|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Parę osób przecież jej tam wkleiło jakieś organizacje, inne oferty a ona dalej powtarza, że w schronisku nie znalazła. No, w schronisku może nie, ale jest dużo organizacji adopcyjnych ze szczeniakami właśnie, więc jej post odebrałam tak, jakby na siłę chciała mieć pseudo rasowego pieska.
Edytowane przez pemimi Czas edycji: 2014-02-21 o 15:19 |
|
|
|
#572 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na Chodakowskiej się trochę przejechałam- ćwiczyłam z nią dużo, ale przestałam bo po pierwsze mi się znudziło, a po drugie wydaje mi się że te ćwiczenia nie działają na mnie najlepiej. Jestem szczupła oraz wysoka i niestety zauważyłam znaczy spadek mojej i tak szczątkowej tkanki tłuszczowej a nie to było moim celem. Zależy mi na zarysowaniu mięśni a nie gubieniu kilogramów. Także te ćwiczenia mogą być OK dla kogoś kto chce schudnąć i nie jest zbyt obeznany w świecie fitnessu. metamofrozy na jej stronie owszem robią wrażenie, ale prawie zawsze wiążą się ze spadkiem wagi a nie z przemianą z osoby szczupłej w osobę fit. A ja mam taki cel właśnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#573 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"NAREŚCIE będę mieć kogo oglądać na yt !!! " ![]() Btw, czy może mi ktoś wytłumaczyć modę na stawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi? Więszkość znajomych na fb pisze w taki sposób, blogerki i vlogerki również. Jakoś działa mi to na nerwy. |
|
|
|
|
#575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardziej liczyłaby się dla mnie chemia, o ile można tak określić relacje z psem. Chodzi mi o to pierwsze wrażenie, że to jest dokładnie to. Nie mówię, że znalezienie psa jest łatwe. Mowię tylko, jakie wrażenie wywołała na mnie wypowiedź Doncellity
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/channel/UCM1N...feature=g-high |
|
|
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie warto rzucać się na głęboką wodę
|
|
|
|
|
#582 |
|
Klientka w krawacie
|
Skoro jesteśmy w temacie ćwiczeń... Znacie coś fajnego na uda, taki program, który mocno im dowali? Ale najlepiej bez dodatkowego sprzętu, bo z tym u mnie kiepsko (mam tylko dwie pary hantli, żadnych kettli czy innych takich
).
|
#583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Polecam Jillian Michaels, możesz znaleźć jej ćwiczenia na Youtube. Zawsze pokazuje modyfikacje ćwiczeń tak, aby mogły je wykonać osoby początkujące, a przy tym potrafi wymęczyć, więc efekty też się pojawiają. |
||
|
|
|
#584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
Ale Bartek jest faktycznie gruby, jak go Bogucha pokazała z profilu to nie mogłam własnym oczom uwierzyć.. i nie wierzę że jakiemukolwiek facetowi podoba się twórczość Sylwii Grzeszczak..
![]() Podoba wam się ta muszka na łańcuchu którą B była tak zachwycona?? |
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez żadnego sprzętu, tylko mata i appka do treningu interwałowego ja wiem, że tu nie wszyscy lubieją Ewę Ch. ale jakiś czas temu w szejpie była płyta z treningiem, który prowadził ten Tomek, to się chyba nazywało speed effect, i tak jak zwykle te jej killery, skalpele mnie nie ruszają zakwasowo, tak po tym treningu ledwo byłam w stanie po schodach wejść i na kiblu usiąść, bo całe nogi w zakwasach
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Wy dzisiaj? ![]() mnie - kobiecie - podoba się to http://www.youtube.com/watch?v=PNodyijdG_E i też nie uwierzysz? Dodatkowo oglądam często mecze piłki nożnej i zdarza mi się z zainteresowaniem oglądać program Top Gear na jakiej zasadzie stawiacie te tezy dotyczące upodobań danej płci
Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-02-21 o 16:06 |
|
|
|
|
#591 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
może musi mu się podobać?
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja u Jillian Michaels lubię te bardziej killerskie ćwiczenia- na prawdę potrafią dać w kość. Fajny też jest kanał: http://www.youtube.com/user/BikiniModelFitness/featured oraz http://www.youtube.com/user/womenswo...annel/featured |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli nigdy wcześniej nie ćwiczyłaś to może dobrym pomysłem jest na początku przede wszystkim poprosić kogoś na żywo o pomoc, może masz jakąś koleżankę, kolegę, może na siłowni jest jakiś fajny trener, który poświęci Ci chwilę. A może też popatrzeć dokładnie na filmach, coś poczytać na blogach. Bo przy wykonywaniu ćwiczeń naprawdę jest ważne, żeby robić to dobrze. Ja nie wiem, tyle lat wfu w szkole jakoś nie nauczyło mnie prawidłowej postawy, oddychania, nikt na to nie zwracał uwagi. Brzuszki to nie tylko szarpanie ramionami do przodu, squaty to nie tylko uginanie kolan, a przy podnoszeniu hantli nie robi się zamachu, żeby mocniej bujnąć. Też absolutnie nie jestem specjalistką, ale po prostu jak ćwiczę to bardzo się staram robić wszystko tak... świadomie. Wiesz, czasem jak ktoś spojrzy z boku to wystarczy kilka wskazówek i załapiesz. Nawet "głupie" odpowiednie oddychanie bardzo pomaga, więc warto sobie wyrobić takie nawyki.
|
|
|
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
To Judy jest właśnie cudowna, szczególnie, że bardzo dojrzała po urodzeniu dziecka ![]() Najbardziej mnie rozwaliło jak do blendera za 30 dolarów zaczął trzeć owoce na tarce Zresztą miałam wrażenie, że ten blender ich sponsoruje. Judy się nie wypowiadała negatywnie na temat tego tańszego, ale Benji stwierdził: "no tak, daje radę, ale jest głóśny i ten droższy jest lepszy". Jeszcze nie widziałam, żeby ktoś był tak uprzedzony do tańszego sprzętu ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- fitness blender jest super! ![]() i dają w tyłek.
|
|
#598 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ogladalyscie dwa ostatnie filmiki z Kacika Hani? Tak sie zastanawiam o czym Ona fanzoli przez 20 minut ,kompletne dyrdymaly. Fajnie mi sie ja oglada ogolnie,mam nadzieje,ze wyczerpie temat i bedzie sie wypowiadac na tematy o ktorych ma pojecie
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#600 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Mam jakieś dwie inne tej pani, ale nie jestem w stanie z nią ćwiczyć, bo zasypiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Bardziej liczyłaby się dla mnie chemia, o ile można tak określić relacje z psem. Chodzi mi o to pierwsze wrażenie, że to jest dokładnie to. Nie mówię, że znalezienie psa jest łatwe. Mowię tylko, jakie wrażenie wywołała na mnie wypowiedź Doncellity 

Nie warto rzucać się na głęboką wodę 

. Mam jakieś dwie inne tej pani, ale nie jestem w stanie z nią ćwiczyć, bo zasypiam.