania loków to z tego co pamiętam kiedyś fajne było serum KEUNE E-możesz się rozłożyć na podłodze
|
||
|
|
|
#37068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubiłam koniki, tylko całkiem mi nie po drodze teraz Basen też, ale mam tak daleko, że mogę tylko w weekend ![]() Nietoperze to kuzynki miśków - tylko o ramiona chodzi, a konkretniej zwisy, gdy się je lekko podniesie ![]() Ja mam na zbyciu preparat prostujący, ale to pewnie Was nie interesuje? ![]() Ło matko, a u mnie była taka ulewa i tak grzmiało, że A szpinak w Selgrosie ![]() A chuda i blada też chcę być Na razie tylko połowa się spełnia - ta druga, niestety
|
|
#37069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tego rozłożenia to jakoś sobie nie wyobrażam Czyli pytanie - jak??? No i pewnie wzbudzę sensację wśród współpracowników?
|
|
#37070 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko śliczna jesteś i taka szczupaczek że hej
![]() a ten zachód słonca to sobie chyba na pulpit walnę, cudny!! co do szpinaku to ja nie widziałam niegdzie mrożonego liściastego, do selgrosa daleko, a ta mrożona ciapa beznadziejna jest dzisiaj kupiłam ostatnie 2 kilogramy szpinaku , sprzedawca powiedział że jak się uda to jeszcze jeden zbiór będzie, innych się pytałam i stwierdzili że szpinak to dopiero na jesień....
|
|
#37071 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu włoski wyszły bardzo ładnie - usilnie się w nie wgapiam zamiast robić to co mam zrobić, zeby dojrzeć róznicę między odrostami a reszta, ale za bardzo nie widzę- no moze odrobinkę ale kto mi się tak będzie wgapiał we włosy
![]() Włosy są lśniące, mieciutkie i nie smierdzą farbą, no a biorąc pod uwagę że wyszło mnie to 6,30 + pędzęl od okien to już jest rewelacja Siwuski pokryte może nie w 100% ale już mnie dołują Teraz będę męczyć tę Panią ze sklepiku o ciemną czekoladę
|
#37072 |
|
sophisticated
|
czy mówiłam już wam, że jestem blondynką?
E Twój post o siłowni, kocyku i nietoperzach zrozumiałam moją jedną szarą komórką tak, że boisz się nietoperzy, które mogą nocą po tej siłowni latać idę na słońcu posiedzieć, nic mi już nie zaszkodzi chyba
|
|
|
|
#37073 | |
|
Zakorzenienie
|
Bea, to super
![]() Cytat:
![]() To Ty jeszcze masz słońce?
|
|
#37074 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko nie jesteś jedyna - ja pomyślałam że E się boi tych nietoperzy nocą skoro kocyk tam zabiera - tylko skąd tam nietoperze????. Ale to tylko przez chwilę bo później zajarzyłam o co chodzi
Nie ma jak blondynki
|
#37075 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
słońce jeszcze do mnie zagląda
|
|
|
|
|
#37076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chyba jestem bardziej zakręcona niż myślałam
|
|
#37077 |
|
Rzabbocop
|
Brewko ja z nietoperzami też nie zajarzyłam
![]() Jesteśmy po spacerku może będą fotki wieczorkiem |
|
|
|
#37078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#37079 |
|
Zakorzenienie
|
E, wysłalam jeszcze raz
wcześniej pokręciłam literki w katastrofie ![]() ja tez troszkę zachorzałam na szczęście to nie angina poza tym też farbuję się właśnie no i nastrój mam do chrzanu, bo chyba @ się zbliża więc humorki złe krążą a wzrost wagi jeszcze mnie dobija ![]() a! i kostium kąpielowy - do chyba że skarpet użyję do wypchania misek a cholerka - gacie ujdą
|
#37080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie taki kupiłam jest genialny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

bo na grilla idę
chlip, chlip...
Kupiłam sobie ostatnio brylantynę w żelu Joanny i chyba jest w miarę ok

osobiście wolę basen albo koniki
Czyli pytanie - jak???